-
dotaz
Mám rád první dva díly Assassína. K pirátům ani mořeplavbě nemám žádný vztah, má pro mě cenu hrát AC Black Flag? -
-
Mě třebas bavil víc AC: Rogue, kde byly všechny prvky z BF, navíc i velká města a odehrávalo se to na severu, což mi bylo bližší než přesluněný Karibik. Každopádně prvním dvou dílům se nejvíce přiblížilo asi Unity.
-
-
Rogue je hra tak za 150korun, 6 hodin kampan (nudna) a zbytek genericke a jeste nudnejsi.
-
-
Teď jsi právě popsal všechny AC (snad kromě dvojky), jen jsem napsal, že mě Rogue bavil víc jak BF *3*
-
-
Tak jediny Ac ktery sem dohral je prave dvojka :-)
-
-
-
-
Ne. Pirátění a mořeplavba je v BF hlavní náplň. Byť z tohoto pohledu je to skvělá hra.
-
-
Nějakému 3DS nadšenci se zřejmě nelíbilo ovládání handheldu a tak vymyslel způsob, jak ho...
Má ho v kabátku a stejně to pro pohodlné hraní nedostačuje .... :/
Když ovladač , tak taky handheld připojený k TV .... -
vyplatí se koupit nový tropico nebo je to
sračka račka jako minulý díl? -
-
Zatím mám nahráno 2,5 hodiny a docela mě to chytlo. I když se mi nelíbí jejich DLC politika do budoucna, tak se rozhodně koupit vyplatí.
-
http://www.gamespot.com/reviews/tropico-5-review/1900-6415769/
http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-23-tropico-5-review
Vypadá to dobrou hru. Sice vylepšení nejsou nějak zásadní ale jsou. Navíc je to na pohled pěkný. -
Bez té preorder slevy už to není tak atraktivní, ale na GMG se to dá ještě myslím koupit za 32€ , pokud máš lidi s kým to hrát, tak proč ne.... sr*čka to rozhodně není
-
-
Vždyť max tady jen celej den trolí. Nejdřív to samý prohlásí o zaklínači a teď tohle. Očividně se snaží jen rozpoutat flame, nebo se nedokáže zeptat normálně.
-
-
Nebo to neni on, vzdyt anonymni nick uz zde byl tolikrat zneuzity... *4*
-
-
OT - Co tady chceš zneužívat? :) Prvně rázně upozorňuji, že následné je pouze teorie, ale máš tady několik jedinců, kteří jsou registrovaní a píší z více účtů (teoreticky) a na druhé straně máš mezi slušně diskutujícími anonymy jednoho hotentota pod nicky různými (teoreticky). Ono když tady v bleskovkách a v diskuzi u jedné hry delší dobu přibudou tak dva, tři příspěvky a pak mnohem později večer během ani ne půlhodiny přibude cca 20 příspěvků od anonyma HAHA JOHNY MAX atd. s tím, že tam nalítají (kór u provokativních příspěvků) hned i pluska - vůbec to není okaté :) Já bych tipoval Joe, chvíli píše česky, chvíli slovensky pod stejným anonymním nickem, prudí, nadává, moc moc se nudí, ale to už by byla další teorie v již teorii současné ;o) /OT
PS: Ono celá tady ta diskuze je jeden velký anonym. Tady jsme všichni borci, hrdinové, chytrolíni ;o) Někteří takové potřeby nemají, někteří třeba nepíšou vůbec a jen se baví, pak jsou tu i lidé diskutující k věci, nebo snažící se poradit (neříkám, že jsem to nutně já, spíše budu asi ten "chytrolín") a taky je zde spousta jiných individualit. Normálka, prostě jsme lidi, že jo, každý jiný... jen ta tolerance k těm odchylkám od našeho standardu je místy bídná, což je kámen úrazu. Jo a než přejdete do ofenzívy, vzpomeňte si na potrefenou husu ;o) -
-
byla to normální otázka, stačilo vecne zareagovat na tropico
-
"worko-cholerickou povahu" Jo tak to asi vím o co jde :) Taky mám práci, kde mně 12 hodin lidi prudí, potažmo je to někdy jako tady s těmito trolly, ale musím jim odpovídat a snažit se jejich problém vyřešit, naštěstí u toho můžu nadávat, ale dříve jsem byl pravda klidnější. Nicméně i po práci, kdy se to "zlo" koncentruje a odcházím totálně zpruzlý třeba nakoupit, místo abych použil transfer emocionálního jedu, na prodavačku se usměji a vřele poděkuji, na prodavače v pizzerii taky, dostanu extra porce a slevu k tomu a vracím se zase úsměvem ;o) Celé je to o tom, jak se chováte ke svému okolí. Někdy má i ta prodavačka těžký den za sebou a prudu od nějakého deža fakt nepotřebuje. Dežo dostane flusanec do hamburgeru a jde prudit dál a šířit svůj jed, který se mu samozřejmě vrací a dělá ho to pak ještě větším dežem. Škoda že se takovým lidem většinou nedá moc pomoct :/ Aby to zase někdo nepřekroutil, věcná a rozumně podaná negativní kritika je něco jiného ;o)
-
Vzdyt ok, nic proti ja jen napr... jsem se zastal maxe tot vse. Tolerance je spatna no... ale v realu by to mohlo byt i tak ze vlastne ten co byl netolerantni je v poho a sel by si s nim na pivo. Jen ma treba trochu worko-cholerickou povahu ale v jadru je fajn kluk. ( to zas nevim, nemam zadne zkusenosti).
-
-
Tak je to ta samá entita, která to zkusila u Zaklínače, ostatní Maxe hodnotit nebudu. :-)
-
-
Já prostě vyjádření "jednička stála za ho***, mám si koupit dvojku, nebo to je stejná blbost?" vnímám jako trolling a pokus o flame, ale ne zas tak evidentní, aby se někdo za někoho maskoval... Třeba se ale fakt jen neumí zeptat normálně. :-D
-
To ale neni moc hezke od tebe, ja mam maxe rad a hazet do jednoho pytle si nezaslouzi. Stejne jako joe je max jenom jeden.
-
-
-
-
-
-
Valve si zaregistrovalo filmové domény FreeToPlayTheMovie.com a AheadOfTheGameMovie.com.
a jéje -
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
F-19 Stealth Fighter (1988) a mariáš Flek! :) -
-
diablo ale nie som si 100% isti možno to bol prví princ (ale jedno je iste od tích čias vo mne pretrváva láska k mínam a solitairom)
-
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
Myslim že to byl Boovie,pak už jsme byl v podstatě samorost.
-
-
-
Nákup padělaného produktu ?
Ahoj,
dnes mně přišla Fifa 17 PS4. Již na první pohled mě zarazil způsob balení ve fólii, který nepůsobil jako typický obal z továrny, ale spíš jako kdyby si někdo koupil fóliovou baličku a po domácku to zabalil.
Po odejmutí obalu mně zarazila kvalita samotného coveru hry, který na první pohled nevypadá špatně, ovšem při bližším zkoumání je vidět že to není originál tisk.
Uvnitř hry chybí karta o varováních kupujícího. A navíc chybí i stříbrná nálepka : FIFA OFFICIAL LICENCED PRODUKT.
Stalo se Vám to už někomu ?
Je možné, aby obal byl fake, ale dvd bylo pravé? Protože pokud by i dvd bylo fake, tak předpokládám, že bych hru třeba i spustil, ale při multiplayeru by hra již neměla fungovat.. -
-
jestli je tam DVD a ne BluRay, tak to trochu smrdí.
-
máš fotku? DVD funguje?
-
-
Fotku zatím nemám - budu dělat. DVD budu teprve zkoušet. Večer podám zprávu.
-
-
Jak jsi pokročil?
-
-
-
Pro zajímavost, ve kterém obchodě jsi to koupil?
-
-
Já jsem to do příspěvku původně napsal, ale po hovoru se sympatickým jednatelem firmy jsem se rozhodl, že nebudu zbytečně šířit antireklamu.
-
-
A jak ti to ten sympaťák vysvětlil?
-
-
Už jste někdy viděli ukrajinské jednatele ? (A.A. třeba ;) ) ... Na ruském trhu koluje spousta oficiálních produktů jen je umět prodat i mimo zónu ;)
-
-
-
-
-
poradte prosím co bych si mohl zahrát, už delší dobu nic nehraju. jen ne nejaky šitky jako wd, wolf, teso a pod. (na wolfa hlavne nemam penize) takže spíš asi neco staršího
-
-
Uz si se ptal? Myslim... MP hry te neba, SP te neba co najit neco starsiho... pochybuji ze si uplne vsehno hral a dohral. Stanovit nejakou tu hranici co vlastne chces... nejake rozpeti... Nove "šity" sou onicem. Jenze co tedy?
-
-
neco jako puvodní ghost recon, nebo morrowind na crysis enginu nebo hru z TES universa kterou by dizajnoval chris avelone (jako fallout new vegas) - neco takového. nebo dustojneho nastupce simcity 4, nebo kvalitní mmo
-
-
A co Alpha Protocol?
-
A nebo zkus Contract Wars.. zadarmo v prohlížeči a je to docela zábava.
-
-
Kongregate.com jo to obcas hraju, vzdycky si rad zastrilim. *4*
-
-
jasné, nic náročného, člověk si to spustí, odreaguje se... pohoda (:
-
-
-
myslím, že všechno toto splňuje COD: Ghosts
-
Obavam se ze nejdrive takova hra by musela vyjit... mas na dnesni dobu prehnane naroky.
SWAT - Sum of all fears -Ghost recon1,2 jo hochu tohle je hudbou minulosti stejne jako serie Rainbow six a ta uz spadla hodne na dno. (Patriots (N)EVER.
-
-
-
-
WiiU potřebuje ke svému životu o polovinu méně elektrické energie než jeho konzoloví sokové.
haha, a muj franta potrebuje jeste min k vykonnosti, jen nejakou peknou *4* -
Zenimax/Bethesda prohrálo soudní spor s Mojangem, který se týkal zákazu použití názvu Scrolls...
Chááá cháá! Bych se nepříjemně divil kdyby to dopadlo jinak.
PS: Jdu se ustit od vývoje Eldritch Scrolls X: Skyrim the Love Dragon. *1* -
-
Zenimax/Bethesda prohrálo soudní spor s Mojangem, který se týkal zákazu použití názvu Scrolls...
Tak není to konečné nakonec, aspoň že je to na dobré cestě.
-