Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Steam key

Darksiders – RDK0C-VPHCH-JBEHC
    Hostile Waters: Antaeus Rising | CE2E6-ZTV0G-269BQ
    Melissa K. and the Heart of Gold | MWFXB-FPLMW-GFC05
    • Draken tu 3 roky sbíral klíče a teď je bude další 3 roky pouštět do davu. Asi nějakej experiment či co.
  • Hackerská skupina LulzSec vypustila na internet soubor, který obsahuje 62000 emailů a hesel. Pokud...

Ještě nedávno se jich tu pod článkem pár lidí zastávalo, vždyť neprovedli nic strašnýho. Hm, tak teď už jsou to už emaily. Co to bude příště?
    • No já mám dojem, že už překračují hranici a časem je vystopují. A pak to řádně schytají. Když totiž hackují i ty, co jim to můžou oplatit nevirtuálně(tajné služby USA, velké firmy), tak je zřejmé, že se po nich tvrdě půjde. Jak říkám, je to jen otázka času.
    • Emaily, facebook, paypal...o moc horší to být nemůže.
      • Nesmysl. "Jenom" emaily a hesla vyhrabany vsude mozne. Ze je nekdo tak blbej a ma stejny udaje i na PayPalu a Facebooku (penize a osobni data)?!!! to uz je jeho problem.. A ja jsem se jich nezastaval, jenom jsem poukazoval na to, ze reakce vezmeme brokovnice a pujdeme jim to vytmavit je neadekvatni.. Od ty doby se navic leccos zmenilo (provedly novy utoky atd.).
        • No jo, někdo má třeba 30 různých webů s loginem. Polovina z nich může nějak souviset s financemi i osobními daty. Tolik hesel by se asi špatně pamatovalo... Ale omlouvám se za tu mystifikaci, Paypal ani Facebook samozřejmě nijak nenapadli. Nicméně je to důsledek jejich řádění.
        • LulzSec: In return for flooding /b/ this morning, have 62,000
          passwords and emails. The top half is "password | email",
          and the bottom half is "email | password"; these are random
          assortments from a collection, so don't ask which site they're
          from or how old they are, because we have no idea. We also can't
          confirm what percentage still work, but be creative or something.
          • A samozřejmě kompletní komentář popisující jejich úhel pohledu.
            • A jeste posledni vec, podle twitteru za utokem na Segu nestoji LulzSec, naopak nabidli odvetnou akci proti tem, kdo to maji na svedomi.
            • No este kdybych ho tak linknul, to by bylo vubec nejlepsi. Tak teda druhej pokus: http://lulzsecurity.com/releases/1000th_tweet_press_release.txt
  • Tilwaen

Windows 10

Jaké z toho zatím máte dojmy? Bude-li Microsoft následovat svůj trend střídavého úspěchu OS, máme se opět na co těšit? :-)
    • Líbí se mi, že se mi vrátí nabídka start! :-D A vůbec si myslím, že UI zažije posun k lepšímu. Pokud bude pro majitele 8 upgrade zdarma, jak se spekuluje, tak nemám co řešit a určitě to alespoň vyzkouším :-)
    • Mě prostě děsně irituje to vynechání devítky, jinak co jsem zběžně četl, tak je to takový "meh", sedmičky mi asi ještě nějakej pátek vydrží.
      • Mam z toho naprosto stejny dojem. Nasel jsem o tom vzasade jen nejaky upravy UI, kde jsem zcela spokojen se 7. Jedine jak by to mohli procpat je masovejsi pouzivani budoucich verzi dx ve hrach a jejich release jen na posledni win.
    • omg k čemu ti je OS? ja potrebuju jen steam a to je vše
    • Draken69CZ
      Jestli to bude pořád bobtnat tak za chvilku bude 120 giga ssd jen na win, moje sedmičky maj 30+ giga a to to v podstatě nic neumí, naběhne win a spouštím hru nebo chrome.
      • Veskoslav
        WIn 8 64 bit a 15,6 GB.
      • Moje 7-64 mají asi 13GB, je to jen o tom umět si vyčistit systém od plevele. A to tam mám toho opravdu dost.
      • To je protože si to všechny aktualizace co si to nainstalovalo nechává a nemaže to. Dá se toho částečně zbavit. Hlavně nemazat ručně to by si mohl pos*at spoušetí winů, protože to je kreténsky řešený.
        Spusť si příkazový řádek jako admin a hoď tam tohle.(bez uvozovek) "dism /online /cleanup-image /spsuperseded"
        Pokud máš SSD nebo menší disk tak to celkem pomůže. Mě to třeba smazalo cca 12 giga balastu. A samozřejmě čas od času uklidit disk a klasicky se starat o disk. Vždy po pár aktualizacích tohle opakuj.
        Jinak pro upřesnění tenhle krok ti tam nechá jen poslední aktualizace (pro případ obnovy systému) a ty staré smaže.
    • Ironií je, že M$ pro jistotu Windows 9 přeskočil, aby ten trend mohl ještě v nějaké podobě platit. *15*
  • Rufflebutt se oblékla ve stylu Motoko Kusanagi z japonského trháku Ghost in the Shell.

Mrknete na spiffzaya. Ma jedny z nej kostymu z herni i filmove sceny.
  • Pokračování oblíbené tahové RPG strategie, Blackguards 2, se připomnělo novým teaserem.

krasne..uz len k tomu pridat brutal pribeh a je to ista kupa
  • Ahoj ,

rád bych si zahrál mtg arena , který ste podcastovali. Nemáte ještě k dispozici kod do bety?Děkuji

nafda@seznam.cz

• Je nepravděpodobné, že někdy uvidíme herní sérii Yakuza i na X360.

Nevim no, ale tahle hra me nikdy nechytla, takze dle meho nezoru hraci na X-ku o nic neprichazite *3*
  • Můj bože co to je ?

http://doupe.zive.cz/doupecz/podivejte-se-na-ctyri-nove-screenshoty-z-assassins-creed-iii/sc-108-a-143297#utm_medium=selfpromo&utm_source=doupe&utm_campaign=RSSfeed

Můj bože co to je ? *8*
    • Oni tam bojují stovky vojáků a on se tam "nenápadně" plíží
    • je to fuj
    • Amylee.Anderson
      To jsou screenshoty. http://img2.ranker.com/list_img/3903/310102/full/the-absolute-best-of-the-anti-joke-chicken-meme.jpg?version=1320176212000
      • Koho zajímá tvá fotka. *11*
      • ale jake ?
  • oktavius66

Ubisoft se skrze dotazník zajímá, co by hráči uvítali v dalším díle Far Cry.

Back to Africa !

EDIT: To tam chybí, škoda *9* .
    • Africa pls ta byla nejlepší. A samozřejmě tam musí být hledání diamantů!
    • je tam kolonka aby už nedelali další díl?
      • Proc jako? Ikdyz uz FC4 vykrada samo sebe, je to furt skvela zabava a kvalitou na vysoke urovni serie. Jedina hratelna hra od Ubisoftu.
        Mozna bych bral taky Afriku, nebo i Afghanistan.
      • oktavius66
        Tady se podívej:
        http://gamespace.daemon-tools.cc/eng/news/is-far-cry-5-game-in-works-2014-12-18

Jsou tam zajímavé nápady. Celkem mě zaujal třeba ten, že by se to mohlo odehrávat ve Vietnamu v roce 1960. A nebo samozřejmě Blood Dragon 2 !
        *3*
  • Chim
    Hezké Vánoce děcka. Spoustu pěkných PC her pod stromkem (hlavně těch isometrických) a moc neblbněte *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit