-
Minirecenze - Watch Dogs
Jen jsem to testnul, protože teď hraju Wolfa a nemám rád skákání ze hry na hru, nicméně vytuhl jsem u toho 2 hodiny, až jsem zmeškal start F1 grrrr ! :)
Pro mě zatím příjemné překvapení, výsledek se zhruba rovná očekávání co jsem měl. Atmosféra hodně příjemná, postavy taky fajn, celkově gameplay se mi líbí, zezačátku je toho moc, než si člověk zvykne, ale zvyknete si rychle, je to intuitivní. Jízdní model dostačující, mezi auty jsou rozdíly (několik kamer i zevnitř), překvapilo mě prostředí (zničitelnost, funkčnost) a reakce na něj (chování lidí atd.). Příběh mě chytl, jsem zvědavý co bude dál. Vlastně ani moc nevím, co sem psát, hru si teprv oťukávám, ale za mě teda spokojenost prozatím.. snad jsem aspoň někoho kdo váhá trošku optimisticky naladil. Jsou tam fajn detaily, třeba když jdete v úkrytu spát, tak si nastavíte v kolik hodin se chcete probudit (kvůli noci) apod.
Však uvidíte ..
Grafika se mi líbí, mohla být lepší, trochu mě to mrzí, hlavně ve dne je to takové celkem o ničem, ale to už se nic nedá dělat. 4570+760 na ultra jako po másle. -
-
http://youtu.be/4ZyLlmsNO8E
-
Kde jsi ji koupil?...
-
-
Řekl bych, že na torrentech :)
-
-
Ale to je nezákonné?Jsi si toho vědom?!
-
-
-
-
https://rockstarintel.com/red-dead-redemption-2-companion-app-files-hint-to-pc-version/
Tezko rict co je natom pravdy.
-
COD:AW Reverse boosting...
http://steamcommunity.com/app/202990/discussions/0/846944689777627363/?l=portuguese
http://www.cinemablend.com/games/Call-Duty-Advanced-Warfare-Players-Getting-Banned-Reverse-Boosting-69552.html
Koukám, i COD má svá shnilá jablka... *7* ( byl na B* článek tak možná to někoho zaujalo... mne tedy pomalu zarazilo) co jsem četl tenhle podivný druh chování se vyskytuje hodně často... je to podobné jako hackeři některé věci se prostě v MP hrách asi nikdy nepochopí. *11* -
-
Jacku, ty umíš portugalsky?
-
-
Nebo umí používat google translate?
-
Hodně by se tím vysvětlilo.
-
-
-
Reakce na uživatele trr a jeho příspěvek 31.05.2011 19:53. Možná kdyby jste toho smajlíka použil v prvním příspěvku tak by ten "vtip" každému došel...
-
Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.
xD To jako vážně. Lidi už jsou z konzolí tak zblblí, že se bez ovladače v prackách nedokážou cítit pohodlně a potřebujou ho i k tahovejm strategiím. Osobně se radši rozběhnu hlavou do zdi, než bych takovou hru hrál s ovladačem... -
-
jestli tobě je více než 15, tak by ses měl nad sebou zamyslet. Tvoje vystupování je poněkud infantilní.
-
Pokud se nepletu, první hra umožňovala podporu ovladače a někomu to mohlo přijít vhod. Nyní se podpora nekoná a přesto se někteří hráči vyjádřili k tomu, že by ji tam rádi znovu měli. Co na tom ten tvůj nedopečený "k+m" mozeček shledává tak šokujícího?
-
-
Mě to nešokuje, páčkařů je mi líto. Myš je na ně moc komplikovaná, tak snad jim tu podporu dají. Ať si to můžou taky zahrát aniž by si zlámaly prsty...
-
-
Ty jseš slušná p**a. Tihle hráči nemají nakonec problém se žádným ovládáním, jen se dožadují možnosti si ke hře připojit i znovu ovladač, protože ten byl podporován i minule a někomu se to zamlouvalo. Je to skutečně dneska pro některý z vás takový problém?
-
-
srandicla - Tobě určitě musela prasknout nějaká cévka když jsi četl můj komentář, nebo jsi páčkař. Jinak si tvoji agresivní reakci nelze vysvětlit.
-
-
Nemám ponětí, co jsem to právě přečetl. To je svahilsky?
Btw: V době, kdy jsi si ty, hověl v tátově koženém vaku. Jsem já dohrával Contru na Sega Mega Drive... -
-
Reakce na příspěvek:
Ale tuhle fintu si zkoušej na někoho jinýho, ty dospěláku. Pravda je taková, že ty máš tak maximálně něco přes dvě dekády. Nebo mi chceš tvrdit, že ti najednou za těch pár let, co si tu na games jako mladý pako začal neustále kydat, náhle jakože přibylo fotrovských let? No to asi ne, že? Jsi jen další kašpárek pozdní 90s generace, nic víc.
-
-
Jsem pouhým normálním hráčem, co nemá rád vypatlaně hloupý a zbytečný deb*ly tvýho ražení a generace, co se vtírá ke hrám. Není v tom žádná věda.
-
-
Uvidim v piatok, jednou z chyb minuleho dielu bolo, ze absolutne neuzival vyhody k+m a tym padom mal desne ui, prave kvoli gamepadu. Ale podla obrazkov toto velmi nezmenili tak kludne podporu gamepadu mat mohol aj tento.
-
-
-
-
-
V budoucnu se dočkáme deštivého počasí v Gran Turismo Sport na většině tratích.
Aha a to tam nemohlo být už od začátku aby hra byla konkurenceschopná i ve srovnání se zbytkem závodních her na PS4 ? -
FRONTIERS - Final Greenlight Trailer
Úžasně vypadající nezávislé firstperson RPG. Autor se odkazuje na TES: Daggerfall
https://www.youtube.com/watch?v=WB5DvDOOvAY&feature=player_embedded -
-
vypada to fajn, a tim myslim i po graficky strance
-
Úžasně vypadající? Vždyť je to hnus.
-
-
Asi jsem moc skromnej, ale líbí se mi i grafika.
-
není to graficky žádný zázrak, ale nemuselo by to být na hraní špatné.
-
-
Úžasně vypadající nemusí znamenat, že je to graficky úžasně vypadající.
Edit: HW nároky na úrovni TES: Oblivion
-
-
-
-
Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.
Tak jsem zmaten napřed 16.4 nahodíte, že na PS4 nebude, potvrzeno vývojáři. Pak vydají toto "Pre-production on Quantic Dream's mystery - but confirmed - PlayStation 4 game began in the middle of 2012.
Vice president Guillaume de Fondaumière told Eurogamer in an interview today at the Digital Dragons event in Poland that the developer, which made PlayStation 3 exclusives Heavy Rain and the upcoming Beyond, was one of the first studios in the world to receive a PlayStation 4 development kit from Sony "
Tak kdo teda má pravdu, bo jak to je ? -
Zapomenutí uživatelé?
Kde jsou vůbec Miserius a God-of-War? Vykašlali se na games? Přestali hrát? *8* Jsou na plno ponořeni v PlayStation exkluzivitách? Umřeli?
Neví někdo? Jsem jen zvědavej. -
-
Žiju, nehraju, nediskutuju :) Dostal jsem echo, že se tu někdo ptá, tak jsem oprášil účet. Abych řekl pravdu, ani si nejsem jistý, kdo jsi :O Užívejte paření
-
Zkus to v poště pro tebe, třeba se ozvou.
-
emigrovali na konzolista.cz, nechceš za nima?
-
časem každej jednou dospeje a prestane hrát hry, každyho z nas to čeka... *13*
-
-
ne, ne
otcoj bude příští rok 60...a pořád teda nedospěl *1* -
V tom případě nikdy nechci dospět. *13*
-
-
Nejen oni zmizeli, ale i Malleth, Rhulad a další, zůstal tu jen trash veden LV a Lukásem.
-