-
Znáte nějaké dobré hry pro tablet? Např. tahovky.
-
-
Warhammer 40,000: Space Wolf (Jen se nenech nalákat k placení pozdější obtížností v misích;) )
-
The Banner Saga
Hitman GO
Lara Croft GO -
XCOM: Enemy Unknown popř. ArmA Tactics
-
-
Řekněte nám na Twitteru, na co se nejvíce těšíte na letošní E3! Stačí jen napsat tweet,...
Místo speciálu mě odkaz hází na nějaký NHL :) -
Leyou, čínský dodavatel kuřecího masa, koupil vývojářskou společnost Splash Damage (Brink, multiplayer Gears of War 4).
Už se všichni těšíme na hitovky jako Chicken Wars. -
"Windows je parodie na OS." :D ukaž lepší a budem se bavit
-
-
Zajímavá debata HW a SW odborníků :)
Pohádat se dá opravu o všem.
Přitom na ten dotaz, se není třeba ptá v internetové diskusi. Je jasné jak to dopadne. Faktů je na internetu celá řada aby šlo podle toho vybrat co je vhodné. A ten kdo se nevyzná, tak si nechá porad na prodejně. -
-
Nejlepší je poprosit o radu na prodejně a pak se s prodávajícím pohádat.
-
Na prodejne applu ti urcite poradi objektivne. *15*
-
-
U Applu objektivně samozřejmě znamená: Cena=high / Výkon=low. Ale pokud objednáš ihned dostaneš 2 písničky dle vlastního výběru zdarma! A to se vyplatí!
-
Poradí asi takto: https://www.youtube.com/watch?v=7L2fsubA2-c#t=30
Tak je to pořád stejně. Ten kdo se nevyzná a neumí si pomoci sám, tak musí spoléhat na ostatní a často bude podveden :)
- Jasně, že tam poradí pouze apple stejně jako jinde poradí pouze acer. Když kupuješ již hotovou sestavu. Lépe poradí když kupuješ komponenty. Tedy v CZC mám to zkušenost. Tam nehleděl borec na značky a poradil rychle dobře.
A btw. Zrovna instaluji nový OS pro jeden starý Macbook Pro. A instaluje se to stejně pomalu jako WIndows na klasický HDD. *7* -
Plosim tě, tam ani pomalu neví co vlastně prodávají. *15*
-
-
Možná si myslí, že neprodávají počítače. *3*
Z apple fóra: "defrags wont work on a mac, simply because it is not a computer...". Někdo opravu věří, že to není počítač ale něco "víc" -
-
Takhle jsem to nemyslel, sice ale jo tak nějak... něco víc? to nevím a hlavně není to vše hlavně o Designu to by totiž mnohé vysvětlovalo... kam se hrabou nudné šedé/černé case...
-
-
-
-
-
Možná tak ten Win8,1 tomu bych i věřil.
-
-
Na Win8 se pěkně kouká, ale jakmile na něm potřebuješ pracovat, nedejbože něco v něm najít, tak máš většinou zaděláno na problém.
-
-
Je to o zvyku... a jde přepnout do vzhledu dost podobnýho sedmičkám. Měl jsem z něj docela vítr, ale ve finále jede rychleji než sedmy.
-
-
Vše je o zvyku, to máš zcela jistě pravdu. Ale ani klasický "ne-Metro" vzhled sedmiček u Win8 nezabránil (alespoň v mém případě) hledání třeba takových základních věcí, jako jsou Ovládací panely. Oficiální nápověda od Microsoftu na svém webu dokonce explicitně navádí hledat to přes "Metro" → Hledat → vepsat Ovládací panely, což osobně považuji celkem za fail - samo o sobě to značí, že se k tomu nedá zjevně lehce proklikat, což by u takové základní věci mělo být samozřejmostí; alespoň tomu bylo tak před updatem 8.1.
Osobně mám ale celkem obavy, že nová verze Windows na tom nebude o nic lépe a budeme si zkrátka muset zvyknout; do té doby si budu lebedit na (dle mého povedených) sedmičkách, zřejmě než přijde nová verze Direct X. Naštěstí už na 64-bitech nejsme limitováni velikostí paměti - přinejhorším přesedláme na Professional edition :-) -
-
@Veka: Aha, tak mě ani ve snu nenapadlo na Start klikat pravým, tak to bude asi ono :-) Díky za tip, až s osmičkami zase jednou přijdu do styku, určitě se toto bude hodit. Ohledně Metra úplný souhlas; na dotyková zařízení to může být ideální ovládání, ale uživatele klasického desktopu se z toho na zadek neposadí.
-
Já ti nevím, zrovna u Ovládacích panelů mi stačí pravým tlačítkem myši kliknout na start (u "ne-metro" vzhledu) a jsou přímo v nabídce, která se otevře. Horší je, že jsem pořád ze sedmiček zvyklý, že na start se kliká levým, takže místo tý nabídky často nechtíc spustím metro :-D A ať taky něco vytknu: metro by možná bylo hezký na tabletech, ale na desktop se vůbec nehodí a byl to pro mě zpočátku "dealbreaker" dokud nepřišel update s možností jej vypnout.
Nechme se překvapit, přijde mi, že MS s každým druhým systémem šlápne vedle (skvělý xpčka/mizerný visty, výtečný sedmičky/zpočátku problémový osmičky). Tak to třeba s dalším zase doladí :-)
-
-
-
-
-
-
Od dnešního dne do konce týdne si můžete zdarma vyzkoušet PS4 a PC verzi hry The Elder Scrolls Online.
Jn přišel mi otravnej mail - tedy už se to konečně pozvolne šine do F2p ?
(těch mailů mi od nich chodí spousta proto otravnej)
Chodí mi to do SPAMU jen je otravné se tam koukat :D -
-
Co třeba si zrušit v mailu příchod novinek? Věřím, že to zvládne i "člověk" jako ty:)
-
-
Bloodborne — PC (?)
Pojdme do toho! U Dark Souls se to koneckoncu povedlo ☺
https://www.change.org/p/from-software-release-bloodborne-for-the-personalized-computing-platform -
-
Samy vymluvy. A byt PlayStationa mam a tudiz si zahraju, tak me napriklad doted mrzi, ze jsem si nemohl zmodovat umouneny elementy treba u Demons Souls. Dark Souls jsme si vyladil presne podle vlastnich predstav. A protoze i u Bloodborne vidim urcity rezervy, tak bych tu moznost ocenil.
Na druhou stranu se treba opet nezadari a hra za modovaci namahu nebude stat. Uvidime. Peticni podpis na kazdej pad nemuze uskodit :P -
Tak to přeju hodně štěstí...ale ty komentáře tam jsou tak hezky naivní...
-
Zbytečná snaha je to namazaný od Sony to se nikam jinam nepodívá možná pak jako remasterna PS5, ale kdo chce ten si to tak jako tak zahraje.
-
Dark Souls ale nemelo exkluzivitu jen na PS.
-
-
RTX 2080ti za 999, 2080 za 699 a 2070 za 499 dolarů. To Ti je teda mastný jako prase...
-
-
Stránky nVidie hlasí jiný ceny.
RTX 2080 Ti - 1199$
RTX 2080 - 799$
RTX 2070 - 599$
-
-
Founders edice.
-
To vylítnou prodeje konzolí 😂
-
Tak ti kdo budou tyhle karty kupovat ceny stejně neřeší ,takže proč se čílit . Honit si ego a říkat že Ti notně potřebuji jim prostě i za těch 30% výkonu a 50% ceny navíc stát budou .
-
-
Když jsme u Blizzardu nechápu proč neudělají offico podporu pro Gamepad pro PC verzi. Tahle hra je pro gamepad jako stvořená... rozhodně se mně nechce kupovat znovu na PS4...
-
wubba lubba dub dub v GTA 5
novy gta 5 mod Rick and Morty... hrajte za Ricka s ufom... Morty zatial chyba
srandovne video modu
https://www.youtube.com/watch?v=gyEc_u0IPkw
download modu
https://www.gta5-mods.com/player/rick-sanchez-rick-and-morty-add-on -
-
je to tu... invazia modrych meseksov
https://www.gta5-mods.com/player/mr-meeseeks-rick-and-morty -
Rich and Morto je super, wooba looba dick duck
(+1 pokud víte, o co jde) -
Wuba duba lub lub! Konečně tu někdo zmiňuje tenhle skvost :)
-
-
Crysis 3 má vytlačit X360 a PS3 na hranici možností, na PC verzi však stejně mít nebudou.
Crysis 3: Maximum comedy2? Ale teda musím uznat že ty krabice mají výdrž! 6 let je mačkají na hranice nebo 110% a podobné hala bala kecy . PC verze bude určitě ještě týden před vydáním nativní PC verze na kterou se soustředí celý kvájtek.