-
Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...
Prvně musím zmínit že se mi re-play líbilo víc jak game page, ale moderátorům bylo špatně rozumět a komentátorovi co četl text ke hrám taky, ten speciálně zněl jaky by byl zavřen v sudu, ta holky co je s mikolášem je hezká ale hrozná myslim "herectví" plusově považuji recenze Dead Space 2 že je aktuální a i když od stejného autora co napsal recenzi sem na games neříká to sámé. Vylepšit technické detaily a je to bez chyby. -
Dead Island půjde hrát ve dvou hráčích. Titul je naplánován na září.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak v článku se uvádí, že podle obrázků se domnívalo, že by měla být kooperace až 4 hráčů. Ale já se pamatuju, jak byly zprávy bez - možná, asi pravděpodobně, dle obrázků. Prostě se uváděli až 4 hráči. Takže to ořízli ze 4 hráčů na dva? -
Výjimečně si nestěžuju, povedená změna vzhledu.
-
Sony ukáže 27. dubna na Tribeca Film Festivalu hodinu gameplay záběrů ze hry Beyond: Two Souls.
To zní zajímavě, ale rád bych tomu odolal a užil si to pak doma na tv... chcou tím snad naznačit že příběh bude delšího rázu? -
-
Ja myslim ze to bude ala Heavy Rain, nekdo delal ptakoviny a mel to za 5 hodin dohrany a me to vydrzelo +- 15 hodin (ale ve vysledku jsem mel ten nejlepsi moznej konec)
-
-
Sony ukáže 27. dubna na Tribeca Film Festivalu hodinu gameplay záběrů ze hry Beyond: Two Souls.
Já jsem se k Heavy rain nedostal a asi ani už nedostanu, protože mi bylo jedním blbem prozrazen závěr a i přesto že je jich tam hodně tak ta hlavní pointa hledání vraha už je v čudu, občas si říkám že bych si to zahrál jenom kvuli te zkušenosti ale vždy mě odradí to že už vím jak to skončí. A tak se vyhíbám všem videum k Beyond, abych pak pěkně přišel domu s diskem a užil si to všechno -
-
Tak ono je tam temer 20 moznych koncu (takze nemuzes rict ze vis jak to skonci, maximalne vis ulohy jednotlivych postav), ale pokud ti nejakej dobrak vyzradil to co si myslim ze ti vyzradil, tak to nic neznamena, beztak to kazdymu v polovine hry docvaklo a
nehrajes tam za nej moc . Urcite zahraj, nejde jen o konec ale i o prubeh samotnej. Kdyz na to prijde, muzesvraha nechat umrit relativne brzo a hrat si po svojim bez nej
Mimochodem pointa cely hry neni najit vraha ale zachranit toho klučinu
-
-
-
-
Origin
Docela překvapili. Tak jsem si dokoupil Tiberium Wars, poslední MoH a poslední NFS. Ty poslední dvě jmenované projedu a nebude mě trápit, že si to podruhé už nezahraji. Jinak dotaz. Chtěl bych si pořídit ještě nějaké tuningové NFS. Rivals nebo Run? Které bylo méně strašné? -
-
stejně špatný, akorát v The Run tě navíc otravujou s "příběhem"
-
Na Rivlas tuníž jen statistiky, vzhlede ne (krome toho ze si muzes kydnout na auto jeden z par prednastavenych obrazku a zmenit barvu kol) ale i tak je to lepsi nez The Run, to rozhodně nebrat!
-
-
Jaký gamepad
Chystám se koupit si gamepad pro hraní na PC, ale nemůžu se rozhodnout který. Rozhoduju se mezi X360 gamepadem, Razer Onza a OnLive gamepadem. Pište svoje doporučení, zkušenosti, jakou mají podporu u her atd., případně nějaké další tipy. -
-
NASA se rozhodla vynést obrázek Wheatleyho z Portal 2 do vesmíru.
Mno já bych šel asi do Xbox gamepadu, protože vzhledem k stále rostoucím portům z Xboxu na PC budeš mít jistotu, že ti bez problémů pojede. Já nad ním uvažuju už asi rok, ale pořád mi připadá přehnaně drahej. Kdyby stál do 300,- tak do něj jdu hned. -
-
Já ho koupil na aukru za 350...:)
-
-
Mám tohle http://www.logitech.com/en-us/gaming/controllers/wireless-gamepad-f710 . Vzadu má přepínač, systém ho vidí buď jako předchozí Logitech gamepad (kvůli programování přes jejich software), nebo jako X360 gamepad. V X360 režimu ho podporuje snad úplně všechno.
-
Těžký výběr:) Pokud chceš vetšinovou podporu, tak jedině x360pad.
-
-
Za mě dobrý *1*
https://youtu.be/Hc-X9vjuQxw -
-
Po technicky strance mi to teda neprijde jako zadna velka slava ale atmosfera neni uplne spatna. Jsem docela zvedavej jestli do dopadne lepe jak predesle dva pokusy.
-
-
Kingdoms of Amalur: Reckoning DEMO
17. ledna bude vypuštěno KoA:R demo pro X360. Demo pro PS3 a PC bude také, datum zatím nebylo zveřejněno.
Zdroj: http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=18765 a oficiální fórum hry. -
Minecraft překonal v prodejích na PC World of Warcraft a stal se tak třetí nejprodávanější hrou na PC všech dob.
Lepší je jenom Diablo 3 a The Sims -
-
samé kvalitní tituly, jen co je pravda
-
Jako proč ne, ale že Diablo 3, taková hovadina, je ještě před ním, tak to mi hlava opravdu nebere.
-
-
hype
-
-