-
MojeID
Funguje Vám momentálně přihlášení skrze účet MojeID? Píše mi to něco o potížích s SSL certifikací, tak by mne zajímalo, zdali je chyba na mém přijímači anebo se jedná o globální problém. -
-
Taky mi to nejde.
-
-
Pokračování Deadly Premonition je velmi nepravděpodobné.
Deadly Premonition mě moc bavilo. Hodně unikátní hra. Ale je to prostě ten typ hry které pokračování nepotřebuje. -
Dvouminutový Ciri Gameplay W3
Zase další video, nikdo mě nenutí koukat, samozřejmě, ale už je těch videií fakt moc a spíš to škodí, než navnaďuje.
https://www.youtube.com/watch?v=vHNOLytV6hU -
-
Nedává mi smysl, proč si pořád lidi stěžujou a brečej (nejsi to jenom Ty), že jsou pořád venku nějaká videa ze hry, když logicky mám možnost se na ty videa nepodívat. Nebo existuje nějaký takový důvod, který mi unikl?
-
-
Vadí mi to, protože očekávání budou tak vysoká, že se to spoustě lidem kvůli všem těm videím nebude líbit, protože prvních pár hodin budou vidět to samý co na videích, a budou čekat něco o dost lepšího, než to co prezentovali. Nebo aspoň tak to mám já. A je to těžký ignorovat když téměř každý den CDPR vypustí něco novýho.
-
-
Já nevim jak ostatní, ale jen sledovat video ze hry a hrát to jsou pro mě natolik odlišné zážitky, že mi to ta videa nekazí.
-
-
Tak když budou vědět co bude a tak příjde mi to trochu podřezávání vlastní větve jako kdybych koukal na GTAV. videa před vydáním - před 2lety a věděl jak se budou vyvijet mise bych s připravil o to nejcennější...
-
Videa z W3 - nevadí
To za prvé (co píše Lávra), a pak W3 je tak obsáhlý že to bude snad na 1000 hodin. Takže jestli celkem předem ukáží 2 hodiny je prkotina a nic... -
-
Já to budu hrát až tak za rok, takže na to stejně zapomenu :D
-
No každopádně platí, že i kdyby ukázali předem 20 hodin videí, tak je chyba jen a jen lidí kterým to vadí, že se na to dívají ikdyž mají třeba slabou vůli... Takže mě je to u zadnice, páč já patřím mezi ty kterým to nevadí *15* *3* *1*
-
Když tě omrzí kombat díky videím, tak je to docela problém. :D
-
-
-
Taky se mi to nelíbí, ale je mi to jedno, prostě na to nekoukám, nevyhledávám to a všem článkům se vyhýbám, podívám se jen na oficiální cinematic trailery, dělal jsem to u většiny her na který sem se hdoně těšil a potom jsem ten prvotní zážitek z gameplay měl opravdu prvotní, ne jen zopakování toho co jsem už viděl v x videích
-
-
Jak říkám, taky se snažim, ale většinou to prostě nejde a neodolám, nejhorší na tom všem ale vždycky je, že ty chyby z těch preview videií jsou většinou neopravený při releasu, třeba ty hitboxy doufám že opraví https://youtu.be/XUADJOjQTj4?t=1m5s
-
-
-
-
-
Singleplayer Battlefield 3 si bere inspiraci ze seriálů Generation Kill a 24 hodin.
Seriál mě dost bavil, tak snad to bude u BFka stejné :) -
V obchodě PlayStation Store se v tichosti objevila PS4 verze hry Limbo.
A pak že na těch nextgen topinkovačích nevychází kvalitní hry. -
-
Vyšla na PS3?
-
-
Ano.
-
-
Tak prečo mluvíš o PS4, když 9 desetin(pro nechápavé) dobrých her na PS4 je z PS3? :)
-
-
To je vlastně pravda. I když... kterých 9? *1*
-
-
-
-
-
SW ToR
Jenom pro připomínku. V prosinci vychází nový datadisk:) Přináší nové lokace, nepřátelé, dalších 5 levelů a cena je 20 euro. -
nedělní otázky už nejsou, ale jednu tu mám :) zkoušeli jste někdo v poslední době sdílení her na steamu?
-
-
to nejde jen selectnout usery, kterým to chci nasdílet? to se musím na jejich kompu přihlásit na steam a autorizovat počítač?
-
-
Jop přesně tak.
-
nakonec jsme ten problém vyřešili. na steamu píšou, že to jde autorizovat nějak vzdáleně, ti potom přijde na mail link, kterým to schválíš - "Všimli jste si, že si Váš kamarád nainstaloval hru, kterou si také chcete zahrát? Pošlete mu žádost o autorizaci Vašeho počítače. Po schválení této žádosti bude jeho knihovna her zpřístupněna pro všechny autorizované uživatele, kteří budou moci jeho hry stahovat a hrát. "
ale nenašel jsem, jak se ta žádost posílá
-
-
Jop zkoušel. Strýcovi a kámošovi jsem nasdílel knihovnu a funguje to v pohodě. Někdy jim to neukáže sdílený hry, ale stačí relog a je to zase v klidu. Jinak jednoduchá rada jak to očůrat, aby mohlo víc lidí hrát, tak stačí přejít do offline režimu.
-
-
Tohle očůrávání s offline módem ale nepotřebuje žádný sharing. A Valve si to, předpokládám, nějak hlídají, to by mohlo nekonečně lidí fungovat na jednom účtu. Ale hezky se projevuje ta česká/slovanská/východoevropská mentalita, hned všechno přečůrávat.
-
-
Na tohle jsme přišli náhodou a nebylo to tak, že bych hned googloval jak to očůrat. To jestli to valve ošetří je mi jedno, protože do té doby mi volali jestli můžou hrát nebo ne.
-
-
No, asi to neošetří, ono to moc nejde. Ale tím lépe, aspoň mohu mít zapnutý Steam permanentně na "pracovním" laptopu v offline modu a zároveň normálně na PC :)
-
-
No tak šlo by to, kdyby při spuštění hry ze sdílený knihovny vyžadovalo být online nebo po 30ti minutých check in.
-
-
-
-
-
-
Xbox One
Tak kdo už si předobjednal tuhle libovou konzoli? -
-
Předobjednáno nemám, ale kupovat budu. Původně jsem to chtěl vzít společně s Destiny, ale asi si počkám. Co kdyby vyšla nějaká tématická verze Xbox One společně s Halo The Master Chief Collection.
-
-
Já si počkám na slim verzi a až bude víc her na bazarech (to platí i pro PS4)
-
-
Čekání na víc her po bazarech je zákeřné. Her mám už teď víc než stíhám hrát. Představa, že bych najednou pořídil třeba 10 her mě děsí *1*. Už takhle budu mít co dělat s Master Chief Collection...
-
-
Tak já jsem hodně vybírávej a né každá hra mě baví, teď budu pořizovat PS3 a jestli je tam za tu dobu 8-10 her co si chci zahrát. Ale máš pravdu, čím dýl tím asi musíš zúžit výběr jinak bys neďál nic jiného.
-
-
Proto jsem si zatím konzoli nikdy nekupoval. Mám toho dost na PC a stejně bych potřeboval nějakou stávku vývojářů, aby tak rok nic nevyšlo. To bych mohl dohrát aspoň ty hlavní velký resty. Pak mám dost her, u kterých jsem se s těžkým srdcem smířil s tím, že se k nim nejspíš nikdy nedostanu.
Jenže teď se chystá Destiny a to mě docela zaujalo, tak jsem si řekl, že bych tu konzoli pořídit mohl. Přece jen se tam pár her co se na PC neukázalo a zaujalo mě najde. Původně jsem uvažoval o PS4, i když jsem měl obavy z ovladače. Na PC hraju s X360 ovladačem a už jsem si na něj zvyknul. Kamarád si to chtěl taky kupovat, ale pak si místo PS4 'pořídil' dítě. Pak oznámili Master Chief Collection a to rozhodlo.
Půjdu do Xbox One. Ale bojím, bojím. Netuším, kde na to budu brát čas *1*. Jenom s tím, co má vyjít do konce roku a rád bych si pořídil bych si vystačil na celej rok 2015. -
Tak to je jen vedlejší platforma, pak tu máš hlavní PC kde taky furt je co hrát + dohrávám skvosty na X360 do toho abych teď kupoval jednu nebo obě nové konzole tak můžu dát výpověď v práci. By sousedi za chvilku zavolali policajty jakej smrad by se ode mě linul :D
-
8 až 10 her - to je pro mě nálož na jeden rok *1*
-
-
-
-
-
Já pravděpodobně bílej předobjednám...Sunset vypadá dobře...další hra kvůli které jsem ho chtěl už se chystá na PC tak si jen musím se svědomím vyřešit jestli to za to stojí :)
-
-
Ta barevná blaznovina se chystrá na pc ?? no tož pak jenom Quantum Break což je Max Payne v bledě modrém balení.
-
-
Ne na PC se chystá Deadrising 3
-
-
Jo to jo, mně to přišlo fakt že exkluzivka tak to bude ta bbarevná sranda.
-
-
-
-
čekám, až vyhraju tady v soutěži
-
-
Jojo a kdyby to nevyšlo, tak kupuju PS4 :D
-
-
soused, respektive jeho rodiče, je mu 14. Jinak o nikom nevím. 3 lidi v okolí co znám mají herní PC a jeden paří občas na noťasu, má slušný dělo co se poměrů v noťasech týče, ale je mu skoro 50 a má to především k práci.
-
-
Kde bydlíš, v nějaké zaprděné lhotce podél silnice?
-
-
Tam jsem byl ale prý preferujou konzole, protože jsou často v akčních letácích globusu
-
Prave ze na chudych vesnicich maji lidi konzole, na letaku z electroworldu je to levnejsi ale ze to je lowend uz tam nepisou. Oni ani stejne vidlaci nevi co to slovo znamena.
-
-
Á, pozor, další elitář z té nejluxusnější čtvrti *1*
-
-
Ty vole, fakt srandovní odpoveď.
-
-
n
To je započítaný. Dotovat za plnou pálku nový díly CoD po roce (a možná i dvakrát jak na konzoli, tak i na PC zpetně) není takovej finanční bič. Pořízení nějaké další tu lepší, tu horčí srandičky není potom tak akutní a bude to jen podle nálady a kvality dané hry za pár kil. A ovládání je stejně na gamepadu intuitivnější, páč jinak hry už ani nehraju, takže ani v tomto směru nevidím nevýhodu. Co se týká HW, to se nebojím - hry, který budou vycházet na PC budu hrát taky i za dekádu, takže žádná starost nehrozí. Abych si občas zapnul exkluzivní Commandos a něco od Westwoodu a podíval se bez ženy na prasárničky, tak na to si samozřejmě notebook ponechám, ale jinak priorita je konzole. -
vyhody, celkem asi dve hry za premrstenou cenu a hw, kterej rok po vydani nestiha... *6*
-
Neviděl bych to tak černě. Tož, třeba já konzoli taky zatím nevlastním, ale jak říkáš, rozhodně je hodně dobře si zakládat na výběru podle kvality a nenechat si do toho kecat reklamou. Prostě střízlivým vlastním stylem si kupovat jen to nejlepší a uživatelsky nepřínosnější. Proto třeba kupuju na PC Call of duty co díl, protože kvalitu poznám a ocením rád se jí obklopuju, a proto taky zcela vážně zvažuju pro zřejmé výhody nad standardní platformou koupi PS4.
-
Neni srandovni, spis smutna. Bohuzel ale pravdiva. Peasanti si nevybiraji podle kvality produktu, ale podle reklamy.
-
-
-
-
-
-
Neoficiálně: PS4 se prodává dvakrát lépe než Xbox One.
Ještě aby ne, když ty hry na Xone jedou v nižší rozlišení a vypadaj jak na old gen. To nemluvím o velikost Xboxu a zdroje, který je taky obří jako Xone. To PS4 je menší a má integrovaný zdroj, takže se lépe přenáší. Exkluzivity jsou zas podle chuti, takže to bych nepočítal. -
-
Odteď asi budu obhájce Xbonu na Games.cz, sice více hraji na PC a PS4, ale hry co jsem hrál na Xbonu(Zaklínač 3, Dragon Age 3) jely lépe než hry na PS4. Xbox má zpětnou kompatibilitu a ze zkušenosti tam většinou hry jedou v lepším framerate, samozřejmě za cenu nižšího rozlišení. A myslím, že každý ví, že ve videohrách framerate je důležitější než rozlišení. O tom, která konzole má lepší framerate, se nemá cenu vůbec dohadovat, vždyť samotné exkluzivity Sony mají šílené framerate dropy. Navíc Sony jsou Japonci, ti mají poslední dobou ve zvyku naprosto zešílet(viz. Konami, Square Enix a Koei Tecmo).
-
-
720p/900p je už hodně málo, ty nové hry v 720p rozjede můj 2 a půl roku starý notebook s 1gb AMD také bez frame dropů.
-
Mohl bych poprosit o nějaký konkrétní příklad kdy PS4 má horší FPS než Xone protože co jsem viděl tak to bylo buď stejný nebo spíš kuprospěchu PS4. Nebo to bereš jako subjektivní pocit při hraní?
-
-
Z multiplatformních her jsem na Xboxu hrál jen ty dvě výše jmenované, a obě jely Dragon Age Inquisition mělo stabilních 30 fps na Xboxu, na PS4 mělo propady.Zaklínač 3 měl na obou verzích propady, ale bez patche to bylo na PS4 naprosto šílené. Co jsem slyšel tak to později to opravily patche a už mají obě verze vyrovnané fps.
DA:I srovnání framerate: https://www.youtube.com/watch?v=Fzn7lIGfhoo
Z3: https://www.youtube.com/watch?v=tkB8gpPzMkw -
-
srovnej poslední patch Zaklínače, tam je na tom už lépe PS4. Jinak XO jede v 900p, že ano?
https://www.youtube.com/watch?v=HAal2d6_Tdg tady je test. 95% her jede hůře na XO a v ještě horší kvalitě. Vogon se asi rád staví do menšího stáda nebo je rád důležitý, jak často potvrzuje zcela bez vlastních informací, např. o Metal Gearu toho víš proklatě málo :) -
-
Máš problémy se čtením?
-
-
-
-
-
stejně bych bral xko protože má Halo a na ps3/4 mě nikdy žádná jejich exkluzivka nebrala
-
-
Ano tak by se měl člověk rozhodovat podle her co ho zajímá a chce hrát *3*
-
-
PS4 zase hučí jako mikrovlnka a topí. Každej si najde něco, ale uznávám že tady v Evropě je X1 useless, naprostá většina funkcí Xka je naplno využitelná skoro jen v USA, potažmo v anglicky mluvících zemích.
A to, že hry na Xko vypadaj jak na Old Gen.. Viděl jsi někdy jak to vypadá na PS4? Lépe, ale pořád je to bída s ubohostí.
Btw jak tak koukám, začínám se stydět že jsem vůbec reagoval, jsi k o k o t. -
-
PS4 tedy moc netopí, je to poměrně chladná konzole. MS co vyrobí, to je hrůza. Jak operační sytém, tak mobily, tak jejich pejsek a kočička vařili Surface a Xbox jde v trendu mizerných výrobků od MS..
-
-
Jo, mobily jsou shit, ne že by ten systém byl špatnej, co má android navíc, W10 vyrovnává stabilitou a funkčností, ale chybí aplikace a aspoň nějaká minimální otevřenost, která je s tím extrémně spjata.. Nabídka mobilů je otřesná, 950ka vypadá jak nějakej levnej bazmek.. Na W10 jim s e r u, s tim portovanim z androidu mě nas*ali. Mrkváčům se nedá věřit ani nos mezi očima, jen si zavzpomínejme na Edge a doplňky, to samý tady s tim portováním. Btw říkám jako vlastník Lumie, jsem ve Fast Ringu.
Wokna na PC komentovat moc nebudu, ono zas tak moc těch alternativ není a celkem mi i vyhovujou. Mám W10ky a upgradoval jsem z 8.1iček, sedmičky mi vůbec nesedly. -
Ano, proto Surface je považován za jeden z nejlepších tabletů na trhu (být na tom ohrzek, tak prodeje jsou zcela někde jinde), jejich OS má takový podíl, že ten zbytek může tak akorát čumět z okna, mobilní telefony má jedny z nejlepších a nejstabilnějších na trhu. A nové Lumie naprosto poráží většinu portofila konkurencí s cenou o třetinu menší. Evidentně jedeš asi na Linuxu (nebo OS od Apple), což? Nebo jsi takový pokrytec, že máš špatný systém?
-
-
ten tablet vydrží na baterce 3 hodiny, iPad 10-12 hodin To i čínan ja 2K zvládné více. Poslední Lumie to pěkně schytává n recenzích, navíc desingově pro důchodce :D
-
-
tvůj Asus, kdysi psal, že máš od kamaráda z Německa Macbook. Ty tvoje lži. Myslíš si, že ti někdo věří? Surface je barevná hračka. Tablet a notebook dohromady prostě nejde, je to předražený krám pro děcka a studenty. Za stejnou cenu mám Macbook Pro.
http://www.trustedreviews.com/2015-13-inch-macbook-pro-review
Tady si přečti recenzi pořádného notebooku šašku... -
Ano. Test tablet vs notebook. Ono vlastně tablet od Apple vzít nemohli. Protože žádný podobný nemají. Mimochodem můj ASUS má prakticky tu samou výdrž na baterii jako Pro od Macku. A rozhodně bych ho do toho testu netahal i když je to ultrabook.
-
http://www.cnet.com/products/microsoft-surface-book/2/
tady se podívej na baterku, Tady máš opravdu drain test a ne, že to testují s jasem na minimum. Podívej se kdo, vede. Ano, Macbook Pro s i5.... -
Ano, to mám "ověřené" v praxi. Přes 7 hodin jsem se nedostal, opět srovnáváš s tablety, které jsou jak cenově, výbavou tak i třídou zcela někde jinde.
A obzvlášť je pak lahůdka na jejich stránkách, kdy prohlížení netu s Wifi žere stejně jako video. Mimochodem Apple má obyčejné dvoujádro, 1 GB RAM a jako pracovní nástroj naprosto k ničemu:) Mimochodem odpovídající tablet od Apple tedy iPad Pro. A i ten v nejvyšší palbě nedosáhne na Surface od MS, co se týče výkonnu. A je fakt legrační číst, že všechny modely mají stejnou shodnou větu: až 10 hodin prohlížení, videí a hudby. Mimochodem na svém tabletu mi hudba vydrží cca 13 hodin, takže vlastně vlastním lepší tablet jak Apple:)
Stylus je u MS v ceně. Apple ne....Apple musel okopírovat všechny okolo od Samsungu až po MS, sám Jobs mlel blbosti o tom, že stylus není, ale sotva s tím přijde, jablečná letka se z toho podělá, jak je to skvělá věc *1*
Jo a tady máš nějaké to nejablečné video, aby ses podíval, jak MS stylus vůbec funguje: https://www.youtube.com/watch?v=U8cpC2jZdgM -
http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/11/20/apple-pencil-vs-surface-pen-co-je-lepsi-pero-nebo-tuzka/
tady třeba odkaz na profi u stylusu, zase MS dostal nakopáno... -
http://www.engadget.com/2015/10/21/surface-book-review/
tady recenze. Hlavní mínus krátka výdrž tabletu. Pokud si projdeš fora, tak naraziš na 3-4 hodiny, nauš se používat google šašku... -
ty idiote iPad má 10 hodin při sledovaní HD videa *15*
-
Aha, fanatický jablíčkář. Další diagnóza ve spisu haha....Stále jsi mi neukázal, kde má tablet tu výdrž 3-4 hodiny. Že ty ses ty šašku díval pouze na ten první graf, co? A zbytek sis jaksi ani nečetl....Ono totiž Apple při té zátěži, což video je, má naprosto stejnou životnost. Aneb jak udělat ze sebe hlupáka, pak většího a pak ukázat, že ani nečteš články, jenom se podíváš na první graf.
A když chceš ty pozitivní: http://www.stuff.tv/microsoft/surface-pro-3/review
Máš vážně potřebu ze sebe dělat kokodák? Surface má plnohodnotný systém, defacto je to náhrada za notebook i co se týče výkonu. A jinak stále jsi nepochopil, že Apple konfiguraci tabletu má defacto stejnou jako všichni okolo. Ale který tablet mi nabídne i5, 256 GB a 8 GB RAM za cenu 23 000? Žádný. Je to drahé, ale ceo se týče použitelnosti, tak prosím Tě, raději si piš na tom uber super mega čuper Macu, který se hodí akorát na videa a net a raději už nic nepiš:) Tablet od Microsoftu nemá konkurenci i kdyby ses tisíckrát pomodlil ke všem čertům a satanům. -
pokud chceš negativní recenzi není problém. http://www.stuff.tv/microsoft/surface-pro-4/review
-
co jako? V Macbook Pro je co? Ja cenu Surface mám MacBook Pro aji iPad a nemám kočičku a pejska. Tablet je mobilní zařízení, pokud vydrží tři hodiny, tak to není tablet, potom je zbytečný i ten schizofrenní Windows 10 s duálním intefacem, když nejsou schopni nabídnou slušný tablet. Prostě Microsoft. *7*
Předražený krám k hovnu. Můj Macbook Pro Retina s Force touch trackpadem si se Surfacem vytře zadnici... -
A co takhle napsat, že je tam i5 a i7, která ten v tom Apple naprosto rozmete?;) To už se ale nehodí do krámu. Apple je hračka ajko většina tabletů, Surface ne. Mimochodem, to co jsi postnul, tak naopak vychází dost dobře pro Surface. Dost sis naběhl. Ty sis nepročetl, co jsi postnul, že? První odkaz, co ti Google vyplivl. i5 verze Surface prakticky ve všem vyhrála. A nikde nevidím ty tvoje 3-4 hodiny;)
-
http://www.anandtech.com/show/9767/microsoft-surface-book-2015-review/7
tady. tablet 3-4 hodiny, notebook je na tom lepší, i tak pejsek a kočička,... -
Page not found
-
http://forums.windowscentral.com/microsoft-surface-pro-4/393258-terrible-battery-life-surface-pro-4-do-you-agree.h
-
Můžeš mi dát odkaz na ty 3 hodiny?:)
-
-
-
Něco konkrétního?
-
-
PS4 verze 12xx už je na tom s hlukem výrazně lépe než předchozí model 10xx https://www.youtube.com/watch?v=adHm00MS5_I
a spotřeba šla dolů cca o 15% -
-
To je sice pěkný, ale kolik si koupilo PS4 lidí? 40 milionů? To nový šasí si koupilo za ten půl rok dejme tomu 5-10 milionů, a to je hyperbola......
-
-
A až udělají slim verzi s FinFET APU tak to bude pasivní *15*
Beru to ze svého pohledu jakožto budoucího majitele, kdo si koupil první verzi jeho problém, 980TI/X390 taky papá a hučí víc než až vyjde v novém výrobním procesu 16/14 FinFET.
-
-
-
-
-
prosim vyplnte :)
predem se omlouvam za "spam", ale pokud se zde najde par ochotnych jedincu, obetovat max. 5 min zivota, aby pomohlo me pritelkyni s vyzkumem do skoly, tak prosim vyplnte
http://www.kvalita-cena.vyplnto.cz
dekuji :) -
-
Pochopím, když chceš do dotazníku pohlaví a věk, tady by se dala sežrat i ta výše příjmu, ale co tam má co dělat velikost obce, ve které žiji, a počet osob v domácnosti? Jakási divná agregace dat.
-
Z nudy jsem to vyplnil. *3*
-
-
Ty se obecne hodne nudis co? *1*
-
-
Jen kdyz nemam moc co hrat, proc ? *7*
-
-
V neděli si vypsal pět her, který momentálně hraješ s dodatkem "a dalsi ... rozehraju jeste nejakou starsi at mam co hrat" a teď po čtyřech dnech už nemáš moc co hrát? *7*
-
-
Ale přesně to děláš.....Máš to tady jako nějaký Jackův bláznivý deník.
-
Ale jo, nehraju porad... vubec to je fuk ne vzpovidat se zde nemusim.
-
Jsem si chtěl upirátit AC IV, abych si to vyzkoušel, ale po instalaci mi ten parchant našel Uplay a psal, že tam něco nemůže najít. Tak jsem se na to vykašlal a zítra si to jdu vyzvednout. Podle recenzí to je dobrá hra, tak uvidím.
-
Osud hardcore warezáků...
-
Jack, ten dohraje hru ještě než ji stihne nainstalovat:)
-
-
-
-
-
Má to tam frajerka *3*
-