-
TOP 10 her, které nesmíte NIKDY hrát
http://www.dumage.com/dont-play-these-games/#2
1. místo a zejména jeho zdůvodnění mě vůbec nepřekvapilo, to raději brát drogy (mírná nadsázka) *1* -
-
Raději pokémoni než WoW
-
No nevim - radsi bych si a zahral (a byl pri tom pristizen :) WoW, nez treba Pokemon, nebo to Tales of Vesparia : D
A Sims 2 (a malinko 3) jsem chvili hral uplne nestydate : )
Teda ... po par hodinach si spis jen cheatoval prachy a stavel okazaly rezidence - ta "zivotni" slozka me, pravda, vubec nebrala ani tenkrat, ani ted.. a asi ani v budoucnu. Ale trocha ty legrandy se tam dala vykouzlit : )
Staveni ale kazdopadne super -
-
Co máte proti pokémonům? Vždyť je to skvělé návykové RPG a na věku vůbec nezáleží.
-
Jestli jsi chtěl stavět tak jsi měl sáhnout po Sim City a ne po Sims :D to je hra dělaná pro holky
-
-
Aaaale... : D
No primarne asi je, no.
Simcity jsem kdysi taky hraval, ale tady jsem myslel primo stavbu baraku - simcity je preci jen o necem dost jinym...
Uz ve dvojce byly dost slusny moznosti, a na zeleny louce se dalo docela vyradit. Az mi pak pri pohledu na to megalomansky, promakany sidlo (ze jsem designerska kapacita vsichni vime, ale mozna nevite, ze mam taky zdaleka nejlepsi vkus : D) kolikrat srdce zaplesalo : )
Ale jinak jo - ta "zivotni" stranka zaujme fakt asi z 99% jen holky. Vsak ja bych si tu hru sam nekoupil - i vlastnik "moji" kopie tohle potvrzoval : )
-
-
-
-
Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili...
takovy chlamec pri sobotnim rano, diky tiscali:D -
notebook s dvema GPU, nastavit geforce pro KM player, nikoliv integrovanou gpu
ahoj,
potreboval bych udelit u me geforceky vyjimku, aby ji mohl vyuzivat i KM player, nikoliv jen integrovana....
u her je tam vzdy moznost vyberu bud integrovany karty nebo geforce, u programu nikoliv..
jde to vubec nejak ? -
-
Pri nejhrosim, muzes zakazat integrovanou kartu ve spravci zarizeni.
-
-
ok, dik za tip.. a jaky to bude mit nasledek kdyz bude notebook vyuzivat jen tu geforce? vyssi spotrebu ?
-
-
ja mam ve windows 10 ten vyber i u programu
-
-
Co mají společného Mass Effect 3 a Battlefield 3? Multiplayer obou her potřebuje Online Pass!
a to je fokin fail vazeni -
Digital a Analogue
čus,
hrál jste tu někdo hry Digital: A Love Story a Analogue: A Hate Story?
je to nějaký psycho, nebo je to dobrý? -
-
ok, budu to brát tak, že mínuska jsou, že se vám hra nelíbila, pluska, pokud líbila, a nic, pokud nevíte, o co jde :)
-
-
tak co doporučujete vic wasteland 2 nebo takový to kresleny rpg (nevim jak se jmenuje)?
-
-
doporučuji tyhle dvě hry vynechat, jelikož jsou graficky obě hnusné a nepřináší vůbec nic nového oproti starých klasikám, takže jestli jsi nehrál klasiky, doporučuji klasiky, pokud si je hrál, tak počkej na PoT...
-
Jsou to defacto stejné hry. Party turn-based. Záleží jestli máš radši fantasy nebo post-apo *3*
-
divinity
-
-
zatim divinity (otocil jsem ho hned dvakrat po sobe), to je solidne-prijemne zpracovany, kdezto wasteland je oldschool se vsim vsudy (zatim se to rozjizdi dost pomalu, o dost pomaleji nez to divinity)...
-
-
o to lepsie, mne viac sadlo wasteland, mozno graficky horsie, ale uveritelnejsie, profesionalnejsie...a s genialnymi hlaskami *4*
-
-
-
-
aaa jsem tak rad kdyz je mama v praci *1* vim ze me tu uminuskujete ale musel jsem se vypsat *2*
-
-
„Už nejsem malé dítě mami, je mi osm. Když si chci malovat, tak si budu malovat!“
-
Hmm, noční pracovnice to nám mohlo být taky hned jasné. *16*
-
-
Souboj herních postav v jednom videu z reálného světa.
Slušný efekty. -
Steam
Můžu poprosit o přidání do Steamové skupiny games? :) BitlordCZ -
-
tak ak už budete addovať, môžte aj mňa. mQoo
-
Pozvánka zaslána *3*
EDIT: Tak pozvánka sice poslána, ale je podle všeho nefunkční. Musí tě pozvat správce. sry -
-
Zdrávo, mohl bych se prosim taky přidat do steamové skupiny? Lasthomas24
-
-
Lidi si tu snad zakladaj ucty jen aby mohli obcas vyhrat nějakou hru *1* *11*
-
-
aspon ze steamgift ma limit ze dotycny musi mit hry za 100 dolaru. *1*
-
-
Tak hry za 100 dolacu dostanes na ucet koupi jednoho vetsiho bundlu, ale i tak je to alespon male opatreni pro vychcancum
-
-
-
-
-
-
Tip :)
XCOM Enemy Unknown má release date! 9. /11. října *14*