-
Batman Arkham Origins klíč - výměna
Kupoval jsem GTX 760 a dostal jsem k tomu klíč na Batmana: Arkham Origins (vychází tuším za 2 dny). Má se stáhnout odtud http://www.geforce.com/free-batman Problém je, že Batmana zrovna nemusím a bojovky mě nudí. Nechci bejt škrt, ale přeci jen je to nová hra a něco stojí, takže zadarmo ho tu taky nabízet nechci. Jestli má někdo zájem, tak mi nabídněte něco protihodnotou. Je mi docela jedno, jestli to bude ve stejný hodnotě jako tenhle Batman, nebo to bude něco za 10 € na Steamu, hlavně aby mě to bavilo. Střílečky, RPG, závody, advantury, cokoliv co máte přebytkem nebo jste ochotný nabídnout. -
-
Mužu nabídnout Far Cry 3 + Blood Dragon ale je k tomu i ZLO jménem uplay
-
-
Nechápu proč si někdo bere klíče ke hře o kterou nemá zájem popř. už ji má?
Pak se divíte, že ty klíče během 15min zmizeli... *7* -
-
Odsud si nikdy neberu něco co nechci, z facebooku si vezmu klidne poukázku na plínky, aspoň to pak s někym budu moct za něco vyměnit
-
-
-
Mám tu hodnotnější klíč na Hearthstone ale stačilo by mi to za toho Batmana :)
EDIT:
Případně si klidně něco vyber na gmg v tý hodnotě co chceš a já to vezmu. -
-
Díky za nabídky. Shadow Run ani Gone Home mě upřímně neláká. Far Cry 3 by mě lákalo opravdu hodně, bohužel už ho mám. Jinak je to senzační hra. Heartstone ne.
Když jsi načal ten gmg, tak tam Batman Arkham Origins stojí teď 49,99 €. Jestli to fakt myslíš s tím výběrem vážně, tak bych bral BF4, kterej tam je teď se slevou za 35,99. Jestli ti to přijde jako overkill, tak řekni, prohrábnu to dál :) Nechci vy.írat, ale když jsi to sám nabídl *3* -
-
Jsem to myslel v tý tvý hodnotě cos psal 10 USD/GPD/EUR .. tak moc zas toho Batmana nechci po zklamání z videií :D
-
-
Jo tak, tak to jsme se špatně pochopili, to sry :D BF4 si koupím tak jako tak, to bylo jen z nedorozumění.
Třeba něco jako Unreal Tournament 3 někdo nemáte? Hrával jsem starýho 2000, nebo co to bylo, a ten byl super. -
-
Já už pak jedině limitovanou edici Gran Turismo trička , vyhrál jsem ho, ale neni mi *1*
-
-
-
-
-
Já bych zájem měl. Nechceš třeba Gone Home nebo Shadow Run?
-
-
Pokud čekáte na vydání God of War: Ascension, jistě prozatím uvítáte alespoň wallpaper na plochu.
To si kuř *14* -
Dungeon Dashers
http://dungeondashers.com/
Zajímavá hra. -
Na homepage TES V: Skyrim běží odpočítávání do zveřejnění prvního ingame záběru. Budík...
Cože? Skoro den? To jste mi neměli dělat...asi do té doby umřu. -
Zalogujte se hned teď na PSN či PS Store a stáhněte si zdarma Need for Speed: Most Wanted pro PS Vita, Plants vs. Zombies Garden Warfare pro PS4 a Mirror’s Edge pro PS3. Akce platí do nedělní noci.
Díky za tip. -
-
Zalogujte se hned teď na PSN či PS Store a stáhněte si zdarma Need for Speed: Most Wanted pro PS Vita, Plants vs. Zombies Garden Warfare pro PS4 a Mirror’s Edge pro PS3. Akce platí do nedělní noci.
sem na psn a nikde tohle nemuzu najit -
-
Jdi do PS Store, tam si tu hru normálně vyhledej a dej download.
-
-
-
Grafické porovnání obličejů mezi The Elder Scrolls: Oblivion a pokračováním s názvem Skyrim.
asi to nieje az take terno, ked o tom musia ludi presviecat, ze je to lepsie *12* -
Nejsou náhodou nějaké zvěsti o pokračování / DLC pro RAGE? Kdosi na IRC prohlásil cosi o jakémsi DLC, ale to bylo z desáté ruky. Nicméně nějaká 'pozitivní' informace by potěšila :)
-
-
Mluvilo se o DLC "The Scorches", tedy klanu banditů. Zmínka o něm se objevila i na PEGI, nakonec však záznam o něm zmizel. Tim Willits má prý pár věcí do Rage v rukávu, na nějaké oficiální info si ovšem musíme počkat.
-
-
Ó, děkuji, děkuji. Hlavně že se plánuje nějaká aktivita. :)
-
-
-
Patnáctiletý mladík z Columbusu zkolaboval poté, co čtyři dny beze spánku pařil na X360 hru...
Světový rekordman v sebezapření. -
-
Přesně. Nechápu, jak mohl na Xšrotu tak dlouho vydržet.
-
-
Šikovní hráči již našli způsob, jak omezit počet potřebné operační paměti pro spuštění Call of Duty:...
Pozde ... ale prece. *3* -
-
Den po vydání bereš jako pozdě? *7*
-
-
Klid, myslim Bleskovku. *4*
-
-