-
Ubisoft Motion Pictures se zajímá o zfilmování Assassin’s Creed, Splinter Cell a Ghost Recon.
Lol, Splinter Cell film měl být už někdy pred 4-5 rokama -
:-)
ja uz ani nevim proc sem chodim ..... kouknu na bleskovky a rikam si "je bleskar opravdu tak *** nebo se nekde stala chyba") omrknu clanky (teda jen nadpisy a jdu do diskuse, protoze tam je vic infa nez v clanku) a zjistim ze je v clanku hrozne moc nesmyslu ..... *7* cely games beru jen jako "bleskovky" a zbytek informaci si radsi najdu nekde jinde *9* nema nekdo tip na nejaky jiny herni web ? *4* klidne anglicky *4* nejlepe nejake strucne zpravy, s tim, ze co me zajima, si nekde najdu *4* -
-
Predátore ? To že dostaneš ban, a změníš si zase nick v anonymu nic neznamená že bys byl někdo jiný... tak proč sem furt lezeš když tě to tady nebaví... proč nejdeš někam kde se můžeš poplácávat s kabrnákma z master race, choboty po zádech... to fakt nechápu když jsem hráč tak jsem hráč a neřeším jestli někdo to má radši na klakulaččce hodinkách nebo rotopedu... s vodotryskem... už to kkonečně pochop...
-
-
cooooool tak uz sem se zaradil mezi "alty" lol :D a jeste k tomu jsem predator :D:D:D to co jsem napsal je pravda a fakt nevim proc sem lezu :( .... mozna kvuli tobe jacku :D btw hraju na vsem co je dostupny .... i na ty kalkulacce :P ale o tom se tu moc nepise :( a jsou tam tak dobry hry :D
(nejaky doporuceni ? :D ) -
-
Aha, já jen že máte podobnej styl vyjadřování... to mně těší že ti su i kvůli mně nicméně... nechápu proč tu tedy jsi... když tě to jinak nebaví - přece nechodíš na web kvůli diskuzím a jednomu max 2-3 lidem...
-
-
vzdyt jsem napsal proc sem chodim .... kvuli nadpisum a par prispevkum v diskusi :) zbytek si najdu na googlu :P
jo a tvoje vyjadrovani se podoba bootovi a stejne te tu nechaji :D btw jsi lepsi boot nez ten na DS :D
"so much crazy you look sane" *12* *1* -
-
Netuším kdo je boot ale pokud si mi chtěl složit poklonu v podobě komplimentu tak díky... To sise překlikl v tom nicku nebo co 24 ? hmm ... *7*
-
-
-
-
-
-
Díky Kozymu a Ronoxovi za normální přívěsky, aspoň někdo se tu najde normální. 600 je vážně nic, čili to koupím, mám chuť na steampunk...
-
-
Takze ty se ptas na nazor a vetsina se tu shodne, ze je to spatna hra (coz opravdu je) ale kdyz se tu najdou dva lidi kteri ti ji doporuci tak das na ne. Tak mi vysvetli proc se vubec ptas kdyz jsi ocvidne uz davno rozhodnuty pro koupi.
-
-
možná dal na ně proto, že jsou to jedinci, kteří jsou registrovaní, mají úroven vystupňovaní a nejsou to trolové, čili asi tak 5% lidí zde na games.cz
-
-
Nevěímej si člověka co nemá ani PS4... a věř těm co to hráli *3*
-
Nekaž si chuť..
-
-
Ubisoft se omluvil za výpadky svých online služeb a jako náhradu dá všem majitelům For Honor třídenní (od 3. do 5. března) statut Champion. Díky němu dostanete víc zkušeností, lootu, salvage, tři emblémy a jednu ikonu.
Momentálně má problémy i Rainbow Six Siege. -
Akihiko Yoshida, designer Square Enix (Tactics Ogre, Final Fantasy XIV), odchází ze Square Enix.
Urcite to neni moc dobra zprava, vzhledem k tomu ze tam delal spoustu let (konkretne od roku 1995). "Tak snad nasel lepsi domov" jak je v jednom prispevku. Ted ackoli jsem byl silne proti tomu a nebyt ze jsem cetl puvodni zpravu... Odchazi nebo odesel. ? Zjevne si to kazdy prebere jak byva zvykem jen jsem si poprve rypl. -
-
Koukám, že si na jackovy kdekdo léčí mindráky. Tohle neustálé napadání, už je slušná šikana.
-
-
Moje chyba, jim "dolevam palivo" a vestinou vzdy reaguji. Pokusim se to tak nedelat, vysvetlil jsem to dole a uz se neminim o tom bavit. Je to tak jak napsal Mutant.
-
-
Těžko se dá vysvětlit 13 letýmu děcku jako jseš ty, že si totální tragéd bez života..
-
-
"Live and let live," pravil Inkvizitor.
-
-
Poslední dobou si docela všímám, jak tady na tebe každej nadává a mají nejspíš pravdu, co ty jseš za asociála máš vůbec nějakej reálnej život ? Děláš něco jiného něž diskutuješ na games a hraješ hry ?
-
-
Jo, jsem asocial a internet a hlavne diskuze mi sou vsim v mem prachmizernem zivote. *4*
Bez toho bych ani nezil, jeste neco. Fragment ne pisu ke clankum ne do bleskovek a uz vubec ne jako prvni. Bohnice si nech. Hry povazuju za jednu z velmi dulezitych soucasti meho nudneho zivota. *3* -
-
Ty jseš fakt kus h*vna dělej něco.. *7*
-
-
-
Akihiko Yoshida, designer Square Enix (Tactics Ogre, Final Fantasy XIV), odchází ze Square Enix.
No už sem se lekl, že nebudeš první přispívající u další novinky.. V Bohnicích mám pár kontaktů, takže kdyby ses rozhodl se sebou něco dělat, můžu ti něco dohodit :-D
-
-
This War of Mine - Press Preview Gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=d8-LWKQtiFk -
První teaser trailer na Crysis 3 je na světě a představuje fotorealistickou grafiku titulu :)
To je nějakej vtip ju XD -
-
kjlasdg
Colombo co?
-
-
Steam Music
http://steamcommunity.com/groups/steammusic#announcements/detail/1498873168009439000 -
-
Ježiši .. už jsem si říkal konečně něco dobrýho ze steam oddělení a ono je to zase taková s prominutím <>. Fakt díky za to, že si můžu přehrávat moje vlastní alba na disku a přitom hrát!! Revoluce jak hov@do. Doteď mi nešlo pustit zároveň steam a přehrávač nebo nedej bože používat multimediální nebo globální klávesy. Musím si konečně zvyknout, že většina valve novinek je pouze prásknutí po čumáku a nebýt vždy zprvu nadšený ..
-
-
Jde o SteamOS a BigPicture mod ;)
-
-
-
Ve Windows 10 nás čeká osobní asistentka Cortana.
No na mě si holka chvilku počká. -
-
Pořád to je tak, že bude fungovat jen v EN verzi Windowsů?
-
-
Je to velmi pravděpodobné. Implementovat něco tak komplexního do češtiny by bylo příliš nákladné, stejně tak jako není ve stávajících Windows systémech implementováno české hlasové ovládání.
-
-
-
Vymena Steam
Shanim Homefront, nabizim Condemned nebo Deadly premonition -
-
Má akorát hru už aktivoval *3*
-
to nikdo nema level 234?
-