Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spusťte si téměř jakoukoliv Android aplikaci na Vašem PC s pomocí betaverze emulátoru BlueStacks.

Tenhle emulator stoji uplne za ....
  • Veskoslav

Never alone

Těšil jsem se. Zpracování je skutečně nádherné, jedna z nejhezčích plošinovek. Ale ten zbytek? Otřesné ovládání, naprosto debilní kamera, systém hry, který Vás nutí hrát v co-opu, protože než jsem to projel sám, tak jsem umřel nejenom herně. Utrpení. A ty chyby jako zasekávání v textuře, super skok, kdy mě to vyhodí z mapy. Nepřepnutí na další část mapy, protože kamera se zapomněla hnout. PO stránce zpracování perfektní, po stránce hratelnosti jedna z nejhorších, co jsem kdy hrál. Vřele nedoporučuji.
    • ucho
      Hrál jsem na PS4 a parádní věc. Ovládání v pohodě, o nucení hrát to v co-opu nic nevím. Krásná jednohubka na večer, případně dva večery.
      V žádné textuře jsem se nikdy nezasekl, nikdy mě to nevyhodilo z mapy, vše fungovalo tak, jak mělo.
      Vřele tedy doporučuji, hraje se to dobře. Sice kratší záležitost, ale to nevadí.
      • Veskoslav
        Tak to jsi asi jeden z mála včetně recenzentů, co to chválí. Ta hra má otřesný level design, špatně nastavené checkpointy a systém přepínání duch/liška a eskymácká holčička je mírně než tragický, obzvlášť když chcípněš v polovině případů jenom proto, že tě jeden nebo druhý nenásleduje. A dva večery? Za dvě hodiny není co dělat, kdyby tam nebyly ty chyby, takto to trvalo 3,5 hodiny.
        • ucho
          já jsem se poctivě díval na ta videa. to herní dobu trochu natáhne. a nemám pocit, že bych často umíral a že by mě někdo nenásledoval.
  • MidnighT91

Zaklínač

Chlapy můžete mi pomoct, dělám úkol Count Reuven's Treasure a nikde nemůžu zjistit jak je to správně. Totiž chci mít Dijkstru na své straně jenže na internetu píšou že abych toho dosáhl tak musím nenápadně infiltrovat to jejich velitelství a zjistit kde je poklad, jenže to se navzájem vylučuje. Když se pak v rozhovoru s Mengem zeptám na poklad tak to vyústí v boj ale když to udělám nenápadně tak zase nezjistím lokaci pokladu. Tak co je sakra správně abych měl Dijkstru na své straně, zjistit kde je poklad a všechny zabít nebo se držet plánu, zeptat se na Marigolda a nenápadně se vytratit??? Prosím už jsem z toho zoufalej, všude píšou něco jiného....
    • Keyz
      http://www.vg247.com/2015/05/04/the-witcher-3-count-reuvens-treasure-walkthrough/
      Tady se to píše. Co máš udělat a jaké to má dopady.
    • Já jsem se zeptal na poklad došlo k bitce a Djikstra byl spokojen...,ale radši se podívej na videa.
      • MidnighT91
        Už to řeším 2 dny dívám se všude a všude píšou něco jiného. Někde píšou že aby mi zůstal loajální tak se musím držet plánu Triss což znamená zeptat se na Marigolda místo pokladu a jinde zase píšou že musím zjistit kde je poklad a nepoužívat násilí jenže to není možné, tak já fakt nevím. Když jsi to udělal takhle, pomohl ti později???
        • jakubc
          No, správnou odpověď nedám, protože bych Triss nikdy nenechal mučit (ale jinak Team Yennefer!). Každopádně se tím netrap, k ničemu ti moc Djikstra nebude a - ten spoiler je fakt spoiler, takže pozor pokud máš rád Temerii, tak ho stejnak nakonec kuchneš
          • Veskoslav
            No kuchnout ho nemusíš, když to nesplníš či nebudeš se účastnit jeho srandy a necháš králička žít
            • Veskoslav
              To máš fajn, já jsem ušetřil oba krále, holku jsem nezachraňoval, ta mi cestou asi někde umřela, zajistil jsem dráčka, lóže a čarodejnické srandy takřka vyhlazeny už koncem dvojky.
            • jakubc
              Já dvojku dojel taky pěkně blbě, čarodějky v nemilosti, Kaedwen bez krále (Roche se pobavil), Temerie bez vládce (trošku mě štve, že trojka nereflektuje, že jsem tu holku dal do péče Natalisovi a ta by tedy měla v obnovené Temerii vládnout...). Nehrál jsem úplně Geralta, ale udělal jsem vše podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, načež moje trojka končí tak, že Císař dosáhne drtivého vítězství a Temerii obnoví jako částečně autonomní provincii.
            • Veskoslav
              Napadá mě. Je Ráďa takový fanatik i když máš dobrý konec ve W2? Vím, že brácha to dojel tak, že čarodějky z toho vyšli dost dobře. Já pro změnu dojel tak, že králík je nasraný na všechny a defacto nejhorší konec:-D
            • jakubc
              To by Radovid nesměl být takovej psychopat.*1*
  • Metal gear r....

Chtěl bych se zeptat jestli někdy v blízké době se tu objeví recenze na metal gear rising, děkuji :)
    • ringmancz
      sice nejsem jeho mluvčí, ale ve FC říkal Petr, že to hraje a recenze bude myslím příští týden. snad to nedopadne jako jiná recenze na nejmenovanou hru od Konami *1*
    • Dej si Devil may Cry. *8*
      • Devil may cry jsem dohrál už dávno ale díky, ten poslední díl je fakt krátký ale není špatný, metal gear mě ovšem bavil víc :)
      • Sakra za co mínuska? DmC je drsná pecka. Všechny cutscény jsou nadupaný.
        • a čím seš nadupanej ty???
          • Adrenalinem po dalším tvrdým SSS runu v DmC. X-X-X SSS powa!
  • PS4 je podle Ready at Dawn výkonnější než většina počítačů.

no jiste kdyz to pouziva hardware kterej jeste pro PC ani nebyl uvolnenej ..... uz jsem zvedavej jak budou probihat reklamace *1*
    • Co to je za blabol? *1*
      • Oni mají na mysli všechny počítače, i firemní, školní a domácí *3* Nicméně na průměrné a lepší herní PC to nemá *3* Docela zavádějící statistika...
        • CaLtE
          na průměrné PC to nemá jo? aha..
          • Na průměrné a lepší HERNÍ PC, to je rozdíl oproti běžnému průměrnému PC. Nehledě na to, že jakékoliv PC se dá modifikovat, takže to, co je dneska průměrné může být za rok nadprůměrné po vylepšení. PS jaksi ne...
  • frag.ment

LucasArts najímá zaměstnance k vývoji 4 nových titulů. Dočkáme se návratu X-Wing či Star Wars:...

Prosim at je to novej X-Wing, ale s hratelnosti toho stareho, to byl narez. Kvuli tomu bych byl i ochoten si zase koupit poradnej joystick.
  • Ty dnesni internety a soc. site… https://youtu.be/NSw_QQQhA94
    • tenhle borec je uplnej Trevor z GTA 5 *1* *1*

hlavne tady :D
      https://www.youtube.com/watch?v=bvC_0foemLY&nohtml5=False
  • Draken69CZ

NPD průzkum: 63% dětí ve věku od 2 do 17 let preferuje hraní na mobilních zařízení, pouze 45% hraje na počítači.

Jasná budoucnost hraní, to a F2P v Číně už to vědí až zemřou dinosauři tak takto bude hrát celý svět.
    • Jsem si jisty ze velke procento deti ve veku od 2 - 3 let preferuje dudlik pred lzici, to neznamena ze az tu nebudu, tak budou vsichni cucat dudlik.
  • nový patch pro minecraft prý přidají i koule

http://pc.hrej.cz/clanky/mojang-xxr-4008/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit