Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

AC Syndicate

Jak si teď čtu recenze na Steamu..to lidi doporučí jen proto, že to jede plynule oproti Unity ? A co ty ostatní věci ?
    Teď jsem dohrál Unity a když pominu stejné bugy, glitche a strašná optimalizace i po roce, tak tento díl byl snad horší jak AC3.
    Hrozné souboje, těžkopádne konzolove ovládání, nepoužitelný stealth, udesny parkour. Velké zhoršení oproti ostatním dílům. AC pro mě vždy bylo alespoň dobré příběhem, ale tohle ? Arno je slabý charakter, celkový příběh je plytký a divný, mise jsou nudné. Chybí mi více propojení se součastností a konec? Pff to mělo být co.
    Jako mám chuť to označit za odpad, byť to ma i dobre věci (puzzly, vraždy, coop, atmosfera Francie..)

Obávám se, že Syndicate se těchto neduhů taky nezbavil. Jsem frustrovaný..
    • Co bys chtěl? Ubisoft hry jsou všechny stejné takže jediné co se dá hodnotit je technické zpracování.
    • Představ si, ze si koupíš novou konzoli za 10klacku a 2 měsíce na ni nemáš co hrát. Potom nepohrdneš ani tak průměrnou hrou.
      • Protože za ty dva měsíce před AC nic dobrýho na konzolích nevyšlo, že? *7*

Že ty budeš PCčkář? To by tyhlecty nesmyslný kecy vysvětlovalo a trochu i omlouvalo.
        • Prave naopak vlastním PS3 i PC. PS4 si taky pořídím, ale až na konci cyklu aby bylo z čeho vybírat.
    • Lukyz
      Já Unity zrovna hraju (zatím jsme někde v půlce) cca 15h, zatím jsme narazil na jediný glitch, kdy se mi Arno zasekl uprostřed skoku ve vzduchu, ale jinak bez problémů a vzhledem k tomu kolik objektů se vykresluje mi přijde i optimalizace celkem slušná. Příběh mě zrovna taky 2x nenadchnul, současnost jako taková je vyloženě tupá, ale jako obrovský plus vidím Paříž, zalidněné ulice a celkovou atmosféru města, je to opravdu nádhera. Souboje jsou podle mě taky krokem kupředu, protože už nestačí tupě držet counter, ale člověk musí sledovat soupeře a counter nebo úskok správně načasovat. Parkour je další pozitivum, takhle plynule skákat po střechách o tom se mi s Eziem ani nesnilo (reálnost z toho samozřejmě vypouštím), Naštěstí jsem hru nepořídil (nehrál) po vydání, ale až teď s odstupem a musím říct, že třebas za rok (přeci jen to je pořád na stejné brdo) si Syndicate rád koupím a zahraju *2*

EDIT: Jo a k ovládání, AC byl a vždy bude nejlépe hratelnej na gamepadu, bez toho ani ránu *3*
      • Morraw
        Tak já to taky vždycky hraju po roce. Ale přísáhám, že mám stejné problémy jako před rokem a to mám jiný mnohem lepší stroj. Textury doskakují úplně běžně, někdy jsou lidi ve vzduchu, dokonce jsem se jednou i propadnul. Další problém je kvalita textur ve větší vzdálenosti. Vylezu na barák a takových 100m a dál je všecko low, takže u mě se bohužel grafické orgie nekonají.
        Souboje fajn, ale ty animace poprav ? Hrozne.
        Parkour by byl fajn a plynulý, kdyby se Arno casto nezasekával a dělal to co chci. Kolikrát jsem po něm řval proč leze nahorů, když mám zmáčknuté tlačítky pro sestup.
        Vidím tam snahu o inovaci, ale moc se jim to nepovedlo.

Ovládní mi nikdy nevadilo. Ale tohle, když postava plave, nesnáším. Špatný port.
    • Já se spíš divím, že někdo má tu odvahu dávat značce AC ještě sanci. Kdyby to byl jednorázový krok špatným směrem, ale v tomhle případě je to opakované, až se divím, že někteří pořád věří, že další díl může být zásadně lepší.
      • Morraw
        Mě předchozí díly bavily. Trojka teda průměr. Ale s Unity se zhoršilo strašně moc věcí a podle mě se vydali špatným směrem. Věci, které mi vadí obecně i v jiných hrách. A vzhledem k tomu, že Syndicate je defacto stejný engine, tak to vidím stejně.
        • Já hrál naposledy AC 3, to mě úplně zklamalo a jelikož her na trhu je víc než dost, tak nemám důvod dalším dílům šanci. Navíc ohlasy na nové díly nejsou zrovna něco, co by člověka donutilo si to rozmyslet. Ale někoho to jistě může bavit, o tom žádná ;)
  • Mopped

Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...

Hned jak ta slečna řekla, že je Tuček bývalý šéfredaktor legendárního časopisu, chtěl jsem to vypnout. Nakonec jsem vydržel a docela dobré.
  • Jak by to vypadalo, kdyby byl Diablo dívka? SPOILER! Jenže on ve trojce je dívka;)
    • Jak by to vypadalo, kdyby Diablo III byla dívka? Nějak jako na tomto videu!

A ty jsi pěkná pi.a
      • Ale vždyt má pravdu, běž si honit svou Lady of Terror. :-)
  • B.o.b

28. října vyjde válečný román, založený na základě Battlefield 3.

Kdyby takovéhle reklamy byly u nás *4*
    • Psychotic
      Je to škoda, že mají knihy založené na hrách stejný osud jako filmy... Četl jsem Resistance, strašná slabota, Hitman byl trochu lepší, ale taky žádný zázrak... Třeba to časem vyladí :-)
    • V Londýně se začínají objevovat opravdu velké reklamy na Battlefield 3.

mno to urcite bude velice hodnotna kniha :D asi tak jako AC: brotherhood knizka
  • Grand Theft Auto V oficiálně potvrzeno! 2. listopadu čekejte první trailer.

http://www.youtube.com/watch?v=P3ALwKeSEYs
  • Jack1947

Tales from the borderlands...

Komická , ve stylu WD... akorát víc zábavná a konečně něco nového ( to borderlands nemusím) 8/10... má to nakročeno tedy celkem dobře. Uvidíme jak se to vyvine dále... *3*
  • Videoporovnání PC, PS3 a X360 verze Crysis 3.

Porovnání o hovně, PC jasně nejlepší, ale dle mého ho neměli na maximum... samozřejmě nenapíšou jaké mají nastavení... video jenom 720p, to je k ničemu.
  • Veskoslav
    Jo jinak. Tesco má akci zase: Nový Batman, Fifa 2014, NFS Rivals za 595 Kč:)
    • Jack1947
      Prekonal novou hranici, minusovaci... za rok uz treba bude novy upgrade na -500. Zda se ze je to neomezene. *7*
    • To je snad rekord ne?
      • Tilwaen
        Klikbot asi vyfasoval pod stromečkem nějaký upgrade.
      • Veskoslav
        No asi jo. Musíš se zeptat toho klikače, jestli je nebo není rekord *1*
        • Dal jsem ti disslike, ať máš jiné číslo než Jindra ( ten to má samozřejmě v plusech). Čekám,, kdy to klikač vyrovná.
  • Nesmysly

Nerozčiluje vás, že spoustu her je postavených na logických nesmyslech, že když člověk trošku přemýšlí, tak to absolutně nedává smysl, viz ten slavný Zaklínač, který vlastně nedává vůbec smysl, že plníte questy a hraje gwent a děláte questy pro NPC, které vás jenom zdržují, aby jste našli Ciri. Dle mého je ta hra kompletně v rozporu s logikou naopak třeba hledaní Zera v PP mě připadá logičtější a celé to háže na hru lepší pohled. Co říkáte?
    • Ale co ti brání to tak hrát? Ty informace v hlavní linii sis musel zasloužit, nikdo ti nic nedá zadarmo a na vedlejší q + gwent se klidně vykašli. Já třeba byl pohlcen hlavní dějovou linko a mnoho vedlejšáku jsem nedělal.
      • Jak je to vubec u Z3? Kdyz budu delat ciste jenom hlavni pribeh + par vedlejsaku po ceste budu mit pak hru tezsi kuli absenci vybaveni a mensimu levelu nebo se tomu hra prizpusobi?
        • jakubc
          Nepřizpůsobí, ale jsou na to módy.
          + tě na docela vysokou úroveň vyženou i hlavní questy
    • Ne.
    • Vogon
      Co říkám? Jjá říkám, že už bys měl unést, že lidi mají rádi něco jiného než ty, přestat si měnit nicky a přestat tady oxidovat. Děkuj, doufám že už tě tu neuvidíme.
  • SpocenejNanuk

Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)

Nejlepší video youtube , gangam japonec se muze zahrabat , slzicka ukapla !!!!
    • Je to Korejec, ne?
      • Jo, ale to je přece to stejný.
        • EuroSamurai
          Tohle je tady normální, co mi nejde ale do hlavy je to jak muže porovnávat hudení videoklip s timhle to zas asi nemuže překousnout, že je populárního něco co nemá rád což je typický pro některý zdejší závistivý konzervy.
        • vlastik.plaminek
          Ne každý má doktorát v rozeznávání šikmookých.
          • EuroSamurai
            Když to nerozeznáš tak máš napsat asiat ty kulatookej.
            • vlastik.plaminek
              Neberu to urážlivě, asiati jsou velice pracovití a šikovní, ale většině zápaďáků prostě připadají stejní. Asi tak, jako my jim.
        • Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)

Hmm, tak to je stejny kdyz ti reknu ze ses Slovak pak...
          • Môj brať, ako vieš, že nejsom? Napůl jsem - z matčiny strany.

A jo, já vím, že Japonci a Korejci nejsou "ti stejní". A jsou od sebe mnohem dál než my a Slováci.
            • No jo no, víš co, to je taková ta česká slovenština. Trochu změníš slova. **1*
            • ta slovencina nic moc teda :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit