Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta

Vývojáři z BioWare se nebrání Mass Effect spin-offům, které by se více věnovaly postavám a motivům z...

Já bych si nejraději zahrál za Zaeeda. Projít si jeho žoldáckou kariéru, začít jako mladík, pár misí, poskočit o pár let dál, zase pár misí atd. Zachovat RPG prvky, možnost rozhodování, nelinární mise v rámci jednoho časové segmentu. Hra by mohla skončit setkáním se Shepardem. Akorát by byl problém s hlasem, dabér již umřel.
    Rád bych zažil, nebo aspoň viděl, ten Zaeedův souboj s hanarem *1*.
    • Baldur52
      No nevím, dost toho už bylo v knihách a komixech... Kdyby to vydávali jako datadisky (DLC) mezi jednotlivými díly, tak bych to bral... ale teď už mě ani moc neláká se touto formou ke starým postavám vracet.
      Je možné, že hry by z toho mohly vzniknout zábavné, ale po příběhové stránce jsem spíše zvědav jak se vyvine dění v ME univerzu po tak dramatickém zakončení Shepardovy trilogie ;)
    • ringmancz
      Zaeed je otravnej, to spíš Thane
      • Ronox
        Ano! Garrus a Thane. Největší sympaťáci v ME sérii. Ještě Wrex perlil, ale Thane .. to je borec.
  • Modern Warfare 3

At se nekomu COD libi ci ne, tohle je neskutecnej start! http://www.vgchartz.com/article/88431/modern-warfare-3-tops-93m-first-day-biggest-industry-launch-ever/
    • Když ta důvěryhodnost hodnot z VGchartz.... zkrátka čekám, že pokud je to skutečně tak vysoké číslo, vývojáři si to v oficiální zprávě nenechají pro sebe *3*
      • Ja tem cislum verim, je to jedna z mala stranek, ktera udaje aktualizuje a sedi to, ne-li jedina a myslim, ze tohle by si nevymysleli *3* Kazdopadne zminka by tady mohla byt, to budou zase diskuze, mozna proto tady neni *1*
        • Věř mi, nebylo by to poprvé, kdy si čísla tahají z rukávu...
          Dobrá tedy, pokud to ostatním nevadí (uvidím podle počtu minusek *15* ) před čtvrtou bleskovka dorazí.
    • MW3

Je zvlastni, ze o takovem megastartu tady neni ani zminka... Necekam o tom clanky na A4, ale ze neni ani bleskovka?!
  • Video: Gameplay trailer na prototyp hry Ryse z doby, kdy šlo o first person titul. Záběry pochází z plánovaného egyptského rozšíření.

Video smazáno, nemá někdo jiný link?
    • braveman
      Ou, to bylo rychlé. Ještě 19:15 video fungovalo *9*
  • Nový obrázek ze Silent Hill: Book of Memories fanoušky pořádně pobouřil. Temná atmosféra je...

Ještě by tam mohli dát klobouky z TF2 *1*
  • Alien: Isolation poběží na Xbox One a PS4 v rozlišení 1080p.

Hmmmm ty konzole jsou šílený děla, to je mazec. Počkat, na PC už se v tom rozlišení hraje několik let. Počkat, ono se hraje i ve vyšším. A dokonce s více fps. Panebože, to není možný, to musí být nějací mimozemšťani tady nebo něco. Nééééééé, panebožeee, néééééééé co se to děje???? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa *1*
    • v prvom rade sa musia vyrobcovia naucit vyuzivat vsetkych 8 jadier, tj na 3 roky cca
      • 3 roky nejspise ne. Vzhledem k zvolene architekture to nebude imho trvat moc dlouho. Navic neocekaval bych, ze az se s novymi konzolemi vice seznami, ze ten "vykon navic" uplatni ve vyssim rozliseni. Spise se budou snazit vytvorit lepsi efekty, vetsi mapy, vice postav na scene a podobne.
        Podle me bude FullHD u novych konzoli spise vyjimka, coz je docela smutne, kdyz se od nich 1080p ocekavalo jako standard.
        Podle me jsou nove konzole vykonove docela fail. Dotahly se na uroven, kdy rozhejbou hry na urovni Crysis her, nebo spise trochu lepsi, ale vykon na propracovanejsi AI, fyziku, vetsi interaktivitu prostredi etc. proste opet nebude, protoze se budou hnat za pozlatkem.
        Kdyz na trh prisel x360 a PS3, tak to byly vykonove celkem nabusene stroje, coz se o nastupujicim "nextgenu" dost dobre rici neda.
        Ale asi se to dalo cekat, protoze MS i Sony se asi nechteli, po zkusenostech s PS3 a x360, opet poustet do velkeho dotovani prodejni ceny kazde prodane konzole.
        • BookerDeWitt
          Co se týká AI a fyziky, tak na tu bude sloužit cloud Xboxu One, viz. Titanfall. Cloud má opravdu potenciál. Určitě ne takový jak si představuje Microsoft zatím, ale jakožto pomůcka pro ne zrovna oslnivý hardware nové konzole určitě v budoucnu bude hrát vyšší roli a výkonem tak Xbox nebude o tolik pozadu, jak by se mohlo zdát.
          • Jenže cloud se zřejmě neobejde bez kvalitního internetového připojení a to může být (je) u mnoha hráčů velký problém.
            • BookerDeWitt
              Aoyagi: Měl jsem na mysli připojení. Play Station Now je taky služba založena na streamování ze vzdálených serverů. Tudíž mi nejde do hlavy, proč připojení u PS NOW je něco "v pohodě" (minim. požadovaná rychlost je 5 Mbps, což nespadá ani do světového průměru, pokud se nepletu) a cloud od Microsoftu není "v pohodě".
            • PS Now není cpaní "cloudových" featur do her, které je nepotřebují a kde jsou spíš na obtíž (čti: singleplayer hry).
            • BookerDeWitt
              Zvláštní, že u cloudu od Microsoftu to je problém, ale u služby Play Station Now se nad tím nikdo nepozastavuje.
          • ucho
            nevěřím.
            • BookerDeWitt
              Proč ne? Časem může Microsoft vydat update pro Xbox One, který umožní uživateli přesunout operační systém do cloudu, čímž se odstraní veškerá vedlejší zátěž RAM a procesoru, a konzole tak získá maximální potenciál a výkon určený jen pro hry. Jsou to samozřejmě jen hypotézy a rychlost či dostupnost připojení tomu nenasvědčují, jenže co když...
      • Myslíš, že to neumí ? Ty jádra jsou šíleně pomalá, k ničemu to nebude. Zápasí s tím, aby to vůbec běželo ve fhd. Ty konzole jsou hrozný fail. Za 2 roky se na PC rozšíří 4k rozlišení a grafika bude uplně někde jinde. Teda doufám, že to ty křápy zase nebudou brzdit.
        • spoock
          odkdy záleží výhradně na procesoru, v jakém rozlišení pojede hra? lidi, kteří nemají konzoli to nepochopí, proč konzole neumí víc, než 1080p. Proč asi, když v obýváku trůní obvykle fullHD TV.
          Ty možná hraješ na svém nabušeném PC, já výhradně hraju hry, jedno na čem.
          • Jsi trošku mimo. Tady nikdo neřeší primárně cpu/px. Jen jsem řekl, že mají co dělat, aby to vůbec rozjeli ve fhd, natož aby jsi tam měl další věci. Je známá věc, že ten hw nestačí už teď, natož za x let .. jak se psalo, minulá generace aspoň v té době byla špička, narozdíl tady od těch paskvilů pro Codaře a podobné blbečky.
            • 1988
              Já myslím že jsi zase ty nepochopil konzolové hráče. Konzoli si nekupuji pro to abych na tom vyžadoval extra špičkovou grafiku, ale abych si zahrál mé oblíbené hry, které na pc nevyjdou. Vemu třeba takové NHL, na PS3 jsem nahrál s kamarády tisíce hodin a další hodiny nahraji až vyjde i na PS4, to je jen jedna společenská hra. A to nemluvím o exkluzivitách. Jasny na PC jsou taky exkluzivní hry, ale pc mám taky. Přesto konzole nezavrhuji, jsou jaké jsou a mě to vyhovuje. Myslím si že nadávat na věci dokáže každý, ale naštěstí je stále dokáže ocenit taky velká spousta lidí.
            • Za blbečka jsi spíš ty (viz ten závěr).
            • kennyB
              Je ale dost zajímavé, že pak vznikají petice, aby se ta hra ze "zlé" konzole dostala i na pc.
            • Což je stejně paradox jako prase, když vidíš ty lidi s gamepadem v ruce a paří Cod, BF apod... na jednu stranu je to směšné, na druhou bohužel smutné a negativně to ovlivňuje komplet hry. Bohužel. Jak se říká, konzole jsou zlo, marketingové business zlo.
      • Keyz
        To bych se divil, že by to tak trvalo. Programy na práci skvěle využívají hodně jader a i některé hry na PC to umí skvěle.

Asi nebude problém se to naučit, když více jádrové CPU je zde již delší dobu.

Co je hlavně komické, je to oznamování, že něco pojede v 1080p. Proč to oznamují, když to mělo být jasný a kecali, že to bude jasný.
      • oprava: vidim to na 3 roky cca :)
  • RSS bleskovky

to webmaster: proc mate ty bleskovky v RSS formatu tak pokalene zkracovany? dyt to je nepouzitelne
    to musim extrahovat pres externi web agregator a to je zbytecna zatez
  • jindra.veliky

hey, duchodci

kdy, ze by to meli vypuknout ty letosni letni slevy na steamu?
    • Tilwaen
      Údajně by mohly vypuknout za týden.
      • Inquisitor
        Jo už je to i potvrzený.
    • Co to hrubka Jindřišku? Žádný hry. Učit se budeš, celý prázdniny!
    • Jack1947
      Už brzo důchodcuješ abys honem běžel máminou kreditkou nakoupil hryco nebudeš nikdy hrát nemyslíš? *7*
  • Ringwraith

Boxart Dragon’s Dogma potvrzuje datum dostupnosti demoverze Resident Evil 6 - 3. července vyjde na...

Ta nálepka je tam jako pěst na oko.

Jo, možná to pomůže prodejům, ale já bych radši hezkou krabičku.
  • MidnighT91

343 vypne dne 15.2.2013 multiplayer servery PC verze hry Halo 2.

Sakra wtf? do teď jsem měl za to, ře jediné Halo na pc je Combat Evolved, není to nějakej omyl???
    • MrSanta
      Ne, není to omyl. Halo 2 skutečně vyšlo na PC. Tehdá kolem toho bylo velké haló, protože hra byla Vista only.
      • Tak proto ji nikdo nehrál a na PC propadla ... ;)
  • Tenhle prispevek byl kriticky omyl za ktery se omlouvam. Asi jsem zapomel kliknout na tlacitko "reagovat". Ted se prosim rozejdete protoze tady stejne neni nic k videni... mozna jen tohle... http://www.listofimages.com/wp-content/uploads/2013/02/nuclear-explosion-abstract-hd-wallpaper.jpg

A pak jeste tohle... http://twistedsifter.files.wordpress.com/2012/04/blue-marlin-heavy-lift-ship-transports-rigs-and-other-ships-11.jpg

A tohle http://giant.gfycat.com/SleepyThisGreendarnerdragonfly.gif

Pardon

Za tenhle dislike pridavam hezkou pisnicku - https://www.youtube.com/watch?v=caWXt9lCVrc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit