Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Kerbal Space Program Launches Demo Into Internet

http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/13/kerbal-space-program-launches-demo-into-internet/

Obličeje panáků když se raketa rozpadá jsou skvěle *15*

Na hlavní stránce bylo stahovaní pomalé.Proto jsem použil tento odkaz:
    http://cdn-files2.playerattack.com/file/233291117169-7455525280086-4722409284138-40929123690/KSP_demo_win.zip
  • deus ex human revolutions

zdravím ztáhnul jsem si tu hru deus ex human revolutions ale nemužu se dostat dal jsem u sarivový tovarny vydej a přijem ale nemuzu to hecknout co mam delat
    • Tilwaen
      Všude se dá dostat víc než jedním způsobem. Hledej.
    • Chim
      Zapracovat na pravopisu.
    • Pro použití superhacku zmáčkní ALT-F4, to tě posune dál.
  • Mrkněte na pěkné akční figurky postav z Batman: Arkham City.

Figurky pěkný ale taky jakou pálku za ně budou chtít ?
  • Dle reakci hracu je Dying Light na AMD nehratelna, na Nvidii je to lepsi ale hra nebezi na max 50FPS ani na GTX970.
    A to se ani nebavim o tom ze to bude asi i prumerna, a casem nudna hra
    • Keyz
      Vypadá to, že se opět velice rychle ničí zbraně. Páčidlem sekneš 10x do Zombie a již je nutná oprava...Jako v Dead island. Tedy opět hloupost která je s tebou celou hru... De*ilové.

Jako by to nešlo udělat jinak a normálně. V Dead island to bylo později naprosto zoufalé jak jsem musel měnit zbraně a opravovat každé h*vno. Jestli to zde bude stejné (jakože asi ano), tak to poté bude opravdu "pokrok".

Jinak zde je info k nastavení: http://www.geforce.com/whats-new/guides/dying-light-graphics-and-performance-guide

Ten dohled bere nejvíce. Navíc je dost znát (vidíš v dálce různé objekty kam lze dojít apod.)
      • No sps nez hratelnost me zajima u tehle hry technicka stranka.
        Ale pry sou tam jen 3 druhy zombie a potkavas furt dokola stejny ksichty, lidi hlasi dropy az k 20 FPS po prechodu do mesta.
        • Jack1947
          Tjn, to byla první věc co mne zarazila že wtf ty zombíci jsou všichni stejně bledí a snad mají i stejné pohyby rofl. *15* Není to ale překážka... aspon pro mne ne no. Líbí se mi třeba ten crafting dneska zahraju více uvidíme co bude dál. + To přeskakování atp, k tomu ta nevolnost/záschvat aspon vidíme hrdinovy nohy i když je to nějakej vládní salát nebo co to je za zjeva.
    • He7he
      Jsou to pitomci, no. Mají si koupit Xbox nebo Playstation. Jako "Dota a úžasně military CoH" znalec o průměrnosti a nudnosti víš zajisté nemálo, ale co se týče kvalitní a nadprůměrné hry, tak ani ho*no.
      • Mimo jako vždy. Jen tak dál, fandím ti. *3*
      • Ja jenom pisu to, co pisou hraci na forech. Problem neni v prologu ale v prechodu do mesta, kde hra udajne moc dobre nejede.
        Na druhou stranu na steamu je hra hodnocena dobre. Moje penize uvidi jiny hry a studia, tohle pro me urcite neni.
        A nerozciluj se tak navecer mohlo by se ti udelat zle a to by me mrzelo.
    • Jack1947
      Takto jsi mne tedy uklidnil *7* , další zmrvená hra po delší době achjo. *9* I když já se spokojím i s 35+-fps to mi stačí ač nerad umím se přizpůsobit.

Hru bych už měl sosnutou no... takže jí zkusím asi až zejtra.
  • Jack1947

Dohrání DLC The Last of Us: Left Behind zabere cca 2 hodiny.

A ja se jeste nedostal ke hlavni hre. Na 1 DLC pribehove tedy jedinne je to celkem malo. Verru. *9* Cekal jsem aspon 4-5.
  • 'BGTV N3AC3Y' je prvním hráčem Destiny, jenž dosáhl 30. levelu. Zabralo mu to 107 hodin.

Šikovnej klučina. Na to může balit holky. *5*
    • K čemu takový 100x ohraný komentář? Pro novou generaci puberťáků co ti dají pár plusek? Gratuluju. Až budeš hrát nějakou hru déle a někdo na tvoji adresu napíše stejnou kravinu, tak se tím změní co ?

Nespamujte tu prosím nesmyslama.
      • Ale ale, snad jsem se tě nijak nedotkl? *5*
  • Vývoj Trine 3: The Artifacts of Power stál 5,4 milionu dolarů (tedy téměř trojnásobek toho, co druhý díl). Hra měla původně zabavit na více jak 6-7 hodin, ale vývojářům došly peníze.

Stal 3x vic jak dvojka a prekvapilo je ze ke sve spokojenosti by to stalo 3x tolik nez na kolika to ted ukoncili.. No nevim, ale at si rikaj co chcou, tohle jen smrdi propalenejma penezma
    • Lojzku a kolik her jsi vydal ty, že máš takový přehled?
      • Když nekdo udela dve hry a treti je jen dalsi evoluce (3d rozmer kterej mel byt nejvetsi novinkou je nakonec nejvetsi oser), tak by je neco takovyho asi nemelo prekvapit. Kor kdyz je to "zaskocilo" až tak extremne. Tecka
        • WalkingWad

Vývoj Trine 3: The Artifacts of Power stál 5,4 milionu dolarů (tedy téměř trojnásobek toho, co druhý díl). Hra měla původně zabavit na více jak 6-7 hodin, ale vývojářům došly peníze.

Tak ono možná chtěli, možná měli plány, možná se stalo x věcí s kterejma nepočítali.. hry se totiž nevyrábí, ale vyvíjejí..
  • Cahir
    Na Steamu je sleva na Fallout: New Vegas Ultimate Edition 75% a Na Zaklínače 2 60%!
    • Jazz
      Jéé, takové výborné hry!
  • 19:00 Obrazem: Rockstar ukázalo konzoli PS4 s motivem GTA V, kterou vytvořil jeden z fanoušků.

Ještě u toho může stát nahá Rihanna a bude to super reklama. Jakože již nahá stála u GTA V.

http://thefappening.sexy/albums/picture.php?/2121/category/74
  • zx_spektrum

Analytik Michael Pachter: „Wii U dorazilo dva roky po funuse.“, „PS Vita je druhý nejhloupější...

Wii U -> I wee on you -> čůrám na tebe
    • smejki
      ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit