Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 16 hráčů je stále ve hře o tvář obalu NHL 13, rozhodněte o tom, kteří z nich projdou do dalšího...

a není to jedno? hlavně že už tam byl John Vanbiesbrouck! :D
  • Jack1947

H1Z1

Tak jsem si dal, lol a hned po pár zápasech v bronze (!)

No a k náplni ? trochu zklamání dali jen free trial toho battleground modu a ne Just survive

Hmm a jinak co asi je nej hrát solo protože v duu je většinou nějaké děcko nebo squad je děcek víc co dříve nebo později mě ofbouchnou nebo chcípnou, ale prostě a jednoduše je to horší Player unknown battlegrounds ta grafika na to jak blbě to běhá je celkem vyblitá. Loot problém není spíš hráči kdy sem rád za asistenci aspon - většinou mě picnou dříve... no a potom taky nic moc to že po několika minutách hra spasdne s tím že došlo k potížim se spojením. Občas docela koukám jak si někdo dává 4 a více hráčů... já jsem rád když přežiju aspon :D

Nojo ale mám asi smůlu že nepiužívám mikrák tak sem potom závislý na tom druhém... dobrej je i ten combat zone mod kde se dá trénovat na nečisto. Dal jsem si potom ten Fortnite a hle byla to kopie.
    • SalemCZ
      (H1Z1 přes 100 hodin nahráno)
      nespadlo mi to ani jednou, možná teď jak je to free tak to lidi zkouší.
      mode je to spíš Battle Royal, než PUBG mode.
      tak zbytek je spíš o tom že ještě pořádně neznáš jak ty zbraně střílí a jak padají kulky atd.
      Je to rozhodně líp optimalizovaný než PUBG
      • Jack1947
        Je to možné .. jinak ty hodiny ti tam naskáčou rychle protože ze začátku jak píšeš se zkouší někdo řtě picne a jedeš znova ale zase ty hadry free co dostváš je hezká sranda.
        • SalemCZ
          je to asi 4 dny co se u těch hadrů aktivovala možnost prodeje přes Steam, dřív to tak nešlo dělat. za každý 5 level dostaneš otevřenou bednu.
          • Jack1947
            Hmm dobré no aspon že ta hra mi jede lépe jak DayZ tam to bylo peklo hlavně v místě s hodně budovama D:
            • Jack1947
              Já nevím mě lítá ping i na 814m/s :/ jinak je zajímavý že v duu i když no duu když ten druhý umře dřív jak já ! mám silver zachvilku bude gold a to sem stěží někoho zabil měl sem ětěstí bejt v 8 umístění heheh já se tam jen projíždím dokud nenarazím na nějakého blbouna a nebo mě nezabije plyn protože jsem běžel pomalu nebo opačnou stranu.
            • SalemCZ
              tady je to občas na některých PC taky znát když si na vrakovišti, nebo u cirkusu.
  • Podcast

Zdravim. Je to asi pul roku, co nekdo pravdepodobne v diskuzi pod COD linkoval youtube video. Byla to hrana scenka z porady sefa a marketaku na tema nove skvele hry, ale je napadalo porad jenom okopirovat COD. Sef po nich chtel nejake opravdu nove napady, jinak budou mit vsichni padaka. Vybavuju si, ze jeden ukrutny brylaty nerd se hadal s dalsim, jestli hrani cod staci na to, aby clovek rozumnel armade, zbranim atd...
    Podle poctu videi to vypadalo, ze se jedna o celkem velky podcastovy projekt, jo, bylo to v anglictine.
    Vzpomene si nekdo na nazev?
    • ...

http://www.youtube.com/watch?v=cq4voeNuWEY&feature=BFa&list=UUY30JRSgfhYXA6i6xX1erWg

?? :D
      • Jo

Jo, to je přesně ono! Díky.
  • Jack1947

Hardcore Henry

http://www.imdb.com/title/tt3072482/?ref_=nv_sr_1

Viděl jsem pár "FPS movies" a tenhle vypadá celkem dobře navíc s docela známymi herci. *4*
    • Spades
      Vypadá to dobře. Nevíš, kde se to dá sehnat? Nikde to nemůžu najít :D
      • Jack1947
        8 April 2016 (USA) *7*
        • Spades
          Sem si říkal 2015, tak už to asi vyšlo...
          • Jack1947
            Jn jn některý filmy taky maj 2013-14 i méně a do distribuce je uvedou třeba až ted.
            Jináč, ty na to nedojdeš do kina ? no tedy.
            • Spades
              Bych mohl zesrat *1* Do kina jen na ty největší pecky, nebo když k tomu mám jiné důvody *5*
  • Goat Simulator GOAT COMPETITION!

https://www.facebook.com/GoatSimulator/posts/261051160731410
  • Veskoslav

All Stars 7 Bundle

https://www.bundlestars.com/en/bundle/all-stars-7-bundle
  • Konami se již připravuje na vývoj nového dílu herní série Metal Gear Solid.

Hmmm Phantom Pain byl zlomový ... Už jej do JRC zanesl i největší fanda Metal Gear vesmíru v mém okolí se slovy : Tak bych si teď potřeboval spravit náladu Snake Eaterem ... Holt Open World ;/
  • Snad jsem to tu nepřehlídl

Rayman Origins podle Steamu vychází na PC už 29. března. Pro zájemce je zatím k vyzkoušení demo, který je už dostupný, rovněž prostřednictvím Steamu.

A jedna osobní z dneška. Alan Wake je na PC dostupnej od 1. března i prostřednictvím krabicovky. Na kamenný prodejně Game mě v předprodeji stál stejně, jako na Steamu (700 CZK), ale oproti digitální verzi jsem dostal navíc hezkou krabičku, manuál včetně stručnýho popisu postav, audio cd se soundtrackem, pár pohlednic, plakát a samolepky. Každopádně se krabička povedla a bude se vyjímat na skříni - a za stejný prachy, jako digitální, takže kdo ještě nekoupil na Steamu, rozhodně doporučuju. Kdo by měl strach, že nebude mít hru ve svý Steam kolekci může bejt v klidu. Krabicovka se rovněž instaluje přes Steam (kde jsou ty časy, kdy si člověk koupil hru, nainstaloval ji a hrá - bez nějakejch dalších serepetiček alá Steam *9* )
    • BIG FAIL

Smůla je, že Alan Wake byl na STEAMU v předprodeji (po přepočtu) za cca 575,-. Krabičku nepotřebuji, manuál na nic, audio cd soundtrack je součástí stáhnutí (je v adresáři se hrou). pohlednice, plakát a samolepky opět na nic. Takže já spíše doporučuji těm, co by čekali hlavně na češtinu, ať si počkají, na STEAMU budou brzy beztak opět slevy (velikonoce). Zrovna Alan Wake mi za krabici nestojí. Tím mám na mysli, že je to luxusní hra, ale stejně i krabicovka je přes STEAM. Takže raději ušetřím cca 100,- ve slevách později možná více.
    • ucho
      Rayman Origins Demo už mám dohrané a musím říct, že je to super. A není to vůbec jednoduché, pokud chcete jet na 100 %. Audiovizuální i hratelnostní stránka je parádní...
  • První obrázek z NHL 14 můžete omrknout už teď, k představení hry samotné dojde v ponděli 15. dubna,...

Tak doufám že bude oznámeno i na PC (dobře praštil jsem se do hlavy)
    • První NHL dělaný primárně pro nový konzole bude asi až NHL 15, tj. vzhledem k HW podobnosti bysme se konečně dočkat mohli. *1*
    • První obrázek z NHL 14 můžete omrknout už teď, k představení hry samotné dojde v ponděli 15. dubna,...

Ja doufam taky. Mam Fifu od nich jenze to proste neni ono:Miluju hokej a chtel bych si poradnej nejakej zahrat i na PC pekne online tak doufam :(
  • Jack1947

GTA V

KOMENTÁŘ BONUSWEBU: Snaha zarazit vývoj on-line modifikací pro Grand Theft Auto V není nijak překvapivá. Oficiální verze Grand Theft Auto Online totiž obsahuje mikrotransakce, které jsou pro společnost solidním zdrojem příjmů a potenciální odliv hráčů do modifikací bez monetizace by výdělky ohrozil.

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/grand-theft-auto-5-multiplayer-ukonceni-vyvoje-fli-/Magazin.aspx?c=A151110_114904_bw-magazin_anb

Tak je to jasné jsou to trotlové protože, se bojej že by jim nikdo už nic nekoupil R* ... to by člověk čekal jen od EA a jiných...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit