Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen

Blbosti s medvědy v FC4 editoru map

Předem pardon za odkaz na jiný herní server, ale tohle mě pobavilo *1* BearStack, Bearvalanche... jen se divím, jak mohli BearPit dva medvědi přežít *1*
    • davskal
      BearPit nepřežili dva medvědi, ale dva sloni který dával dozádu.
    • ucho
      Ukazuje to celkem dobře, jak primitivní AI medvědi mají, stejné je to s animacemi medvěda. Ale tak na druhou stranu pro potřeby té hry to asi stačí, jen mi to pak takhle nepřijde jako taková sranda, protože to nemůže ničím překvapit.
  • MickeyMutant

The Witcher 3  bude 35x větší než předešlý díl a až o 20% rozlehlejší než The Elder Scrolls V: Skyrim.

Zajímalo by mě, jak tohle měří*4* Třeba Skyrim měl podle Howarda kolem 40 čtverečních kilometrů. Z tohohle zajímavého nápadu ale někomu vyšlo přibližně 15 km2: http://www.quora.com/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim/How-large-is-Skyrims-overworld

Třetí Zaklínač by tedy měl mít do 50 km2, což by ale nechávalo pro druhého Zaklínače jen necelý jeden a půl kilometr herní plochy. Možné to je. Možné je všechno, ale v podstatě je to fuk. 35 násobek, proboha. Proběhne v Americe aspoň jedna žaloba pro klamavou reklamu, když to bude jenom 33 násobek?
    • velkost v bethesdackych hrach pojde asi lahko zistit z nastrojov na tvorbu modov.

Skyrim's heightmap is rectangular and uses 119 x 94 = 11186 in-game "cells".
      Skyrim's engine uses the same cell size as in Oblivion, Fallout 3 and Fallout New Vegas: 57.6 metres (63 yards) to the side, 3317.76 m² (3 969 square yards) of area.
      Full map thus has an area of about 37.1 km² (14.3 square miles).
      Around a quarter of this is not playable, stuck behind invisible borders.

http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/669051-distances-in-skyrim/
      • MickeyMutant
        Dík za odkaz. Z toho vlákna vyplývá, že Skyrim je docela drasticky redukovaný, co se území týče. Ve světě Elder Scrolls má rozlohu přes 300 tisíc kilometrů čtverečních (nějakých 750x400 km), což odpovídá přibližně Polsku: http://www.fotosimagenes.org/imagenes/tamriel-7.jpg

Ve hře je celé tohle území smrštěné na přibližně 15 km2 (5x3 km). To jsou možná Pardubice nebo Hradec Králové, abych někoho neurazil. Cesta z Riftenu do Markarthu tak trvá pár hodin, na rozdíl od týdnů v originále.

Celý Skyrim je tedy redukovaný na přibližně 0,5 procenta svého předobrazu, aby se to vůbec dalo hrát.
    • michelangelo
      Vzhledem k navaznosti na knizni predlohu mi rekneme 'knizne' davkovanej pribeh predchozich dilu v kapitolach vyhovoval. Snad se to s otevrenym svetem nerozpadne, at uz je jak chce velkej.
    • The Witcher 3  bude 35x větší než předešlý díl a až o 20% rozlehlejší než The Elder Scrolls V: Skyrim.

tech 40km bylo i vcetne dungu a interieru ne ?
      • MickeyMutant
        Že by druhá patra v budovách a dungeony dělaly dohromady 25 kilometrů? Možná, ale moc tomu nevěřím.
    • Keyz
      V USA mají mnoho různých jednotek měření. Kilometry snad ani neznají.
      Když tak se to svede na chybu v převodu :)
  • Spekulace: Na E3 2014 dojde k odhalení nového Resident Evil, nepůjde však o 7. díl. Nabídne 3 postavy (1 muž a 2 ženy), které můžete znát z herní série, z toho jedna se nikdy neobjevila ve hře.

Takže je známe z herní série, ale přitom se jedna nikdy neobjevila ve hře... Oxymorón?
    • To tam pak ještě dovysvětluje že se o ní jen mluvilo
  • Jack1947

Battlefield 4 nabídne mod Defuse, který bude v podstatě totožný jako Search and Destroy.

Recyklat " Leta provareneho Why not?
  • Podle vývojářů Need for Speed: Rivals budou mezi jednotlivými verzemi vidět mírné rozdíly v grafice....

a pak zjistili, ze koukaj na ps4 v plny palbe (ve smrsti 30 fps), kdezto pc verze jela na low *5*
  • Lukass

Project Cars

Do Project Cars zacali pribyvat prvni auta vytvoreny komunitou, skvela prace
    Mala ukazka ,sou to moje sreeny:
    http://imgur.com/a/zw94k

EDIT: Tak sem najezdil nejaky kilometry s Lambem a Ferrari a musim rict ze parada, hra dostala novou stavu, hlavne z toho Ferrari uplne caka adrenalin a radost z jizdy, neskutecny *14*
    • Kravicka
      je to videt ze to jsou tvoje screeny 800x600 ultra low
      • Lukass
        Jak rikas *5*
  • to proč patří k tý tabulce ne k hitmanovi :D
  • Spekulace: Vývoj hry Beyond Good and Evil 2 byl přerušen.

Přerušen nebo rovnou zrušen? *13* Ach Ubisofte čekal jsem pravý opak. *16* Čekal jsem že přijde na podium Ancel a já/my budeme po tolika letech čekání slintat nad touto boží hrou a ono nic *13* Navíc mě Ubisoft zklamal že neoznámil ani noveho Prince. Ach...
    • Fremencz
      Já naopak četl že se na Beyond Good and Evil 2 pracuje jen už na tom nedělá Ancel.
  • MidnighT91

Jak se vám líbila E3 tiskovka od EA? Napište tweet s hashtagem #gamesczE3 a dejte to vědět...

Nechápu, píšete jak se vám líbila (jako by už proběhla) ale tady http://games.tiscali.cz/video/e3-2012-sledujte-primy-prenos-tiskovky-ea-59582 píšete že bude až čtvrtého, tak byla už nebo ne? Proč tu nebyl odkaz na ten live přenos ???
    • blixa
      Redakcni sotek, uz je to pryc :) Konference bude az v pondeli..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit