Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JustinBieber

Čtyři muži z Pensylvánie se pokusili o propašování 1100 gramů kokainu v Xbox konzoli.

Hehe ja mám raději heráček pěkně na lžičku *5*
  • MrSanta

Chtěli byste si zahrát Titanfall zadarmo? Na PC teď díky speciální akci na Originu po omezenou dobu můžete.

Tak jsme to včera večer stahoval a nestačil jsem se divit. Chvílema to lítalo kolem 40 MB/sec. Pak to žuchlo dolů, ale ani ne za 3 hodiny bylo nainstalováno. A to jsem přitom ještě koukal na YT. Rychlejší, než když tahám ze Steamu. To by mě zajímalo na čem Origin servery ujíždí *1*
    Příští víkend mám volno, tak se tomu asi podívám na zoubek. Vlítnu tam s X360 ovladačem, to jsem zvědavej jak šíleně dostanu na budku. Když nepočítám původní Doom, tak jsem v životě žádnou MP řežbu nehrál. To bude kill/death ratio jedna báseň *15*
    • Jazz
      Pokud máš nainstalovanou nějakou jinou source hru, tak si to bere pár dat z ní a jen to kopíruje do složky titanfall, proto ta neuvěřitelná rychlost. *3*
      • hrzt

To jako fakt? Protože
        1) Co mi hrabou do souborů nesouvisejících s hrou?
        2) Nedodali část hry => co nějaká slevička?
        • przt

To jako fakt? Protože

1)Co ti hrabou do souborů souvisejících s hrou?
          2)Wow => co nějaký prášečeg?
        • 1) hrabou jen do svých knihoven
          2) nekupuješ hru, jen licenci k jejímu hraní
    • Veskoslav
      S gamepadem na FPS na pc? *1* To je solidní masochismus, obzvlášť u tohoto.
      • MrSanta
        Jak jsem psal, naposledy jsem hrál deadmatch Dooma jednotky, a to bylo, prosím pěkně, na střední škole cca 20 let zpátky. Já tam pohořím i s K+M. Tak proč nepohořet ve velkém stylu, že *1*
    • Nevlítneš.Akce zadarmo je jen na tento víkend. *1*
      • MrSanta
        Vlítnu. 48 hodin to začne počítat od prvního spuštění hry.
    • To je snad jasný, Origin má násobně míň aktivních uživatelů, takže menší traffic
    • ringmancz
      já z Originu stahoval vyšší rychlostí, než mám připojení :) nevím kde se stala chyba
  • Veskoslav

NPD průzkum: 63% dětí ve věku od 2 do 17 let preferuje hraní na mobilních zařízení, pouze 45% hraje na počítači.

Chtěl bych vidět, jak se takového dvouletého špunta někdo ptá....TO je takový výzkum jako, že chceme v Evropě uprchlíky a výzkum se dělal v uprchlickém centru...
  • Lukass
    Prave se snazim zajet Nurburgring s Mercedesem GT3 v Project Cars pod 2 minuty a vzdycky dostanu nekde hodiny. *1* Chvilku se vydecham ale dneska to musim dat.
    Nejezdi jeste odsad nekdo ty Eventy?
    • Jezdí :) Jsi v alfě CARS 2?
      • Lukass
        Cau, ne nejsu, ja nerad hraju polotovary, cekam vzdycky na full verzi. Pokud hrajes na PC tak se muzem domluvit a zajezdit, ale dneska uz doma nebudu az zitra.
  • delO

Deus Ex

Polsední Deus Ex za 359Kč na PSN...
    • A pokud by někdo měl zájem, season Pass je na XO také ve slevě.
  • Než se dostanete v The Witcher 3 na druhý konec mapy, zabere Vám to 45 minut ... pokud pojedete na koni.

Wow to tady ještě nebylo!!
    ....
    ....
    ....
    Oh wait
  • Warriosparky

WARHORSE WORLDWIDE PITCHING TOUR 2013

Nový Warhorse blog
  • ringmancz
    http://www.cnet.com/news/bethesda-confirms-prey-2-cancelled/

možná se k tomu časem vrátí, ale pochybuju
  • Jack1947

EVOLVE- Alpha

Ted jsem mrkl na minimální požadavky a hle *2* , nesplnuji nemám 560gtx.

Takže... kdo by měl zájem o kod at napíše email. Psát ho sem nebudu, nerad bych kdyby propadl. At si to užije ten kdo opravdu to chce zkusit ne nějakej trotl co je rád že má něco zadarmo.

Já o něj zas tak nestál i když bych zkusil no... smolík. *3*

Nikdo fakt ne? to se divím... tak potom asi smůla .
    • Ke se to dá stáhnout ten link v mailu co mi poslali s kodem tak tam nic není??
      • Steam už to mám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit