-
Společnost Starbreeze během své rekonstrukce prodala práva na System Shock 3 zpátky vývojářům z OtherSide Entertainment.
ARGBHBRGHHHGRRRBHGB!!! Se protáhne "%$^@"&"@$&^(*
-
EA: „Impact Engine ve hře FIFA 12 bude největší změna, kterou jsme udělali od předělání...
Jest-li pak i na PC ? -
:( Doprčic prošvihl jsem PressStart s vibrátory ...
-
Raketometem sestřelit dvě stíhačky v Battlefield 3 a ještě přitom stíhat pilotovat vrtulník,...
No co je moc toho je příliš .... asi i proto Battlefield v očích mých i známých hodně klesl na ceně . -
-
On je základní problém to že RPG není raketomet ale granátomet.:D
-
-
"Rocket propelled grenade", takže granátomet ani raketomet není špatně.
-
-
Prosím příště si to anglický přelož znamená to ruční protitankový granátomet. *5*
-
-
:) Já bych na otrocký překlad a český ekvivalent hned nevsázel , ale podíval se na to jak RPG funguje
A rocket-propelled grenade (often abbreviated RPG) is a shoulder-fired, anti-tank weapon system that fires rockets equipped with an explosive warhead.
.... a pochopil bych že anglický výraz je dost výstižný - raketově poháněný granát . -
-
Z azbuky do latinky ruský název (asi nejrelevantnější) zní Ruchnoy Protivotankovyy Granatomyot - Ruční protitankový granátomet... Takže jde o vlastně doslovný překlad z původního názvu, na rozdíl od anglického překladu.
-
-
-
-
-
Takové šílenost se spíše hodí do Unreal.Ten je taky Unreal.
Tam mně to nevadilo. v UT 2004 to bylo super protože to každá čekal.
Ale této hře?To si pak řeknu WTF? -
V 1942 šly dělat mnohem horší věci, například si lehnout na křídla B-17 a z nich za letu střílet po chudácích okolo...
A abych nezapomněl, určitě všichni viděli http://youtu.be/FOaGhE_sejI ... -
-
Hmmm , takže Heroes s živými kulometčíky na křídlech opisují . Škoda to kvalitám Battlefieldu nepřidává ...
-
-
No to ne, ono to v 1942 nebylo schválně, ale prostě ten "vítr" nebyl tak silný, jako síla tření o křídlo...asi. Pilot i pasažéři na křídlech se museli hodně snažit, aby všichni zůstali pohromadě. Zábava to byla náramná *4*
-
-
Raketometem sestřelit dvě stíhačky v Battlefield 3 a ještě přitom stíhat pilotovat vrtulník,...
Kouzlo nechtěného , plně chápu :) Co my jsme se vyblbli při rocket jumpech v Q3 . Vyskakování z letadla s raketometem v ruce či přepínání palpostů v helikoptéře (s raketometem v ruce) pak v konotaci s realismem a pohledem na váženost PROgamingu působí záchvaty smíchu . -
-
No fakt, vždyť třeba v GTA 4 je jedna z nejzábavnějších věcí ta bugnutá katapultující houpačka.
-
-
-
-
-
-
http://cdn.roumen.cz/kecy/-_Story_of_my_life_-______30.01.2013.jpg
-
Varování: Instalace nového patche pro GTA: San Andreas na STEAMu odebere 17 skladeb, kterým skončila licence.
Ok ... Takže záplatování na Steamu nám dok.rví letitou hru . No to je veselé , protože na Steamu mám konkrétně GTA:SA jen kvůli tomu , že placka zabírala místo a elektronická verze se zdála jako nejlepší způsob archivace . To je ale hodně nemilé .....
Takže moje otázka zní - dovolí mi Steam nainstalovat jakoukoli verzi aplikace ( Což v GTA:SA bych chtěl už kvůli Hot Cofee ) , nebo automaticky nainstaluje jen poslední verzi ?
A to je potom otázkou do pranice ... není pak skutečně pro hráče výhodnější zajetá praxe , že piráty poskytnutá plně funkční verze se již v čase nemění ??? V případě GTA :SA a ne zas tak skvělého Steamu to tak už pomalu vyznívá ... -
-
když vytáhneš hlavu ze zadnice tak ti třeba dojde, že za tohle nemůže steam .. ale asi nejspíš ti to nedojde
-
-
Když ty jsi taky se vším hned hotov , že ;) . Kdyby jsi nebyl medvědem ... . Nepochopil jsi , že tady jde o princip dle kterého zakoupený obsah nikdy není tím , co ti nakonec v knihovničce Steamu zůstane . A s tím právě mám velký problém . Jde o fatální slabinu tohoto stylu distribuce !
-
-
obsah na placce taky nikdy nebude tvůj ..
-
-
Ani díry které si udělám na placce nejsou můj majetek ? Víte co ? Se.. na to a jdu domů ....
-
-
Gabe owns you all, but you ? you dont own s*it. *3*
-
-
To možné ne, ale ukazuje to jednu z velkých slabin tohoto typu distribuce.
-
-
Tak si tam ty písničky, co budou chybět, dá do "User Radia"..
-
-
-
-
Rumor
v aprili maju vyjst nove nvidie, gtx2070 a gtx2080 a vo velkych mnozstvach. Kto sa tesi? .. okrem minerov? -
-
Já čekal že značení bude spíš gtx11XX. Počkám si až na testy, důležitá je pro mě nejen cena ale i jak budou hlučné, což testuje málokdo, moje dosavadní dvouventilátorová gtx970 při zátěži hučí hodně. Pokud bude pozitivní cena i hlučnost tak budu uvažovat o gtx2070, ale byl bych radši aby se vývojáři naučili optimalizovat, když mi jde nějaká hra na fullhd špatně tak většinou je to odfláknutou PC verzí multiplatformního titulu hlavně u série Assassin's Creed, nezkoušel jsem ještě Origins, ty už mají nárok aby na mojí kartě nejeli úplně nejlíp, ale takový Syndicate by mohl jet na víc než 40fps průměr, když s mnohem graficky náročnějšíma hrama nemám problém udržet 60fps
-
-
dost dobre testuju hlucnost na guru3D a tom's hardware. U mna Ubi nesmie uz od casu druhych Assassins do pocitaca, takze s nimi problem nemam. Asi preto znacenie nebude 11xx, lebo je to dost nevyrazny rozdiel od 10xx, potrebuju to odlisit, a asi aj nacenit *7* lacne predpokladam nebudu
LV ma rad svoje statusy -
-
Vsiml sis, ze nvidia je draha (to samozrejme nemeni nic na tom, ze souhlasim s tim, ze to je dojeni lidi stejne jako u intelu) od te doby, kdy mainstreamovym jadrem zacali konkurovat hiendu radeonu? A diky tomu ho mohli zacit prodavat za predrazenou cenu? Kdyz si konkurovala 4850 a gtx260 tak obe staly par tisicovek.
-
-
-
-
Když už jsme u toho DX12
https://www.youtube.com/watch?v=g2nL5QrytNY
Kolik sliboval MS nárust výkonu? 100%?
*15* *15* *15* -
-
Všech cca 300 nepřátel z Borderlands 2 se natlačilo do jednoho velkého obrázku.
Jestli ten vesmírněj šmejd úplně vpravo je ten nový end-game boss - CO JE POTOM TA MRCHA V POZADÍ CO Z NÍ KOUKÁ JEN KUS ČELISTI A NOHY?! *13* *1* -
Nejlépe hodnocenou hrou v novém čísle Famitsu se stalo Ace Combat: Assault Horizon (10/9/9/9).
A CoJ: The Cartel tam dostalo 8/7/8/8 :). -
-
Tak co se týče z her z Jap. tak to jim věřit mužeš.
-