-
Sony spolupracuje s NASA
Docela se smeju to je spis na obtiz :D NASA plati rusakum aby jim vozili na ISS astronauty, nema zadnej funkcni raketoplan a obama jim priskrtil neuveritelne krk.. NASA se mozna za par let zase rozjede ale to bude docela dost let a mezi tim spise plati soukromnikum za vyvoj raket a jejich pronajem. moc dobre nevim co timhle sony sleduje delat pro nekoho kdo ma uz ted tak malo penez ze nemuze dokoncit skoro zadny ohlaseny projekt pred volbama a s nekym kdo vetsinu penez plati rusakum aby na ISS nezdechl pes:) -
-
NASA už několik let staví vlastní rakety, to je pro ně priorita. Je ale smutné, jak jim vláda neustále přiškrcuje rozpočty. Hlavně, že do armády jde 7-8% HDP země, neuvěřitelně vysoká částka... hlavně, že mají úplně k hovnu 12 letadlových lodí *7*
-
-
Vesmírný produkt= černá díra pro ekonomiku daného státu. Čtyři maníci se proletí na Zemí a stát to stojí miliardy dolarů. Naprosto kvituji postup USA.
-
-
-
Titul Hra roku 2011 získala na serveru Gamespot hra The Elder Scrolls V: Skyrim.
Asi nečetli článek od Vávry, haha! :D
Pitomec -
-
Ty ?
-
-
Amazon Rockstar Ultimate Collection
Docela zajímaví bundle
http://www.amazon.com/dp/B00KDNFEZ0/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00IFWTJ16&linkCode=as2&tag=indgambun-20 -
Microsoft přiznal, že Creators Update může způsobovat v některých hrách potíže.
To brzo, uz 4 mesice jedu na nelegalnich Win 7 protoze mi ty dodrbane legani Win 10 pro rozj*bly Space Engineers na nehratelnou slideshow (sim speed dropnul z regulernich 1 na 0,15-0,2).
Win 10 creators update game optimization FTW *16* -
-
Ty problémy možná ještě příjdou, trochu se naklonily k mrtvým vistám posledním updatem ( Chcete spustit tento program? )
-
-
hry co jsem dostal od mamy (asi i taty) pod strom
Skyrim a RAGE a k tomu Modern Warfare 3 a jeste i Dead Space 2 s NFS Run *4* -
-
Občas si stačí jen vzpomenout na The Elder Scrolls V: Skyrim a ve správnou chvíli zařvat z plných...
Nevím jestli to je pravda co jsi napsal, ale už jenom, jak se vyjadřuješ "od mamy (asi i taty)" do bonusu se dovíme, že si vůbec ničeho nevážíš co pro tebe dělají (jestli něco) no to je děs to chování... já bych se tak styděl, že bych sem už v životě nenapsal. -
-
Oslovovat rodiče máma a táta je naprosto normální. Oslovuješ je jménem? Titulem?
-
-
Táta a tata je rozdíl...
-
-
Poohlédnutí se za posledními minutami Star Wars: Galaxies.
Když si všimneš Jindra píše bez interpunkce, tak jak můžeš vědět, že myslel mam nebo máma/ tata nebo táta? -
-
Si děláš ze mě srandu? Nechápu proč...
-
-
-
Tys měl dostat pod strom korýtko a řetěz spíš. Let me talk to your mother. Who's your daddy and what does he do? *16*
-
-
CHYBA!
Schválně jestli na ni přijdeš sám. -
-
Omluvte zhoršenou kvalitu signálu .. po té vánoční masáži to občas hapruje no. *16*
-
-
-
Ty hry jsou ale až od 18-ti let...
-
-
Steam vs GOG
Co myslíte, obšlehl Steam ten nápad s hlasováním u GOGu? Popravdě u GOGu těch 60 % vs 40 % bylo skoro jedno, kdo vyhraje. Na Steamu je to zajímavější. Každopádně dělal to Steam narychlo nebo se jen podobné nápady sešly? :) -
-
Těžko říct.Taky si steam může něco obšlehnout,ne? *1* má to ale lepší.Na gogu se tak nebo tak na summer s prominutím vysraly.Bylo to nejslabší.
-
-
já neříkám, že je něco špatného na tom se inspirovat, spíš by mě zajímalo, jestli to tak bylo či došli opravdu k podobné věci. předchozí letní prodeje na Steamu byly řekněme mnohem propracovanější (čímž opět neříkám, že tento je špatný, jen je jednodušší :) ) u GOGu to není tak jednoduché, pořád má poměrně málo her a jejich cena je celkově nízká, tedy tam ve finále nějaká sleva nehraje velkou roli. pokud po nějaké hře zatoužím, že ji zrovna chci hrát, je mi vcelku jedno, jestli za ni dám 6 dolarů nebo 3 dolary. u Steamu je pak ale rozdíl, jestli dám za něco 20 eur nebo 5 eur... GOG se jednoduše u summer sale moc odvázat nemůže (navíc to ani není v jeho zájmu a razí trochu jinou politiku) a náhodou to tak marné neměli, prostě dali nějaké slevy (jednu jsem využil :) ) v budoucích letech ale určitě přijdou s něčím interaktivnějším.
-
-
Jistě.V té ceně 6 nebo 9 dolars.není tak razantní rozdíl.Většinou to lidi koupí i hned po uvedení.Češi určitě čekají až bude sleva dolar.To vím jistě *1*
-
-
Na gogu snad ne, ne? Tam si čas od času něco vyzobnu a neřeším slevy. Ovšem Steam to je něco jiného:) 50e za novinku skutečně nedám. Nemám problém si třeba předobjednat Torchlight 2 za 19e apod. ale zbytek se vyzobává v létě a zimě.
-
-
-
-
-
Celosvětově se prodalo již přes 60 milionů kopií GTA V.
Za předpokladu že hra opravdu stála 200 miliónů dolarů. Mohla být cena jedné kopie 4 dolary a i tak by se jim to zaplatilo. -
-
ta hra se jim zaplatila hned pětkrát tři dny po uvedení.
-
-
To vím, ale asi jste nepochopili ten paradox. Některé hry stojí pár šupů a ani za malou prodejní cenu si na sebe nevydělají. Hry jako GTA naopak stojí spousty peněz, ale díky silné značce mají jistotu vysokých prodejů. I tak ale stojí i 3 roky od vydání skoro plnou cenu.
-
-
-
John Carmack: „Playstation 3 má slabou paměť a špatný I/O výkon.“
tenhle člověk je mi sympatický čím dál méně. První se vykašle při vytvařeni RAGE na pořádnou optimalizaci a ted se naváží do Playstationu, který má podle mě skvělý výpočetní výkon. Ten člověk by se měl nad sebou zamyslet. *10* -
-
IO vykon nema s vypocetnim vykonem jako takovym nic spolecneho. Alespon ne tak, jak to John myslel (tedy aspon jak si myslim, ze to myslel) *3*
PS3 nedovoluje unbuferred IO na disku. Naproti tomu XBOX360 i PC zvlada unbuffered IO bez problemu. Efektivne to ma za nasledek nizsi vytizeni CPU, mensi spotrebu pameti a vyssi rychlost.
Za dalsi PS3 ma sice relativne "dost" pameti, ale jako vyvojari ji nemuzeme vyuzit. Neboli jeste pred rokem si PSOS sebral kolem 120MB RAM z 512! Az teprve minuly rok to snizili na 50MB (43 XDR, 7 DDR) neboli temer 10% celkove kapacity. Na XBOX 360 ale porad nemaji (32MB i s XCLR).
+ to, co psal kolega vyse (fff) *5*
Papirove je to skvely stroj, ale pokud potrebujes ze seriove konzole vytahnout maximum, mas smulu. -
Ale on se nenavazi do vypocetniho vykonu. Prectete si ten clanek znovu. On rika ze rasterizer RSX je spatny, tzn. spatna je graficka karta. Naprosto s nim souhlasim a kazdy, kdo neco programoval na PS3 vam rekne to same. SPU a PPU jsou na PS3 naprosto v pohode a srovnatelne s vykonem Xbox 360.
Druha vec je pamet. Obe konzole maji sice stejne mnozstvi 512MB, ale rozdil je v tom, ze PS3ka ji ma rozdelenou na system memory 256MB a video memory 256MB, podobne jako to je u PC. Xbox 360 ji ma tzv. shared. U PS3ky je tohle celkem problem, protoze se vam do system memory musi vejit celej .self executable file (klidne 20-50MB velky soubor) a zaroven i vsechny data. U Xboxu si pamet ridite jak chcete. -
Tak mi to prijde,ze se snazi si znepratelit co nejvice hracu.Prvne se navazel do PC a dal tomu korunku zmrsenou pc verzi a ted se zase pro zmenu navazi do PS3.
Uz jen cekam,kdy neco placne na ucet xboxu *1* . -
-
Já bych to taky nebral jako zrovna něco relevantního. Zase je spousta lidí, co stojí za Playstationem a sou proti Xboxu, prostě pravda bude klasicky někde uprostřed. Každopádně škoda, že třeba Gears of War sou Xbox-only :(
-
-
GoW zrovna neni dobry priklad toho, ze by nekdo preferoval jednu nebo druhou platformu, kdyz MS si v podstate GoW u EPICu objednal. Zrovna EPICi by klidne radi udelali PS3 ci PC verzi, ale verim tomu, ze jim MS dava hodne slusne prachy, aby to prave neudelali.
-
-
-
John Carmack: „Playstation 3 má slabou paměť a špatný I/O výkon.“
Přesně to mě napadlo. Jeho názor je mi po vydání RAGE tak nějak jedno :)
-
-
Na disku Resident Evil 6 byly (opět) nalezeny DLC, které nám Capcom chtělo podstrčit v budoucnu....
Kdo pise tyhle aktuality? mozna by neskodilo precist cely clanek pred sirenim poplasnych zprav podle vseho se da vetsina otevrit hranim multiplayeru, RE.net (coz nemam zdani co je) a dokoncenim hry...na discu sou castecne DLC ktery ale nejsou kompletni...jednoduse receno aby to i pisatel tehle aktuality pochopil- to co je na discu se otevira hranim..zadny DLC. -
Spekulace: Call of Duty Ghosts podle magazínu Official Nintendo Magazine dorazí i na WiiU.
to nie je žiadna špekulácia ale pravda, už to bolo oficiálne potvrdené vývojármi počas E3 *3*