-
akham knight
jakej je protiutok proti tem, co maj nad sebou cervenou znacku? - na PS4 -
-
lol.. samá mínuska.. tady někdo asi mócinky závidí :)
-
L2 - mrskneš po nich batarang.
-
-
dik, si fakt kamos *14*
-
-
uhnout
-
-
Video: Hraný virální trailer ke hře The Order: 1886.
Link už nefunguje. -
Kariéru ve Forza Motorsport 5 bez jednorázového připojení k internetu (pro stažení potřebného obsahu)...
Pro hackery uz ted to bude celkem velky orisek. (jina infrastruktura atp...) -
Kickstarter fenomén se rozšířuje i na hardware. Evolution Controller chce např. vytvořit gamepad,...
Určitě by stálo za bleskovku, že zbývá posledních 24 hodin do konce kickstarter projektu Wasteland 2 a tím pádem máte možnost za pouhých 30$ dostat - 2 digitální kopie, digitální soundtrack a novelu z tohoto světa napsanou Chrisem Avellonem. -
-
Úspěšně jsem s tím celou dobu bojoval, ale když jsem viděl tenhle art
http://wasteland.inxile-entertainment.com/images/press/wl2S-1680x1050.jpg
, tak už to dál nešlo a holt jsem jim do kasičky taky musel to pětikilo přihodit. -
Dalším nově rozjetým Kickstarter projektem, který si zaslouží pozornost, je akční Police Warfare....
poslední možnost
-
-
Herni padousi, kteri meli ve skutecnosti dobre umysly :)
Minimalne ty, ktery ja poznam, jsou vetsinou vazne povedeny:
http://www.cracked.com/photoplasty_424_21-video-game-villains-who-secretly-had-good-intentions/ -
-
díka za odkaz, cracked vidím osobně poprvé a celkem jsem se pobavil
-
A kdyz jsme u toho...
Kdyby byly hry skutecne realisticke:
http://www.cracked.com/photoplasty_85_if-video-games-were-realistic/
Ono je na cracked vubec hromada srandovniho materialu o hrach - napr. Pyramidovy dortiky si ted ale zadaly odkaz *3*
-
-
Alice: Madness returns
Tak jsem se po letech konečně dostal k jedné z nejstylovějších her, co kdy vývojáři na LSD vytvořili. Ta hra je prostě nádherná a dealer, co jim dodával matroš musel mít sakra kvalitní materiál. Po letech i když je to starší kousek, tak hra pořád vypadá úžasně a člověk nevěřícně kroutí hlavou, jak Alenčin svět za zrcadlem autoři geniálně pokřivili. Za sebe můžu vřele doporučit i pro lidi, co neujíždí na drogách. Rozhodně nebudete litovat. Jenom za tu občasně tragickou kameru bych autorům nedopřál týden LSD, aby se projeli na absťákové vlně. -
-
Na mně to bylo asi tehdy moc těžký ale co jsem četl tak na 1Alici to nemá ani náhodou...
-
Musím souhlasit že mě nesmírně baví procházet dál a sledovat ten design který nám naservírovali. V zamrzlé krajiné, kde jsou zamrzlé sochy zvířat kterým lezou vnitřnosti, v pozadí na obloze měsíc s cigárem v hubě z kterého namísto dýmu vychází polární záře? To se jen tak nevidí *15* Gameplay se stává mírně repetetivní a soubojovému systemu něco chybí ale jinak úžasná hra 7,5/10
-
Absťák po acidu? :DDD
-
-
Ono je to spíše myšleno tak, že jim v tom absťáku budou chybět jednorožci atd. Protože na LSD jako takovém není fyzická a ani psychická závislost. Jenom průběh užívání je "sranda":)
-
-
chystám se na to, mám to v pořadníku ještě tenhle rok, tak jsem zvědav. ale tak už jednička byla slušné psycho.
-
-
Nová PC sestava
Chci se letos pořídit novou sestavu, kolem 30 0000,- . i7/1080 ? Nebo něco jinýho? Nebo mám ještě počkat? Chci to připojit ke 4k televizi a hrát na tom plynule hry. Stačí nějak stručně. -
-
Stručně bych tě poslal..na nějaké hardware forum. Ale z tvého dotazů vyplývá buď to, že tomu nerozumíš nebo jsi prostě líný nebo nemáš zájem si nějaké základní informace vyhledat.
Tenhle dotaz se řeší denně na specializovaných forech. Takže v tvém případě bych doporučoval pořídit si konzoli (na blbou otázku, blbá odpověď). -
Na 4K jedině 1080Ti a i tak se budete muset uskromňovat s detaily...
-
-
ok, díky všem, kromě Veskoslava. Změní se něco, když ještě počkám rok? Aspoň ceny toho všeho by mohli být nižší, ne? Popřípadě bych si něco připlatil a už by mi to jelo líp, než když si připlatím dnes. Ale ještě jednou děkuju aspoň za info, hlavně Drakenovi a Mickeymu ♥♥
-
-
Čekat bys mohl pořád, mění se kurz koruny, vychází nové AMD procesory, v létě budou grafiky s novými čipy. I kdybys neměl o nic z novinek zájem, způsobí postupné snižování cen toho, o co zájem třeba mít budeš. Nikdo dnes neodhadne perfektní dobu pro koupi nového počítače. Rozhodni se podle sebe, je to vždycky buď, anebo.
-
-
Já jsem právě čekal na tyto karty 10xx . Počkám až bude levnější to, co jste mi tu radili a koupím si to do těch 30 000,- možná něco málo bych připlatil navíc.
-
-
-
Kolem 30k
1url.cz/rtkhO
Na 4k
1url.cz/btkh5 -
-
Drahá základní deska (poloviční částka za desku je při jeho požadavcích max, tím pádem spíš něco osvědčeného pro i5 nebo i7, pokud na něm trvá), slabý zdroj (pro GTX 1080 se doporučuje 600 wattů). Druhou variantu nekomentuju - ta je úplně mimo.
-
-
Za 10 táců SSD? A ty mi vykládej o vyhazování peněz oknem *1* A nedat tam ani žádný obyčejný HDD disk je čiré šílenství.
-
-
No ale ten 1KW zalman je zbytečný ten 1KW nepotřebuješ, je drahý a kvalitou spíš níže zato velký rychlí SSD *5*
-
-
-
4k a dejme tomu stabilně a plynule při full nastaveních má dneska problém i 1080 (Aspoň Zaklínač a Andromeda padaly i ke 35 fps). Jinak doma mám sestavu na 4K v současné době, ale že by to bylo něco extra navíc za ty peníze, to se mi nezdá. Je to dárek, takže to mám doma jenom dočasně na "odzkoušení".
Jinak sestavy je i7-7700K, MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, vodníkové chlazení na zakázku (5000 Kč), WD Red 4TB, MSI Z270 GAMING PRO CARBON, skříň je taky na zakázku (4500 Kč), Zalman ZM1000-GVM, 256 SSD (nevím, co tam je, až přijdu dom, tak dopíšu) Kingston 16GB KIT DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series, Blueray mechanika atd. a nešlo se dostat pod 50 táců.
A osobní pc? i5 3470 (budu měnit za i5-7600K) a ASUS STRIX GAMING GeForce GTX 1060 O6GB:) A ještě jsem nenašel hru, co by na 1080p při maximálním nastavení spadla pod 45 fps. Většina her jede stabilně 60 fps:) Ale tvůj požadavek byl 4k, takže za sebe asi neumím nic doporučit ve tvé cenové nabídce, co by plně splňovalo požadavky. -
-
Zkus Rise of the Tomb Raider s SSAA 4x a uvidíš kam ti to spadne. Jinak vodník na zakázku za 5000kč to není ani za cenu bloků, to bych bral mohl bych poprosit o nějaký kontakt.
/jinak ten zdroj jako vážně *11* a to SSD je celkem prcek na dnešní dobu
//mohl sis ušetřit dva zbytečné komentáře tak nevím kdo to tu zasírá *7* -
-
To je po známém, jinak cena by byla okolo 15 000 za tu sestavu. Co se ti nelíbí na zdroji? A prcek? Na operační systém a 3-4 hry bohatě stačí.
-
-
Tak Zalman není eurocase, ale ani Corsair a 1000w na tohle je celkem mimo za ty peníze by se dalo pořídit kvalitnější popřípadě ušetřit a cpát to jinam třeba do toho disku. Jasně stačí, ale...
-
-
Jo, toho jsem se bál, že někdo začne off-topic vrtat do něčí sestavy. Tedy přesně to, co homelese absolutně nezajímá. A už to jede...
-
-
To je hezký Vesko, žes to sem napsal. Jeho ale asi moc nezajímá, co máš nebo budeš mít ty, a kolik to stálo.
-
-
Se sestavou i7/1080 se nevejdeš do 30 000. Počítej nejmíň 35 – 36 000. Pokud by ses spokojil s i5, tak 32 – 33 000. 4K/60 FPS bez kompromisů je ale stejně při podobném finančním limitu dnes ještě pořád dost nereálné.
-
Do 300 000 se asi vejdeš, ale do 30 000 těžko, když ti to sežere už jen ta grafika s procesorem, takže záleží, jestli ses přepsal, nebo ne. :-D
-
-
i7 + 1080 cca 24 000.
-
-
Kde seženeš 1080 za 14 nebo těsně pod 15 táců a není to žádná "noname"? Pokud vím pořádnou i7 máš okolo 9 táců minimálně.
-
-
-
Nebo kouknout bazary, před měsícem jsem tam koupil i7-7700k za 5500 Kč. *15*
-
LV, když už ses tu ukázal, rád bych ti poslal jeden odkaz, kterým se s tebou dnes zároveň i rozloučím.
-
Přiznám se, že tento model ani neznám, takže proto se ptám. Děkuji
-
Není háček, jsou lepší, jsou horší. Tohle je prostě jen další trochu přetaktovaná varianta z řady podobných tisíc osmdesátek.
-
V čem je u té karty háček, jestli se můžu zeptat?:)
-
-
-
-
-
Demoverze nezávislé akční hry Hard Reset ke stažení.
Naštěstí je ta demoverze dostupná i jinde (třeba gamershell). A doufám, že plná hra nebude vyžadovat steam, jinak to bude další hra, která jde mimo mě. -
Na večer jsem se rozhodl natočit takový horůrek na dobrý spaní *15*
https://www.youtube.com/watch?v=ihcVAF8vvYg -
-
Nejinteligentnější otázka ever:
A přežili jste to? -
*6*
-
Si to prostě neodpustím. Nevím, jestli jsem to už psal, ale připadá mi, že máš hlas jako TheBananaGamer. Když hlasy ve videích porovnám, tak je to jiný, ale já za boha vždycky mám pocit, že poslouchám TheBananaGamera.
-
-
Jo kamaráde, jsi asi 150 člověk co mi tohle říká *1* Musím ale uznat že po zhlédnutí několika jeho videí vám musím dát za pravdu, zníme podobně *4*
-
-
-
Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...
Ono nemusí oznámit Half-Life 3, ale nezmiňuje se o HL2: Episode three ;). Přece to, že to dost možná bude velká hra neznamená, že se pořád nemůže jmenovat Episode Three...Na to by teoreticky mohlo i platit, že už sme ji "viděli", pokud se daji počítat ty staré koncepty.
A i kdyby to psal Gabe, mohl lhát a mlžit, takže závěry bych rozhodně nedělal...