-
Company of Heroes Complete za $7.49 / 6.24€
Na GetGamesGo.com je teď akce na všechny CoH hry, slevy až 75%, akce trvá pouze tento víkend. Dvě hry od Bethsedy dle výběru za 12€ na GetLoadedGo.com. -
-
getgamesgo nemá výhodný akce, vždy to bylo/je někde výhodnější...
každopádně koukám, jak si stojí druhý díl a celkem zajímavý hate kolem: http://www.metacritic.com/game/pc/company-of-heroes-2 -
-
No já zrovna čekám na slevu u CoH her docela dlouho a tohle je první výrazná, na kterou jsem narazil.
-
-
CoH 1 + datadisky za 1 dolar v Humble jsi promeškal?
-
-
Sakra. Kdy to bylo?
-
-
...už vim.
-
-
-
-
-
-
SOE se chystá nějakým způsobem potěšit hráče MMO her DC Universe Online a Free Realms, kteří...
DCUO bezi sotva 3 mesice a uz ma vypadek presahujici 10% celkoveho casu. To bude chtit poradne presvedcovani, aby tam lidi zustali. PS3 ma na ty MMOcka vazne smulu, Nejdriv Final fantasy XIV, ktere bylo tak spatne, ze ho ani na PS3 nakonec nevydali a ted DCUO s vypadkem, ktery muze hru polozit -
RAINBOW SIX SIEGE FREE PC WEEKEND!
Ubisoft vyhlašuje volný víkend, můžete hrát zdarma až do nedělě.
Ideální příležitost pozvat své přátele. Více informací zde. -
-
prý je to plný cheaterů
-
-
Sony oznámila odklad The Last Guardian na 6. prosince 2016.
A rok je určitě špatně.. počítám prosinec 2017, ale tahle hra už mě fakt moc nezajímá, je to jako DNForever. Bude to beztak normální 3D hopsačka, akorát se zajímavým společníkem bez AI a na scriptech. -
-
Tyhle odklady jsou hlavně způsobené novou konzolí a VR dle mého. To samé je u Final Fantasy XV. Je dost pravděpodobné, že Last Guardian poběží i ve 4K či ve VR.
-
-
Sony oznámila odklad The Last Guardian na 6. prosince 2016.
To je možné.. Původně měl TLG vyjít na PS3, pak ho odložili a předělávají na PS4 a teď ho budou upravovat pro PS4 Pro.. A nakonec hra možná vyjde až na PS5, moc bych se nedivil :-)
-
-
Zatím jenom prosinec 2016.
-
-
RnB skupina SWV nahrála píseň Missed Up, jenž je silně ovlivněna songem z The Legend of Zelda.
Brainwashing -
http://www.youtube.com/watch?v=Hg5n8mAgTKo Shrnutí Ghost Recon: Wildlands. A zatím to teda vypadá nesmírně super, poslední Splinter Cell se Ubi nesmírně poved, takže od tohohle čekám ještě větší pecku, tadyty hry prostě umí.
-
-
dobry, až na to že s ghost recon to nema nic společneho
-
-
stejně tak jak poslední díly Splinter Cell nemají nic společného se Splinter Cell
-
-
Poslední Splinter Cell je neskonalá blbost. Poslední Splnter Cell je Chaos Theory, potom ta série šla do kopru....
-
-
Hrál jsem většinu předchozích, a tenhleten mě bavil nejvíc.
Vzhledem k tomu že jsem na SC nevyrůstal a žádná srdcovka to není, tak ten kopr neplatí, další díl v tomhle stylu bych si líbit nechal.
Ale stejně je hezký jak jsi krásně podložil PROČ je to podle tebe blbost. Jako vždycky perlíš. -
-
priznejme si serie SC byla vždycky spíše jen takova z nouze cnost, proste jedina hra kde se dalo plížit - mezi slepymi jednooky král. na hitmana to nemelo ani zdaleka
-
-
*15* Maxi Chaos Theory je lepší než jakýkoliv Hitman. Jinak MGS a Splinter Cell( první tři díly) jsou pro mě nejlepší Stealth hry...
-
-
-
Poslední SC byl opravdu masakr...
Zaujal hlavně kreativitou, kterou v UBI předvedli, vymyslet název Fouth Echelon jako nástupce Thrid Echelonu muselo dát opravdu zabrat, navíc nejoriginálnější sestava co jsem kdy viděl - badass hero, sexy zrzka, černoch kterej má kostlivce ve skříní a potřebuje všem dokázat, že je v pohodě a má na to a jako vrchol originality nám nasolili mladýho, nešikovnýho IT geeka *7*
O Samovi, kterej zřejmě objevil fontánu mládí a najednou má svoji dcerku úplně u pr**** se ani zmiňovat nebudu... -
-
jako fanoušek série to byl první díl, který jsem nedohrál
-
-
-
-
VGA 2011 - Bastion získalo ocenění Nejlepší stažitelná hra roku, Nejlepší originální skóre...
najlepsie originalne skore? to je co za preklad? "score" v tomto pripade bude asi v zmysle hudba k hre, soundtrack, nie? -
-
Nebo treba napsat hudebni doprovod, at se tech anglickych slov zbavime uplne! *2*
-
-
Sorry za double-post...
-
Studie: 73% párů, kteří společně hrají World of Warcraft má pocit, že jejich společné paření...
My jsem začali minulou neděli :D A nevim nevim, od tý doby jsme u toho fakt proseděli hafo hodin a nějak mě to nevzalo. Takže když už jsem u toho, nemáte někdo tip na nějakej dobrej, starej co-op?:) (starej proto, aby nám oběma fungoval) -
-
Dobrý jsou klasici Worms... tam se vždycky vyřádíme. A až budete mít nějaký lepší železo, tak určitě vyzkoušejte Trine nebo Laru Croft: Guardian of Light.
-
-
NO nejvíc nás bavil Serious Sam :D to je vyloženě oddychovka :D
-
-
Páry spolu většinou hrají Lego hry :).. Se u toho dá celkem vyblbnout.
-
Splinter Cell Chaos Theory
-
-
Spekulace: Připravuje se oznámení remaku Star Wars: Knights of the Old Republic.
joo KOTOR 1 byl nejlepsi...pak prisla uz jen nudna 2 -
-
obsidian > bioshite
-
-
Nepodložený názor. Tohle piš pod články na FB, tady se diskutuje.
-
-
je podlozenej hrama, kotory mam rad oba, ale jednicka je klasika bioware, snaha o epickej pribeh a malo mechanik, kotor2 je lepsi rpg i bez epiky a pribeh je zamotanejsi
posledni vynikajici hra bioware byl baldurs gate, kotor jeste dobrej pak uz to slo prudce dolu
v dobe kdy zacal ten upadek se na scene vyloupl obsidian, krome kotor2 jeste napriklad fallout novy vegas a southpark: tycka pravdy nebo pillars of eternity
bioware za poslednich 10 let vyprodukoval dve trilogie s vyrazne kolisajici kvalitou jednotlivych dilu, kdy predevsim dvojky jsou nestastna cisla (me1>me3>me2, da1>da3>da2) a pochybnou mmo tor
bioware chrli bez ohledu na kvalitu, obsidiani se s tim vic mazli -
-
blbosti.....Obsidian to neumí je to prostě nuda ty hry...vemte si začátek z Kotor 2, když jsem to hral poprvé tak jsem se přemáhal...KOTOR2 jsme dohrál pak jen dvakrát...ale jedničku mám dohranou cca 5x. Asi mám radši hry, kde je příběh lepší jako v Kotor 1
-
-
Stejne jako uvodni prispevek...
-
-
-