-
EA: Battlefield 4 je mimořádně úspěšný produkt.
Tak to je dobře a přeji BF4 až se ji daří ještě líp.Jsem fanda této hry a proto na ní nebudu házet špínu ikdyž ze začátku by si to zasloužila,ale čas pokročil a je to dost dobré a nelituji ani jedné koruny za tuto mojí srdcovku. -
Pokračování komiksové pecky XIII se bude nazývat XIII: Lost Identity. V profilu hry na Vás čeká...
Nevěděl jsem, že to bude adventura pro digitální fotorámeček. -
Microsoft a Nvidia opustily řady neziskové organizace PC Gaming Alliance, to není moc dobrá vizitka.
Hmm tak to vidite, tady mate tu slibovanou PC podporu Mrkvosoftem. -
Guts se dostal z lodi!
Osm zmrvených let.
https://www.youtube.com/watch?v=4VnLY_iQxGU -
-
malem se mi zastavlo srdce xD
-
-
Jan Doskočil mě blokoval na twitteru. *13*
-
-
já jsem se na EG registroval, abych tam mohl napsat komentář (k článku o AHP) a hned ho vymazal, ale já ho pořád vidím.
mě si taky zablokoval a číst jeho tweety se dá i tak
-
-
MAC hráči bundle
http://www.macgamestore.com/product/5164/Aspyrs-Greatest-Hits-Bundle/ -
Ihned po vydání The Elder Scrolls V: Skyrim dne 11.11.2011 vyjde i první patch (v.1.1).
žeby? :D -
-
...ještě kdyby tak opravil 11 oprav, bylo by to úplně dokonalé :)
-
-
Concept arty nepřátel z nového Devil May Cry.
ač jejich hry mají chyby, u žádných her sem neproseděl takových hodin jako u Morrowindu a Oblivionu. Takže skyrim jde taky do sbírky :) -
-
Nenech se zmást ;o). Můj faktor natěšenosti se momentálně nachází ve fázi "slow-motion" kdy každá vteřina trvá minutu. Dokonce magor chvátám na půlnoční prodej, abych následujících 5 dní volna téměř nezamhouřil oka ;o) U Morrowindu jsem se bavil královsky měsíce, u Oblivionu díky méně zdařilému level scalingu, opakujících se dungeonech a zavírání bran již malinko méně a na Skyrim jsem se prve snad netěšil ani z poloviny. No a teď mi teče slina až po tkaničkách. Navíc to vypadá, že opravdu spoustu neduh z Oblivionu zase vychytali a celkově mi nynější "look" té pětky docela štymuje.
-
-
Jojo na Pulnočku se chystám taky, pro mě událost roku :) mam to chvilku do centra prahy tak to snad bude stát za to:)
-
-
-
-
-
Opravdu nechápu, proč se za No Man Sky jen tak vrací peníze! Já si koupil UFC 2 za 1800 a taky mi ta hra nesedla, chci vrátit peníze. U NMS to jde a u UFC ne....
-
-
Nevrací, to už dávno neplatí :)
-
Tak zkus napsat na podporu. Pojkud nerefunduješ furt, tak by ti to mohli dát.
-
-
ESO beta
Tak mi dorazil invite na víkendový stress test. Ale abych pravdu řekl, nečekám už od toho vůbec nic *4*