-
Tak sem tomu Shadow Warrioru jeste nejakou hodku dal, a musim trochu poupravit hodnoceni ze vcera.
Celkem me to chytlo, a vylepsovani zbrani me i zaclo bavit, ale furt je ve hre hromada smeti k nicemu.
Strileni je furt super jenom je ho proste malo a ta otevrena mapa tomu moc nesvedci.
Takze pridavam bodik navrch 7/10
Jinak vsem hezkyho silvestra a v novym roce lepsi hry nez v tom letosnim.
Ja se nejvic tesim na Metro, ale vzhledem k tomu ze z toho chcou udelat taky open world mam obavy.
Linearni strilecky maji svoje kouzlo, uz aby ta doba open worldu skoncila. Hram to neprospiva -
31. května začne podle THQ nová éra WWE (wrestling) her.
Bože, jen ne All Stars 2 ! JEN TO NE ! -
Zdravím, mám dotaz. Má cenu si kupovat Battlefield 3? Hraje to ještě někdo, nebo všichni přešli na čtyřku? Čtvrtý díl nejspíš nijak rozumně nerozjedu a trojka mě po vyzkoušení dost chytla. Nerad bych to koupil a zjistil, že to hraje minimum lidí. Děkuju za rady:-)
-
-
Mě jede 4ka na 3,5 roku starém PC lépe než 3ka *3*
-
-
Tak já mám dvoujadrovy amd procesor 2.8Ghz, Nvidii 8800GT a 4GB RAM, starý asi 6 let.. Když koupim BF3 za pár korun, je to v pohodě. Ale koupit za litra BF4 a zjistit ze mi to sotva jede, nevím no. Každopádně díky za rady, vyzkouším trojku a až někdy bude nový železo tak snad i čtyřku :-)
-
-
Tak jestli máš 512 MB VideoRAM a víc, tak by to mohlo jet celkem v poho. Na mém druhém PC s 320MB VRAM to pravda nejede.
-
-
O to víc tě ale může překvapit, že karty se sběrnicí o šírce 192bit mají 2GB VRAM *1* Ale tehdá to překvapilo hodně lidí i recenzenty *3*
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14007K0BXAPH -
-
Ha, špatné vlákno. Každopádně moje nynější karta má 768MB VRAM a 192bit sběrnici.
-
-
320? zajimave to cislo ve svete mocnin 2... 64 na karte+256 sdilenych?
-
-
to bude tou sirkou sbernice, 320bit, ale to uz me po tom pouceni nemohlo prekvapit *5*
-
nu dobra, naposled, kdyz jsem kupoval kartu tak to bylo jeste v tech mocninach (a dost mozna je to presne tech 7 let), i v notasu mam 512 u dedikovany, je 4 roky starej *5*
-
Cože? Kde jsi žil psoledních 7 let? *8*
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=8800+gts+320&SearchType=2&SearchSubmit=1
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000IB4&Search=8800%20gts%20320&SearchType=2
-
-
-
-
-
nemá, na PC to rozdávali prakticky zdarma, na PS3 to rozdávali zdarma. rozhodně tedy není rozumné kupovat za nějakou vyšší sumu...
-
DICE zřejmě nebude mít na svědomí příští díl herní série Battlefield.
Hraje to pořád dost lidí včetně mě. Nebudeš mít problém se kdykoliv připojit.
-
-
Cardhalia 1.6
Vyborny cesky freeware dungeon dostal pred par dnami nielen novu verziu (1.6), ale i verziu pre anglicky hovoriaci svet! Super :) http://www.say-realm.com/c1/index.html -
-
Neznám díky za typ :) . Jo dungeony ty já můžu . Svojská grafika , ale vypadá nadějně
Tohle a Undercroft kdyby bylo na androjda místo všelijakých klikacích rubanic ve 3D ....
-
-
Cliffy B
Samé krávoviny, ale že končí Cliff Bleszinski vo tom ani vidu ani slechu :(
http://www.techpowerup.com/173161/Cliff-Bleszinski-Departs-Epic-Games.html -
-
Samé fnukani, ale aby ses na hlavní stránce podíval vlevo/vpravo, o Tom si mohu nechat zdát :(
http://www.games.cz -
*8*
-
-
omluva
Omouvam se ctenarum i redakci, prehledl jsem clanek ....................
-
-
-
angelina pls help
čaute, když vložím disk Watch Dogs 2 do ps4, tak konzole celou dobu při hraní dělá ten samej zvuk, kterej dělá běžně jen chvíli po vložení disku do ní (při načítání a tak), mohlo by to nějak škodit HW? -
Včera bylo ke STEAMu připojeno rekordních 5 012 624 uživatelů najednou.
to neni moc vzhledem k tomu z steam funguje celosvetove. -
-
Sice je celosvětovej, ale vzhledem k odlišnejm časovejm pásmům je logický, že celej svět najednou tam nikdy není. To číslo je velmi pěkný.
-
To číslo se bude pravděpodobně dost blížit počtu online hráčů na jednotlivých konzolích... Takže kupní síla Steamu není zrovna malá, zvláště když nejde o jedinou distribuční platformu na PC (GOG, GG, GMG, retail...).
-
-
Pilgrim66
Ad Chrome, dovolím si malou zkrácenou citaci, věř, že to je nejhorší prohlížeč, co můžeš mít. IE nebrat. Lišku nebo Operu, osobně mám Firefox a bez problémů :
gůgl mrzák™ slouží primárně k odevzdávání svýho internetovýho profilu firmě google, tudíž je vybaven všemi prvky, monitorující tvoje chování na internetu...
vyjma všech šmírovacích procesů, který s prohlížením stránek absolutně nijak nesouvisí, pak taky prohlížeč obsahuje několik funkcí, který jsou naprosto neslučitelný s provozem na slabších, než nejmodernějších, sestavách...
po trochu intenzivnějším použití (řekněme 10 hodin provozu) nasbírá gůgl mrzák™ takovýho smetí, který permanentně indexuje, že se stane notně neohrabaným...
preemptivní cache, která je v základu zapnutá, tomu vydatně pomáhá... -
-
Ja jsem mel pravdepodobne pouzil vsechny vetsi browsery v minulosti. Zacinal jsem na Firefoxu, presel jsem na Operu a skoncil jsem u Chromu. je nejrychlejsi, nejprehlednejsi a nejstabilnejsi co jsem mel. Google naseptavac se da vypnout pomerne jednoduse (je to i nekde v tom linku co jsme tu hazel). Co se tyce provozu, mam AMD X4 965 BE, coz je 4 roky starej procak a nemam jedinej problem.
Co se tyce smirovani, rad se poucim a prectu si nejakej KREDIBILNI (verohodnej) zdroj o tom. Do ty doby to pro me bude jedna pani povidala o tom, ze Google chce zavist New World Order. -
Explorer a Chrome nemam rad ... a to ze je taky narocny no pfuj... Ohniváliška je bezkonkurencne nejspolehlivejsi. Takze asisouhlas i kdyz toho bez nicku moc nemusim. *3*
-
-
Jj, liška je dobrá. Měl jsem avanta, ale rychle jsem se ho zbavil, protože mě každých pár minut házel na libovolnou stránku *1*
-
-
Mela par kiksu ze vytezovala CPU kdyz bylo v starsich verzich zapnuto nekolik listu... obcas pad na nejakejch strankach - to se mi nestalo dlouho.
http://www.ibtimes.com/firefox-vs-chrome-mozilla-takes-top-honors-latest-web-browser-grand-prix-1330329
*3* -
-
zaprvé tohle je starší graf a zadruhé v tom grafu více je lépe, jestli nevidíš
-
-
Odkdky se hodnoti tedy mene = lepe. Jedno jak starej ale FF je 1 takze to tak je. Nebo sis to rozmyslel ?
-
-
-
-
Jacku, gratuluju. S Firefoxem (mrzákem i IE) máš naprostou pravdu. Napsal jsi normální a pravdivý příspěvek. Lepšíš se.
-
-
Jo, tak takhle to je kdo s tebou souhlasi pise spravne a kdo napise neco proti...
Jinak kdybych chtel prohlizet stranky a nechtel bych aby se mi uklafdala historier a cookies pouzil bych OPERU. Je o moc vice komfortnejsi nez CHROME. Stabilnejsi. -
-
Tady jde ale především o to, že Mrzdák, případně IE .. ti šíleně sviní počítač, něco si o tom zjisti. Je to otevřené jak ... By jsi se divil, kolik sraček tam běží na pozadí o kterých nevíš. Je to známá věc, bohužel ne všeobecně.
-
-
-
Kterýho bez nicku? Evidentně je nás tu víc.
-
-
Vidis, o tom jsem mluvil tento ani nevi ( coz je evidentni hloupost pac to vi moc dobre koho myslim).
Jde to poznat podle toho jak pise, ma svuj vyhraneny styl a cit pro "detail".
-
-
-
Ty seš odborník. Firefox je jen laciná kopie Chromu. Opera to samé. Takže na Win 8 jedině IE, který je nejrychlejší a zabírá málo paměti a na Mac Safari...
-
-
Opera se stala "kopií" Chromu celkem nedávno (verze 12 a starší nemá s Chromem pranic společného, kromě defaultního vyhledávače), ale jak Firefox může být kopie Chromu (který je "kopie" Safari), když tu je nějaký ten pátek déle, to mi není tak úplně jasné. Prosím o osvětu.
-
-
Pozuji nové verzy a ne staré takže nějaká Opera 12 je mi u zádele. Firefox? Myslím ve verzi 28 přijde nový look, který je jen kopírka Chromu. Takže tu máme 3*Chrome nebo IE na Win.
-
-
Aha, ty jsi jeden z těch, kteří jsou přesvědčeni, že UI=vše. OK, dík. :)
Jinak mě O12 u zádele není, když jí každý den pořád používám. -
-
Nech ho. Typická nevědomost, takhle žije spousta lidí. Ať si užívá svůj IE nebo Mrzáka.
-
-
-
-
-
-
Souboje s draky v The Elder Scrolls V: Skyrim Vám budou připomínat kosti, které po nich v místě...
ak tie kosti"nevzniknu" na 2hy den po boji,ale napr za mesiac, tak niesom proti -
Na PC, PS4 a Xbox One vyšel Road Rashem inspirovaný titul Road Rage. (+ video)
Tak si řikám že už tu jeden titul byl Road redemption ten byl ale Early access takže to moc nechápu, takže další tittul nebo jen změnily náze ? noo... hmm... zajímavé.