-
http://bazinga-army.minitroopers.com
-
V EA Origin se na krátkou chvíli objevilo Crysis 3. Crytek již dříve slíbil, že brzy oznámí...
supeer, dalsia koridorovka od ea, dufam ze takisto ako 2jka zacne s wtf zaciatkom(popretie celeho universa jednotky v 2jke)
edit: samozrejme vsetci co davate - tvrdite ze 2jka nebola koridorova, a wtf zaciatok som si vymyslel *1* -
-
Crossover 3DS hra vývojářských studií Capcom, Sega a Namco Bandai dostane název Project Cross...
Můžet to prosím trochu více rozvést? -
-
Asi ma na mysli fakt,ze dvojka crysis mela mnohem vice spolecneho s tunelovym a preskriptovanym CoD,nez prave s prvnim crysis.
Prvni crysis sice taky byl viceneme tunel,ale pomerne rozlehly tunel,davajici hraci urcitou volnost a urcitou svobodu ve stylu hrani. -
-
Resurgence Pack pro Mass Effect 3 si již zdarma můžete stáhnout z PSN, XBL i Origin.
Sice u Crysis 2 bylo toho prostoru méně, ale většinou jsi šel kousek tunelem dostal jsi se do rozlehlého prostředí např. náměstí a tam jsi měl vždy víc možností průchodu jako třeba Deus Ex. Já jsem spíš chtěl vědět co myslel tím WTF momentem na začátku. -
-
len to ze vytvorili uplne inu hru, ktora nenadvazovala na C1, ked 1 koncila niekde pri Japonsku ci Korei, preco a ako! logicky bol dovod robit invaziu alienov v NY?
a o tom ze alieni boli uplne ini ako v 1 a hlavni hrdinovia z 1 boli spomenuti mozno v 5 min...etc
-
-
-
-
Bič more, please *16*
-
-
Cities Skylines
Teď jsem koupil Cities Skylines. Děláte si legraci? Nechápu co na tom všichni vidí. Vždyť tam neni co delat jen malujete zony. Ješte že jsem za to nevypláznul plnou pálku. -
League of Legends
Jinak pro připomenutí začíná největší event ve hře League of Legends. A díky tomu, že se odehrává v Evropě, tak člověk neponocuje. Zmínka aspoň v Bleskovce by se šikla. Já vím, je to mizerný e-sport, který nikoho nezajímá, ale přesto by se to slušelo, když jste zazdili Dotu. -
Co rikate na konec Deus Ex MD? Tech par rozhodnuti nemelo zadny vliv a ze jednoho jedineho "bosse" muzete sundat jednim stiskem tlacitka behem par vterin, to je teda prehnane... a vubec, cele to bylo nejak moc lehke, pribeh uplne trapny bez poradneho konce.
Za me tak 5/10 -
-
Ti, kteří budou odpovídat, používejte prosím
SPOILER tagy.
Díky *3*
-
-
cau bude v ro2 nejaky sqvad jako v battlefieldu ???
-
Docela offtopic, ale kdo má rád japonský anime a líbí se mu Attack on titan tak se objevila docela dobrá hra an unity enginu, jsou i dost častý updaty a na výběr 3 postavy každá s jiným speciálním útokem a Lan multiplayer
-
-
http://fenglee.com/game/aog/
-
-
zdravim hral niekto hru Battlefield 4 na ps4 ?
-
-
Co potřebuješ?
-
-
The Legend of Zelda: Skyward Sword obsahuje více než 100 minut filmečků.
A 50 až 100 hodin hry... ale 6 hodinovej CoD je stejně lepší, že jo kucí? -
-
Neviem ako ty ale ja som ho dal za 4 hodky *1* *11*
-
-
Děkuji za Level
Jen bych chtěl podtknout na jednu věc k vláknu nížem, reaguji na uživatele Doctora
"redakce si tím dost přivydělá a možná,ale jenom možná,bude mít pan Bach peníze na nové oblečení a Grygar na studia,aby neměl pouze základní vzdělání".
A plně s ním souhlasím, nechápu, jak syn jedno z nejvýznamějších českých vědců a jednoho z nejchytřejších lidí v republice může mít pouze stěží základní vzdělání.... Od takového člověka bych očekával minimálně Karlovu Univerzitu, když už ne Harvard... Zajímalo by mě co si o svém synovy myslí, já být ním, tak jsem velice sklamán. -
-
Souhlasím s Osvíceným. Jablko padlo pořádně daleko od stromu.
-
-
Ty si taky z nejakeho toho stromu spadnul co? A nejspis ne jen jednou.
-
-
Nekrmit!!!!!
-
Co nejvyšší vzdělání nemusí být vždy s přímou úměrou k inteligenci a vyzrálosti.
-
UKčko neni žádná známka inteligence, většinu fakult tvoří dost výrazná část naprostejch kriplů, ale pro někoho s tvým pravopisem to asi bude modla no. *15*
-
vidíš to, a přitom si tebe a řadu zdejších inteligentů strčí vzděláním, inteligencí a rozhledem do kapsy... je to skoro k zamyšlení :)
-
-
a to usuzujes z ceho? ze pise pro herni web a je rádoby alternativni?
-
-
z jeho kulturniho prehledu a psaneho projevu, o kterem se vetsine ceskych novinaru muze jen zdat
-
-
no ono je fakt ze cesky novinari vcelku stojej za prd takze lepsi muze bejt prakticky kdokoliv.ale zrovna u tohodle autora nevidim nic vyjimecnyho
-
-
Stát by se měl řídit jako firma = nevyhazovat peníze za blbosti, zbytečně se nezadlužovat, vytvářet pracovní místa pro zvýšení produktivity a tím i příjmu - hm, ano? *1*
-
jo jasne a stat by se mel ridit jako firma. miluju tydle obecny "pravdy" . Navíc sem na jeho skoly vůbec nenarazel. Pokud je to pravda s tou zakladkou je mi to ukradeny. narazel sem na jeho literarni "pociny". Tak se opravdu radsi nikoho nezastavej
-
tom: člověče, když je ti jeho osoba tak volná, tak co tady tak pjeníš? (prej zakázaný slovo pjenis, tak to píšu tak blbě) :) běž si raději dostudovat psaní mě/mně, patrně jsi zrovna ve škole chyběl, když se to bralo. a když chceš používat cizí slova, nejdřív si zjisti, jak se opravdu píšou... nechci se tu stavět do role, že bych se někoho zastával, ale lidi by si měli uvědomit, co člověku vlastně ta škola dá. tedy i člověk bez střední a vysoké může v některém oboru jiného člověka s titulem svými znalostmi strčit do kapsy nebo se mu alespoň vyrovnat. a to se týká i odborných znalostí.
-
orientuje ve vecech kerejm nerozumim? tak to je dobry, a kery to sou ty věci? pise o hrach a na svým blogisku si vylejva srdicko to me nejak nepripada jako práce na nobelovku. Hele ve svy podstate at si kazdej pise co chce me to je jedno.A jeho osoba je mi taky tak nejak volna. Ale nedelej tady z nej druhyho Peroutku.Pro me je proste hipster jak z ucebnice. (mas to tam spravne abys mel radost)
-
takze kdyz se nekdo orientuje ve vecech, kterym ty sam nerozumis, tak je u tebe hypster? (pise se to s mekkym "i" mimochodem) skoda... treba by sis rozsiril pohled na svet
-
to je vetsi hypster nez obvykle
-
tom: co je to "over the top hypster"?
-
jo mozna jestli ses over the top hypster tak mozna
-
doporucuju jeho blog... trochu jina liga
-
-
-
Minimálně z úrovně gramatiky...