-
Klient výborné onlineovky Rift je až do 2. ledna k dispozici za pouhých 5 dolarů.
Od kdy je Rift výborná onlinovka? :D -
-
V podstatě od vydání.
-
-
Počet předplatitelů World of Warcraft klesl o 400 tisíc, nyní za něj platí celkem 9,6 milionů hráčů.
No tomu se ani moc nedivím :D -
-
Já se tedy divím , že pandy mají na svědomí "jen" 400 000 hráčů ....
-
-
https://technet.idnes.cz/e-shop-v-evropske-uniii-0vf-/sw_internet.aspx?c=A181108_080158_sw_internet_vse
dotkne se toto nejak digitalni distribuce steamu, psn atd? Cesky verze shopu jsou predrazeny
-
-
doufam, ze nedotkne, ceny v EU jsou na Steamu celkem ujednoceny, Nemci mivaji neco snad i drazsi. to same plati pro PSN. je to v ramci EU, ne v ramci sveta.
kazdopadne jsem na to zvedav, z Anglie objednavam casto a jo, ceny tam maji jiny, treba i o 30 % levnejsi. doted jsem to resil pres proxy, nekde jsem to zvladl obejit, ale teda posledni objednavku mi zrusili bez udani duvodu. jsem hodne zvedavy, jak to pak budou mit s cenami.
-
-
Chci se zeptat, jestliže jsem použil steam klíče z toho origin bundlu, co mám dělat s těmi klíči na origin, dají se taky použít?
-
-
Jo všechno, co je na Steam i Origin je v podstatě dvakrát.
-
-
Díky, tak kdyby ještě někdo chtěl origin klíče tak napište.
-
-
jestli máš klíč na battlefield 3 tak by se mi hodil ,dík (viper666repiv@gmail.com)
-
Páni..nechci vypadat jako socka..ale nezlobil bych se za RA :)
-
-
65AA-WJ5K-NJ3K-P33N-5X6W
-
-
Někdo mě předběhl, ale to nevadí, alespoň mě to přemluví HB si koupit a trochu dát na charitu. Přesto děkuju moc. :)
-
-
-
-
-
-
SW Battlefront porovnání platforem
https://www.youtube.com/watch?v=jMRxh4OZ1FM -
-
Stejně to bude hovadina ať už to hraješ na čem chceš.
-
-
Spekulace: The Last of Us Remastered vyjde 12. srpna.
Snad nebude žádný odklad vydání, hru jsem odehrál pouze jedenkrát a už se těším až si ji projdu znovu a znovu na PS4. Dneska jsem vytvořil předobjednávku, tak snad vyjde v létě jak se plánuje *4* . -
Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...
Několik postřehů - proč to musí moderovat muž a žena? Tento model nemusíte opakovat a já ho nechci vidět všude. Proč to teda vlastně musí někdo moderovat? Osobně bych preferoval jen čtené komentáře (prosím s kvalitním přednesem - najměte si profesionála, který umí vyslovovat) a zlepšit akustiku ve studiu. A bylo by i dobré, aby v ukázkách ty hry hrál někdo, kdo je hrát umí. V GT5 recenzi jezdil od kraje ke kraji jak pod vlivem, zabrzdit včas neuměl a pořád se opakovaly stejné záběry, fuj. A v DS2 zase nebyl schopen zamířit a trefit se. Shrnutí -těšil jsem se, ale výsledek je rozpačitý..... -
-
Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...
Taky bych řekl rozpačitý, na Coolu obrovská reklama každé půl hodiny a výsledek je amatérský zvuk-i když bych se moc snažil a chtěl jim věřit, že ten zvuk jak z kanálu tam byl občas schválně, tak většinu času naprosto zmršený ozvučení, informace o existenci sterea se k nim zřejmě ještě nedostala, videa z her to samý, to GT5 fakt jezdili děsně, no moderátoři, Tuček je typickej useless trotl, tak jako když otravoval v Gamepage s Alim, lezl mi na nervy už tehdy a rozhodně se to nezlepšilo... No a co se týče Alžběty Trojanové, hrám sice rozumí, ale co se týče vystupování v televizi jako moderátor, na Mášu Málkovou ani zdaleka nemá. Holt konzervatoř a herecké zkušenosti z divadla se nezapřou.
Prostě očekávání bylo docela velký, ale někdo by jim měl říct, že amatérský kamerový filtry, amatérský zvuk a vystupování moderátorů, o schopnostech hráčů předvádějících recenzované hry ani nemluvě rozhodně 2x nezaujme. Zvlášť ty kamerový filtry, aj v Gamepage si s tím co chvílu hrajou, jak kdyby se shlédli v Top Gearu, jen jim asi ještě nikdo neřekl, že Top Gear je schopnostma a finančním zajištěním úplně jiná liga, tak co třeba zůstat radši při zemi... -
Imho pláčeš na špatném hrobě.
Ad čtené komentáře - nový Re-Play jsem ještě neviděl, ale jestli tam recenze čte pořád ten stejný pablb s naprosto iritujícím hlasem, který je četl už v předchozí verzi pořadu (silně mi připomínal toho nagelovaného troubu, který dřív 'moderoval' na pg24.tv, Invexu a následně se i nějakým zázrakem dostal k redaktorské práci na Primě), pak se na něj raději ani dívat nebudu. -
To jo, říkat že se musí v dead space ustřelovat končetiny, že je to efektivnější a pak to matlák napere do těla si odporuje. Jinak nevim jestli je dobré dávat takhle brutální hru do pořadu který se vysílá od půl druhý, i když ty nejšťavňatejší scény byly jasně vystřiženy. Jasně můžete psát že call of duty ... a kdesi cosi ale dead space je vážně masíčko.
-
-
Destiny 2 na PC později, vyjde přes Battle.net
http://www.pcgamer.com/destiny-2-pc-release-date/ -
AC: Origins
Pokud by někdo chtěl levně pořídit egyptské dobrodružství předposledního dílu AC, tak je v měsíčním Humble předplatném za 12 €. I kdyby to člověk nehrál, tak za ten "výukový" mód, co tam je to rozhodně stojí:)
-
Příští RTS od Relicu bude oznámena v květnu, tweetuje šéf THQ Danny Bilson a my stavíme...
A já si jdu na ten oltář lehnout a nevstanu dokud to nebude tutový. Takže postavte trochu větší "oltářík". *5*