Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Markus "Notch" Persson plánuje sanboxový vesmírný titul inspirovaný obchodním simulátorem Elite...

sanboxový? a proč je název seriálu Firefly psán FireFly?
    • braveman
      A proč se to s tímhle kypřícím práškem vždycky povede?
  • Kravicka

Nvidia ANSEL 360

Tak Mirrors Edge prvni hra s ANSEL funkci

2x 360° screeny https://goo.gl/photos/KeHGvnpwoL4mpoYZ8
    • nvidia nech radsej vyladi tu hru pre gtx 970/ultra, a nie hovadiny tam dava *7*
      • Takze kdyz jede hra hur na nvidii, tak je to chyba nvidie a musi si to vyladit, zatimco kdyz se ti sekal F4 na amd, tak to byla.... chyba nvidie? Zajimavy doublethink.
  • Záběry v Uncharted 4 E3 videu pocházely ze hry, nejednalo se o CG trailer.

Nejednalo se o CG? CG = Computer Generated. Co podle vás ten obraz vygenerovalo, když ne počítač?
    • Co to meleš? Kde žiješ poslední dekádu? To jsi nepostřehl, v jakém významu se výraz CGI používá?
    • ringmancz
      engine (neříkám, že zrovna v tomhle případě jo)
    • Jack1947
      Konzole... ?
  • God-of-War

Generální manažer Windows Live divize zmínil na videu, žeMicrosoft hodlá vydat „další Xbox“....

Kreté..teda Kréťan *1* .
  • Lukass

Project Cars

Pro LV
    http://i.imgur.com/uzKLdow.jpg
    A to sem jeste udelal hloupou chybu v te zatacte pod kopcem, nekam k 2:13:700 bych se mohl dostat, ale to bude asi strop.
    EDIT: Ja uz sem jel cas na urovni 2:13:700 protoze na tenhle cas mam zapnutyho ghosta, a jel sem na jeho urovni mozna kousek pred nim, ale v posledni levotocive sem to neuhlidal sel pozde na brzdy a nedobrzdil :-)
    • Hezký, já mám zatím 2:14.337 *1* Ale ono to půjde níž, až bude trocha času :)
  • NiGHTS Into Dreams

Užij te si hru.
    https://www.humblebundle.com/gift?key=7vH6PU6mRruecBXA
    • Ďakujem.
  • Malleth

Pupeteer Demo

Na japonským storu už je nějakou chvíli demo Pupeteera pro PS3. Demo je krátký, ale výborný.
  • MrSanta

Vývojáři z Kaos Studios už prý mají spoustu skvělých nápadů do Homefront 2.

Super, škoda že je nedali už do jednotky a neudělali kampaň tak na 20 hodin. Další nadějná FPS (bráno z pohledu čistokrevného singlisty) opět zklamala. Fňuk. Ale co, život jde dál a Duke Nukem Forever a Deus Ex se blíží *2*
  • Zkouška přehrávače

Ten váš novej přehrávač je naprosto,ale naprosto hodně dobrej *1* !!!!!!!!!! ještě bych dal na výběr v 480p v 750p se to kouše jako vůl.Holt nemám na to PC ale jinak je fajn.!!!!!!!!
    • Coo? To se na to koukáš na kalkulačce ne? Ikdyž i některý dnešní kalkulačky by to zvládly
      • Ne.A jestli se mě budeš smát,tak to řeknu mámě.Videa na YT se mě nesekají v 720p ale ve full HD už jo.Mám prostě starý PC tak se prosím nesměj.Prostě byl takovej hardware tak byl.No vidíš.Každý nemáme na obnovu. *13* až doslouží,tak si taky koupím i5 nebo b7ku *13*
        • No, tak promiň...pošlu ti pugét
      • ringmancz
        včera jsem narazil na kalkulačku co zvládá emulovat GBA, takže video by nemuselo být tak náročný
  • Vyzkoušejte technologii pro zpracování obličejů od Nvidie - stáhněte si demonstraci a sledujte, jak...

To je ten vas "Prey 2" :oD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit