-
Trine 2 DLC
Dnes konečně vyšlo nové příběhové DLC do Trine 2, současně s tím jsou první i druhý díl na Steamu za -75%, tak kdyby někdo měl zájem, je to fakt výborná hopsačka s pohádkově krásnou grafikou.... -
BioWare (Mass Effect: Andromeda) opouští další zaměstnanec - editorka Cameron Harris.
Blesku, to je ta samá Cameron Harris jako v bleskovce z 7. 3. 12:00... -
-
Díky za upozornění *3*
-
-
Na druhou stranu měla tehdy výpověď pouze slíbenou, dnes už ji dostala. Krom toho, tehdy to byl "senior editor", dnes už jen editorka. Lze tam tedy navíc vypozorovat určitý vývoj jak profesní, tak pohlavní. A to už stojí za novou bleskovku.
-
-
-
Grip
Již zítra by měla být vypuštěna EarlyAccess verze hry Grip, který se snaží být duchovním nástupcem Rollcage a který bohužel v srpnu neuspěl na Kickstarteru.
Zároveň by měli dorazit aktivační klíče na Steam těm, kteří hru již zakoupili na stránkách vývojářů.
EA verze bude zatím obsahovat jeden vůz a k němu 12 skinů, jednu trať v denní a noční variantě, jednu testovací mapu na "vyblbnutí", dále tři zbraně (rakety, kulomet a miny) a dva powerupy (boost a štít)
Já osobně se na to celkem těším hlavně protože mi zítra přijde klíč *2*
Kdyby byl zájem, můžu sem pak hodit video s gameplay ukázkou, popř. mrkněte na trailery (1 + 2) a nebo původní Kickstarer video. -
-
Jj, už jsem na to taky celej natěšenej. Zatím ale nic :-(
-
Jsi mi připomněl Firebugs, to byla hra mého mládí *1*
https://youtu.be/oApzyXSgwKs?t=1073
-
-
R6 Siege
Rainbow Six: Siege - free weekend. Ode dneška. -
The Witcher 3 mocap session gone wrong
https://www.youtube.com/watch?v=tvrQt6s7a-0 -
Deadmau5 ztratil v taxíku při návratu z VGA handheldovou konzoli Playstation Vita.
That sucks *1* ale chlapec si určitě hned koupí novej :-) -
Teď se tu bude klikat ještě více, ten pásek je silně motivační *1*
-
Tento týden se dočkáme oficiálního vyjádření ke hře Aliens: Colonial Marines, ve kterém se dozvíme,...
To jsou jelimani. Tutově řeknou že to konzole nestíhali, ale jsem zvědav jakou výmluvu maj na PC verze -
V srpnu vyjde PC verze hry Dark Souls! Nabídne nové bosse, vše ostatní bude na chlup stejné s verzí...
Yay! -
30 nejočekávanějších her roku 2013 podle časopisu Famitsu.
Sestavoval to majitel 3DSka *1*