Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shuhei Yoshida: Nativní rozlišení 1080p vám umomžní být přesnějším a lepším hráčem.

Hmm, trochu usmevne konstatovani, vzhledem k tomu, ze vetsina tech lepe vypadajicich her na tomto rozliseni nepobezi. *1*
    • Proč by neběželo, už běží pár let :)
      • Mozna sem to tam mel pro ty mene chapave vylozene napsat, ale rec je o PS4, potazmo konzolich. *3*
        Ale rikal jsem si, ze to snad lidem dojde, kdyz reaguji na vyjadreni jednoho ze Sony guys. Asi jsem se spletl. *1*
        • Jack1947
          Uz bylo sakra na case. *3*
  • ucho

Mall.cz - slevový kupon

Platnost do zítra 31.3.

Sleva 1000,- při objednávce nad 10k: DU581LLA9Q
    Sleva 500,- při objednávce nad 8k: DU8WCLWO3O

Tip: Můžete tak získat PS4 se hrou levněji. Nemít už jednu doma, tak bych neváhal ani vteřinu :)
    • Neváhám ani vteřinu a nechci, protože má již PC.

Abych kupoval další stroj na hry který bude zapojen na pevné místo nedává moc smysl. Ani pro některé hry které na PC nejsou. Je to pořád zařízení s jedním účelem. Ale ten kdo chtěl koupit konzoli bude určitě potěšen. 1000Kč je dost. To bude mít skoro na další hr
  • CD Project Red (Zaklínač 2) se rozhodlo navždy skoncovat s DRM ochranou u her. Snad to bude počátečním...

Smekam!! Toto studium podporim vzdy a hned, tak jak sem to delal do ted.
  • Kampaň Call of Duty: Advanced Warfare bude delší než nabídly poslední vydané díly této herní série.

To tam přidají hodinu skriptů navíc? *1*
  • V Beyond: Two Souls se nevyhnete drogám ani sexuálnímu násilí.

a na ty moralisti nenaběhnou, jako na Laru?
  • Problémy s PSN pramení kdesi v Japonsku.

Jako já nevim kolik hodin má u SONY jeden den, ale 24 h to asi nebude. Slibovali, že po 2 dnech nahodí PSN a bude vše v pořádku, ale dneska končí 3. den jejich údržby a kde nic tu nic *6* docela už mě vážně nebaví chodit k PS3 a odcházet zase se žádnou změnou v připojení!!! Nevim kdo za to může, ale začínam o SONY pochybovat..............
  • Veskoslav

ME 3 dobrý konec

http://www.nexusmods.com/masseffect3/mods/66/?
    • Díky, tenhle mód mi uniknul.
  • John Carpenter nebude žalovat Hideo Kojimu za okopírování příběhu filmu Escape From New York ve hře Metal Gear Solid, protože ho považuje za fajnového člověka.

Carpenterovy filmy, pardon, úchylárny :), mám docela rád (některý víc, některý míň), svět MGS bohužel neznám tak dobře - může mi někdo z fanoušků říct, který že díl MGS pojednával o tom, že nad nějakou striktně ohraničenou a uzavřenou oblastí, která sama o sobě funguje jako vězení pro ty nejhorší šmejdy, havaruje letadlo s prezidentem Zeměkoule (eh, sorry, JůHeleSáj) a jinej renegát ho tam jede tak trochu nechtíc zachránit? Zkrátka který že díl MGS vykradl zmiňovaný Escape from the Newyork. Docela mě to zajímá. Dík.
    • Žádná taková premisa tam není, jde o to, že hlavní postava je podobná Kurt Russelovi + jmenuje se Snake, dost často je ve vězení a z toho vězení uniká a jednou dostane kódové označení Pliskin. Toď vše, jinak příběhově je to úplně o něčem jiném.
      • Pravda, jsou to jen drobné reference. Ale podle toho, co napsal turbo se třeba první MGS se svým incidentem Shadow Moses, co bych si tak celkově vybavil kolem jeho děje a postav, by se sem tam zdál jakoby být podobný. :)
        • Kdybych přivřel obě oči, tak tam možná nějakou podobnost uvidím, ale nic dramatického navíc je to hra až z roku 1998. Před tím, byly ještě dva díly a první vyšel v roce 87, čili šest let po Útěku z NY, takže předpokládám, že chtěli spíše žalovat za ten první díl, a tam je to příběhově o tom jak Big Boss kontroluje jak vlastní žoldnéřský stát, tak Foxhound a má k dispozici jadernou bombu a celé mu to nevyjde, to se mně moc nezdá podobné s Útěkem...
  • ringmancz

Spekulace: Vývojář GTA V naznačil port na konzole Xbox One či PS4.

dneska prý mají ohlásit PC verzi na březen
    • Vrook
      sauce? *8*
      • Lukyz

Sauce?

Já nejraději rajskou nebo svíčkovou *1*
        • Vrook
          Já omáčky všeobecně rád, možná až na koprovku. *3*
          Ale čekal jsem teda spíš reakce, jakej jsem debil, že neumim anglicky. Vono se sauce totiž píše schválně místo source, páč to asi tak zní, každopádně je to zažitý mezi nerdama z fourchanu a podobnejch stok. *2*

Sauce
          Another way of saying source.

Zdroj: Urban Dictionary
      • froztik
        Je fakt, že na xzone je taky GTA 5 s plánovaným termínem na jaro 2014. http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2967
        • Gojira
          Xzone měl ještě před týdnem vydat Rainbow Six...
      • Inquisitor
        Amazon
  • Veskoslav

Lego

Kdo si chce zavzpomínat a nechce se mu vytahovat krabice s Legem. Ovládání bohužel krkolemné, ale nabídka kostek více než šílená:)

http://ldd.lego.com/en-us/download/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit