-
Trochu toho vánočního trollení
myslíte že ta zrzatá tlama Jindra veří na Ježíška ? -
-
No jestli mu je opravdu tolik, kolik má v profilu, kdo ví ... (tajemný smajlík)
-
-
Satoru Iwata: Jelikož byla cena konzole WiiU značně nízká už od začátku, není zlevnění snadnou volbou.
Ne všichni chtějí Maria a dlouho nic .... ;) -
Celkové náklady na hru Kingdom Come: Deliverance se vyšplhaly k 750 milionům korun.
ta cena jim pěkně vylezla.
pro porovnání Skyrim: https://www.statisticbrain.com/skyrim-the-elder-scrolls-v-statistics/
první týden se ho prodalo 7 miliónů kopií. -
-
No hlavně podle toho tvého odkazu stál Skyrim v přepočtu na Kč o cca milliardu více.
-
-
a to je ta krasa srovnani. ano, stal vic. jak pises dejme tomu o miliardu. a prvni tyden prodal zhruba 7x vic. a ted prichazi to kouzlo matematiky a statistiky ;)
-
-
Vzhledem k tomu, že mě statistika tak trošku živí (Data science a Machine learning) tak si rád přečtu, co zajímavého jsi z těch dat vyčetl. Rozveď to, prosím.
-
-
mozna by ses tim chlubit nemel. jestli z tech dat nic vycist neumis, tak jsi nekde udelal chybu. ale mozna je to jen dusledek tve snahy rypat a nedochazi ti kontext cele diskuze. kazdopadne kdyby te opravdu zajimalo zpracovani nejakych dat o vyvoji her z pohledu nakladu, narocnosti a navratnosti investice, klidne ti to vypracuji. zadarmo to ale nebude. jestli mas zajem, dej vedet na mail.
-
Tak teď už chápu, proč máš nutkavou potřebu provokovat a urážet. I ten avatar už chápu. Lidi jako seš ty jsou attention w*ores z povahy věci. Nedostatek sociálního kontaktu, viď? S číslíčkama si nepopovídáš.
-
-
-
-
Náklady na ostranění bugů číní tak 50dolarů - . - suma sumárům... hra zůstane rozbitá.
Co ta hra zůstane hloupá protože nikdo nebude znova vymejšlet způsoby jak opravit blbou ai a chyby. -
-
Podle Viktora Bocana napřed opraví bugy a pak se soustředí na vylepšování mechanik.
Takže tenhle tvůj slint je jen tuna keců, jako vždy :) -
-
Díky moc za názor na mě, hodně si toho cením *14*
Cévka nějak vylétla ? :P -
-
S anonymama se nebavime.
-
-
Cože ?
-
-
-
-
Celych padesat? To bych mohl Vavrovi pujcit. *5*
-
-
Ale tak to KC:D nakonec nebude zase takové terno, jak se občas říká..? Možná, se s přehledem zaplatí vývoj, možná skoro i další akt, ale že by se z aktérů stali zazobaní miliardáři, tak to asi ne.
-
Podle mě je blbost v tomhle - a nejen v tomhle - Skyrim s KCD porovnávat. Nic to nevypovídá ani o jedné hře. Konkrétně třeba u počtu prodaných kopií se vůbec není čemu divit - s trochou nadsázky zde před Skyrimem nic podobného v podobném rozsahu nebylo a Skyrim měl masivní reklamní kampaň.
-
-
proč je to blbost? vypovídá to třeba o tom, kolik nalil kdo do jaké hry a jak velká byla návratnost. lze tedy porovnávat komerční úspěch. samozřejmě chápu, že KCD je nová značka, že ta reklama nebyla tak velká. nechci tím KCD něco vyčítat, vydělává slušně. ale když si vezmeš, kolik lidí dělalo na Skyrimu, jak dlouho ho dělali a kolik peněz do něj nalili, že to byl mega úspěch. když se KCD zbaví bugů, získá si jméno a udělá zajímavý další díl, lze očekávat větší úspěch.
ano, o samotných hrách to nevypovídá, ale z pohledu statistikofila je to zajímavé. -
-
statisticky to bude zaujimave ak vyjdu este 4 dalsie pokracovania Kingdom Come, a predajnost 5teho dielu porovnas so Skyrimom(a budu tam aspon chvilu lietat draci...mozno aj dozadu)
-
-
ne, statisticky to je zajimave uz ted. stejne jako kdybych vzal data ke hre, kterou delali jen 4 lidi a delali na ni rok. taky na tom bude zajimave sledovat navratnost vynalozenych prostredku a potrebna prodejni cisla. opravdu neni potreba porovnavat 5. dil se Skyrimem, tim ziskas jen informaci o tom, jakou si serie dokazala vybudovat zakladnu. to je ted dobre jen pro lidi, kteri si chteji premerovat pindiky, ale o to mi tu neslo. takze si setri to fanbojstvi na nekoho jineho a nevytahuj hned ty pindiky z kalhot ;)
-
-
zaujimave asociacie, ale fakt mojho pindika nedostanes :)
KC este nemam, a Skyrim ma nebavil, takze pisem cisto teoreticky.
-
-
-
-
-
-
PS4 má jako první zařízení na trhu zabudovaný DTS-HD Master Audio|7.1 dekodér.
ten článek na konzolistovi.cz je fakt vtipný: „o zvukový čip se postaralo AMD“; „zvuk s přenosovou rychlostí 512 Kb/s“; „Pokud si tedy potrpíte na co nejkvalitnější zvuk, Playstation 4 by mohl vyhovovat vašim potřebám.“ -
-
512Kb/s to je naka zavratna rychlost? pro konzolistu zrejme ano *5*
-
-
PS4 má jako první zařízení na trhu zabudovaný DTS-HD Master Audio|7.1 dekodér.
vyšší bitráž zvuku mají i leckteré hudební DVD. Je to fakt fail, že si to autor neuvědomil a ještě má tu drzost psát něco o uspokojení náročného posluchače. :D -
-
Co chceš po konzolistovy, ti vidí jen škatuli. Vždyť když poslouchám flac, tak některé mají třeba 1500 kbps a to je pouze stereo... ten člověk je mimo, stejně jako místní bleskař.
-
a navíc ještě zkrátil kilo velkým K.
-
-
-
Navíc integrované zvukovky v PC Realtek jsou dobré a umí toho dost. Tedy tohle není něco extra
-
-
Po 20 hodinách a 41 minutách v The Division poslušně hlásím, že ta hra je moje krevní skupina a pokud se někomu zamlouvá mix Borderlands, Ghost Reconu a Destiny, tak se máte na co těšit.
EDIT: Ano, hra si prošla docela downgradem, ale nic to nemění na tom, že má jedno z nejlepších nasvícení, co jsem viděl. V určité časy, nebo například při vánici vypadá naprosto epesně. Rozhodně to není takový šok, jako u WD. -
-
Sice jsem Ubisoft hater ale mám pocit, že tohle by mohlo fungovat. Beta běží parádně, hráči spolupracujou, ale i sólo si jeden užije hodně zábavy, setting je dostatečně zajímavej. Takže za mě jo, těšim se na březen.
-
Prave ze downgrade skoro neni vubec, je to akorat o spravnym DOF a zaostreni na 1. screenu na steamu a ty dalsi maji akorat modrej filtr a prestavenej lvl design a malinko postprocesu ..
viz. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/355024907219349016/A54043527C06114E0196E6289727A2093A7FA974/
vs
http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/365590/ss_ccaff05381f32abfea80aa8a54b6d1e4be1f588f.1920x1080.jpg?t=1454093028
A tvoje vanice http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/355024907219349420/A75AD7F181374B579602703DBFDE87EAA4ECF17A/
e: jinak to neni spatny, ALE nekupuju kdyz uz oznamili 3 placeny DLC .. nebudu davat 60 za hru a 3x 20 za DLC. -
-
A cos čekal? Tohle bude Ubisoftí Destiny :). Já doufám, že se to chytne a pak to postupně rozšíří o celé NYC a případně i okolní města. Tohle je můj šálek kávy a právě díky tomu, že vím, co nabídnou ta DLC, tak přemýšlím o GOLD edici, protože městský underground by mohl být hodně dobrý.
-
-
Jo, není to špatné, ale asi mě to nedonutí opustit Destiny.
-
-
Mě už bohužel donutilo Bungie samotný tím, jak po TKK totálně zaspali a není tam co dělat...
-
-
-
-
-
Borderlands free weekend na Steamu *3*
-
-
Díky za tip, zařazuji na zítřek *3*
-
super, navic 75% sleva
-
-
troll poslal na streamera zásahovku
https://www.youtube.com/watch?v=Nz8yLIOb2pU -
-
to jsou ty piráti
-
Tohle už je docela síla, já bych asi musel měnit trenýrky. Přijde mi to docela nepřiměřený.
-
Nedá si někdo KAFE?
-
-
V australském studiu EA Visceral Games (Dead Space) se bude brzy (přinejlepším) propouštět.
Tak tohle nechapu. Proc propoustet nekoho kdo dela kvalitni gamesy (coz 1 a 2 rozhodne byli) a nechavaj si tam experty co delaji NFS ktera na rozdil od DS serie neustale pada co se tyka kvality -
-
Padá co se týče kvality, ale ne prodejů, takže asi tak.... Jde o peníze a ne o kvalitu. Osobně bych řekl, že EA na to může v budoucnu doplatit.
-
-
Do deseti let nedokážete podle Davida Cage říci, jaký je rozdíl mezi hrou a realitou.
jasně jasně, to už se říkalo před 20 lety :) -
Doporučuju teď navštívit polygon, to co tam předváděj za genderovej "shitstorm" je prostě neuvěřitelný *1*
-
-
Citace z Wiki: "Hashashin never allowed their women to be at their fortresses during military campaigns, both for protection and secrecy."
-
Nadpisy některých článků jsou opravdu zajímavý *1*
"THERE WERE MORE SEVERED HEADS THAN WOMEN PRESENTERS AT E3 2014"
"Is 'we don't have the resources' an OK excuse for keeping female heroes out of games?" -
USA *15* (kde jinde řešit podobné blbosti)
Jako by na tom záleželo...(normálně si to nekoupí 50% lidí z toho důvodu) Navíc +1 za to jak jsou Ubi srandovní, že si nechávají sr*t na hlavu a musí to takto okecávat.
- Jakoby to nevyřešil trh. Netřeba okolo toho dělat komedie jako by to něco zásadního. -
-
Kde jinde? Třeba v EU? Tady se dokonce udělujou milionový dotace na studie jako je tato http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT+REPORT+A7-2012-0049+0+DOC+XML+V0%2F%2FCS
... a následně se tim zabejvá evropskej parlament.. *15* -
Ale já chci Tomb Raider s chlapem! Sexisti v Crystal Dynamics, že se nestyděj!
-
-
Tak to je nářez *1*
-