-
Spekulace: Sean Murray naznačil podporu PSVR ve hře No Man's Sky.
Sean Murray je člověk s mimořádným naznačovacím talentem. Takových úžasných věcí už naznačil a kolik určitě ještě naznačí! -
OT: Právě jsem se z televize dozvěděl, že cestovní kancelář Fisher nabízí cituji: "Jedno dítě zdarma."
Tahle doba je fakt zvrácená. *9* -
-
Já zase zjistil, že se na kondomech píše: pro sex bez dětí. Kdo by to proboha dělal před dětmi?
-
-
Vtip vykradenej ze Simpsonů, ale z ničeho tě neobviňuju.
-
Co před dětmi; to zní, jako kdyby byly děti přímo účastny.
-
-
A přitom právě těm je to úplně jedno. Dnešní děti nečtou. *9*
-
-
Ohol ho *7*
-
-
Dřív byly všechny teď jen jedno, krize, doba temna, nástup konzolí.
-
-
Far Cry 2 vs Far Cry 5
Next gen v praxi, vím že tohle se řešilo i u Mafie a dalších her. Ale některý věci mi přijdou že by snad měli být samozřejmý třeba ty mraky na obloze. https://www.youtube.com/watch?v=FCeEvQ68jY8 -
-
Downgrade v hratelnosti ? a to jsem si tehdy říkal jak otravnéto FC2 mnohdy bylo.
-
Když to srovnáš takhle, tak to vypadá dobře. Já si dokonce z nostalgie dvojku nedávno nainstaloval - právě kvůli tomu videu. *1* Na druhou stranu jiné věci tam jsou fakt příšerné, třeba neustálé obnovování základen, extrémní agresivita NPC nebo praktická neexistence jakéhokoliv stealthu.
-
-
Neexistence stealthu se táhne s Ubisaftem už od dob Assasins creed *12*
-
-
Týjo první video od crowbcata co není zavádějící, už jsem myslel že se nedočkám *1* jo je to smutný, škoda toho šíleného respawnu ve dvojce, jinak by to byla skvělá hra, ale král je pro mě pořád jednička, čtyřku jsem ani nedohrál. Jinak mi tohle video připadalo jako srovnání Zeldy a Horizonu akorát místo RPG stříleli šípama, ale je to tak, většina velkých studií se tak moc soustředí na grafiku že jim unikají ty skutečně důležité věci jako herní mechanizmy a implementace fyziky, ale zrovna u Ubi to nechápu protože v Rainbow Six Siege tyhle věci jsou
-
To je stejné jako u GTA4 a GTA5 - odstranili hromadu skvělých funkcí, pravděpodobně kvůli tomu, aby uvolněný výkon mohli využit pro lepší grafiku. *13*
Jinak FC2 je podle mě masterpiece, který má pro mě jedinou, ale za to obrovskou vadu na kráse a to respawn hlídek, které jsou po delším hraní opravdu, ale opravdu otravné. -
-
A poskozovani zbrani...
-
-
-
Jack Thompson obvinil Gabe Newella, že jeho hra (Half-Life) posloužila jako trenažer pro školní...
Kostěj Nesmrtelný obvinil Jacka Thompsona, že je debil a měl by se postarat o zastavení jakýhokoliv svýho dalšího veřejnýho působení. -
-
Doug Church (designer Deus Ex, System Shock, Thief...) nyní pracuje pro Valve.
k tomuto obvineni se s radosti pridam *1* .
-
-
Origin
netušíte někdo, co se v EA hnulo, že jako další hry nahodil jen to Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising?
je to takové podezřelé, protože ten Dead Space 2 musel být tak nějak tutovka... skoro mám z toho dojem, že jak v EA viděli, kolik ten bundle sype peněz, že si řekli, že na tom zbytku přeci jen ještě něco trhnou a skoro jim je líto, že jde všechno na charitu, protože je to pořádnej ranec... což je možná i důvod, proč mají teď na Originu slevu, kde je v akci i ten Dead Space 2... -
-
Jeste mi reknete, tyhle novy C&C uz jsem moc nesledoval, Uprising je snad jen datadisk k Red Alert 3, ne?
-
-
Jo, ale je to stand-alone, takže k tomu trojku dokupovat nemusíš.
-
-
OK, kazdopadne jen datadisk... to bude v podani EA tak na dve hodinky, ne? Tri mise a smytec, to by byl jejich styl. :)
-
-
Podle recenze tu na games to naopak vydrží na hodně dlouho. Dostalo to 7/10, vyhledej a přečti si recenzi.
-
-
-
-
Taky mi to příde divný, ale myslim že to v EA prostě někdo zatrh, aby to rozdávali zadarmo. Tak tam hodili "jenom" Red Alert. Hra tam přihozená je a EA zůstala celá.
-
Taky čuju kalkul. *9*
-
-
no buď a nebo u humblu zkouší nějaké pokusy a něco další přihodí zítra. mohl by to být zajímavý průzkum chování uživatelů v tom, jak je to ovlivní nakupovat bundle po přihození her (tedy jestli to ty prodeje nakopne). to je další varianta, abych hned v počátku nekřivdil EA. nepřidání Dead Space 2 a mít přitom v první nabídce už za 1 dolar Dead Space 3 by odporovalo veškeré logice :)
-
-
Tož do konce mají ještě 5 dní, tak dost času to tam ještě přidat.
Neříkalo se, že přihodí i Bulletstorm? Ten tam taky zatím není. -
-
právě toho bylo víc a ten zdroj byl poměrně věrohodný. zítra touhle dobou už budeme patrně chytřejší.
-
-
Uvidíme, než bundle skončí času dost. I tak je to hodně zajímavá nabídka, já třeba nevlastnil žádnou hru z balíčku a Crysis 2 i Battlefield 3 jsem chtěl vždycky prubnout, abych věděl na co se to pořád nadává v diskuzích *1*.
Na Dead Space jsem se nechystal nikdy, bo jsem sralbotka, ale teď to zkusím (s plenkama) přežít... A když mě to náhodou chytne, tak nebude problém si dvojku později dokoupit.
-
-
-
-
-
-
Hitman: Absolution za 1 dolar
Pokud darujete alespoň 1 dolar na boj proti rakovině, tak dostanete kopii hry na Steam. Já jsem již daroval a vše proběhlo v pořádku. :) http://gamechangercharity.donordrive.com/index.cfm?fuseaction=donorDrive.event&eventID=509 -
-
Klidně bych i přispěl, ale proč to při platbě přes PayPal chce i moje jméno, příjmení, úplnou adresu domů a ještě telefonní číslo? To jim teda nedám ani omylem.
EDIT: Navíc, jak tak nad tím přemýšlím, tak zrovna Hitmana spojovat s péčí o lidské zdraví... mno, trochu černý humor. *4* -
-
PayPal to vyžaduje z toho důvodu, že jakmile by bylo zboží vadné či nepřišlo, tak ti on vrací peníze. Proto chce kompletní adresu atd. Takto mi zaplatil GoPro kameru, která nepřišla. Navíc nechci nějak kazit náladu, ale adresa je prkotina a mobilní číslo také není problém. Horší by bylo číslo OP či rodné číslo. Navíc pro tyto případy mám "služební" číslo. A jelikož GoG i Steam mají tyto informace už pár let a pořád nic, tak se moc nebojím. Obzvlášť když PayPal je v současnosti nejvíce zabezpečený systém platby přes kartu. Protože nejprve pošleš peníze PayPal a ten je posílá až obchodník odesílá zboží. U klasické platby kartou to jde přímo obchodníkovi. Ber to jako fakturu.
-
-
Nevěřím tomu, že PayPal potřebuje k ověření transakce tolik osobních údajů. Když nakupuju na Humble Bundle, tak po mě nechce nic a tohle je obdobný případ. Navíc nevím, co s těmi údaji udělá tenhle obchodník. Odkaz "Privacy", který mi to patrně má vysvětlit, totiž pro jistotu nefunguje. Celé to na mě působí dojmem, že svoje osobní údaje mám prodat za bazarovou hru a ještě u toho hýkat nadšením, jakej jsem udělal báječnej kšeft. Možná je to jen právnická paranoia a přijdu o dobrou nabídku, ale intuitivně mi to smrdí a dávám od toho ruce pryč. Samozřejmě, ať si to každej zváží podle svýho gusta, do toho mi nic není.
-
-
Je to kuli tomu ze na paypalu krom plateb muzes i videlavat a kdyz se videla nad nakou castku tak se resej dane.
-
-
Dworkin asi nebude z nejchytrejších, ale dobre si mu to vysvetlil
-
-
Prohlásit, že s tímhle serverem končíš a potom sem pořád dolejzat jako ta největší vtěrka je docela smutný, nemyslíš? *4*
-
-
-
Inu, poskytneš údaje, aby tě Hitman mohl navštívit osobně.
-
-
Myslím, že jsi na to kápnul. *4*
-
-
-
lol clovek kterej tam napise udaje o kreditni karte musi bejt fakt retarder *12*
-
-
no nevím, spíš postrádají inteligenci lidé, kteří neumí kartu na internetu používat bezpečně. pak si s nějakým vyplňováním informací o kartě kamkoli člověk nemusí dělat starosti, protože riziko ztráty peněz je minimální. takže mně je třeba jedno, když se někdo dostane k údajům o mé kartě. v pohodě s ní platím a nikdo mi účet nevybílí...
-
-
nepovidej *8* a jak zaplatíš ? kouzelným slovíčkem ? Pokud vím, tak při platbě kartou vždy musíš něco vyplnit...
-
-
no možná by ti mohlo stačit přečíst znovu to, co už jsem psal. když nepochopíš to, tak bys nepochopil ani to, kdybych to napsal znovu jinak...
-
-
Přečetl jsem to znovu... stále nechápu... klaním se a odcházím.
-
-
-
-
Člověk, co nemá chráněné platby přes net je větší retard....A v dnešní době PayPal například? *7*
-
-
Ten kdo je u banky která standardně neposkytuje chráněné platby přes net, je eště větší retarder (fakt nevím proč vocas jako ty může napsat retardér (zkráceně) a já ne)*16*.... *3*
A s paypalem jdi do hajzlu. Pokud stránka nevypadá bezpečně, nebudu tam platit ani Paybuhvíčím. *16* -
-
Když netušíš, co je PayPal, tak prosím tě, zdrž se komentářů. Nebudeš za hlupáka.
-
-
Vím co je PayPal *3* ale to nemění nic na tom, že zminovaná stránka nevypadá moc důvěryhodně *3* tzn. nebudu tam platit ani s paybuhvíčím a to i přes to, že mně chrání...
-
-
-
Jako by jsi ty retardos nebyl....
-
-
od čeho je asi PAYPAL?
-
-
-
Absolutely Great Square Pack $9.99
Deus Ex Augmented Edition w/ DLC
Supreme Commander 2
Hitman Blood Money
Last Remnant
Just Cause
Just Cause 2
Quantum Conundrum
http://www.amazon.com/dp/B009PNLAAW/
mělo by jít o steam klíče... -
-
Opravdu Absolutely Great, neví se jak dlouho to vydrží?
-
-
Tak už jsem to našel, mělo by to být celej týden.
-
-
-
Americký televizní kazatel Pat Robertson přirovnal hraní násilných videoher k hříchu.
Zfanatizovanej pánbíčkář kterej je moc blbej na to aby si všimnul, že to jeho náboženství kterému zasvětil život, je jen chytrej zbůsob jak zbohatnout na ostatních dutejch ovcích, co si tím nechali vymýt mozek. Nevím proč by měl kdokoli brát v potaz jeho názor...
Vymejvání mozků dětem podobnejma lidma, rovnou už i v televizi, považuju za hřích já... -
-
Poslechl sis to? Na konzervativního křesťana nic šokantně kontroverzního. Mimo jiné řekl, že virtuálním vražděním, ať už v televizi, knihách nebo videohrách, člověk okorává. Není to prý něco, za co by se hned chodilo do pekla, ale člověk se vzdaluje od Boha.
Tomu člověku je 83 a je to extrémně konzervativní kazatel. Co by měl říkat? Podle mě je to celé uměle vyvolaná senzace z prdu. -
-
Samozřejmě z prdu kulička. Zkrátka všechno, čím se dá kopnout do křesťanství, se v dnešní smutné době hodí.
-
-
-
Titanfall 8-bit
http://www.titanfallarcade.com/ *3* -
-
To už si fakt dělaj srandu, ne? *11*
-
-
Né, kozy.
-
-
-
Kvíz o hru King's Bounty
Pro zájemce tu mám Steam klíč z aktuálního Levelu, ale tentokrát to nebude tak jednoduché. Nejprve musíte prokázat své znalosti v kvízu! *2*
http://www.itstoohard.com/puzzle/YhfEVyad -
-
Hvězda pořadu Sama doma :D
-
Hoď tu pak odpovědi, celkem by mě zajímali.
-
Zkusil jsem to jenom ze srandy, z hlavy jich vím 11 (nakonec jsem si i u toho Levelu vzpomněl, stejně jako u Lukášova alba ;)), zbytek by se mi dohledával těžko :) Dobrej kvíz!
-
Začíná být pomalu rychlejší si na tu hru vydělat a dojít si pro ní i do obchodu! *2*
-
-
Tak možná jsem to s obtížností trochu přepísknul. *1* Ještě to chvíli nechám, a pak kdyžtak přidám nápovědy.
EDIT: Jsou tam. Teď už to snad někdo dá. *5*
EDIT2: Jelikož to pořád nikdo nevyřešil, napsal jsem tam správné odpovědi, do kterých stačí dopsat jen jedno písmeno a hra je vaše. -
-
Tak jsem to zkoušel a jenom ještě poradím nastav si ať to není case sensitive nebo to oprav na malé písmenka všechno, protože je docela opruz třeba u té zpívané recenze zjistit co napsat velkým a co malým. :)
-
-
"You can enter multiple acceptable answers for each question, one on each line. Answers are NOT case sensitive."
-
-
-
-