-
Gabe Newell (Valve): „Za pirátství mohou špatné služby, nikoliv cena.“
Prikyvujem tomuto názoru. Hry so Steamworks kupujem oveľa radšej, než tie s GFW Live. Ten je pre mňa bezkonkurenčne najhorším a najotravnejším systémom ever. Ani U-Play mi toľko nelezie na nervy ako GFWL. Aj keď kúpe hier od Ubisoftu sa začínam tiež vyhýbať. -
ARMA 2
https://store.bistudio.com/arma2-games -
Zaklínač 3: Krev a víno prý nabídne komplexní příběh a nezapomenutelného záporáka.
Pokud bude aspoň tak dobrej jako v prvním datadisku, budu spokojen. Jeho endgame byl opravdu efektní a šel z něj strach. -
Sony se pokusí přitáhnout k PS4 platformě casual hráče.
ono už je dávno nemá? -
-
asi mysli takovy ty farmvillici fejsbukare...
-
-
To už i farmvillící fejsbukáři jsou casual hráči?
-
-
slysel jsem, ze toho sice moc nenahrajou, ale radi plati *5*
-
-
Platí ve farmville? za to aby měli bonusy typu rychlejší sadbu pole nebo lepší trávu/obilí. Tomu se dá těžko věřit, s tím že já už dneska bych tedy věřil asi všemu.
Jasně oni platí za automatické boty co za ně vysejou, když zrovna nehrajou. *15*
-
-
-
Jen to ne, stačí že cukrled má v područí OR - ještě aby naháněl malé děti do konzolí. To by bylo znásilnování od těch farmvillů a jiných. Facebook má i zábavné hry na ty ostatní je tu třeba kongregate. *3*
-
-
-
Seznam změn, které přinese otevřená betaverze The Division.
"Non-player enemies in the Dark Zone have been significantly increased in number"
Důležitý update. DZ byla celkem prázdná až nudná a jen málokdy došlo k přestřelkám PvPvE. Přitom to je podle mě největší sranda, když se pere více frakcí.
Taky jsem zvědavý, jaká budou ta anticheat opatření. -
Slunce v duši
Mohu se zeptat, koho považujete za nejlepšího diskutéra? S jehož názory souhlasíte, jehož komentáře považujete za věcné a dlouhodobě kvalitní? Máte jedinečnou možnost někomu pohladit ego, tak neváhejte. -
-
Myslím si, že skoro každý komentář se tu dá považovat za věcný. Jen to trollení a psaní komentářů jen aby dotyčný nějak urazil, nebo zesměšnil je svinstvo. Takže považuju všechny komentáře, které se nějak týkají článku/hry, ke kterým se píšou za kvalitní *3*
-
Jednu chvíli tu byl uživatel bez nicku, ale měl ikonku hlavního protagonisty z GTA III. S jeho názory jsem souhlasil, ztotožňoval se s nimi, dobře se četly. Navíc založil Nedělní otázky, které se chytly. Už tady ale dlouho nebyl.
-
Líbí se mi tvé komenty Ježíši. Myslím, že mají opravdu hloubku a nevím čím to je ale jsou takové.... no božské *3*
-
Ježíš Kristus.
-
zapomínate na waltara, i když se nekdy chova jako kret3n ale ja mu odpustil
-
Nejlepšího diskutéra těžko soudit, ale kvalitních se zde najde spousta.
Namátkou třeba GlaDOS, wenceslaus, eStar, MickeyMutant, frag.ment, Coffin.Corner, Magister_Peditum, Lukyz, Morraw, ... plus ještě takový ten sympaťák, co má jako ikonu strnada, na jehož nick si teď nevzpomenu a nemůžu ho momentálně nikde dohledat. -
-
Sice moc se v ptácích jako takových nevyznám ale mám zato že to byl náš milý konzole hejtr Keyz (nemůžeš ho dohledat proto že už tento obrázek nemá) nevím třeba se mýlím.
-
-
Ne, byl to určitě někdo jiný. Není tak aktivní, ale zapamatovala jsem si ho právě díky jeho rozumným názorům.
-
-
Strnad? A není to spíš straka zlodějka?!?
-
-
nevím jestli jak polovina účtů tady nejseš něčí rozštěpená osobnost, ale ač ateista, dal bych hlas tobě
-
Teď nevím jakou má přezdívku, ale jako avatara má tokového zeleného pedoméďu ten je vtipnej *14*
-
Ucha - za to ze vsechno vi, vsude byl a na vsechno ma jediny spravny nazor
Veskoslava - za to ze kazdy kdo nesouhlasi je troll
Kennyho, Miseriuse a Goda - za to ze jsou objektivni v hodnoceni konzole vs. pc a nepropadaji pokrytectvi
Jejdaska - za to ze ma skvele argumenty
GGGho - za to ze ma vtipne a vecne prispevky
Jacka - za jeho inteligentni nazory
Dalsi si momentalne nevybavuju *4* -
-
Pod to bych se klidně podepsal. *3* Prostě místní elita. Co kousek, to vzor hodný následování. *4*
-
-
Jednoznačně TheGGG a Jack. *3*
-
-
Díky za uznání, jsem tedy poctěn. *4*
-
-
-
Už jste zkoušeli na Google vyhledat obrázek Atari Breakout? :)
jo :-D -
-
Zkuste "zerg rush"
-
-
Grim Fandango Remastered
Na gogu zdarma :) -
Až zase budete porovnávat zahraniční a české ceny videoher, nezapomeňte, že např. Austrálie...
Tak a tedka si porovname platy u nas a v australii. Prosim zamyslete se pred tim, nez neco napisete :( -
Tlačítko "Share" na ovladači konzole PS4 již bylo použito 100 milionkrát.
... ak pocitaju samotne stlacenia, tak potom by ma zaujimalo, kolkokrat to bolo omylom... :-) u mna asi 5x... :) -
-
:) Věřím že v zápalu hry na Dpadu ... protože jinak je share a options tak nešikovně umístěné a tvarované, že zmačknout je vážně kumšt i když je mačkat chcete ....
Společně s nedostatečně prohloubenými hříbky a menší výdrží baterie je tak ovladač nakonec největším zklamáním z PS4 .....
-