-
wikipedia
wikipedia spustila blackout v reakci na SOPA zrovna, když potřebuju najít asi milion věcí *7*
fuuu -
-
jde to obejít, je to jen skript, jinak to jede.
-
-
ježiš no jo, ono to tam problikne. všimnout si toho, tak tu javu vypnu *4*
-
The day has come, wikipedia je na mem no-script listu *9*
-
-
No vidíš to máš výhodu aspoň už budeš zvyklej až to honvo zavedou v platnost. *16*
-
-
Legend of Grimrock: The Series (kickstarter)
http://www.kickstarter.com/projects/waysidecreations/legend-of-grimrock-the-series
Jestli to zde bylo v článku anebo v bleskovce tak se omlouvám. Nevšiml jsem si. -
EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.
to doufam Battlefield uz mame ted makejte na Battlefrontu *1* -
Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...
Closed Beta je pouze pro USA a Kanadu, pro ostatní to bude až 29.9..
Mám to potvrzené z live supportu, proto taky lidi co mají klíč a nejsou z USA/Kanady, tak píšou, že jim to strašně laguje... -
-
Normalne jednou UK i Nemecky servery. Nelaguje nic.
-
-
Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...
Protože to přes noc napravili, ale včera jsem právě řešil se supportem, že mi nepřišel klíč a bylo mi řečeno, že to je pouze pro USA/Kanadu... rozhovor trval pomalu hodinu a pak už jsem po práci na to neměl nervy. Ale ode dneška by to mělo jet. -
-
Kecali. Mne klic normalne prisel a ty servery jeli od zacatku.
-
-
Tak jsem si teď zase dopsal se supportem a zase mi tvrdili, že to je jenom pro US, takže tam mají asi solidní bordel.
Já jsem jim říkal, že co mi tvrdí není pravda, že spousta lidí hraje v pohodě, mám potvrzené od EA i od EA Czech, že to je pro všechny atp, ale na to mi jen odpověděli, že jim je to líto, ale z oblasti ve které žiju nemám oprávnění hrát, že to je jen pro US... *16*
Už jsem to nějak neřešil, vzhledem k tomu, že zítra to bude pro všechny.
Aspoň spolu s omluvou mi ještě poskytli slevový kupón do Origin Store...
-
-
-
-
-
Mnoho majitelů PC verze RAGE si stěžuje na problémy s grafickou stránkou hry, jejíž nastavení...
klasika, ti co si hru predobjednavaju, tak su len betatesteri, a este za to platia *1* -
Proč máme rádi Unreal Engine 3? Protože tohle!
Ale to víte, že ano. Najmeme si Colomba a on nám ten odkaz vypátrá. -
-
Po napsání bleskovky jsem čekal, než se soubor uploaduje na server, abych do něho poté mohl dohodit odkaz (na což jsem už pak bohužel zapomněl).
Tohle = http://video.tiscali.cz/unreal-3-engine-flavour-reel-video-5608 -
A teď nám unesli celou bleskovku. Na to už jen Colombo nestačí, musíme zavolat i Fletcherové.
-
-
Hitman GO už je i na android.
-
-
Výborně- díky za info . Jedna z mála her na které se vyplatilo počkat .Za některé "mobilní" hry se autoři rozhodně stydět nemusí . Jen doufám , že nenastane cukanice z nedostatku výkonu už i na telefonech
:( . -
-
Doufat nemusíš, už se tak stalo. Většinou to staré telefony ani nemají v nabídce - náročnější a novější hry. Sám mám třeba zkušenost s Riptide GP2 a to nemám zrovna laciný telefon, prostě jsem musel snížit detaily kvůli sekání. Nejspíše za to může optimalizace pouze na NVIDIA grafiky.
-
-
Přesně jak na pc, snižovat detaily. *4*
-
-
-
Tak si nezapomeň otřít mobil, než to budeš hrát. Jestli se tomu dá říkat hraní, já myslel, že doby Tetrisu pominuly.
-
-
Spekulace: Roli Geralta ve filmu Zaklínač obsadí Josh Holloway.
Proč ne, dobrá volba. Od Sawyera je ho málo vidět a je to škoda. -
-
Nepravděpodobné. Jinak o tuhle roli usiluje Vin Diesel.
-
-
Plešatá herečka? Potěš
-
-
http://img.csfd.cz/files/images/film/photos/160/189/160189369_16d54b.jpg?w700
-
-
Ten Diesel vypadá trochu jako Vávra v civilu *1*
-
Veskoslav neskutečný mudrc. Ten člověk sežral snad všechnu moudrost světa. Se podívej na rekordmana v počtu Zlatých maling Slye v současnosti... Vin Diesel je béčkový herec, ale ve Find me Guilty ukázal, že není úplné poleno...
Veskoslave neplánuješ kandidovat na prezidenta Zeměkoule? -
-
No kandiduji, pak Tě zavřu do klece k Jackovi.
-
-
A? Ten film byl mizérie a to, že má falešné fusy? Podívej se na seriál Vikingy, tam najdeš mnohem více adeptů-
-
-
Jsi trochu mimo. Já tady nepřišel obhajovat Vina Diesela. Jen jsem psal, že o tu roli usiluje. Tvé názory na jeho filmové role jsou mi u zadele a cpát mi to nemusíš...
-
Nepochopils Ucho. Vin není kdo ví jak skvělý herec, spíše naopak. Typický brakový herec, i ta série FF defacto není nic extra.
-
tak tady máš ideálního adepta: https://desirabelles.files.wordpress.com/2008/10/fabio-long-hair.jpg
Viking: http://d.gr-assets.com/books/1326426202l/808962.jpg -
Chtěl jsem tím říct, že na tu roli nemusí být plešatej. Může si dát paruku. A argumentovat, že nějaký film byl mizérie, je na hlavu. O tom celkem dost rozhoduje scénář a režie. A vybírat adepty jen proto, že má dlouhý vlasy? Zajímavý přístup :)
-
-
-
-
-
Dementováno.
-
-
kde, kým?
-
-
Třeba i na odkazované stránce v aktualizaci.
-
-
-
Souhlasím, vizáž na to má
-
-
Lukáš navázal družbu s maďarskými youtubery. Nenechte si ujít ani závěr videa :)
Lukáš je strašnej pozér. -
Tak konference EA byla jedním slovem slabota.
-
-
Summer showcase byla lepší.
-