Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki

wikipedia

wikipedia spustila blackout v reakci na SOPA zrovna, když potřebuju najít asi milion věcí *7*
    fuuu
    • ucho
      jde to obejít, je to jen skript, jinak to jede.
      • smejki
        ježiš no jo, ono to tam problikne. všimnout si toho, tak tu javu vypnu *4*
      • The day has come, wikipedia je na mem no-script listu *9*
    • No vidíš to máš výhodu aspoň už budeš zvyklej až to honvo zavedou v platnost. *16*
  • Keyz

Legend of Grimrock: The Series (kickstarter)

http://www.kickstarter.com/projects/waysidecreations/legend-of-grimrock-the-series

Jestli to zde bylo v článku anebo v bleskovce tak se omlouvám. Nevšiml jsem si.
  • EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.

to doufam Battlefield uz mame ted makejte na Battlefrontu *1*
  • Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...

Closed Beta je pouze pro USA a Kanadu, pro ostatní to bude až 29.9..
    Mám to potvrzené z live supportu, proto taky lidi co mají klíč a nejsou z USA/Kanady, tak píšou, že jim to strašně laguje...
    • Normalne jednou UK i Nemecky servery. Nelaguje nic.
      • Podle EA DICE přehlíží ostatní vývojáři důležitost audio složky ve hrách. To Battlefield...

Protože to přes noc napravili, ale včera jsem právě řešil se supportem, že mi nepřišel klíč a bylo mi řečeno, že to je pouze pro USA/Kanadu... rozhovor trval pomalu hodinu a pak už jsem po práci na to neměl nervy. Ale ode dneška by to mělo jet.
        • Kecali. Mne klic normalne prisel a ty servery jeli od zacatku.

Tak jsem si teď zase dopsal se supportem a zase mi tvrdili, že to je jenom pro US, takže tam mají asi solidní bordel.
            Já jsem jim říkal, že co mi tvrdí není pravda, že spousta lidí hraje v pohodě, mám potvrzené od EA i od EA Czech, že to je pro všechny atp, ale na to mi jen odpověděli, že jim je to líto, ale z oblasti ve které žiju nemám oprávnění hrát, že to je jen pro US... *16*
            Už jsem to nějak neřešil, vzhledem k tomu, že zítra to bude pro všechny.
            Aspoň spolu s omluvou mi ještě poskytli slevový kupón do Origin Store...
  • skaven123

Mnoho majitelů PC verze RAGE si stěžuje na problémy s grafickou stránkou hry, jejíž nastavení...

klasika, ti co si hru predobjednavaju, tak su len betatesteri, a este za to platia *1*
  • Proč máme rádi Unreal Engine 3? Protože tohle!

Ale to víte, že ano. Najmeme si Colomba a on nám ten odkaz vypátrá.
    • braveman
      Po napsání bleskovky jsem čekal, než se soubor uploaduje na server, abych do něho poté mohl dohodit odkaz (na což jsem už pak bohužel zapomněl).

Tohle = http://video.tiscali.cz/unreal-3-engine-flavour-reel-video-5608
    • A teď nám unesli celou bleskovku. Na to už jen Colombo nestačí, musíme zavolat i Fletcherové.
  • Kedaro
    Hitman GO už je i na android.
    • Výborně- díky za info . Jedna z mála her na které se vyplatilo počkat .Za některé "mobilní" hry se autoři rozhodně stydět nemusí . Jen doufám , že nenastane cukanice z nedostatku výkonu už i na telefonech
      :( .
      • Kedaro
        Doufat nemusíš, už se tak stalo. Většinou to staré telefony ani nemají v nabídce - náročnější a novější hry. Sám mám třeba zkušenost s Riptide GP2 a to nemám zrovna laciný telefon, prostě jsem musel snížit detaily kvůli sekání. Nejspíše za to může optimalizace pouze na NVIDIA grafiky.
        • Jack1947
          Přesně jak na pc, snižovat detaily. *4*
    • Tak si nezapomeň otřít mobil, než to budeš hrát. Jestli se tomu dá říkat hraní, já myslel, že doby Tetrisu pominuly.
  • ringmancz

Spekulace: Roli Geralta ve filmu Zaklínač obsadí Josh Holloway.

Proč ne, dobrá volba. Od Sawyera je ho málo vidět a je to škoda.
    • ucho
      Nepravděpodobné. Jinak o tuhle roli usiluje Vin Diesel.
      • Veskoslav
        Plešatá herečka? Potěš
        • ucho
          http://img.csfd.cz/files/images/film/photos/160/189/160189369_16d54b.jpg?w700
          • Lukyz
            Ten Diesel vypadá trochu jako Vávra v civilu *1*
          • Veskoslav neskutečný mudrc. Ten člověk sežral snad všechnu moudrost světa. Se podívej na rekordmana v počtu Zlatých maling Slye v současnosti... Vin Diesel je béčkový herec, ale ve Find me Guilty ukázal, že není úplné poleno...

Veskoslave neplánuješ kandidovat na prezidenta Zeměkoule?
            • Veskoslav
              No kandiduji, pak Tě zavřu do klece k Jackovi.
          • Veskoslav
            A? Ten film byl mizérie a to, že má falešné fusy? Podívej se na seriál Vikingy, tam najdeš mnohem více adeptů-
            • ucho
              Jsi trochu mimo. Já tady nepřišel obhajovat Vina Diesela. Jen jsem psal, že o tu roli usiluje. Tvé názory na jeho filmové role jsou mi u zadele a cpát mi to nemusíš...
            • Veskoslav
              Nepochopils Ucho. Vin není kdo ví jak skvělý herec, spíše naopak. Typický brakový herec, i ta série FF defacto není nic extra.
            • ucho
              tak tady máš ideálního adepta: https://desirabelles.files.wordpress.com/2008/10/fabio-long-hair.jpg
              Viking: http://d.gr-assets.com/books/1326426202l/808962.jpg
            • ucho
              Chtěl jsem tím říct, že na tu roli nemusí být plešatej. Může si dát paruku. A argumentovat, že nějaký film byl mizérie, je na hlavu. O tom celkem dost rozhoduje scénář a režie. A vybírat adepty jen proto, že má dlouhý vlasy? Zajímavý přístup :)
    • MickeyMutant
      Dementováno.
    • deathfish
      Souhlasím, vizáž na to má
  • Lukáš navázal družbu s maďarskými youtubery. Nenechte si ujít ani závěr videa :)

Lukáš je strašnej pozér.
  • Tak konference EA byla jedním slovem slabota.
    • Sweetchuck
      Summer showcase byla lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit