Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven123

John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry.“

prosim, zruste vsetci objednavky, popripade tu hru nekupujte
    • sem si rikal ze carmack od koupeni bethsedou nahle zmenil nazory a tohle mi to jen potvrzuje..
      koho chleba jis...
      • skaven123

John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry.“

tj predajne defky?
        • John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry.“

Jj pekne otocili zaprodanci jedni. Vydat to v tak shitoznim stavu na PC a pak se vymlouvat.
  • ucho

lidovky.cz

(GTA je počítačová hra s mafiánskou tématikou - pozn. red.)

dobře vědět :)
  • 14. září by měl vyjít Black Mesa Source mod

Tak že by už ? http://forums.blackmesasource.com/showthread.php?p=480683#post480683 *14*
    • DangerousDave
      ktorého roka ?
      • velmi slabé *3*
    • Amylee.Anderson
      Teď jsem to sem chtěla dát :) JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
    • Inquisitor
      Tomu neuvěřim dokuď to neuvidim :)
    • Nevíte někdo jak to bude fungovat s placenim? Jestli zdarma, pay whatcha want nebo pevná cena?
      • Bude to kompletně zdarma :-)
  • Tak po nahrání cca 8 hodin v Batman:AK (ps4) jsem zatím vcelku rozčarovanej. Batmobil je nezábavná variace na Transformer hry (od Rockstedy bych čekal větší nápaditost) s ne zrovna intuitivním ovládádím, zmizely bossfighty, první hra co mi na ps4 zamrzla. Zatím pro mě nejslabší díl série
  • Sotva jedno Call of Duty vyšlo, další (na příští rok) bylo ohlášeno.

:D:D:D .... uz zase? pocitam ze to bude dalsi DLC jako je tomu uz nekolik let ... fakt demence vydavat kazdej rok new CoD... meli by si dat tak 2-3 roky pokoj, udelat novej engine, vylepsit grafiku , AI a hratelnost a udela to aspon trochu realisticky ...
    • Sotva jedno Call of Duty vyšlo, další (na příští rok) bylo ohlášeno.

Tohle uz je fakt vysmech celemu hernimu prumyslu.
      Cela ta serie se mi zacina hnusit vic a vic.. a to sem byl jeji obrovsky fanda, nebo aspon do te doby dokud neprisla doba vlady MW a vsechno slo do prd..
    • z tebe kámo ekonom fakt nebude :D
  • Tropico 4 Steam Special Edition Steam Key: AN3WG-DX94V-NWGNK
    • Děkuju, tropico hraju od prvního dílu...
  • Veskoslav

Bleskovky

A další smutná zpráva. Ark: Survival Evolved doslova zabije více jak 1/3 oficiálních servrů hry. Pokud na zabijáckém listu najdete svůj server, tak do 29.8.2017 máte čas si postavu přesunout. Pak smrt!

A dnešní poslední Bleskovkou opět zacílíme na členy Nintendo klanu! Capcom "spustil" slevy na platformy 3DS a WiiU. Až 80%:)
    • ucho
      prej Capcon... tady nám někdo začíná bleskařovatěd :)
      • Veskoslav
        Říká ti něco Ucháčku překlep? Jestli sis nevšiml, tak M je vedle N. Každý nemůže být dokonalý jako ty. Jo počkat...
        • ucho
          jasnačka, vím moc dobře, co je to překlep. i bleskař nějak začínal :D
  • Veskoslav
    Darkwood je hororová hra, kdy celý svět vidíte z ptačí perspektivy. Tvůrce této hry mrzelo, že hráči hru vraceli na Steamu. Rozhodli se proto její poslední verzi bez DRM nahrát do Pirátské zátoky a je tedy k dispozici zdarma. Pokud se Vám hra líbí, můžete si ji zakoupit na GoG, Steam či Humble Store.

A dnešní den zakončíme novinkou pro mocnou rasu konzolistů z řad Sony. Majitelé PS4 a PS Vita si mohou stáhnout demo Danganronpa V3: Killing Harmony. A bylo by ošklivé nezmínit, že stejnou
    • Jack1947
      To jsou teda zoufalci, nikoho už v tak přeplněném balastu survival nenadchla tak ji dali zdarma lol *1*

(PS: reaguji na příspěvek nikoliv na tebe aby sis to zas nějak nevztahoval znáš se)
    • Draken69CZ
      Odkaz pro mocnou rasu PC nefunguje http://diskuse.tiscali.cz/redir?url=&hashId=bdb3cb4ce06401bcb9acc76434d98ba1

funkční Steam
      • Veskoslav
        Opraveno:)Dík
  • Nekonečný Labůžo # 19 Plošinovky nejen pro děti

https://www.youtube.com/watch?v=JBxuRIxHdm8
    Hosté: František Fuka a Honza Modrák
  • Ringwraith

Steve Jobs je dujdůležitější postavou herní historie

http://www.theregister.co.uk/2011/11/02/steve_jobs_most_influential_gamer/

Tak co na to říkáte? Já osobně si myslím, že o mrtvých se má mluvit jen dobře, ale vymýšlet si o nich báje se taky nehodí. Měli to nadepsat "nejdůležitější postavy casual gamingu za posledních pět let", pak by to možná sedělo.

A vtipný je, že Gabe a Shigeru Miyamoto potřebují vysvětlivku, co udělali a přitom jsou oba samotní pro hraní asi 10000x důležitější něž ti zbylí tři.

Ale chápu, že je to seznam určenej pro hráče Angry Birds, kteří o hraní ví s prominutím prd, takže se nad tím dál nepozastavuju.

Spíš mě zajímá, koho čtenáři Games.cz považují za důležité postavy herní historie.
    • To je jenom další novinářská "srajda" na kterou nalákají hromadu iČtenářů a penízky se posypou. Jsou novináři a jsou krysynáři co napíšou jakýkoliv blábol a obsah je jím ukradený, hlavně, že bude velká čtenost, dál není co řešit. *16*
    • Steve Jobs byl nejlepsi marketak historie hned po Goebbelsovi.
      • Tak Jobse bych s jednim z nejvetsich zlocincu 20. stoleti zase nesrovnaval. To neni moc ferove. Ale je pravda ze marketak to byl vybornej. Ale take to pry byl pes na podrizene a strasna svi*e na rodinu.
        • Ja si myslim ze jestli styv s nekym snese srovnani tak je to prave ministr propagandy. Pak mozna uz jen papez nebo vudce nektere z dalsich sekt.
    • Jelikož má jít o článek beroucí v potaz "všech dob", tak je to s prominutím totální blbost.

Jistě, Jobs prosadil trh levných casual her, stejně tak ale Gabe Newell prosadil digitální distribuci, někdo od MS zase online služby s Xbox Live, Ken Kutaragi a "jeho" PSX, Nakamura (Namco) a rozvoj arkádových heren (plus stabilizace trhu po pádu Atari)... Pokračovat by se dalo dlouho.
    • Tak Steve Jobs mozna je jednou z nejdulezitejsich postav ve vyvoji hardware, ale co se tyce videoher, tak to rozhodne ne. A dat iPhone na prvni misto co se tyce produktu ktere ovlivnili historii hrani? Tak to mi teda prominte, ale mam takovy pocit ze nekdo je tu silne Apple-biased.

A rozhodne bych tam videl radeji Steva Meyerse. Take mi tam chybi John Carmack, nebo treba Gunpei Yokoi ktery prakticky vypiplal portable gaming.
    • kdyby slo jen o hry.. dobre to shrnul dan v podcastu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit