Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pyro studios

Praetorians a Imperial Glory od teď na Steamu :)
  • Výsledky benchmarku šestnácti grafických karet v Battlefield 4.

To jsou vždycky testy úplně k hovnuu koho zajímá jestli na nové grafice za těžký prachy mu to na ultra detaily pojede 50 nebo 60 fps ?? O zbylých 5 grafikách jsem se dozvěděli akorát to, že na ultra si nezahrají, ale jestli jim to pojede alespoň na medium kdo ví ?? To už se bohužel z testu nedozvíme.. *7* *7*
    • Hlavně k čemu je benchmark Beta verze ještě k tomu Beta ovladačů? Ve finále se to může ještě dost změnit.
    • S tím se dá částečně souhlasit, měli by se více zaměřovat na karty střední třídy + pár šmejdů a pár highend a hotovo... navíc mi tam chybí třeba snad momentálně nejrozšířenější karta 660tka.

Zajímalo by mě, jak se bude finální verze lyšit od té bety.
      • To byl spíš test grafik, která je nejlepší a né test náročnosti hry, protože opravdu není překvapení že na letošním modelu GK za 6k si zahraješ na ultra detaily ve FullHD *7*
  • GTR Evolution zdarma

http://www.pcgamer.com/2014/07/23/free-steam-key/
  • Kdyby se Disney postavičky přemístili do známých videoher, dopadlo by to asi nějak takto.

postavičky přemístilY safra ale už! :D
  • Vrook
    http://s18.postimg.org/5dksawviv/Day_Z_konzole.jpg
    Nevim jestli to tu už nebylo, poslední dobou jsem to tu nějak vytrvale nesledoval.
    Port DayZ na konzole si popravdě ani neumim představit, to ovládání, engine atp.. Nejsem z místního anti-konzolovýho týmu, ale že je DayZ, potažmo cokoliv splácanýho z Arma enginů vod Bohemky, na konzole moc komplexní, mi přijde jako objektivní fakt.. Je ale fajn, že to snad hoděj klukům na Slovensko, ať s s tim poperou, a nebudou se zdržovat při přidávání contentu do PC verze.
    Každopádně slovenský hospodárky maj u mě plus za označení DayZ jako lovecké hry. Ať už to vzniklo jakymkoliv omylem, tak je to asi nejpřesnější popis. *15*
    • No, v bleskovkách přeci bylo, že port se chystá až bude pc verze dokončená/bez chyb. Bohemku mám moc rád, ale jejich hry jsou občas stejně geniální jako frustrující, takže bych viděl konzolovou verzi tak za 2/3 roky nejdřív podle toho kdy vyjde finální verze dayz s kompletním obsahem na pc. Jinak v dayz standalone mám kolem 30 hodin a už asi dva měsíce, když se snažim občas připojit tam mám do 5 minut desync, nemůžu hrát dál a nechce se mi začínat novej charakter. Takže mají ještě hodně práce, ale určitě by bylo skvělý, kdyby se taková hra rozšířila mezi co nejvíc lidí.
      • Vrook
        Bude to na dlouho a jsem dost zvědavej, jak se vypořádaj s optimalizací na konzole kór když bude jednou hra dejme tomu hotová a bude tam o 100% víc obsahu.
        A s tim desyncem nevim, já takový problémy nemám a od začátku se mi smazala postava jen jednou při nějakym velkym patchi, jinak mam postavu kterou jsem zakládal asi před dvěma měsícema a ani s žádnym serverem jsem neměl problém. *15*
        Nejhorší na opravě těchdle bugů s připojením je imho fakt, že každej počítač i ty detaily připojení jsou unikátní a prostě když je někde problém, kterej zrovna nemá dost lidí na to, aby si mohli nějak hlasitěji stěžovat, tak je to smůla. Ale zkus napsat na nějaký to oficiální DayZ fórum, popřípadě pak na nějaký menší komunitní.
        • Já jsem ze začátku myslel, že to bylo kvůli tomu, že jsem skákal ze serveru na server (ne abych si hru usnadnil, což je v případě dayz blbost, ale protože jsem měl skoro vždycky nějakej problém, nebo byl prostě odpojenej). Když po x hodinách hraní konečně najdu M4, vidím jí za oknem, ale kvůli desyncu nemůžu otevřít dveře a pak mě to odpojí tak je to celkem k vzteku. Tím pádem jsem zkoušel víc serverů za krátkou dobu a asi mě to jako ochranu před lidma co si na prázdném serveru nahrabou zásoby a pak jdou na plný střílet, do čeho se dá prostě bloklo. To bylo tak před dvěma měsícema a od té doby jsem zkoušel hrát tak třikrát a pořád to samé. Takže si pár měsíců počkám, až přidají pořádné množství věcí, trochu je odladí a začnu asi od začátku. Jinak k těm konzolím a optimalizaci si myslím, že to bude pro pc jako moje jenom přínos (fx 6300, Radeon hd 7850, což není žádnej high-end, ale úplná kraksna taky ne). Budou muset optimalizovat pro využití víc slabších jader a s tím jak si hry od bohemky s amd procesorama (ne)rozumí by to mohlo jenom pomoci.
    • A tak proč ne? Pokud se to na konzolích bude prodávat, tak je to jen další logický krok.
      Nebojím se toho, že hra je "příliš náročná pro konzolové publikum" a ovládání už vůbec ne (to se dá vždycky upravit na gamepad, nebo přidají podporu klávesnice a myši), ale spíš jsem zvědav, jaký bude průběh schvalovacího procesu u MS a Sony, protože, jak předpokládám, hra musí splňovat nějaké technické kvality (méně bugů, musí to nějak jet), což hry od Bohemky moc nesplňují.
  • Borderlands 2 se stalo nejprodávanější novinkou (počet prodaných kusů v prvním týdnu) všech...

PC zase jednotky procent? To delaji schvalne snad, aby nahravali kritikum PCcek, ta dig. distribuce by s tim docela zamavala, kdyz tam neni ani nejvetsi zdroj prodeju (steam). Ja bych tipoval, ze by to pak delalo tak 16-18% .
    • Zrovna u Borderlads bych řekl, že u PC verze tak velké prodeje nebudou, já ho třebas raději koupil na PS3 abych si s manželkou mohl zahrát ve splitscreenu, než ho kupovat na PC a muset ho koupit 2x abysme si ho zahráli po síti.
  • faitheater
    Zbylo mi par kodu z Hambl Bandl, kdo chce, at si poslouzi:

Assassin's Creed: Chronicles of China (uPlay): 6KPE-M4L3-9QCE-3QCA
    Far Cry 3 (uPlay): GXV9-L9MN-AN8E-6CDL
    Rayman Origins (uPlay): EP9X-YW7U-HE38-EDLJ
    Splinter Cell:C Blacklist (uPlay): QYLU-BY46-R6MG-PGHE
    Grow Home (Steam): 8DED5-AFYCD-FD77M
    • sakra lidi, když si něco vezmete tak to aspoň napište, ať to člověk nemusí jak blbec všechno zkoušet *16* *1*
      • Neregistrovani psat nemuzou.
    • díky za Splinter Cell :D
    • Díky za Far Cry 3 *5*
  • Veskoslav

Gothic humble

http://www.bundlestars.com/all-bundles/arcania-gothic-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+arcaniag
  • KaloSaper

Další zmínka o vývojařích vězněných v Řecku

Angry Joe dal jako 1. místo uvěznění vývojářů Army 3. Tak snad se to dostane k dalším lidem.
    Viz - http://www.youtube.com/watch?v=54s_jyjMUxY
    • Právě jsem si říkal jestli je nějaký progres , když už je ticho po pěšině ...
  • Gawker Media (pod které spadá třeba Kotaku) pod těžkou palbou ze strany GamerGate. Docela sranda, sledovat to "v přímém přenosu" na Twitteru. Zadavatelé reklamy po vlnách e-mailů od uživatelů jeden po druhém opouštějí loď.
    • vlastik.plaminek
      EDIT: Mno tak obrázek přestal fungovat a vzhledem k mojí zdechlosti se mi ho nechce dohledávat, takže popis - první okýnko: Anita na kole. Druhé okýnko: zaglitchovaná Anita na kole. Třetí okýnko: Anita na zemi s hláškou "Fucking gamers". Čtvrté okýnko: Anita na zemi s hláškou "Please donate"

Asi tak nějak bych to viděl a dál bych to nerozmazával. Tihle lidi si pozornost nezaslouží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit