Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66

Mark Rein (Epic Games) viděl začátkem tohoto týdne tu nejúřasnější věc od Nvidia. Nejedná se o grafický,...

Tahle bleskovka byla psána v hodně podroušeném stavu *1*
  • Remake Half-Life: Opposing Force na Greenlight

Zdravím, dnes ve 22:15 vstoupí Operation Black Mesa, remake datadisku Opposing Force na Greenlight. Součástí toho bude spuštění nové homepage a pár screenů ze hry. Zároveň budu k dispozici na Steam chatu v případě že by se lidé chtěli na něco zeptat ohledně projektů. Rád Vás tam uvidim :)

http://steamcommunity.com/groups/ts_public

Zároveň předem díky, pokud někdo dá hlas na Greenlightu :).
    Až bude profil na Greenlightu nahozen, hodim sem přímý link.

Případně zde je ještě naše FB stránka: http://www.facebook.com/TripmineStudios

Díky :)
  • Nevíte jestli ještě na twitteru existuje parodie na jaydeeho?
    • Lukyz
      Je tady nějaký historik, který mi dokáže říct, kdy se poprvé objevilo #máknoutsi ? *1*
      • ringmancz
        myslím, že během E3 2014. jaydee si mě zablokoval, takže podle hashtagu to nenajdu, ale můžeš to zkusit ty
        • Asi to smazal, protože jsem to nenašel *9*
          Každopádně je sranda kolik lidí si z něj dělá pr*el *1*
          • njn uspech se nepromiji
    • Inquisitor
      https://twitter.com/JaydeeczParody
      • Děkuji
    • Vogon
      Otázka by měla znít takto: "Lze parodovat parodii?".
      • Tilwaen
        Nelze, ale jako náhražka nám to musí stačit, když se přes ambasadorovo mocný ban filtr nedostaneme. Resp. dostali bychom se nepřihlášení, ale to už je moc máknutí si a já osobně mám radši leháro. Časový manažing je důležitý.
  • ucho

Hry s předběžným přístupem (Steam)

http://store.steampowered.com/app/227720/?snr=1_200_200_Early+Access_104_3

zajímavé, ale zdá se, že tahle hra, jak je prezentovaná na videu, bude vypadat úplně jinak. teď ji předělávají tak, že přidají víc hloubky a hra nebude čistě 2D. je zvláštní, že člověk si takhle koupí hru s nějakým vizuálem a nakonec z toho zřejmě vyleze něco jiného... k čemu je vlastně ten předběžný přístup u takového typu hry dobrý? :)
    • GlaDOS
      Ta hra bude technicky pořád z 2D pohledu. Jen tak do světa přidají víc alternativních cest, což rozšíří pohybové možnosti. Právě kvůli sledování postupu vývoje a možnosti získat hru levněji předběžný přístup je. Pořád lepší, než si hru předobjednat a doufat v dobrý výsledek.
      • ucho
        no už to nebude 2D, bude to 2,5D, bude ve scéně hloubka, což je změna celkem velká... hra už rozhodně nebude vypadat jako v traileru. bohužel tam mají jen jeden prototypový screenshot a na výsledek si ještě budeme muset počkat.
  • God-of-War

Přeložený seznam změn, které přinese příští velký patch pro Battlefield 3.

Tomu řikam pořádnej repair
  • Do registrů STEAMu přibylo Halo 1 až 3, Duke Nukem 3D+, Fez, Shadow Warrior a mnoho dalších titulů.

Hmm, podle ruské stránky je tam Halo 3 záznam den, ale podle téhle už půl roku http://cdr.thebronasium.com/sub/15738. Navíc ty komunity Steam zase vypnul. Možná Valve troluje *1*
  • Ubisoft chystá na příští středu (27.2.) tajemnou Assassin's Creed událost.

Že by nextgen Assassin?
  • CD Project Red (Zaklínač 2) se rozhodlo navždy skoncovat s DRM ochranou u her. Snad to bude počátečním...

joooooooooooooo, jste mí hrdinové (a vaše hry žeru! a kupuju!!!)
  • Připadá vám kult okolo The Legend of Zelda: Ocarina of Time trapný? Fajn, tak si ale nedjříve...

Článek se sice pěkně četl, ale jinak je to jen samé úžasné, nevšední, výjimečné, originální, parádní, a to je prakticky vše. Já jsem doufal, že dostanu konečně důkaz, že Zelda je tak úžasná, jak všichni tvrdí, ale kromě soundtracku tam snad není jediný pořádný důkaz, příklad, vysvětlení, whatever. A pak aby mi nepřipadal ten kult směšný...
    • A co je tak skvělého na jiných hrách ze kterých si místní diskutéři obecně nadělávají do kalhot? Deus Ex 1? Half Life? Fallout 2? Co je na nich skvělého? Zahraj si je, třeba pochopíš... a pokud ne, tak to prostě nejsou hry pro tebe.

Ale dám ti nápovědu. Na každý Nintendo systém jsou dané Zeldy vždy mezi nejlepšími hrami. Gameplay je vždy vypilovaný a herní obsah míle nad konkurencí? Před Legend of Zelda na NES neměly hry obecně velký otevřený svět, neměly různé itemy, neměly příběh, neměly možnost ukládat a pokračovat be svém dobrodružství. Gameboy hry vypadaly spíše jako Tetris. Pak přišlo Link's Awakening, který hádankami předší spoustu dnešních her pseudo puzzle her. A Link to the Past pro SNES je dodnes jedno z naprosto nejlepších akčních RPG v nebi s hrama jako Batman: Arkham City... tss, vždyť to v podstatě je 2D Batman: Arkham City... jednoduchej, ale perfektně fungující bojovej systém, 2 velké světy na projití, různé gadgety na získání, tajemství na nalezení, upgrady na vybojování, různorodí bossové atd.

Ocarina of Time přišla jako blesk z čistého nebe v té době a každého dostala svou kvalitou. Když se říká, že to je nejlepší hra všech dob, tak to není daleko od pravdy.

A kolem každé hry je taky spousta otazníků, a zajímavostí pro fandy, kteří se v tom rádi rochní. Najdi si původní koncept Ocariny, jak ho Miyamoto vymyslel... proti tomu působí dnešní hry, např. Skyrim jako dětská skládačka a jako oceán s hloubkou kaluže, kterým je... a to byl rok 1998

Takže SWtOR da best a žij blaze!
      • Jak DE, HF, tak F2 mě dokázali zajmout svými specifickými prvky, které nikdo nezapomene opomenout, když hru nikde vyzdvihuje. Oproti tomu většina lidí, od kterých jsem něco četl o Zeldě, se většinou uchyluje k obecným věcem, nebo hůře prostě jen pocitům a prázdným superlativům. Jak popisuješ, tak Zelda přišla s mnohými originálními prvky, které se postupně rozšířili, ale co mě konkrétně zajímá je spíš to, v čem jsou ty zmíněné prvky o tolik lepší než v ostatních hrách. Asi se kouknu po tom konceptu, co jsi zmiňoval, třeba konečně dostanu vysvětlení.

A kromě toho opravdu nechápu proč sem naprosto bezpředmětně taháš TOR. Jediné vysvětlení které mě zatím napadá je, že jsi prostě idiot, který se neúspěšně snažil plivnout.
        • No moment, proč by to mělo být o nějakých specifických prvcích? A proč jsou obecné věci a pocity při hodnocení podřadné? To není srovnávání výkonu motoru, někdo může zbožňovat Fallout 2 konkrétně (třeba) kvůli atmosféře a humoru a někdo může zbožňovat Zeldu jako celek bez vyzdvihování nějakých konkrétních prvků.

btw mimochodem mám zrovna Zeldu OOT 3D rozehranou (nikdy předtím jsem žádnou Zeldu nehrál) a je to skvělá záležitost, i když nic o absolutně nejlepší hře ve vesmíru bych asi netvrdil. Taky nedokážu vyzdvihnout jediný "killer" prvek - ta hra má příjemnou atmosféru, zajímavý pohádkový svět, dobře se hraje, dobře funguje pocit tajemna a objevování nových věcí atd atd... a všechno tohle prostě funguje perfektně jako celek, který ale samozřejmě nemusí sednout každému. Jedné věci strašně lituju - že jsem to nehrál před těmi 14 lety, v té době by to pro mě bylo něco neuvěřitelného.
        • Vysvětlil sis to dobře. Ringwraith a samozřejmě rádoby troll.diskuzní je ze Skyrimu a SWTOR tak unešen, že každý jeho příspěvek musí obsahovat nějakou stupidní narážku na jednu z oněch her. Bohužel si z nějakého záhadného důvodu maže account a neustále mění jména, takže plugin na jeho blokování ztrácí jakoukoliv účinnost, za což mu patří dík, protože bez pravidelného přísunu jeho blábolů by to zde "byla opravdu nuda" *11*
    • První skutečné herní dobrodružství.

Stvořené v geniální mysli Shigeru Miyahona.
  • zx_spektrum

Battlefied 1

*8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit