-
Respawn vydali obrovský patch pro Titanfall, který přidává spoustu věcí. Mimo jiné možnost privátních zápasů, úpravu týmových barev, vylepšuje menu, balanc apod.
Obrovsky 90 Mega :D -
-
*1* obrovský co do počtu změn, nikoliv samotné velikosti souboru *1*
-
Woe, bleskař je z vesnice. https://www.youtube.com/watch?v=FG1AQcGGSec by mě zajímalo jak dlouho kopíroval samotnej TF z disket. *5*
-
-
Všichni majitelé Total War Warhammer dostanou 10. srpna jako dárek 30 nových jednotek do hry.
https://www.youtube.com/watch?v=yz7qXNJglxI -
-
nemam rad regiments of renown, strasne zlahcuju hru, a neviem sa prinutit ich nepouzivat :)
-
-
DirectX11.1 zůstane exkluzivitou Windows 8, starší operační systémy se prý nedočkají.
kdyby vyvojari chteli podporovat windows 8 tak by jim to aspon z puli proslo. jenze oni nechteji, tak MS asi trochu splace nad vydelkem :). -
krátká recenze Xbox One controlleru na PC
Jde to. Už to není takové WOW jako při nákupu Xbox 360 ovladače před lety, ale ten už má nejlepší za sebou... Problémů má nový ovladač pár, a to přesně. Prvním jsou zadní tlačítka (bumpery), které jdou příliš ztuha, což je otrava, existují hry, které je používají dost. Druhý problém je samozřejmě ten, že ovladač k PC nepřipojíte bezdrátově, takže můžete do šuplíku schovat dvě duracelky, které vám Microsoft přihodil v balení. Tak snad až ovladač vyjde oficiálně pro PC, dočkám(e) se nějakého toho receiveru, jako je k předchozí generaci ovladače.
Plusů je taky pár, naštěstí už ne přesně, ale pouze obrazně. Tím největším je, že Microsoft moc neexperimentoval a ovladač je v podstatě stejný. Jestli je o něco menší, plošší a s menšími analogy, to netuším, ale po dvou minutách ho v ruce přestanete vnímat, protože dojmově splyne se zkušeností, kterou jste měli z X360 ovladače. Takže to mi napovídá, že jde stále o excelentní gamepad, možná ten vůbec nejlepší. Na druhou stranu i takový Dualshock 4 mi nepřijde vůbec zlý, ale k PC bych si ho nepořídil, hlavně kvůli špatně umístěnému levému analogu a tomu otravnému světlu, které se hloupě zrcadlí, kde to jen jde. Jako další plusy bych jednoznačně viděl analogové triggery, které mají fantasticky plynulý a jistý stisk i návrat do výchozí pozice, asi nejlepší věc na novém ovladači. Milionkrát lepší je pak směrový kříž, ale to hlavně kvůli tomu, že původní byl tak nepoužitelný - navíc ho člověk zas tak moc nepoužije, a když ano, tak jsou to většinou pitomosti jako změna taktiky ve sportovní hře, nebo listování v inventáři - na konzoli, kde slouží i k primární navigaci, jde samozřejmě o mnohem důležitější prvek. Tu prý skvělou vibrační odezvu jsem zatím neměl jak vyzkoušet, stejně jako vnímám neutrálně třeba nové analogové páčky, které mají po stranách hrubou texturu. Můj bíly X360 ovladač je teda už hodně sešlý stářím, ale pořád je hezčí než ten černý u Xbox One, ale to je jen detail na závěr.
Takže vyměnit nebo nevyměnit? Pokud vám slouží starý, tak rozhodně ne, obzvlášť pokud ho používáte jako bezdrátový. Pokud hledáte nový ovladač a nelpíte na bezdrátovosti, asi nemá smysl brát X360 controller, protože novinka je o něco málo lepší. Na druhou stranu je starší ovladač opravdu hodně levný a v ničem podstatném není výrazně horší. To jsem vám asi moc neporadil. :-) -
-
Dualshock 4 lze bezdrátově na PC už od počátku ;)
"...hlavně kvůli špatně umístěnému levému analogu a tomu otravnému světlu, které se hloupě zrcadlí, kde to jen jde ..."
To "otravné světlo" které jen vybíjí akumulátor jde v obou ovladačích , které jsem našel pro emulaci snadno deaktivovat . No a prohozená pozice směrový kříž / levý analog .... to je přesně ta věc co já odrostlý s Dualshockem zase nikdy nepřekousnu na Xbox ovladači :DDD -
-
Jasné, ale já o DualShocku na PC opravdu neuvažuju, takže vypínání světla ani neřeším - když hraju na PS4, tak mi překáží. Atmosféru to nevyvolává, protože nemám čas to sledovat (jsem blízko monitoru, takže ten svou září přehluší ovladač) a ještě se mi to zrcadlí. :-)
Druhý argument chápu, já první gamepad koupil až právě X360 controller.
-
-
-
Toki Tori 2+
EURO €13.99
USD $14.99
GBP £11.99
South / Eastern Europe €10.99
Rubles 299p.
CIS $9.99
BR Real R$24.99
tak vzhledem k tomu, že jsme snad východní evropa, tak jsme dopadli celkem dobře. + 10% sleva pro fanoušky, takže by to mělo vyjít na 9,9 eur. to jde. v prodeji od čtvrtka. -
Mark Rein (Epic Games) viděl začátkem tohoto týdne tu nejúřasnější věc od Nvidia. Nejedná se o grafický,...
.:D:D a to som myslel že viem česky:D:D -
-
bleskař je děsnej lajdák... buď má poruchu soustředění, nebo fakt vždycky někam šíleně spěchá, že si to po sobě ani nepřečte... je to každou chvíli :(
-
-
Je to bleskař, aspoň to přidává na autenticitě a prožitku té bleskovky, je to tak čerstvé že se mu z toho ještě klepou prsty *1*
-
Dyt je to Pepa Dvorak,proste jenom chvata,chvata,nema chvili klid.....:D
-
-
-
Playstation 3 za 3990,-
Sony Centrum v Brně - Galerie Vaňkovka má v prodeji omezený počet kusů Playstation 3 160 GB + 1 hra dle skladových zásob za 3990,- -
-
díky, koupeno, potvrzuji :)
-
-
Jakou jsi si vzal hru zdarma? Slo vzit jakoukoliv nebo ti dali vybrat mezi Fifa 09 a Fifa 10? :D Bych si vzal Black Ops 2 a razem bych mel PSko za trojku :D
-
-
šlo vzít jakoukoli, kterou tam měli. velký výběr nebyl (+- 12 her). ps3 jsem si koupil hlavně kvůli red dead redemption (to tam neměli, takže to asi bude muset přinýst ježíšek). chvíli jsem váhal nad resistance 3, ale pak jsem sáhl na klasiku uncharted 2. a abych nebyl škrt, vzal jsem si ještě little big planet jedničku (a teda taky proto, že mám takový blbosti rád :) ). a jako bonus už mi ta ps3 skvěle funguje jako mediální centrum :)
-
-
S Uncharted 2 jsi dobre udelal, vyborna hra. Doporucuji zaplatit si na 3 mesice PS+ pro tech 10 her zdarma. Ted je tam Infamous 2, Motorstorm Apocalypse, LBP2 (snad to tam jeste je, nekdy to meli vymenit), Crysis 2, Ratchet a Clank All 4 One a zbytek si ani nepamatuju
BTW jako medialni centrum pouzivas co? Pokud to nepouzivas, tak doporucuju PS3 Media Server...lepsi uz to nebude *3* -
-
ano, PS3 Media Server a zatím naprostá spokojenost :)
-
-
-
-
-
na e-shopu jsem nenašel bohužel a do Brna daleko.
-
-
Minecraft obvinen za nasili :D
Zak si prinesl do skoly nuz na maso, kladiva, nenabitou zbran a zasobnik se sesti naboji (neslo by z ni vystrelit)
vini se za to Minecraft :D
http://kotaku.com/now-weve-heard-it-all-minecraft-blamed-in-school-viol-1418633346
*15* -
-
copak z toho chtěl asi vycraftit?
-
Zcela logicky... *2*
-
-
Dan Vávra:
Lately, I had some arguments with Bethesda fans about absence of toilets in Skyrim. I did my homework guys! :)
http://p.twimg.com/Azzp-LUCEAAhyLQ.jpg:large -
nevidel som dnes fight club, dúfam, že ste ich tam za tú **(samocenzúra)** PS4 reklamu riadne zvozili. nepamätám, kedy som mal naposledy blokovanie reklamy na stránke, ktorú navšetevujem pravidelne, games to práve dokázali zmeniť. je rozdiel byť skalný a zaslepený fanúšik. pán smutný, je čas s tým niečo začať robiť. takto agresívna reklama je kontraproduktívna. pre inzerujúceho, ako aj pre médium, ktoré inzerciu sprostredkuje koncovému užívateľovi. ak máte v tiscali tak **(samocenzúra)** manažérov, bolo by fajn, napísať o tom vysvetľujúci článok. buď vám pomôžeme svojimi reakciami = dostanete argument, alebo aspoň budeme vediať, že sa treba odporučiť ku konkurencii.
robíte dobrý obsah, ale tá reklama vás pochová.
-