-
Hudba k Spec Ops: The Line
Jedna naprosto neaktuální informace. Věděli jste, že výborné score k Spec Ops: The Line složil Elia Cmíral, český emigrant, který má na svědomí třeba hudbu v The Last Express, Roninovi nebo Habermannově mlýnu (a taky, ehm, v Piranha 3DD). Škoda, že ty skladby nevydaly jako album (ideálně jedno CD score a druhý CD soundtrack, byť ty písničky jsou samozřejmě v pohodě dostupný), takhle je člověk odkázán na rip hudby přímo ze hry, což k samostatnému poslechu není zrovna nejideálnější. -
Tříletá holčička byla obyvatelem světa The Elder Scrolls V: Skyrim vykázána z místnosti. To...
to už je vážne dem*ncia ale keď si niekto myslí, že toto je tá pravá zábava pre svoje 3-ročné decko tak prosím... -
-
Tříletá holčička byla obyvatelem světa The Elder Scrolls V: Skyrim vykázána z místnosti. To...
Fakt nepochopim, jak nekdo necha 3lety dite sekat ve hre sekerou lidi. Jeste nerozezna hru od reality.
Pak at se vsichni divi, az v 5ti letech nekoho poboda. -
-
Mam rocni holku a taky mi nutne chce sedet na kline, kdyz hraju AC:R... a chapu, ze ve trech letech chce i ovladac a je malinko mensi zlo ji ho na chvili pujcit, nez mit pul hodiny peklo na zemi. Neni to tak, ze by ji to nechali hrat porad.. a je to tam hlavne kvuli konci, kterej je luxusni (:
-
-
Z MMORPG MapleStory unikly osobní údaje třinácti milionů jihokorejců.
ať si raději hraje s mamkou v kuchyni, třeba pak zachráníte nás chlapy, abysme si nemuseli vařit sami, jako to děláme teď, protože ty blafy od našich holek se teda žrát nedaj.. -
O tom,co je mensi zlo v tomto veku,by se dalo z dlouhodobeho hlediska polemizovat ,ale do vychovy Vam kecat samozrejme nehodlam *3* .
-
-
-
Ona to není zábava vůbec pro jakýkoli věk.
-
-
Pozdravuj tvou nevestu BF3 *3* .
-
-
-
Dark Sector (Steam)
za 1 euro
http://www.bundlestars.com/store/darksector/ -
Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...
Smůla, na facebook se registrovat nechci, ale hlasoval bych pro Score. -
-
Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...
Taky se nechci registrovat na FB, ale hlasoval bych pro level. Sice jsem uz par let ani jeden casopis nemel v ruce, nicmene za dob kdy jsem kupoval byl LeveL o nekolik trid vys... -
-
Minulý čas je na místě ....
-
-
-
Tomb Raider se bude muset obejít bez demoverze, vývojáří nechtějí spoilerovat příběh. Tak proč prostě...
To je největší blbost kterou jsem kdy slyšel...V editoru smrknou jednu demo misi během 10ti minut... -
Nekonečný Labůžo #03 František Fuka
http://www.youtube.com/watch?v=WfWMVxa5KiE -
-
Připadá mi, že Červ nám nějak zhubnul :-D
-
Co fuka ale tenhle! https://www.youtube.com/watch?v=cWBHHtLr-Es
-
-
Pane jo oni ještě žijí !!!! *8*
-
-
-
No
Zakoupil jsem si a hraji Deadpool a můžu říct, že tak zábavnou hru jsem nehrál už léta. Pro neznalce komiksů a angličtiny je to zbytečné, ale pro ty ostatní je to naprosto skvělá zábava. Recenzi tady na games musel dělat nějaký suchar, protože tohle je ten správný letní hit:) Peněz rozhodně nelituji a oželám i postarší grafické zpracování hry. Ale to ostatní. Lahůdka:) Vřele doporučuji:) -
-
Deadpool
Souhlas, já to dohrál na jeden zátah. Sice to má repetitivní úkoly a od závěrečného bosse jsem čekal více, ale je to napěchované hláškami, dobrými nápady a super postavami. Navíc se to dá dohrát za jedno odpoledne :) -
-
Spise minus nez plus. Jinak souhlas zabavilo i kdyz se hodne rychle ta pachut vytrati... a za par mesicu upadne v prachu zapomneni.
-
-
-
Transistor cena
jsem nečekal, že se tohohle někdy dožiju, cena na PS Store - 490 Kč, cena na steamu - 19 eur = asi 520 Kč -
-
záleží jakej potřebuješ no, ale normální tranzistory se daji sehnat kolem 20-30 Kč
-
To by sis koupil jen season pass :-D základní hra stojí na steamu 49éček se slevou v předobjednávce
-
-
To asi koukáš na jinej Transistor
-
-
-
X-Com 2 za 300
https://www.humblebundle.com/monthly
a k tomu dostanete dalších 5 her. minulej měsíc byly vydařený, ale když zveřejnili (pro mě) nezajímavej Vermintide, tak jsem po roce předplatný zrušil. a pak tam dají Project Cars, po kterým jsem pokukoval ve slevách na steamu... -
Obrazem: Xbox One ovladač na motivy seriálu Breaking Bad (Perníkový táta).
Wow no tak to je... ovladac... s obrazkem. Skvely... alespon myslim. -
-
Obrazem: Xbox One ovladač na motivy seriálu Breaking Bad (Perníkový táta).
Tou farbou aj tym vyrezom tvare mi to skor pripomenulo zostarnuteho Gordona Freemana..
-