-
Pokud nehrajete Batman: Arkham přes STEAM, pak se vám po zrušení služby Games for Windows smažou uložené...
A jak je to s jinejma hrama? Např. DIRT3, GTA IV atd? :) -
-
Akcie Ubisoft klesly po oznámení odkladu Watch Dogs a The Crew o 22 procent.
část z nich asi nepujde hrat vůbec *16*
-
-
Jak dopadl souboj úspěšného účastníka GT Academy Petra Doležala s šéfredaktorem serveru iFaster (a závodníkem)...
Hezky si s panem "normálně to jezdím jinak" zacvičil. :) -
Ukázka animací ze zrušeného RPG od Obsidian s názvem Aliens: Crucible.
Tak hlavne ze mame "dodelanou" tu "lepsi" z tech dvou adaptaci. Mainstream akce vs. netradiční námět pro rpg by retarded producers -_- -
-
přesně, proč nemůžou udělat nějakou pořádnou gamesu s vetřelcema a furt vyráběj jen takový pakárny (poslední dvě aliens hry)...
fakt si přeju, aby se to neprodávalo, aby to těm pakům rozhodovacím konečně došlo. a pokud se to prodává, tak to znamená jediný: už nejsme cílová skupina :( -
-
Kdyby se to neprodávalo tak řeknou "Alieni už nikoho nezajímají, proto je uložíme na nějakou dobu k ledu" jako vždy.... Kdy těm blbbečkum dojde že to neni žánr, ale zpracování!!!!
-
-
-
WOW! Ve velikonočním překvapení Square Enix bylo Life is Strange Ep 1, Just Cause Collection, Hitman Absolution Elite Edition a Deus Ex GOTY Edition.
Potěšilo. Kupoval jsem i vánoční překvapení a měl jsem tam úplně jiné hry, takže paráda. -
Téměř 60% hráčů dle výsledků studie trolluje pro pobavení v online hrách.
ne "trolluje", ale "trollovalo alespon jednou". -
-
generation of attention wh*res... jsou vděčný i za negativní reakci na svoji osobu.
tohle je myslím věc, která se poslední dobou hodně rozlejzá a není to úplně něco, co by se mělo ignorovat... -
Co se vůbec za trolování v určitých hrách považuje? Když někdy vidím BF3 trolling videa, tak si říkám, že dnes je vlastně troll už asi úplně každý už jen tím, že tu hru zapl *1*
-
-
Koukej, já vidím 2 druhy, například na lolku, kde bud je skill který tě s 101 hp zabije tím že tě trolil http://www.youtube.com/watch?v=pAPYk_C2ZZU , nebo nějáký šašek který trolí tím způsobem že pokazí celou hru, jelikož schválně vzal špatnou postavu, schválně umírá atd.
-
"[...] which is defined by the study as 'intentionally provoking or antagonising users in an online environment' [...]"
-
-
-
South Park cenzura
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/03/censor.jpg
viva la pc verze -
Pár klíčů
Hue - 6TCLA-LGTWM-IH3MC
Dirt: Showdown - D67Q2-4F869-QZP40
Unbox - PRXX9-X4ZTG-EF062 -
-
Diky moc za Hue a Unbox
-
-
Diablo 3 patch 2.3.0+4. sezóna
Tak trochu jsem doufal, že redakce se o tom zmíní aspoň v pitomé bleskovce, protože to není bezvýznamný patch. A co vlastně přináší? Kromě nové sezóny, o které si řekneme později, tak padlé království Barbarů ve III. aktu Ruins of Sescheron (pravý horní roh). Zde najdete také nejdůležitější věc tohoto patche tzv. Kanai's Cube. Tento předmět přidává 7. různých možností využití.
1. extrakce schopností zbraní/zbrojí a šperků, kdy si je následně na sebe nasadíte jako pasivku. Takže každá postava má tři sloty, kde si vyberete schopnosti zbraně, kterou extrahujete pomocí kostky. Takže já mám teď například +50% proti elite ze zbraně, 10 000 regenerace z bot a 6 skeletonů po masivním zabijení ze šperku. Pokaždé je ale předmět zničen, ale získáte následně jeho maximální sílu.
2. Vlastně vytvoří legendární předmět s novými staty. Tuto schopnost ale moc nepovažuji za dobrou, protože její cena je příliš vysoka na to, aby člověk vyhodil 50 legendárek.
3. Upgrad vzácného předmětu (žlutý) na legendárku
4. Přeměna setovek. Když máte setový předmět zbroj a potřebujete helmu, tak pomocí tohoto lze ji získat.
5. Odstranění snížení předmětu.
6. a 7. jsou pak fičury na přeměnu gemů (Ruby atd.) na typ, který potřebujete. Cena za 8 kusů je 500 000.
Samozřejmě to není všechno. Na první dvě schopnosti u kostky potřebujete suroviny. Ty získáte pouze tím, že každý akt splníte všechny bounty a od Tyraela získáte truhlu. Každý akt=jiná surovina, tedy celkově 5 surovin. Cena u přeměn není velká, většinou bez bonusových truhel spadnou pokaždé 3 suroviny. Další novinkou je RIFT a GR. U riftu už nemusíte mít gem na vstup. GR se změnil. K dispozici máte nejvyšší možný rift, co jste sami nebo se skupinou projeli (já mám otevřený 52. úroveň). Gemy, pak lze vylepšit jedině v případě, že stihnete RIFT dojet v čas. Pokud chcete vyšší rift, musíte svůj nejvyšší dojet v čas a otevře se Vám možnost další úrovně. Odpadá tedy to nudné a strašné vlnové zabíjení, jak to bylo dříve. Další novinky jsou samozřejmě nové sety v sezóně, truhly u bossů, kde je Bounty, kde máte garantované vždy kameny. Příjemným překvapením pak nová Shrine, která vyvolá 6-8 goblinů. Samozřejmě rozdílné druhy. Sezóna začala dneska v 17:00. Novinkou je systém questů, kdy za každou úroveň je hráč odměněn nějakým menším dárkem. Ať už pet, nový vzhled či vlajka pro hrdinu:) Takže směle do války, Diablo 3 už se pěkně vybarvila:) -
-
Mass Effect
Jelikož je herní sucho a není co hrát (z nových her), včera jsem konečně po x letech odkládání nainstalovat jedničku a doufám, že ta trilogie je tak dobrá, jak se říká. Těším se až se do toho pořádně ponořím.
To jen aby jste věděli. -
-
Nic nevynechávej a dej si to celé. Jako RPG byc neoznačil ani jeden díl, pokud za tím hledáš něco víc, než jen označení hry, kde si vylepšuješ nějaké vlastnosti. Nenechej se ani odradit těmi kecy o zmršeném konci trojky. Podobně to je řešeno u spousty jiných her, tady se na to jenom víc nadává. Ta série rozhodně není dokonalá, ale pokud jsi fanoušek sci-fi, příběhových her bez větších zádrhelů a nějakého toho střílení, tak si to pravděpodobně pořádně užiješ.
-
Spise nechapu jak takovouhle pecku mohl nekdo prehlizet, ci dokonce odkladat.
ME 1 takovy rozjezd, ukazka vseho mozneho (v te dobe jeste mlady vojak Shepard, bez zkusenosti, ktere ale razem ziska a dojde mu ze neni vse ruzove tak jak se zda... interakce hrala az druhou notu zamrzel jen obrovsky vesmir kde vybizel k prozkoumavani presto se dalo vicemene jen tezit coz bylo zdlouhave a nudne)
ME2 Starsi Shepard( ten zacatek, tedy bylo to ve 2 dile ze ne jak ho "vykopali") Vice zkusenosti proto taky vice moznosti pri rozhovorech , dynamictejsi akce s vice moznostmi.
Grafika vylepsena, hratelnost lepsi strilelo se ale i hlavne mluvilo a pak ty emocionalnevypjatejsi diky rozhodnutim ktere bohuzel ovlivnily konec , celkem drsnym zpusobem.
ME3 Jeste starsi, uz ne vojak ale Commander sve vlastni lodi, ( ostatne to uz by vicemene ve 2jce) uz to slo vicemene v zajetyc slepejich...tak treba vypichnout momenty znovuzrozene Citadely, nebo prvni (posledni) boj na maticce zemi. O konci si obrazek udela/udelal uz za jiste kazdy sam (jenze se tak nejak dalo cekat kdyz to bylo zavrseni serie, ze to nebude takuplne happyend).
Extended cut vicemene splnil prani olepsim konci no. Me se spise libilo to DLC posledni s klonem. To bylo paradni zavrseni.
Zbytek je radsi spoiler... aby si to nevidel. Nevim jak to hodit postupne tak si to precti potom. -
-
Proč mu jako rozepisuješ příběh?
-
-
Takto ma skryte, muze si to precist az dopari... omlouvam se, nenapadlo me ze toho bude tolik , zrovna ja co spoilery rad nemam. Priste se to nestane nesmim se nechat unest...
-
-
Naštěstí to čtu až teď, kdy je to hozené do spojleru.
-
-
-
No, hezky jsi vyspoiloval půl příběhu.
-
-
Pockej... jak vyspoiloval. Nenapsal jsem nic konkretniho. Kdybych napsal ze o co se jedna to jsou spoily ne.
Ono, bez spoilu to proste popsat nejde... napsat ze ME1 byl prvni a nic tam nebylo zato ME2 prohloubil lepsi grafikopu a dynamictejsi hratelnosti a ME3 byl vicemene recyklat ktery jen zlepsil hratelnost by bylo trochu zavadejici. -
-
Jak zavádějící? Naopak by to byl celkem hodnotný příspěvek. Kdyby byl uvozen "podle mě...", bylo by to úplně ideální. Rozhodně lepší, než psát, co se bude dít.
-
-
-
-
Všichni tady zas říkají, co je nejlepší. Zvláštní, já mám zdaleka nejradši jedničku, ale určitě bych netvrdil, že je "nejlepší". Je to prostě jiná hra.
-
-
Já mám zase radši asi 2ku i když je to težká volba. Teda až na to, že 3 je nejhorší, tam mam pocit se shodneme všichni.
-
-
Tak mě na jedničce šíleně nebavil systém inventáře, miliarda schopností, které v důsledku byly o ničem a neustále mě nutili sebou brát Thayu nebo Garruse, abych byl schopný cokoliv otevřít. Omigelu jsem měl tunu, takže všechny zámky jsem používal na to. Sice skvělý příběh, ale po čase šílený stereotyp, pohyb s Macem byl pro mě osobně utrpení a vedlejší mise jedna veliká nuda, která šla podle tří šablon. Systém přehřívání zbraní mi také neseděl. Dvojka zase byla blbá v systému boj vs příběh. Kdy ale vedlejší příběhy+DLC jsou oproti jedničce skvělé, ale hlavní mise pokulhavá. Naopak se mi líbí poslední mise, kdy člověk musí správně volit lidi, aby mu přežili, "nutí" ho to plnit vedlejší mise k daným postavám. Trojku osobně mám nejraději, protože zkombinovala to, co se mi líbilo na jedničce a co se mi líbilo na dvojce. Navíc skvělé propojení, když člověk zachraňuje dané postavy průběhem trologie a úprava postav a příběhu podle toho. Ať už ve 2. nebo 3. díle. Nesouhlasím, že by 2. díl pouze o střílení a boji s "Rojem", to odmítám. V jedničce jsem si zastřílel mnohem více. Osobně mám 3. díl jako nejlepší i přes strašný konec, pak asi 1. díl a nakonec 2. díl. Pokud ale neumíš anglicky a nemáš češtinu, tak doporučuji to nehrát. Je to zbytečné a příběh ti pak nic neřekne.
Edit: Jak říkám clicbote, je to nuda;) Máš nový rok, zkus něco lepšího. -
No to se teda neshodnem .. 1 > 3 > 2. *16*
-
Určitě ne, první díl byl krásnej v tom objevování neznámýho. Dvojka byla podle mě nejhorší, i když uznávám, že třeba ty lokace vypadaly líp než prefabrikovaný základny v jedničce. Spousta lidí mluví o suicide mission, která mě osobně třeba vůbec nebavila. No a pak trojka, kdy už byl všude jen zmar a smrt, hektičnost. Na konec si nestěžuju ale musim souhlasit s michelangelem že to měli hloupě řešený. Na druhou stranu mě strašně zklamalo DLC Leviathan, původ Reaperů měl zůstat neobjasněn.
-
Mě přijde nejlepší protože se mi líbí že se tam spousta věcí z předchozích dílů uzavírá...
A mě poprvé ve hře bavilo dělat vedlejší ukoly protože cokoliv člověk udělal se nějak projevilo v armádě, to se mi hrozně líbilo... Vedlejsi ukoly ve hrach nedelam protoze me prijdou zbytecny, jejich splneni/nesplneni nijak hru neovlivni a odmeny vetsinou naprosto zbytecny -
Tak já se shodovat nemohu, trojku jsem nehrál. Nechce se mi kvůli jedné hře instalovat a otravovat se s Originem...
-
-
no a ja rikam, ze nejlepsi, protoze mam rad rpg, to snad smysl dava? *5*
-
-
To ne, smysl by dávalo "Mám ME1 nejradši". "Nejlepší" není slovo subjektivní, to by to muselo být "podle mě nejlepší" nebo "moje nejlepší" :P .
Pak vznikají diskuze typu "ne, tohle je lepší!" " Tamto je ještě lepší!". Bleh.
-
-
-
Jednička je nejslabší (ale nejkomplexnější RPG) ale jinak ej to supr trilogie... Dvojka má jednoznačně nejlepší dialogy/interakce s postavama a trojka je na tom nejlépe zas hratelně...Celkově je to ale pecka... Taky jsem to dlouho přehlížel...
Vypadá to, že jsem převzal štafetu po Veskoslavovi, že "n"? -
-
jednicka je nejlepsi prave proto, ze je to jediny rpg v trilogii, trojka taky ujde, az na ten posahanej konec, dvojka je odpad, pseudo gears of war, rpg nikde, jako akcni hra slaba
-
-
Konec pošahanej diky Extended cut rozhodně neni... Dvojka jako akcni hra nic moc, ale porad to je hodne ukecaná a povedená hra
-
-
ani extended cut nezachrani ten mindf*ck (impelentaci deus ex-machina)
-
To jsem jedinej komu Extended Cut přijde horší než originál?
-
-
A v cem a jak moc se to vlastne od puvodni verze konce lisi? Puvodni konec mi totiz prisel debilni jen designove (jedna "osudova mistnost" a z ni vedouci tri odbocky v barve svetel semaforu), ale pribehove byl naprosto v pohode.
-
-
-
-
-
jestli mas rad rpg, tak vynech dvojku, to je bullshit
jenom chodis a strilis, nepamatuju si z toho krome konce nic -
-
To je blbost, pro hráče, které láká hlavně kecání a interakce s postavama, je dvojka zase zdaleka nejzajímavější díl. Jak už tu bylo řečeno, tak 1. díl je aspoň trochu RPG, 2. díl je o kecání a 3. díl má nejvyladěnější a nejplynulejší hratelnost (a zmršený konec).
-
-
bioware a jejich "dialogy", jedinej duvod, proc ve hre jsou, nepokryte odhaluje az trojka, at reknes, co reknes, vliv je pouze nasledujici a) dostanes cervenej bod, b) dostanes bilej bod, c) nedostanes zadnej bod
-
-
-
U tebe sucho, u me porad kape, paklize primo neleje :) Za posledni dobu jsem dohral BROTHERS (a je to fakt pecka!), Call Of Juarez (mlask!), BASTION (aaaah!) a protoze jsem rozchodil na kompu dualshock, tak si konecne radne uzivam HOTLINE MIAMI. Vse zminene doporucuji.
-
-
Na ten dualshock, jestli mohu doporučit, tak skvělý ovladač je tento:
http://emulation-general.wikia.com/wiki/SCP_Driver_Package
Není potřeba Windows přepínat do žádného "debug" mode, funguje to jako klasický ovladač, používá drivery X360 ovladače, stačí jen připojit DualShock USB kabelem (jde rozchodit i přes BT) a ve všech hrách není třeba absolutně nic měnit/nastavovat atp. Není potřeba žádný motionjoy, vibrace fungují parádně a vůbec ;o) -
-
Zkusim. Dik za tip! Ja dualshock rozchodil nove pomoci "BETTER DS3", kterej ale stejne k fungovani vyzaduje ten pekelnej MotionJoy, byt jen ke stazeni ovladacu.
edit: Tak jsem to zkusil a funguje to skvele! Jen jsem si musel upravit DsFix, rsp. odstranit Mouse Fix mod v Dark Souls, aby gamepad fungoval i tam, ale funguje teda fakt libove ;)
edit #2: Takze libove funguje pouze pripojenej kabelem... Nehlede faktu, ze kdyz ovladac po hrani na PC zapojis zpet do konzole, tak se nakonfiguruje podle ni a pri naslednem zapojeni do PC se musi znovu nastavovat (coz je MNOHEM snazsi pres Better DS3 - zalezitost par sekund).
edit#3: Shrnuti nejelegantnejsiho reseni zapojeni DualShocku3 na PC, paklize ho budete chtit pouzivat jednou na konzoli, jindy na pocitaci - 1. Nainstalovat MotionJoy #071001 a nainstalovat z nej ovladace (jedina vec na kterou bude MJ potreba a pak je ho pravdepodobne mozny i odinstalovat - neovereno). 2. Stahnout si Better DS3 tool, zapnout s gamepadem zapojenym pres kabel, nahodit X360 profil (jakmile se ovladac zapojenej kabelem jednim klikem sparuje, tak po odpojeni funguje i bezdratove) a hrat. #blogisek... over -
-
Oh, to je škoda. Já ho právě připojuju k PC jenom kabelem a s PS3 ho střídám furt, všechno šlape. Skončím na PS3, jakmile se gamepad vypne, píchnu ho kablem do PC, nic neklikám, pustím Darksouls a hraju. Jediné co, tak po odpojení gamepadu od PC se mi spustí PS3, ale na to jsem také vyzrál: L1+R1+PS button ten ovladač od PC odpojí (mohlo by to zabrat i při tom používání BT, což jsem pravda zatím nezkoušel :/
-
-
-
Snad kromě Brothers (mimochodem, může mi někdo vysvětlit co je na tom tak úžasného?) je všechno starší půl roku, takže je sucho.
-
-
No jak to jenom rict, nemuzu vsechno zajimavy hrat ve chvili, kdy to zrovna vychazi vis? A kdyz uz mam chut a cas hrat, tak "hernim suchem" netrpim, protoze je zkratka herne nastradano... Ono totiz neni vubec spatny bejt zamestnanej i jinejma vecma nez jenom hrama :)
-
-
-
-
Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)
Cole nezklamal :D