Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promo kódy

Dostal jsem k novému procesoru promo kódy ke hrám WoT a Warfare. Ani jednu z nich nehraji. Takže dávám volně k dispozici. WoT je jen pro založení nového účtu (invite code).WoT kód: DBB9P-9ESWK-NSNFB. Warfare kód: LiwfMYrbni05S.
  • Xbox One nebude podporovat HD DVD.

To si snad děláte srandu ? *15* *15* To je jako hlásat xbox one nebude podporovat diskety. Naprosto mrtvá technologie..
    • Tak optickym mediim v podobe blu ray a dvd obecne pomalu zvoni hrana. Na druhou stranu, v nekterych oblastech budou pouzivany zrejme jeste nejakej ten patek.
      • Jack1947
        Uch No HD dvd ? To nevim , jak zvladnu . Pac ta absence uz byla u predelse generace konzoli a ted znovu opet . Takze se ho v konzolich asi nedockame nikdy . Ouuou. *9*
  • cmd42

Humble Bundle - Upratovanie

Uplay:
    Tom Clancy's Splinter Cell® UP3-47CE-AAF6-8F6A-21F6
    Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® SC3-Q37L-AWH8-GNCJ-Q4PY
    Steam:
    Startopia 92INI-6JZEB-LWV6I
    Batman™: Arkham Origins DLC RBNWB-85RM2-EB3ZX
    Gotham City Impostors: Professional Kit CVQ9G-BY09P-BVCNX
    Guardians of Middle-earth 4WATN-KC0R6-YMJ5B
    Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure BC8L5-5Z59I-980PT
  • VaZqeZ_EU

Kingdom Come Deliverance - Gameplay-Demo

https://www.youtube.com/watch?v=8pzpi_XNGvs
  • Iron Harvest je na kickstarteru

https://www.kickstarter.com/projects/kingartgames/iron-harvest
    • MickeyMutant
      Za dva dny zafinancováno a zbývá ještě celý měsíc*4*
      • Asi to bude tim ze je to po dlouhy dobe kickstarter na hru ktera uz "funguje" a navic nevypada vubec zle i prestoze je jenom trosku nudnejsi kopie CoH s robotama.
      • je fakt, ze to vypada uzasne...
  • Capcom dodal na trh rekordní množství (ve své historii) jedné videohry - počet kopií Resident...

A pritom takova blbost. *2*
  • Toki Tori

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost získat hru Toki Tori na Steamu. Pro milovníky logických her nutnost a je to téměř zadarmo. (toto není reklama, ale doporučení pro ty, kdo o té hře nic neslyšeli :) )
    • Klidne "reklamuj" prece :) Tady se navzajem vsichni upozornujou na slevy :) Trebas Red Orchestra 2 na GMG za 4.99 je krasa. Uzasna strilecka, unikat :) A nekdo kdo tam ma porad kredit z her zdarma ji muze mit gratis. A je to samozrejme klic ktery se aktivuje na Steamu
    • super, diky za info *3*
  • ringmancz

Jaké planety a zvířata nás čekají v No Man's Sky

http://www.p4rgaming.com/no-mans-sky-offline-mode-created-after-developers-got-tired-of-finding-planets-named-after-penises/
  • Radkaa

Mass Effect: Andromeda pojede při 30fps na PS4 i na PS4 Pro.

Na PS4 v rozlišení 480p, na PS4 PRO v závratném rozlišení 720p. *1* *15*
    • PanS
      Ještě by se slušelo dodat, že těch 30 FPS bude nestabilních.
      • Pan_Klobouk
        A jeste by se sluselo dodat, ze to tak bude lepsi... bo filmovost.
    • cms.sarka-tmejova

Tahle zpráva mi, jak se na Moravě říká, udělala den. Díky za upozornění!

• 0011

Není zač, jenom až se pustíš do Breath of the wild tak nezávidím neodpojitelné joycony při plnění některých svatyní u Zeldy, u mě je to jedna z nejlepších her všech dob, ale na kompletní dohraní (které za to stojí, kromě korok seeds) doporučuju si od někoho půjčit jakékoliv externí ovladače. Lite mě lákal jako sekundární ergonomičtější přenosná verze, ale klasická verze je imho mnohem lepší a nedokázal bych se vzdát některých funkcí, i Animal Crossing rád zapnu na televizi a nemohl bych si "zahrát" Ring Fit, nejlepší interaktivní cvičení všech dob.

• dworkin

Klasika je mrtě lepší. Ale ty svatyně v Zeldě, jestli myslíš ty s gyroskopem, jsou dost za trest, ať už to hraješ, na čem chceš.

• 0011

Mě vyloženě baví, teď se chystám na čtvrtý průchod z toho jeden byl master mode a pokaždé jsem splnil všechny. Jediná která mi přijde trochu o nervy je minigolfová, respektive v tomto případě spíš maxigolfová 🙂 svatyně co mi opravdu cuká nervy je jedna z prvních čtyřech v dlc Champion's Ballad na Great Plateau a ta zrovna gyroskopová není.

• dworkin

Sláva, pořád jsem se vracel, místo abych potvrzoval.

• solomon.short

Nintendo to ma spravne, ostatni to spatne okopirovali :)

• SalemCZ

Tak to je jak Pes a Fifa, hodně lidí si musí předělat střelu a centr

• 0011

Já to vím a moje svalová paměť je naučená na originál, ale spousta lidí je naučená na Xbox layout který má prohozené ab a xy a svalovou paměť nepředěláš, já mám zas problém s xboxovým layoutem a na PC to přenastavuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit