-
Promo kódy
Dostal jsem k novému procesoru promo kódy ke hrám WoT a Warfare. Ani jednu z nich nehraji. Takže dávám volně k dispozici. WoT je jen pro založení nového účtu (invite code).WoT kód: DBB9P-9ESWK-NSNFB. Warfare kód: LiwfMYrbni05S. -
Xbox One nebude podporovat HD DVD.
To si snad děláte srandu ? *15* *15* To je jako hlásat xbox one nebude podporovat diskety. Naprosto mrtvá technologie.. -
-
Tak optickym mediim v podobe blu ray a dvd obecne pomalu zvoni hrana. Na druhou stranu, v nekterych oblastech budou pouzivany zrejme jeste nejakej ten patek.
-
-
Uch No HD dvd ? To nevim , jak zvladnu . Pac ta absence uz byla u predelse generace konzoli a ted znovu opet . Takze se ho v konzolich asi nedockame nikdy . Ouuou. *9*
-
-
-
Humble Bundle - Upratovanie
Uplay:
Tom Clancy's Splinter Cell® UP3-47CE-AAF6-8F6A-21F6
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory® SC3-Q37L-AWH8-GNCJ-Q4PY
Steam:
Startopia 92INI-6JZEB-LWV6I
Batman™: Arkham Origins DLC RBNWB-85RM2-EB3ZX
Gotham City Impostors: Professional Kit CVQ9G-BY09P-BVCNX
Guardians of Middle-earth 4WATN-KC0R6-YMJ5B
Guardians of Middle-earth: Smaug's Treasure BC8L5-5Z59I-980PT -
Kingdom Come Deliverance - Gameplay-Demo
https://www.youtube.com/watch?v=8pzpi_XNGvs -
Iron Harvest je na kickstarteru
https://www.kickstarter.com/projects/kingartgames/iron-harvest -
-
Za dva dny zafinancováno a zbývá ještě celý měsíc*4*
-
-
Asi to bude tim ze je to po dlouhy dobe kickstarter na hru ktera uz "funguje" a navic nevypada vubec zle i prestoze je jenom trosku nudnejsi kopie CoH s robotama.
-
je fakt, ze to vypada uzasne...
-
-
-
Capcom dodal na trh rekordní množství (ve své historii) jedné videohry - počet kopií Resident...
A pritom takova blbost. *2* -
Toki Tori
Nenechte si ujít jedinečnou příležitost získat hru Toki Tori na Steamu. Pro milovníky logických her nutnost a je to téměř zadarmo. (toto není reklama, ale doporučení pro ty, kdo o té hře nic neslyšeli :) ) -
-
Klidne "reklamuj" prece :) Tady se navzajem vsichni upozornujou na slevy :) Trebas Red Orchestra 2 na GMG za 4.99 je krasa. Uzasna strilecka, unikat :) A nekdo kdo tam ma porad kredit z her zdarma ji muze mit gratis. A je to samozrejme klic ktery se aktivuje na Steamu
-
super, diky za info *3*
-
-
Jaké planety a zvířata nás čekají v No Man's Sky
http://www.p4rgaming.com/no-mans-sky-offline-mode-created-after-developers-got-tired-of-finding-planets-named-after-penises/ -
Mass Effect: Andromeda pojede při 30fps na PS4 i na PS4 Pro.
Na PS4 v rozlišení 480p, na PS4 PRO v závratném rozlišení 720p. *1* *15* -
-
Ještě by se slušelo dodat, že těch 30 FPS bude nestabilních.
-
-
A jeste by se sluselo dodat, ze to tak bude lepsi... bo filmovost.
-
-
-
Ahoj redakce a majitelé switche kteří mají problém s layoutem tlačítek v důsledku svalové paměti z jiných gamepadů vyšla nová verze systému která mimo jiné umožňuje přemapování všech tlačítek a uložení pod několik profilů. Mělo by to fungovat i u lite, Šárka Adam i Aleš říkali že na tím mají problém takže tady je řešení, akorát se obávám že nepůjde přehodit tlačítka fyzicky už je to nějakou dobu co jsem rozebíral joycony ale měli by být do gridu takže písmena budou natočená, ale je jen otázkou času kdy přijde nějaký výrobce s offbrandovým řešením.
-
-
Tahle zpráva mi, jak se na Moravě říká, udělala den. Díky za upozornění!
-
-
Není zač, jenom až se pustíš do Breath of the wild tak nezávidím neodpojitelné joycony při plnění některých svatyní u Zeldy, u mě je to jedna z nejlepších her všech dob, ale na kompletní dohraní (které za to stojí, kromě korok seeds) doporučuju si od někoho půjčit jakékoliv externí ovladače. Lite mě lákal jako sekundární ergonomičtější přenosná verze, ale klasická verze je imho mnohem lepší a nedokázal bych se vzdát některých funkcí, i Animal Crossing rád zapnu na televizi a nemohl bych si "zahrát" Ring Fit, nejlepší interaktivní cvičení všech dob.
-
-
Klasika je mrtě lepší. Ale ty svatyně v Zeldě, jestli myslíš ty s gyroskopem, jsou dost za trest, ať už to hraješ, na čem chceš.
-
-
Mě vyloženě baví, teď se chystám na čtvrtý průchod z toho jeden byl master mode a pokaždé jsem splnil všechny. Jediná která mi přijde trochu o nervy je minigolfová, respektive v tomto případě spíš maxigolfová 🙂 svatyně co mi opravdu cuká nervy je jedna z prvních čtyřech v dlc Champion's Ballad na Great Plateau a ta zrovna gyroskopová není.
-
-
-
-
Sláva, pořád jsem se vracel, místo abych potvrzoval.
-
Nintendo to ma spravne, ostatni to spatne okopirovali :)
-
-
Tak to je jak Pes a Fifa, hodně lidí si musí předělat střelu a centr
-
Já to vím a moje svalová paměť je naučená na originál, ale spousta lidí je naučená na Xbox layout který má prohozené ab a xy a svalovou paměť nepředěláš, já mám zas problém s xboxovým layoutem a na PC to přenastavuju.
-
-