-
aoe 3
na greenmangaming.com je sleva na steam verzi Age of empires 3 kompletní kolekce, a pokud použijete ještě voucher O3H7FE-D4NFO0-F0LIGK , dostanete se na cenu 200 Kč ( 7,2 eur, normálně i na steamu stojí 37 eur) -
Neoficiálně: V Exo Survivor módu hry Call of Duty: Advanced Warfare narazíme na zombie.
Tak vážení to tu ještě nebylo ! Zombie v COD tady jsou od 5 dílů. Bůh ví jestli ne dřív v nějakém modu. Tentokrát budou mít na zádech jetpacky a rotačáky na předloktí *15* ... -
V Něměcku se doposud prodaly 1,2 miliardy konzolí PS4 a 270 tisíc konzolí Xbox One.
Je to určitě 1.2 miliardy? Protože to zavání slušným úspěchem a totálním debaglem Xboxu *1* -
Prodeje Medal of Honor: Warfighter jsou slabší, než EA očekávalo.
Taky jim to patří, je to shit, kterej se přiživuje na značce, která už sama o sobě vaří z vody dobrejch pár let. Pokud recyklujete recyklát z recyklátu z recyklátu z recyklátu z recyklátu, nemůžete očekávat, že ze stroje vypadne zlatý prase. -
AC: Unity
Vím, že je všude přeassassinováno (divný slovo :D) a nemam zdání, zda jsem to jenom někde nepřehlídnul (jestli jo tak sorry), ale nějak jsem tady vůbec nepostřehnul (jako vždy solidní) cinematic trailer novýho AC: Unity
http://www.youtube.com/watch?v=xzCEdSKMkdU -
-
trapné, muj nazor
-
-
Monthly pack of fantastic games at an awesome price!
https://www.g2a.com/game-deals?banner=main&shop=global -
-
mám dilema. Superhot bych si zahrál, a vím, že zrovna tihle vývojáři přes G2A prodávají, ale co zbytek? klíče na Dirt jsou beztak vybraný z té akce na Humble
-
DiRT 3 Complete Edition: B62QY-RHX86-JBVKT
-
-
Obrazem: Čeští vývojáři z Dreadlocks představily vylepšené animace, nové lokace a hlavní cover art ke kyberpukovému RPG Dex.
vývojáři představily? -
-
Makali na tom tvrdě *4*
Díky za opravu.
-
-
Dark Souls 3 - Nový trailer
Konečně, klasický gameplay Fromsoft trailer s boží hudbou.
https://www.youtube.com/watch?utm_campaign=engagor&utm_content=engagor_MzgyODU5OA%3D%3D&utm_medium=social&utm_source=facebook&v=fVBFjrH-kIc. -
-
Je pěkná collectorka:)
-
safra, ono se to blíží! A mně pořád chybí jedno projetí na platinovku u Bloodborne...
-
-
Double post
-
Díky za bolestivé flashbacky na farmení Pure Bladestone v Demon's Souls.
-
-
jj, tak platinovka u Demon Souls byla trošku horší, ono u Bloodborne to není zrovna dvakrát nějaký problém, vím, že se dá nějak hrát se sejvama, ale chybí mi jenom špatný konec bez One Third of Umbilical Cord, takže to dojedu poctivě :)
-
-
-
Předobjednáno *14*
-
-
Do hajzlu, koupeno, bude lets play a hotovo...
-
-
Paráda *3*
-
Tenhle (k)anál já miluju *15*
-
-
Po té sekundě co se tam blýsknul Elite Knight set jsem se usmál, co by to bylo za Dark Souls kdyby se Miyazakiho oblíbená zbroj nevrátila.
-
-
-
17minutové video z Battlefield 4 má vyšší návštěvnost než jakýkoli trailer, který odhaloval předešlé...
Třeba někoho napadne, že dobrý gameplay video je mnohem lepší trailer, než nějaký übercool cinematic splácaniny, který s výslednou hrou maj společný možná tak logo na konci a muziku -
-
V Battlefield 4 by prý neměl být žádný kooperativní mód. DICE se chtějí soustředit jen na na singleplayer...
On to není zas takový rozdíl, vzhledem k tomu že 70% toho videa byly übercool cinematic sekvence. -
-
Pokud pak budou i ve hře, tak v pořádku. Ale třeba cinematic trailery na Old Republic jsou ukázkovej příklad, všechno pěkný, ale s výslednou hrou to nemělo skoro nic společnýho
-
-
-
Humble Bundle WB Games
bonusy budou:
- Mortal Kombat Kollection
- F.E.A.R.
- Gotham City Impostors Free to Play: Professional Imposter Kit
- Guardians of Middle-earth, s DLC Smaug's Treasure
- Batman: Arkham Origins DLC -
-
Taky jsem to na netu zahledl. Jen aby to byla pravda, v EA bundlu se taky psalo, ze bude jako bonus Dead Space 2 a nakonec clovek dostal Populous :D
-
Na ty Guardians jsem zvědavý. Ta hra má šílený neúspěch. Přitom silná značka.
-
-
Na PS3 mi z toho bylo během 5-ti minut blbě z asi tak 10 důvodů
-
-
Tak jako uvidím, jestli to dostaneme. Ta hra mě lákala, ale odmítám platit za Moba hru, která má takovou hráčskou základnu, kolik má Linux v pcv sídle Microsoftu.
-
-
Jenze tato MOBA, ma ojedinely system ktery z toho dela i tzv."SOBA" na kolik je to dobre pro hrace, by bylo predmetem nemnoha diskuzi...
-
Hlavně mě sralo že max lvl byl 11 a to jsem měl za 10 minut a pak to byla jen tupá klikačka a každej zápas zas od začátku (zas celých 10 minut! *1* )
-
-
-
-
Hraje vůbec někdo Gotham City Impostors? Minulý ten jsem to chtěl vyzkoušet a nikoho na hraní mi to nenašlo.
-
-
Já to hrál tak cca měsíc nazpátek přes Steam, dal jsem si čtyry hry a pokaždý byl server plný. Buďto jsem měl štěstí nebo ty smůlu.
-
-
To zní až moc luxusně *8* Fear 1 jsem čekal, ale to ostatní mě hodně překvapilo... Kde jsi to viděl?
-