Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    Třeba to redakci potěší :)

http://www.svethardware.cz/anketa-nejlepsi-cesky-online-magazin-o-pocitacovych-hrach/39919
  • frag.ment

Obrazem: Hotel v New Yorku se přes noc mění v obrovské PS4.

Já v tom teda žádnou PS4 nevidím..
  • Malleth

U her, které by byly podobné Heavy Rain vidí Sony velký potenciál růstu.

To je podle mě nejlepší věc na Sony. Investují peníze do her, které zas tolik nevydělají, ale posunou možnosti interaktivní zabavy. Ne jak Microsoft, který jde jen po penězích a bezpečných projektech.
    • Řekl někdo prehistorický Pandoras Box? :P
    • Souhlasim. Uz se tesim na pristi rok, kdy nam Sony naserviruje Ni no Kuni a Last Guaridan. Take bych si ale dal nejaky dalsi interaktivni film ...
      • Malleth
        Last Guardian bude geniální. O tom není pochyb
        • Tak i Ni no Kuni bude zajimave, zvlast jestli mas rad Miyazakiho. Level-5 a Studio Ghibli na tehle hre pracuji spolu, a je to hodne znat.
          • Malleth
            Miyazakiho filmy mám hodně rád, ale Level 5 moc nevěřím
            • Malleth
              Deathlok: White Knight Chronicles že je dobré RPG? Mám to doma ale nebyl jsem schopný se k tomu donutit to hrát. Od začátku příšerná nuda. Rogue Galaxy byl celkem dobrý, ale ten ke konci byl už taky dost stereotypní
            • Ale procpak ne? Hmm ... vzdyt, co si pamatuju, nevydali nikdy nic prisernyho ... serie Professor Layton je vyborna. Inzuma Eleven, i kdyz u nas ne moc znama, je zajimavy RPG titul na tema fotbalu. White Knight Chronicles (predevsim druhy dil), je velmi kvalitni JRPG na ps3 a k tomu ten novy titul Time Travelers. Navic maji na svem konte 2 kvalitni DQ hry, VIII a IX. Proc tedy L5 neveris?
      • nějaká hentai hra to Ping pong čong??
        • jasne ze hentai v kazdym tom jejich deckoprispevku je to samej čonp pong hamiku by se asi zblaznili kdyby nemohli aspon kazdy dve hodiny napsat nejakou hentai story pac takovej hiki mrmloshi si o tom nemuze jinde pokecat pac nema okoli a kouloli
          • hikkikomori jo? *3*
        • když už užíváme všechno asijský, aspoň kulturu můžeme zachovat euro-americkou... Fack hentai, fack anime, fack tyhle srance z asie.
          • Pokud chces zachovat euro-americkou kulturu (coz je docela zajimavy termin, o jehoz existenci by se dalo sahodlouze diskutovat), nestalo by za to se alespon poradne naucit psat cizi vyrazy? Mam takovy silny vtiravy pocity, ze by v tech F-bombach melo by "u" a ne "a" ... *7*
          • Trpíš nenávistí k Asii?
            >když už užíváme všechno asijský
            Aha jasně, Čína = Japonsko... ale ne, z Číny tu máme levnej šmejd a z Japonska kvalitní elektroniku a auta.
            >aspoň kulturu můžeme zachovat euro-americkou
            Zachovávej si co chceš, nepřijde mi, že by asijská (čínská, japonské nebo korejská) nějak ohrožovala tvůj způsob života. McDonalds tu máš pořád, tak hurá do něj.
            Spíš se boj muslimů... a taky těch, o nichž se nesmí mluvit urážlivě.
          • Ok, jdeme se koukat na televizní soutěže, telenovely a jíst nějaké těžké hnusné jídlo.
            Jdeme!
        • Povím ti to bez obalu.

Vyhledej odbornou pomoc! Minule jsem ti to pouze doporučoval, ale tentokrát tě už přímo prosím, protože jsi nebezpečný pro sebe i své okolí, pokud tedy nějaké vůbec máš.
        • *7*
          • EuroSamurai
            Proč na něj vubec reagujete beztak je to náká ubohá existence se smutným životem či primitiv a na takový nemá cenu reagovat .
  • Zaklínač 3 bude stát cca 40 milionů dolarů (15M vývoj + 25M marketing).

Zrovna tahle hra by se měla prodávat u hráču sama *7*
    • PS4 bude mít pro Playstation Cameru (stejně ja Xbox One pro Kinect) vyhrazený port.

Definuj mi hráče, dneska už to není tak lehké :). U mě to bude koupě ihned, ale spousta lidí z okolí co hrají, nemají o Witcherovi ani ponětí.
      • Mno já si koupím tu nejluxusnější verzi, ale kámoši si to bohužel maximalně spirátí.... To si CD projekt nezaslouží.
  • Keyz

Deponia (LEVEL 240) – klíč pro Steam:

?VWDW-MN4EW-YM!DV

? = První písmeno hry o které je řeč v rozhovoru zde na games s Jakubem Hussarem
    ! = Poslední číslo roku ve kterém byla vydána hra Crysis na PC
    • Thorar
      Podle eurogameru neznámá adventura *1*
      • pre eurokonzolegamer je vsetko nezname
      • Inquisitor
        Přesně tenhle ban jsem dostal a všiml jsem si toho až po nějaký době, kdy jsem se podíval přes mobil a můj koment nikde :) Jako měl jsem tam účet od začátku, ale po tomhle jednání jsem svůj účet smazal a už tam nikdy ani nepáchnu.
      • ucho
        se divím, že na eurogamer někdo chodí.
      • ringmancz
        recenzovali to na takovým neznámým webu, Gamespot, nebo třeba švédským Eurogameru :)
        • Thorar
          No, když jsem pod ten článek napsal, že pro hráče adventur rozhodně neznámá není, tak mi bylo odpovězeno že mainstream to nezná. Tak jsem odvětil že o mainstreamu jsem nepsal, a že chápu že to mělo být rejpnutí do levelu, ne do hry. No kdo to tam zná tak ví jak jsem dopadl. Smazán a vaporizován *1*
          • Keyz
            Mně dostává jak to mažou. Viděl jsem někoho kdo napsal reakci na někoho jiného a ten byl smazán a tedy nevíš na co vlastně reagoval.
            • ucho
              tichý bany jsou skvělá věc, ale tyhle věci by se měly používat opravdu jen na extrémní případy prudičů a tapetovače, co nepřišli vůbec diskutovat. a takový případ nastává zhruba jednou za rok... na eurogameru se to maže a banuje ve velkém a ta diskuze tam postrádá jaksi smysl.
            • Thorar
              Tak ještě vtipnější je když dostaneš ban, sice můžeš psát příspěvky, ale nikdo je nevidí :-)
    • díky
  • Na http://baldursgate.com/ běží 24h odpočet :)
    • Prorokuju f2p mlátičku ze světa Baldur's Gate.:-D
      • akcne rpg *11*
      • Core
        Nestraš! *1*
        • A ještě by to mohlo být v browseru jako Drakensang Online:-D.
          • Až ty moje plivance začínají hořet,jak když si odplivne čert. *1*
    • Core
      MASAKR!!! Dejž to ať se vzkřísí Infinity engine ve své celé kráse!!!!!!!
      Apropo, reaguje nějak ta play šipka v levém horním rohu? Mně to tady nijak nereaguje... Má něco spouštět?
      • ta šipka jen vypíná a zapíná zvuk :) a taky doufam ze to bude remake... jestli to bude nejaká blbost jako třeba ten port na mobil tak mě to fakt naštve *16*
    • EuroSamurai
      Jen at to není port pro android ale hd remake!
      A jen at tam v 8 hodin nenajdem trollface!
  • michelangelo
    Prisel jsem jen zcerit vody OT a zbytecnych diskuzi darovanim dalsi LEVEL hry, protoze me vojanceni neba .)

L E V E L K O D
    Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
    4KY4-A3JI-3FFY -
    • Tak to zase někdo vybral bez poděkování.
      • Keyz
        Může být v klidu jakmile dostanu level, taky je sem dám. *3*
        To bude asi tak za hodinu. Možná dříve.
  • Lukyz

Ve věku 93 let zemřel sir Christopher Lee

Herec skonal v nemocnici, kde byl posledních několik týdnů hospitalizován kvůli selhání srdce a potížím s dýchání.

Lee se proslavil mnoha rolemi v dnes již legendárních filmech, v pozdním věku si například zahrál Sarumana v trilogii Petera Jacksona Pán Prstenů, milovníci bondovek si jej pak pamatují jako Scaramangu z Muže se zlatou zbraní, ztvárnil také roli hraběte Duku ve Hvězdných válkách.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Christopher_Lee

EDIT: Pokud jde o fake tak se samozřejmě omlouvám, ale zpráva je i elegraph.co.uk, usatoday.com, dailymail.co.uk z českých E15 a dokonce i MovieZone - skočte se jich vedle do kanclu zeptat co je na tom pravdy.
    • Morraw
      Velký člověk a herec. Moje oblíbená - Treebeards's Song https://www.youtube.com/watch?v=9468-QKRoCg
    • To neni možná aby umřel Drákula je nesmrtelnej
      • Jack1947
        Jo ale nebyl to originální drákula.
    • Jack1947
      On hrál i v posledním hobitovy? Sarumana opět. . Jinak IMDB píší že, umřel takže je to asi tak no. *7* RIP ( čím dál méně a méně bude herců... to je smutné).
      • homeles8
        Všech užitečných lidí, co mají nějaký smysl, je čím dál méně. Zbytečných lidí, který jsou k ničemu je naopak čim dál víc.
      • *7* *7* *7*
    • http://en.mediamass.net/people/christopher-lee/deathhoax.html

je možné, že je to fake(doufám)
      • ales.smutny
        Obávám se, že linkuješ nepovedený, nevtipný Onion.

"The website “mediamass.net”
        The website mediamass.net is the medium of our satire to expose with humour, exaggeration and ridicule the contemporary mass production and mass consumption that we observe"
      • Fremencz
        Osobně taky doufám že se jedná o fake a pokud né,tak náš svět opustil další velký člověk *13*
        • homeles8
          Však mu bylo 93 let, to je krásný se dožít takovýho věku a ne smtuný. Taky bych chtěl, aby dobří lidé byli nesmrtelní a zlý umírali při porodu, ale neni to tak, tak se s tim musíme smířit. Takovej je život.
          • Jack1947
            Bohužel se musíme smířit s tím že zmetci se budou smažit v pekle ale až skončí svůj život... smutné ale to je realita. *7* 93 je krásný věk.
        • Lukyz
          Bohužel, je to tak. *9* Je to už i na telegraph.co.uk, usatoday.com, dailymail.co.uk a tyhle weby mají informace ověřený...
  • DarthSomething

DICE se nám chystá v sobotu něco oznámit.

Battlefront (3) trailer... Doufám
  • Warriosparky

Nový pořad od Games na Stream.cz

http://www.stream.cz/games-tv/10003427-divinity-original-sin
    Lukáš by teda mohl mluvit trochu víc spisovně, chvílema to trhá uši. Jinak super video. *3*
    • Draken69CZ
      Ta uhoupaná kamera a záběry zespoda kdy se Lukášovy nozdry zvětšují do velikosti sluneční soustavy mi fakt nedělá dobře.
    • Keyz
      Super, že to není dlouhé a to info se tam vešlo.
      Jen ta divoká kamera je nějaká moc divoká. Asi ten kdo to točil měl nutkání jít močit.
      Lepší když to je na dvě kamery které jsou skoro statické než, tento "reality show" styl. Kde vidíš bežícího kameramana apod. Přitom zde moderátor stojí...
    • r

Nebýt té reklamy na seznamu, tak se k tomu mainstream nikdy nedostane.
    • Nejlepší je tam komentář od nějakého bystrého studenta z Palackého VŠ:

"Bože to je ***... Proč nemůže někdo konečně udělat udělat pořádnej herní pořad pro opravdový hráče?"

Tak tento opravdový hráč to asi nepochopil, očividně nezná Games, respektive Fightclub, chodí na stream a nový Level asi taky nikdy nečetl. Ne, fakt nemá cenu tam na ty komenty nahlížet, to je fakt o zdraví. Zlatá diskuze tady.
      • Na Stream.cz chodím už dlouho a řeknu ti, že vždy když se objeví nový pořad, tak to lidi mají hned tendenci zkritizovat.
    • Spades
      Bude to nějak advertisováno i na Games.cz? Nechce se mi zakládat účet na streamu :D
    • priemernym divakom na streame je to jedno
      https://plus.google.com/photos/106378848135270560799/albums/6031947428305256977/6031947431722012546?pid=6031947431722012546&oid=106378848135270560799
      • Warriosparky
        Tak je mi jasný, že v komentářích na Streamu se to bude hemžit nadávkama, jak je ten pořad a lidi debilní. Ostatně jako na každý internetový diskuzi.
        • Stream je internetova nova. Komenty su len bonus.
      • Miserius
        Jóó, vedoucí skladu v Auto Kelly *1* Tam to musí vypadat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit