-
Nový Humble Bundle se zaměřuje na PlayStation verze her od studia Capcom.
bohužel, nebo bohudík, jak se to vezme, jenom na americký účty -
-
-
super zpráva až na jednu maličkost... vyjde to nejspíš jen na Windows Store
-
-
No a? Jinak MS tady dává hry na Steama, třeba zrovna Age a hromadu dalších věcí http://store.steampowered.com/search/?publisher=Microsoft%20Studios
-
-
No a? Pokud ti to rozkouskování trhu podle vydavatelů nevadí, tak nic. A na Steam věci dávali, ale už nebudou. I Definitive Edition AoE vyjde už jen na Store.
-
-
-
Ksakru:-D Jsem to jsem chtěl dát s komentářem na Bleskaře:-D
-
-
Konami předělalo finální scénu z MGS3 do FoxEnginu jako upotávku na nové pachinko
Viz článek na Gamesradar.
Že se Konami poslední dobou chová fakt prapodivně si všiml snad každý, ale tohle je vážně úlet.
Celkem škoda, remake by MGS3 očividně velmi slušel... -
-
Uplne me to zkazilo naladu *13* Pamatuju ze nakou dobu pred mgs 5 nwm jestli to byla spekulace Kojima chtel po ptetce udelat remake vsech dilu do fox enginu a udelat je vic openworld jestli planoval i hry z MSX tak by to vysvetlilo ten neuspokojivy konec petky
-
-
Optimalizace AC4 Black Flag na PC
Tak s tím převodem na PC to nedopadlo zrovna nejlíp....a reakce Ubisoftu je fakt na přes dr**u *10*
Snad se pro jednou nikdo nebude zlobit za pást na jiný server ... ( pokud jo smažu to)
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-20-ubisoft-na-pc-se-nestarate-o-vykon-prost-si-koupite-silnji-grafickou-kartu -
-
Táák a teď už jen čekám na pláč o nízkých prodejích a jak za to můžou piráti.
-
-
Sak se dockas, pirati muzou za vsechno i za valky nikoliv zbrane. *4*
-
-
Tak zbraně můžou za války... vážně se nechceš naučit mlčet? *7*
-
-
Dobre lidi, co ty zbrane pouzivaj samozrejmne i kulky. ... ted uz budu mozna, zticha. *3*
-
-
-
-
Ještě, že sem se nerozhodl pro předobjednávku..to by můj stroj nerozdýchal :)
-
jojo, stejný šmejdi jako EA. Já už mám AC4 týden staženýho, ale že by mě to nějak extra bavilo.. celkem průměr a dění mimo pirátění je doslova opruz.
-
-
konzolovy hry nejsou o zabave, spis o nenasilnym odreagovani, tak je musis brat *5*
-
-
Nuda s nimi ale rozhodne take neni. *3*
-
-
No jo no, kdyz je neco posleze primarne konzolove. *3*
-
-
-
STEAM spustil letní výprodej her, ve slevě nabízí téměř 13000 titulů.
DOOM se slevou 40 procent cca měsíc po vydání, tak to je dobrý výmrd. -
-
Pořád vyjde dráž než krabicovky viz JRC a Xzone. Kupovat AAA hru v digitální distribuci Steam, Origin a Uplay v den či měsíc vydání, může jenom blázen. Tady je to spíše Wau efekt, 40% sleva, ale pořád je dražší než krabicová distribuce a to nemluvím o tom, že v den vydání jsem zaplatil 1080 Kč včetně hezkého Steelbooku. Tady to je jenom na efekt, kdy si prostě řeknou lidi, 40%, to musím koupit. Funguje to tak i v klasických obchodech.
-
Proč výmrd? Už dávno je to tak, že hry se vyplatí kupovat jedině po nějaké době po uvedení na trh. Pokud si někdo kupuje hry v den vydání, dobře mu tak.
-
Kdyby to byla cena tak ok, jenže je to Steam a nikdo to asi otamta nekupoval takže šli s cenou razantnějc dolu.
-
-
Hideo Kojima naznačil na svém Twitter účtu nový Metal Gear Collection.
Takže budťo kolekce všech her předělaná pro PC nebo pro current-gen. Na starý konzole už bylo dost kolekcí. -
-
Hideo Kojima naznačil na svém Twitter účtu nový Metal Gear Collection.
No pokud by 4. díl vyšel pro PC, tak bych byl jednoznačně potěšen, ale nechválil bych dne před večerem. -
-
ty nic nechval před večeří! aby nebyla tou poslední
-
-
-
Na humble bundle je SID MEIER'S CIVILIZATION® III: COMPLETE zdarma este 22hodin ak by mal niekto zaujem. Steam key.
-
-
A stojí to za zahrání, když jsem to nehrál v době vydání? Dá se to bez nostalgie hrát?
-
-
Batman: Arkham Knight
WB games dnes oznámili, že 28.10. vyjde nový update a zároveň dojde k obnovení prodeje na Steamu.
Tak snad si budu moc 4 měsíce po vydání už konečně zahrát... -
-
I dodatecny obsah. Jeste jsem to nehral a ve stredu je volno. Idealni. *5*
-
-
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Smutné... *9* *7* -
Sui Generis examina beta release
Dobrý den, pánové. Pokud kromě mě ještě někdo sleduje vývoj Sui Generis, pak ho jistě bude zajímat, že mistři vývojáři vydali nový update, kde popisují příčinu prodlevy mezi posledním updatem a přihazují do pranice mimo jiné nové videjko. Informací je vskutku dosti, troufám si tvrdit, že by klidně vystačili na samostatný článěk (*mrk směrem k redakci*)
https://www.kickstarter.com/projects/1473965863/sui-generis/posts
https://www.youtube.com/watch?v=jiuVNSr8uO4 -
-
Skvělé jak mu nasadil tu židly přes hlavu :D
-
ano, všechny hráče izometrických rpg zajímá reálná fyzika a grafika, i když teda to kymácení moc reálné není
-
Minimálně to bude zajímat Carla :)
Dík za info. Na tohle jsem zcela zapomněl jak o tom nebyla řeč. -
No konečně nějaký postup. Nedávno jsem se na jejich stránky díval jelikož nikde o tom nebylo dlouho slyšet. Na tu hru jsem hrozně zvědavý a těším se na to.
-