-
Video: Grafické srovnání PS2 a PS4 verze Jak and Daxter The Precursor Legacy doplňují dvacetiminutové gameplay záběry z PS4 Pro verze.
Je to srovnání PS3 a PS4 verze. -
-
Lidská chyba, stane se. Co mi ovšem není jasný, proč má PS4 verze horší textury než PS3? *8*
-
-
PS3 verze je remester.
PS4 verze je jenom emulace PS2 verze -
Aby to jelo 4K HDR*4*
-
-
-
Děj příštího dílu Assassin's Creed se možná bude odehrávat v Brazílii.
Koukam ze AssAssIn asi fakt nikdy neukaze zadne smysluplne zakonceni... -
-
"I may have written the book on bad ideas, but Passos wasn't afraid to quote from it."
-
Bojim se ze to nakonec dopadne jako Lost... hloupe. Skoda...
-
Z AC se stava pomalu stejna telenovela jako CoD. Ale AC si IMHO na rozdil od zmineneho alespon drzi urcitou kvalitativni uroven a pokazde prinasi nejake drobne vylepseni, zmeny vc zmeny lokaci atd.
Proste MORE OF THE SAME. Nekomu to staci, nekomu ne. -
-
kvalitativní rozdíly bych v tom nehledal jedno jako druhé nekonečné série plnící nenasytné kapsy, i v tom COD přece každým dílem jsou nějaké novinky, pozor COD nemám rád a skončil jsem s ním, nejsem tedy zastánce, proto mi přijde obhajování AC vylepšeními nedostatečné
-
-
Souhlas, AC je na tom skoro stejně jako COD. S každým dílem nové prostředí (vlastně ani to ne, ale tak to zatím není problém) a pár nových funkcí a nový příběh. No popravdě mě AC3 vůbec nebavili, jen jsem je vyzkoušel a už se jich nehodlám ani dotknout. Je to pořád o jednom a tom samém. Jen se chci podívat jak to sakra skončilo *1*.
-
-
kdyby to bylo alespon o tom samem, ale AC3 je vylozene nudny proti ostatnim dilum (alespon pro me), zadna motivace hrat dal
-
-
-
-
fakt už nevěděj...
-
To uz bys chtel trochu moc. Na potreti se jim aspon konecne povedl zacatek :)
-
-
Z myho pohledu byl super pouze zacatek serie, Atlairovo dobrodruzstvi. Zbytek mel uz jen zajimave lokace (a trojka dokonce ani to ne).
-
-
-
Darkest Dungeon
https://www.kickstarter.com/projects/1460250988/darkest-dungeon-by-red-hook-studios
zajimavy pocin. uz se prvni den zafinancoval a streach goaly vypadaji taky pouzitelne -
-
Jop – tenhle projekt uz nejakou dobu sleduju. Chris Bourassuv vizual je velmi podobnej stylu Jakuba Rebelky (flashbacky druheho Zalinace) rsp. Mignolove kresbe (ze ktery oba evidentne vychazi) a ta je, co si budeme povidat, famozni.
-
jo, to vypadá super :) i když stretch goal "můžete si obarvit hrdinu" není zrovna terno :D ale jinak by to mohlo bejt dobrý...
-
-
Ale havno! Rychle jste zapomněli, že všichni chtějí hrát za barevný .. hrdiny, nejlíp ženskou! *5*
-
-
-
Video: Nejtěžší nepřítel z Bloodborne: The Old Hunters (mod NG+7) udolán pouze pěstmi.
fantastický boss fight, hlavně ta hudba v druhé polovině, já osobně jsem s nim měl problém i s mečem, tohle už musí být strašný nonlifer, ale proti gustu...
btw Laurence je těžší než Ludwig... -
-
lol to musí byt strašne težka hra když jen poskakuješ kolem a bušiš pestičkama *1*
btw kterykoliv boss ve wowku je težší než tohle *3* -
-
nebo Obsidian Sanctum, to je naprostej casual, i Naxx na WotlK byl dost primitní, měl bys být přesnější, dal jsi aspoň na offiku Lich-Kinga či Illidana na TBC, to bylo aspoň maso, hlavně teda HC ICC....
-
-
rikam kterejkoliv, čili i první boss v dungeonu pro levely 5. btw hezky sis ty nazvy vygooglil
-
-
vidím experta na wowko, na OS se snad ani nedalo wipnout, pokud měli hráči mozek, jinak mě samozřejmě nevytrolíš, za Shadow priesta a následně DK jsem toho nahrál opravdu hodně, takže se jsi narazil na špatnou personu Maxi *3*
-
-
to by mě zajímalo, kde ti něco dokazuji, nepokrytě se ti vysmívám, jinak je to web o hrách, tak normálně vedu diskuzi o wowku, pokud chceš vidět můj současný pvp a pve skill v mmorpg, musíš do Swtor na tomb of freedon nadd, kam jsem přešel z wowka, SWTOR je takové casual mmorpg, které můžeš úspěšně hrát, i když nemáš čas na hraní mmorpg.
-
Hlavne ze si musis neco dokazovat na internetu, ty pohadkari. *15*
-
a mně to trhá žíly, že mi nevěří Skyrim fanda.
-
Muj metr dlouhy cerny falus rika, ze lzes.
-
Jak to víš? Nejsi náhodou věštec? Máš pravdu moje Frost DK s havocama nikde nechtěli, tak jsem chodil s pugem Obsidian a Naxx na weekly, jinak jsem se do instancí vůbec nedostal.
-
Nech me hadat. Do zadne guildy te nechteli, protoze jsi za shadow priesta gemoval agilitu, tak jsi porad dokola wipoval s randomama. Nikdy ti nepadl zadny loot a proto si ted hrajes na drsnyho ze "tam nikdy neslo wipnout"... A nebo jsi konzolista co se prave probudil z vlhkeho snu o tom, jak slo hrat Wow na konzoli.
-
-
-
-
myslíš třeba Onyxia nebo Trial of the Crusader ???
-
-
-
GRID 2 - omluva
Když hra vyšla, napsal jsem tu, že to je o ničem. Nevím, jestli to bylo tím, že jsem to tenkrát zkoušel na noťasu nebo mi to nesedlo v té době, dal jsem tomu málo prostoru.. ale před několika dny jsem to nainstaloval znovu tentorkát už na normální pc a je to pecka. Vážně, grafika hodně pěkná a hodně dobře optimalizovaná, zvuky fajn, reálné licence, bezva tratě, různorodé závody a hlavně příjemná pohodová hratelnost... tratě se mění, auta přibývají, závody odsýpají, moc mě to chytlo, načínám zrovna 4tou seznonu a pořád mě to baví :) Tož tak, děkuji za pozornost kdo to dočetl až sem :) -
-
Škoda toho kokpitu no, ale jinak to není vůbec špatná hra.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=NdNtZROVcDE&hd=1 Hele :) To jsem aní já nevěděl, teď už možná do toho půjdu taky :)
-
-
To vypadá otřesně :) Samozřejmě taky preferuju pohled z kokpitu, ale ta hra se dá uplně v pohodě jezdit i z nadhledu a ovládání je slušné, arkáda s nádechem simulace (brát s rezervou).
-
-
Co je s kokpitem?
Jinak pro zájemce je Dirt 2 každou chvíli v nějaké výrazné slevě za dvě tři eura a aktuálně i v bundlu na www.indiegala.com -
-
kokpit tam není, my se bavíme o GRID 2, ne DIRT 2
-
-
Aha, tak pardon. Já v minulých dnech zrovna zkoumal Grid i Dirt a překouknul jsem se. Ale ono se z toho kokpitu stejně nedá moc hrát, i když to zase vypadá dobře, takže jeho absenci bych jako velký mínus nebral.
-
-
Jojo, bylo to tak moc náročné na vývoj, že to nějaký moder vydal pár dní po release hry... *2*
-
Vzdyt oni to uz predtim velmi proklamovaly, ze nechtej zadnej pohled z kokpitu, moc narocne na vyvoj. *3* Hra je prece jen , "devadesatiprocentni arkada". *15*
-
-
-
-
-
Jeste se omluv, hatum na konzole a meli by jsme byt Ok. *3*
-
-
Můj ty jelene.
-
Ty prostě nepřestaneš psát blbosti, že ne :))
-
-
Ne, kdykoliv si prectu "Hate" vim ze tu vzdy budes nablizku, ty se nezmenis *3* , kdyz vydrzis nepsat hate treba par mesicu, i ty blbosti ubydou... jinak tu omluvu , samozrejmne necekam. *15*
-
-
-
-
Na stránkách prima COOL běží CS:GO Championship LIVE!
-
Dva hráči se zasnoubili skrze MMORPG Rift - ach, ta romantika.
To mě připomína když jsem hrával gers of war 2 na xboxu 360 tak jsem se seznámil s holkou se kterou už žijí 2,5 roku a máme s polu dítě stáva se to -
-
pics or didnt happen
-
A copak asi dostalo dítko na své první narozeniny... Mohu hádat? *1* *5*
-
-
prvni narozeniny teprv bude mýt
-
-
Talíře? Na to je ještě moc mladý ne?
-
-
na talíře je ještě mala.p.s.je to holčička
-
-
-
-
-
Factorio - Ryzen CPU bug fix (pravděpodobně se to týká i dalších her)
Výtažek z dnešního https://www.factorio.com/blog/post/fff-239 Friday Facts #239 - PAX East report, co se týče AMD procesorů.
Pokud hrajete Factorio na Ryzenu a asi i další hry, kterých se to mohlo týkat, měli by jste aktualizovat https://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows+10+-+64 AMD chipset driver.
Factorio na Ryzenech padalo z nezjistitelného důvodu (více info https://www.factorio.com/blog/post/fff-231 a https://www.reddit.com/r/factorio/comments/8amxqg/amd_ryzen_entityrendererpreparerow_crash_87_times, tak se Wube obrátili na AMD a chyba byla nalezena a opravena, ostatní developeři měli také problémy, takže to pravděpodobně není jen zásluha Wube, že to bylo opraveno. -
-
Velitel Shepard se v příští Mass Effect hře neobjeví.
To je jasný už tak 2 roky. Článek je o tom, že nechtějí 'dalšího Sheparda', tedy dalšího neohroženého zachránce galaxie, který si myslí že spása leží ve spodkách členů jeho posádky. -
Hele co se dneska stalo? Vidím tu nicky co jsem snad ještě neviděl a někam zmizely všichni trolové...
-
-
No, každopádně jestli je to dílo redakce, tak jim děkuji.
-
To vis, vetsina z tech nejotravnejsi trollu zde jsou pravdepodobne alter ucty te same osoby a kdyz dostane ban, tak je tady klid...relativne *1*
-
Smutné je,
že nemáš o čem zajímavější psát, než jsou chybějící trolové. -
Treba ho piluji a az dopiluji a budou mit vse nachystane " Prijdou, Odrovnaji nas svym humorem". *15*
-
Dalo se čekat...zjistili že si je každej vyfiltroval tak začnou s jinym nickem...
-
-
Změna nicku u trola? To máš smrt v přímém přenosu *1*
-
-
Trolové možná zmizeli, ale plus/mínus bot je tu očividně furt.
-
-
Jo je tu furt *4* S tím nic neudělám. A napsat si antibota mi přijde jako blbost.
-
-
-
spíš bych si tipl, že nějaký trol schytal ban a slíznula to tím pádem i jeho alterega. většinou se jich vždy odmlčí víc najednou. jinak trolové žijou tím, že budují svému nicku trolí pověst, takže změna nicku pro ně není moc rozumná možnost. navíc není problém si schovat i toho dalšího trola.
-
-