Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc

bundle

Zajímavý bundle, i tím provedením
    https://www.macheist.com/
  • Battlefield Hardline Gameplay Leak

https://www.youtube.com/watch?v=0WHMCa1FbWE
    Upřímně, BF3 potřetí. EA pls stop
    • Presne! Policejni honicky, rychly auta... typickej BF3!
  • Eidos Montreal již rok a půl pracuje na dosud neoznámeném projektu.

Nejideálnější by asi bylo, kdyby se hra hrála sama a já se mohl jenom koukat <3. A samozřejmě neznám nikoho, kdo by chtěl hrát FPS na klávesnici a myši... Omg, kam tohle jednou dojde :(
  • Patch 5 pro ACU

Konečně Ubisoft došlo, že propojit obsahy více her prostě neumí a zpřístupnili všechnen odemykatelný obsah z Initiates a Companion App v základní hře. Doufám, že se z toho poučí a už podobnou hovadinu neudělají, nevyšlo jim to třetího dílu, u čtvrtého to fungovalo na hodně blbém principu (nyní KO) a u Unity to byla noční můra.
    • Jsem rad ze jsem to jeste nezacal hrat. Pockam tak jeste par mesicu a mozna to bude i normalne hratelna hra :)
      • Morraw
        Já to tak dělám už poslední 4 díly. Při vydání nového, hraju vždy ten předchozí. A funguje to.
    • Dej tomu jeste 3 nebo 4 dily a uz to urcite pobezi jak ma.
      • jakubc
        Optimisto, já bych teda neřekl, že to za ten rok a půl stihnou vyladit. :-)
  • The Incredible Adventures of Van Helsing - Complete Pack

https://www.humblebundle.com/gift?key=ARz7ts5cGnPspDNA
    • áááá Vánoce! Dík!
  • Lukyz

Patch pro Wasteland 2 přinese upgrade grafiky

Resp. půjde o převod z Unity 4.5 na 5, které má obsahovat nové grafické prvky a navíc být přístupnější pro modery...
    A já stále čekám na Red Boots DLC *1*

http://www.gamenguide.com/articles/8978/20131216/wasteland-2-beta-red-boots-dlc-best-first-day-dlc-ever-made.htm
    • mas pripravene 49,90? *1*
      to aby som zase od znova zacal hrat .. :)
  • Takhle vypadá první reálné setkání dvou lidí, kteří se před pěti lety setkali v Halo 3, před...

Je to romantické, ale dávám jim tak 6 měsíců po svatbě.
  • Počet předobjednávek Battlefield 4 je v zahraničí nižší než u předchozího dílu.

Hurá.
    • *14* *14* *14*
    • Jak už řeklo DICE, beta byla úplně jiná větev kódu a většina chyb nahlášených hráči byla v tu dobu už dávno opravena, byl to spíš stress test.. jen pro info některým
      • Jack1947
        Stress test... hmm to jsou mi noviny . Pred lety by si to nesmely dovolit, dneska dneska je ale mozne vsechno. *7*
        • Pred lety by si nesmeli dovolit co? Vydat betu zadarmo pro hrace na vyzkouseni a zaroven jako zatezovou zkousku? To myslis vazne?
          • Jack1947
            No dobra, mozna to prameni z me neznalosti Bety jako takove. Pravda ale s tim COD mam pravdu ne ze ne. *4*
          • Jack1947
            Ne, nesmeli dovolit vydat betu plnou nesvaru a bez HW optimilizace ... Stress test budiz a pokud se nepletu ani to tak pred lety nebylo. Pominul bych bBetu treba rok/pul pred vydanim ale tohle , nemohu . Nechci nikomu kazit predstavu o BF ale tady je jasne videt jak jim na hracich zalezi.
            Spravy se to ano, melo to ale uz byt . ( Nechce se mi to moc rozebirat, pac jsem to nezkousel a nevim jaktoje) v tomto pripade bych se bohuzel priklonil ke COD ktere by pro mne paklize bych byl konzumni zakaznik melo vetsi vyznam az na ty HW pozadavky ty byvaji prestrelene vetsinou ale az tak ? kazdopadne to je zas na jinou diskuzi a jinde. *4*
            • Prosimte nez zacnes psat takovy nesmysly zjisti si co vubec ta BETA je. Dekuju.
    • Me to moc neprekvapuje. Vzdyt BF4 pusobi jen jako vetsi datadisk za cenu plne hry. K tomu zase vsechny ty DLC. Kazdmu se asi nechce vyplaznout nejakych 2000 Kc za datadisk.
      • prudislav
        no fanoušci codu to dělaj už pár let ;-)
        • To je pravda. Je to stejne docela zajimave, ze jedne hre to prochazi uz par let, ale jinym znackam to proste nejak nejde.
          Jedno se Activisionu nechat musi, vedi jak sve ovecky oblbnout. Jestli jsou v necem dobri, tak prave v propagovani sve vlajkove hry.
          S minimalnimi naklady (na hru samotnou) mit takove zisky, to se musi asi umet.
          • nekromant33
            Nemyslim si ze by umeli activision nejak zvlast setrit, nejenom ze nacpou nekolikanasobek ceny samotneho vyvoje do marketingu, ale ono i tu blbou hru na "skoro" porad stejny technologii stejne delaji desitky, ne-li stovky lidi, coz taky leze do penez. Prodat to umi, to bez debat, ale penez je to stoji vic nez dost (na to jakou hru delaji).
            • Jack1947
              Vrati se jim to diky DLC, ted jen aby zavedly F2P nebo P2W spise a budou mit nadosmrti klid. *2*
    • Jack1947
      Zrejmne byli odradeni nevyvazenosti Bety. *7* *3*
      • V cem spocivala ta nevyvazenost?
        • Jack1947
          Aspon na PC, nevyvazenost/nevyladenost sak se o tom napsalo v zdejsich diskuzich tuny textu a Patch ani neopravoval zdaleka vsechno a pro vsechny. (nehral jsem , jen soudim dle zdejsich poznatku.) Ta nevyvazenost mozna v poctu hracich a poctu vozidel na hrace. To je celkem fuk nesvar jako nesvar. *3*
          • No nevyvazenost bych cekal ze budes myslet neco jako ze cinskej tank je silnejsi nez americkej ale neco takovyho se pokud vim nekona. To ze patch neopravi zdaleka vsechno pro vsechny je vcelku normalni a to zvlast pokud se jedna o betu.

Predator je koukam taky zase slusne mimo...
            • Jack1947
              Tak ok, me to uplne tak normalni neprijde ze si to nezahraly s dost nadprumernejma sestavama, budiz. Predator se snad nebere uz hodne dlouho vazne, pokud se nepletu. *4*
      • Inquisitor
        Kde si včera byl? Si tady chyběl.
      • Hlavní důvod je prostý, je to Battlefield 3.5 Ale je mi to nějak jedno já čekám na Battlefront *14*
      • Nebo zřejmě nebyli a konečně komunita dostává rozum a bojkotuje EA a jejich recyklaci podporovanou krátkou herní dobou v singlu.
        • Jack1947
          SP nemelo az do BF3 s serii nic spolecneho. Jenze to same by se dalo/da rict o COD to je panecku recyklator. *3*
  • Age of Mythology

Taky by někdo z vás, tak jako já, touží po dalším dílů, či aspoň REMAKU Age of Mythology?..Příjde mi že je to dost nevyužitý potenciál tak skvělé hry jako byla AOM.. *9*
    • O CANADA =DD Skvělá hra, nejvíce mě bavilo rotovat s budovami a stavět říši snů....
    • Pilgrim66
      Ještě pořád mám ve skříňi tu obrovskou krabici *1*

Nadherna hra
  • Thief

5 tá mise v tom opuštěném sanatoriu na ostrově, masakr ! Takhle jsem se dlouho nebál, naposled asi u Outlastu. Luxusní atmosféra.
    • Veskoslav
      Souhlasím. U mě byl problém ještě to, že jsem to hrál v noci. A přiznám se, že jsem misi raději proletěl a nemám ani 1/3 věcí z ní. Navíc ty cely a Přeměnení, no masakr, celé sanatorium jsem proplazil na "nejpomalejší" rychlost
      • Tak v noci se sluchátkama kvalitníma to je samozřejmost, jinak se snad ani hry jako je Thief nehrají :)
        • odkdy je Thief horor?
          • faitheater
            Thief samozrejme nie je horor, ale napriklad misia v sirotcinci v Thief: Deadly Shadows ma pekne hrozostrasny nadych a dokazala s clovekom pekne zatocit.
            Zvysok bola uz "len" stealth hra :)
          • Temná plíživá hra jako Thief se hraje blběji za ruchu dne když svítí sluníčko :) s hororem to nemá co dělat.
            Osobně se mi každá hra hraje líp v klidu v noci, ten klid, tma, nic tě neruší, můžeš se do toho víc ponořit.
            • No v Outlastu je taky sanatorium nebo něco takového, taky je tam tma, taky tam chodíš sám (ale nejsi tam sám) a taky se bojíš .. až si zahraješ tu kapitolu v Thiefovi, tak pochopíš.
            • to jo, tomu rozumím, jen mě zaskočilo to přirovnání k Outlastu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit