Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33

humble weekly sale

thq:
    darksiders a red faction: armageddon za dolar
    + darksider 2 a red faction guerilla za cca 6.90
    http://www.humblebundle.com/weekly
    • Tipuju, že ten, co je aktuálně na prvním místě ve výši příspěvku si rve vlasy, pokud už na to přišel. Nebo je náhoda, že tam je cena 675, když právě kolem 6,75 se pohybovala minimální cena? Ono totiž zadání s desetinnou čáskou to převádělo na poněkud vyšší částku. Pro drobné bylo nutné zadat tečku, tak pozor na to. Teď to vypadá, že už to je opravené, protože zůstávají drobné s tečkou i čárkou, ale včera jsem si toho všimnul.
      • No jo, už na to přišel. To naštve *9*
  • Lukass

Hraju ted Far Cry 5 a nikdy bych si nemyslel ale je to z novejch Far Cry nejlepsi dil.  Ubisoft dokonce vymyslel i zabavny mise a i vtipny situace obcas. .  Po 3 hodinach sem chtel hru zatratit,  jeste ze sem tak neudelal.  Vyzdvihnu hlavne bozi soundtrack,  a sandbox ktere je fakt skvele,  vrtulniky i letadla se paradne ovladaji a celkove hratelnost je fakt dost jina nez ve ctyrce.  Nejvetsi minus je tak paradoxne pribeh a ty debilni unosy.  Jinak ale pro me fakt prekvapeni. 

• Meow

Soundtrack je opravdu top. Dohrál jsem to jednou sám a poté hrál i v coop s kamarádem a užil jsem si to. 

• Jack1947

Tak v coopu se ten grind sníží, ale samotného by mě to asi moc nebavilo - navíc jsem nečekal že s New dawn bude situace už po třetí! Stejná.

• Jack1947

To koukám možná už z nedostatku her.. co já vím lenivíš🙂

Já bych si spíše dal ty DLC ta hlavní hra mě bavit nebude dlouho, nebylo to tak ani u čtvrtého dílu.New dawn bude asi velká nuda já si nestěžuji, Vyšlo Dirt rallye 2.0, zkusím Crackdown3 zapařím Life is strange 2 páč si dám rád relax a nevadí mi že už tam nejsou ty protagonistky z jedničky( naopak to více připomíná tale of two brothers) zakončím Yakuzou Kiwami protože první díl jsem tehdy nehrál.

Jo a ještšě netřeba zapomenout na METRO, to je zapářka, krátí čekání na druhej Stalker ( nebo cokoliv podobného to by byla pecka).

• Lukass

Jacku,  bavim se o FC 5.  Nelenivim,  dohral sem GoW,  dlc pro Uncharted 4, Bloodborne,  CoD WW2,  Last of Us Remastered,  vyhoda konzole je ze vsechny tyhle hry koupim bud za pakatel,  nebo je mam pujceny.  Metro i Dirt treba az zas za rok. 

Ale FC 5 povazuju po 3 za nejlepsi FC.  Jednicka je pochopitelne best. 

• Jack1947

Tak bazarovky jenže když něco baví není  lepší koupit rovnou ?

• radim.zaty

To říká někdo, kdo hry krade?

• Jack1947

Bazarovky moc vyvojářům nepřispějí, spíše naopak😉

• NumberFiveAlive

Syphon Filter bylo během vývoje několikrát téměř zrušeno a původně se točilo kolem vědců,...

jeste ze to nezrusili, Syphon Filter 1-3 jsou jedny z nejlepsich her PS1 ery
    • Jojo co já sem se u nich navztekal ale zábava to byla parádní :D
  • Jeden z hostů Fox News navrhl vytvořit seznam amerických obyvatel, kteří vlastní jakoukoliv násilnou...

Fox News jsou krajně pravicoví kreacionističtí tupci a ignoranti. V rozumné společnosti nemají ŽÁDNÝ kredit.
  • Ferdis2

Zmeny v PS+ pre PS4

"Odložený Driveclub nahradila štýlová hra Contrast"
    Paráda, na Contrast sa teším už dobre dlho.... *14*
  • Lukyz

Grip končí na Kickstarteru a připravuje EarlyAccess

Studio Caged Element spustilo na začátku měsíce Kickstater kampaň pro svoji připravovanou hru Grip, který je v podstatě nástupce série Rollcage. Za necelých 16 dní se studiu podařilo vybrat pouze $ 116 858 z celkové částky $ 498 576. Vývojáři každopádně nezavírají krám, ale připravují se vydat cestou EarlyAccessu a financovat hru podle prodejů za pochodu, což je vždy riskantnější než předem daný budget.

Spuštění na Steamu chtějí stihnou nejpozději 30. října viz oficiální stránky studia.
    • Jack1947
      To byla tedy rychlost pár dnů/týdnů ohlášené a ted už se jde na Steam... pecka. *3*
    • faitheater
      A neměl by jim tedy ten neúspěch Kickstarter kampaně něco naznačit? Aby to nedopadlo jak s Trine 3, kde nakonec nestačil ani Early Access a celá série se dává k ledu...
      • Lukyz
        Může to naznačit hodně věcí, třeba že o hru není dostatečný zájem nebo jen nemají vychytaný marketing, kdo ví.

Ceny EarlyAccessu začínají na $16 (384Kč) což je hodně slušná cena a snad to lidi přesvědčí to risknout. Navíc až vypustí hratelnou verzi tak se toho chytí herní weby, youtubeři atd.
        Já jsem peníze už poslal a doufám, že se jim to podaří dotáhnout do zdárného konce.
  • Lukyz

Gothic kolekce ve výprodeji za 3,99€

Na Steamu je po dobu 48h kolekce Gothic 1, Gothic 2 Gold a G3 za krásných 3,99€ *3*

http://store.steampowered.com/app/65540/
  • deathfish

Sony chce u svých titulů zmenšit velikost patche, který vychází společně se hrou.

A co třeba žádný patch a hratelná opravená hra už při vydání? *15*
    • To moc nejde a neni k tomu ani duvod. Nez se disky se hrou nalisuji a rozvezou do obchodu, ubehne skoro mesic. Celou tu dobu muzou vyvojari jeste pracovat na opravach a dostanes proste jeden velky patch. Spis by meli zapracovat na tom, aby po tom prvnim patchi byla hra opravdu odladena a bez velkych chyb.
      • Keyz
        Dnes je nutnost lisovat disky ve velkém množství?

Kolik pr*elí světa má nějaký extra pomalý internet a přesto si kupují konzole a do toho disky i na běžné edice?
        • Ano, vyroba a distribuce tech disku zabira celkem dost casu. Sice muzes stravit treba ten mesic casu opravovanim bugu a vydat pak nejaky hotovy produkt, ale pak stejne musis nechat mensi team lidi, ktery bude resit post release problemy a ktery se ten mesic budou dloubat v nose a dostavat za to vyplatu. Proto je mnohem levnejsi vydat to takhle a stahnout ten velky patch pri vydani. Zas tak strasne to neni i kdyz jses na pomalem netu. Jediny problem to muze byt pro lidi, kteri jeste do ted vyuzivaji FUP.
  • Assasin

Nový Assasin, myslíte že real, nebo fake? Protože to vypadá fakt hodně hezky! :))
    http://goo.gl/yVzlvZ
    • jenom dve ac hry na podzim?
      • Tilwaen
        Nezoufej, do podzimu času dost.
  • DeDy

The Forest trailer 3

http://www.youtube.com/watch?v=o9mr4k9X6c8
    Early access 22. května
    • To vypada hodne zajimave
    • ucho
      graficky to vypadá dobře, ale gameplayem si nejsem ještě moc jistej, ten závěr videa vypadal k nepřežití a bezmoci.
      • Keyz
        Já se obávám aby to nebyla klasická akce jako zombie rubačky, kde hráč lehce přemůže počty nepřátel a co mu dělá problém jsou větší počty nepřátel.

Ten konec tomu napovídal. Jestli, tam je tolik šmejdou najednou, tak nevím jak to má pak hráč řešit.
        • ucho
          když se na to video člověk dívá trochu pozorněji, tak tam některé herní mechanizmy vidět jsou. to budování vypadá suprově, celkově ta interakce se světem taky. ale ti nepřátelé, kteří si na konci poradí snadno i s plotem, to je trochu problém... ale bez pořádného gameplaye těžko soudit. vypadá to každopádně dobře.
          • Keyz
            Jo, budovaní se mi lib.
            I když jak píšeš. Ten chudák to stavěl a nebylo mu to nic platné :)
          • victor
            No ... budování hradeb je jedna věc , a vybudování funkční infrastruktury druhá . Asi bych byl vděčnější za víc možností co tvořit .... : /

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit