-
DICE se přestává věnovat Battlefield 3.
Trochu mimo. Rollie s Nokenem akorát natáčeli ty gameplay trailery, takže se přestávají věnovat tomu. Jinak samozřejmě že se DICE po vydání End Game na BF3 vykašle. Vydá 1 max 2 patche a to klidně i za rok a šlus, ale ta odkazovaná twitter zpráva byla zamýšlena trochu jinak. -
Bayoneta na PC
https://www.humblebundle.com/store/bayonetta
nemáte zač -
-
Teda ta hra už je starší a ta grafika nebude na dnešní dobu působit nic moc... ale zase bude víc detailu. ( nekazil bych si zážitek - bez gamepadu).
-
-
No tak mi porad kam jsem zahrabal ten BT modul *1* mám ještě jeden ne moc dobrý gamepad od trustu, ale k němu se nechci vracet. Tohle je bezvadně hratelné i na klávesnici, ale chci to pařit na gamepadu takže zítra prohrabu šuplíky, nicméně takhle dobré ovládání na k+m u portu jsem dlouho nezažil, navíc po nastavení grafiky na max a hlavně jedoucí 60fps vypovídá o tom, že si na tom portu dali fakt záležet
-
-
Je vidět že když jsou to roky od vydání tak ten port zmáknou, i takový patlalové *3*
Nevím já mám X360 už pár let a bez problému ( jen teda bez vibrací u některejch právě špatně portlejch her :D)
-
-
-
tak typuji že bez ovladače je to nehratelný
-
-
tak to stopro, ale jestli mi nebude fungovat switch procontroller nativně, x360 emulátor to jistí *3* což zjistím sám za 14 minut až se to dotáhne na steamu, ale neslibuju, že postnu výsledek, obzvlášť jestli se ten ovladač chytne hned sám *1*
edit: tak přece jen, nenašel jsem bluetooth adapter(procontroler jede na pc jen přes BT)ale žádné obavy, alespon ze začátku hry nemám s k+m nejmenší problém, pohyb páčkou bude lepší ale WASD funguje velmi slušně *1*
-
-
-
E.Y.E.: Divine Cybermancy
Plánujete na tuto hru recenzi? Vypadá moc zajímavě. -
Dnes ma byt velka novinka do Uncharted 3 multiplayeru. Vsude tvrdi, ze multiplayer bude zdarma a standalone, takze pokud to tak bude, určitě si to stáhněte, zabaví :)
edit: Tak uz je to asi tutovka, kdyz zapnu multiplayer uz je zprava dne ze multiplayer je free i pro ostatni, akroat to bdue mit nejaky limity či co -
-
Shuhei Yoshida zatím nedokáže říct, zda bude mít Playstation 4 regionální zámek.
To už bych teda měl Uncharted 3 konečně nainstalovat :-) Ale když on ten Red Dead Redemption sežere všecek čas.. -
-
No, s RDR Multiplayerem udeláš líp *4* Zas takový pecka ten U3 mulťák neni *15*
-
-
-
-
Svět Dead Rising 3 je mnohonásobně větší než kombinace světů obou předešlých dílů série.
Také mnohonásobně nudnější a o ničem (aspoň teda z těch videí, co jsem zatím viděl) než kombinace světů obou předešlých dílů série. -
Jeden z achievementů ve hře Thief získáte, pokud titul dohrajete až po patnácti hodinách.
jak to mám chápat? že 5 minut před koncem nechám hru deset hodin zapnutou? a pak to doklepnu? -
-
Tak když jsi dal dokupy pesimistickou variantu, tak zvládneš i tu optimalistickou, ne? *3*
-
-
rád bych věřil tomu, že dnes vyjde hra (tohoto typu a ještě raději bych věřil, že to nebude zklamání) s hrací dobou 15+ hodin :)
-
-
Tak například u Dishonored se mi po dohrání zastavily stopky na hodnotě 33 hodin...
-
-
MLF: Nejlepsi je ze se ozve nekdo , kdo by mel mlcet. Chapu no EGO chce obcas provetrat.
O.O... jo ale jasny ANONYMY SOBE ze. *3*
( Kdybys sis chtel naklikat, ja ti v tom branit nebudu). -
-
btw hl1 je pod 30 min :)
-
Nejsem ten koho myslíš, Martine. Někdo tu konečně odhalil, jak nechat zmizet nick, tak jsem toho využil. Takže to zas uklidni, ok? :)
A s tím Dishonored je to pravda. Zadej si na youtube 'Dishonored speedrun' a uvidíš. -
Eh... Nějak nevím, jestli přemýšlíš hlavou nebo kolenem. Proč bych měl mlčet? Co má můj příspěvek společného s mým egem, a za poslední, proč by měla moje anonymnost vylučovat kredit mého příspěvku? Místo toho, aby si uznal svoji mylnost a argumentoval jako myslící bytost, kopeš kolem sebe rukama a nohama jak děcko. Piš dál, končím.
-
-
Já to měl za 7hodin s tím, že jsem údajně zabil 2lidi (nic o tom nevim) a žádný hlídač si mě nevšiml (jenom infikovaný lidi).
-
-
Já měl za celou hru jedno zabiti, v nějakym momentu vypnutýho mozku mi přišlo jako supr místo k ukrytí omráčenýho strážnýho dno stoky.
-
Mně se třeba stalo, že jsem ho omráčil, blinknul jsem se s ním na nějakej parapet nebo tak, a když jsem se vracel tak jsem zjistil, že sklouzl dolů a tím se zabil, takže jsem přišel o čistej průchod. Musím říct, že se mi líbí takovýhle drobnosti na hrách.
-
Proto mam rad Anonymy, napisu ze "nejsem ten" hned je klid. Neni co uklidnovat ( pokud nejsi ten hlavne ze te vsichni znaj).
Je to kratka hra pomerne, tak ano stejne jako nejaky blazen dal HL1 do 5hodi nebo kolika lze to. -
Hele, Vaše Jackovské Vysokoblahorodí, je mi jasný že tady asi honíš příspěvky do nějaký svojí osobní statistiky, ale to neznamená, že ze sebe musíš všude dělat blbce. Viděl jsem speedrun na 42:59. Fundovanče.
-
To jsou zas kecy, od fundovaneho cloveka. *7*
-
On jde Dishonored dohrát i za 45 minut. Záleží, jak k tomu přistupuješ.
-
No, ono třeba stačilo někoho omráčit, nechat ho na špatnym místě, a krysy to dodělaly za tebe...
-
-
-
-
-
-
Chci vam jen doporucit hru o ktery mozna nevite: https://www.youtube.com/watch?v=acqpulP1hLo
Nemate zac.
-
-
Par hodin uz v tom mam a muzu to ted doporucit jeste o moc vic. Fakt me to chytlo jako maloco v posledni dobe.
-
Díky!
-
To vypadá naprosto úžasně. Dík!
-
-
Knights of Pen and Paper
Paril nekdo tuhle gamesku? me moc bavila jak na pc tak na androidu... jednoduchy,vtipny rpg a ceka nas 2
http://www.continue-play.com/preview/knights-of-pen-and-paper-2-preview/ -
PLAYSTATION 4 20TH ANNIVERSARY
Na bazaru je někdo prodává za 60 tis, ale ten vůlpes je rozbalil *1* -
-
Levnej špás teda ale ono není divu tyhle krabičky nic nevydržej A UŽ jsou pomalé před vydáním, *15* ale tak nejsem šmejd at si to ten co to koupí užije njn doba ps2)1 launche už se asi nikdy nevrátí... ono taky byla technika celkově někde jinde no.
-
Kolikže se to dostalo z těch limitovaných 12 300 kousků na Českou republiku ? Koukám špekulanti už vesele nabízejí ;)
-
-
Nepatrná změna vydání Sonic her: Sonic Lost World 29. října, Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic...
Kam to chudák zaprodanej Sonic dotáhl - nejdřív Mariův úhlavní nepřítel, nyní s ním je na Nintendu v každé druhé hře... *2*