Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen

Trump Effect

Donald Trump na Twitteru ve vší vážnosti sdílel skvělé parodické video, více než inspirované trailerem k Mass Effect 2.

Doporučuji pustit si jako první ten ME2 trailer, teprve pak naplno oceníte absurditu parodického videa. K dokonalosti tomu chybí jen stylizace na druhou stranu barikády a hláška "I am your salvation through your destruction".
    • Lukyz
      Smutný je, že kdyby tohle video opravdu vypustili v rámci kampaně, tak to voliči hltaj jak divý, jelikož je to pořád 1000x lepší než co předváděli na Floridě *11*

A mimo jiné to beru jako urážku ME *15*
    • Vogon
      Žjó, tomuhle se teprve říká "assuming direct control", kolektoři se mají čemu učit.
  • SalemCZ

RIP i od Square Enix

https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/pc-windows-download/Omikron-The-Nomad-Soul.php
  • Rocksteady Studios (Batman: Arkham City) pracuje na nové AAA hře pro příští generaci konzolí

tak doufám, že to je Arkham World :)
  • Ringwraith

Německý magazín se chystá odhalit PC verzi předtím exkluzivně konzolového RPG

Dark Souls?! Get hyped!
    http://www.dsogaming.com/news/german-magazine-pc-action-to-reveal-the-pc-version-of-an-exclusive-console-rpg/
  • LoL

After 12 hours of streaming, Siv HD hits $100K in donations for Save The Children.
    • holec89
      tak to urcite bude ve vecernich zpravach na tv nova :)
  • V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bravo EA! Bravo.. Aneb "zaručená" cesta pryč z postu nejhorší firma..
    • Tilwaen
      V čem teď budeme topit lidi? *9*
      • v datadisku.. :-) Za prachy..
        • Pche, prej datadisk. Kde žiješ? Dneska jedině DLC. Na těch se dá líp rejžovat...
    • Keyz
      Kupa holek to stejně bude kupovat a hrát to. Tedy EA to je asi fuk *3*
  • Preed
    Keby to niekoho zaujmalo tak na (hroznom,nenavidenom :) Origine su v podstate vsetky hry za 5 euro,vsetky mass effecty,dragon age,batmani,deadspace,crysis,sims vsetko :)
    • Diky za upozornění hned jsem si vzal Crysis 2 Max edition za 5 euro. Chtěl jsem i Bad company 2 ale datadisk slevněný nebyl a už mám Battlefield 3.
    • Škoda, že z těch her mám vše co jsem chtěl. Buď jsem kupoval na steamu o Vánocích nebo krabice.
    • ucho
      sims 3 stojí 40 euro, v akci je jen dvojka...
      • Preed
        Tak uplne vsetko nie,ani ME3 ale je tam toho kazdopadne dost
  • MickeyMutant
    Nové české Ubi – podobně populární a na podzim taky na prodej.
  • Grid 3

Na topinkovačích už "vyšel" včera a je volně ke stažení. Na PC se čeká. To jen pro info je to s tím, však vy víte s čím. Až tu zase někdo začne pindat, že na topinkovačích nic takového není.
    • Gambit92
      No je mi tě uplně líto, že musíš čekat o pár dní dýl na svoji nelegalni kopii než ostatní ...
    • Miserius
      Chlapče, musíš pochopit že to že něco unikne dříve a stáhne si to 10% potencionálních zákazníku a to že něco unikne později a stahne si to 50 potencionálních zákazníků je docela rozdíl...
    • A ty seš překvapenej? U naprosté většiny multiplatformních her je konzolová venku dřív. To, že i s tím náskokem je i tak nejstahovanější PC verze, je věc druhá...
    • konzole jsou warezackej raj, ubisoft uz to pochopil, bali kram a stehuje se zpatky na pc
      • Dobrej trolling. Dokud PCčkáři budou hrát "na warezenou" ve větším množství, jak konzolisti, Ubisoft a osatatní se na PC stěhovat rozhodně nebudou.
        Rada: Přestat hrát na warezenou.
      • jo, ja slyšel že tahle generace konzol už je poslední a pristi nebude.
        • Miserius
          *1* Máš pravdu, Sony vyslalo jednoho špeha kterej to vykřikuje po vesnicích v ČR
        • Prej jo no. Ale teda nevím, nevím. Žeby celej herní průmysl utáhlo PC? To se mi nějak nezdá....
        • SalemCZ
          chudák Nintendo
    • Jack1947
      Tak plakej, máš btw ještě čas. Já kvůli nedostatku času jsem se k tomu nedostal třeba to budeš hrát první a na kompjůtru. Jen pro info. *4*
  • 12 palců vysokou sochu draka Alduina a oficiální artbook jste doposud mohli získat pouze zakoupením...

Čím degradovala zberateľskú hodnotu zberateľskej edície prakticky na nulu. Pre túto firmu typické... *10*
    • heh

Klasika, co se divis ? :-D
      Dalsim oblibenym trikem je "Kusove omezena edice!! Kupujte a nebudou" pak mesic pred vydanim fakt nejsou a tyen pred "Najednou nam dorazila zasilka od jinud a mame jich plne sklady.."
    • Ty delas,jako kdyby si mel v planu to za par let prodat za nekolikanasobne vyssi cenu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit