-
Trump Effect
Donald Trump na Twitteru ve vší vážnosti sdílel skvělé parodické video, více než inspirované trailerem k Mass Effect 2.
Doporučuji pustit si jako první ten ME2 trailer, teprve pak naplno oceníte absurditu parodického videa. K dokonalosti tomu chybí jen stylizace na druhou stranu barikády a hláška "I am your salvation through your destruction". -
-
Smutný je, že kdyby tohle video opravdu vypustili v rámci kampaně, tak to voliči hltaj jak divý, jelikož je to pořád 1000x lepší než co předváděli na Floridě *11*
A mimo jiné to beru jako urážku ME *15* -
Žjó, tomuhle se teprve říká "assuming direct control", kolektoři se mají čemu učit.
-
-
RIP i od Square Enix
https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/pc-windows-download/Omikron-The-Nomad-Soul.php -
Rocksteady Studios (Batman: Arkham City) pracuje na nové AAA hře pro příští generaci konzolí
tak doufám, že to je Arkham World :) -
Německý magazín se chystá odhalit PC verzi předtím exkluzivně konzolového RPG
Dark Souls?! Get hyped!
http://www.dsogaming.com/news/german-magazine-pc-action-to-reveal-the-pc-version-of-an-exclusive-console-rpg/ -
LoL
After 12 hours of streaming, Siv HD hits $100K in donations for Save The Children. -
-
tak to urcite bude ve vecernich zpravach na tv nova :)
-
-
V základní edici hry The Sims 4 nebudou k dispozici bazény ani batolata.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bravo EA! Bravo.. Aneb "zaručená" cesta pryč z postu nejhorší firma.. -
-
V čem teď budeme topit lidi? *9*
-
-
v datadisku.. :-) Za prachy..
-
-
Pche, prej datadisk. Kde žiješ? Dneska jedině DLC. Na těch se dá líp rejžovat...
-
-
-
Kupa holek to stejně bude kupovat a hrát to. Tedy EA to je asi fuk *3*
-
-
Keby to niekoho zaujmalo tak na (hroznom,nenavidenom :) Origine su v podstate vsetky hry za 5 euro,vsetky mass effecty,dragon age,batmani,deadspace,crysis,sims vsetko :)
-
-
Diky za upozornění hned jsem si vzal Crysis 2 Max edition za 5 euro. Chtěl jsem i Bad company 2 ale datadisk slevněný nebyl a už mám Battlefield 3.
-
Škoda, že z těch her mám vše co jsem chtěl. Buď jsem kupoval na steamu o Vánocích nebo krabice.
-
sims 3 stojí 40 euro, v akci je jen dvojka...
-
-
Tak uplne vsetko nie,ani ME3 ale je tam toho kazdopadne dost
-
-
-
Nové české Ubi – podobně populární a na podzim taky na prodej.
-
Grid 3
Na topinkovačích už "vyšel" včera a je volně ke stažení. Na PC se čeká. To jen pro info je to s tím, však vy víte s čím. Až tu zase někdo začne pindat, že na topinkovačích nic takového není. -
-
No je mi tě uplně líto, že musíš čekat o pár dní dýl na svoji nelegalni kopii než ostatní ...
-
Chlapče, musíš pochopit že to že něco unikne dříve a stáhne si to 10% potencionálních zákazníku a to že něco unikne později a stahne si to 50 potencionálních zákazníků je docela rozdíl...
-
A ty seš překvapenej? U naprosté většiny multiplatformních her je konzolová venku dřív. To, že i s tím náskokem je i tak nejstahovanější PC verze, je věc druhá...
-
konzole jsou warezackej raj, ubisoft uz to pochopil, bali kram a stehuje se zpatky na pc
-
-
Dobrej trolling. Dokud PCčkáři budou hrát "na warezenou" ve větším množství, jak konzolisti, Ubisoft a osatatní se na PC stěhovat rozhodně nebudou.
Rada: Přestat hrát na warezenou. -
jo, ja slyšel že tahle generace konzol už je poslední a pristi nebude.
-
-
*1* Máš pravdu, Sony vyslalo jednoho špeha kterej to vykřikuje po vesnicích v ČR
-
Prej jo no. Ale teda nevím, nevím. Žeby celej herní průmysl utáhlo PC? To se mi nějak nezdá....
-
chudák Nintendo
-
-
-
Tak plakej, máš btw ještě čas. Já kvůli nedostatku času jsem se k tomu nedostal třeba to budeš hrát první a na kompjůtru. Jen pro info. *4*
-
-
12 palců vysokou sochu draka Alduina a oficiální artbook jste doposud mohli získat pouze zakoupením...
Čím degradovala zberateľskú hodnotu zberateľskej edície prakticky na nulu. Pre túto firmu typické... *10* -
-
heh
Klasika, co se divis ? :-D
Dalsim oblibenym trikem je "Kusove omezena edice!! Kupujte a nebudou" pak mesic pred vydanim fakt nejsou a tyen pred "Najednou nam dorazila zasilka od jinud a mame jich plne sklady.." -
Ty delas,jako kdyby si mel v planu to za par let prodat za nekolikanasobne vyssi cenu.
-