Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaklínač

Tak a dost,nemá někdo číslo na Zaklínače ,,chcu Hlavu toho kdo vymyslel tu totalně nejvic otravnou reklamu na games co tu kdy byla.
    • Mě by spíš zajímalo jak si dokázal, že se ti nezobrazuje nick ani "(anonym)".

?!
      • Seznam automobilů z GTA V včetně obrázků.

Anonymous
    • Keyz
      Jo, to si vyřiď s Geraldem.

Přeji hodně štěstí....
      •  

*Geralt

..přestaňte mu komolit jméno, po tom všem, čím si musel chudák projít si tohle fakt nezaslouží *2*
      •  

*Geralt

..přestaňte mu komolit jméno, po tom všem, čím si musel chudák projít si tohle fakt nezaslouží *2*
    • ucho
      je to divný, ale žádná reklama mě neotravuje a to nemám žádný adblock. snad jen ráno vyskočila nějaká podivnost, ale od té doby normálka a klasika, dala mi už pokoj...
    • -

To už je horši než ta kostka od axe a to sem si myslel že horši už to byt nemuže *14*
  • MickeyMutant

Saints Row: The Third nabídne "děvkařský mód"", ve kterém se budete bránit proti nájezdům nepřátel.

To není "děvkařský mod", to je "zkurvený mod". Jen se nebojte toho překladu.
  • Americké úřady se postaraly o vypnutí jednoho z největších uploadovacích serverů Megaupload.com....

A naši starý známý Anonymous se už postarali o pár webů USA :) I smell cyberwar
  • EA nabízí PC hráčům týdenní bezplatné členství ve službě Origin Access.

Nestudoval jste někdo ty podmínky? Není v tom nějaký háček? :) Těch 10 hodin BF1 by se mi hodilo, na zjištění jestli mě to chytne..
    • Pilgrim66
      Chtěj kreditku upfront, s tím, že je po těch 7 dnech je autocharge, ale můžeš to samozřejmě v průběhu zrušit. Takže jedinej háček může být, že když to zapomeneš před koncem zrušit, tak tě to chargne 4 éčka.
      • Tnx! *3*
        Náhodou s Adamem by si rozuměli (viz poslední podcast) *2*
      • ringmancz
        takhle mluvíš běžně?
        • Pilgrim66
          Používám všechny tyhle (online) služby v AJ, takže to ze mě padá trochu automaticky takhle. Ale je pravda, že když se na to zaměřím, jak jsem to psal, tak je to malinko hrozný .) Ale tak snad tazatel pochopil co potřeboval.
  • Malleth

Update: Tomb Raider: Definitive Edition poběží na Xbox One při 30 FPS a na PS4 při 60 FPS. V obou případech...

https://pbs.twimg.com/media/BeqSE-yCcAAgw3-.jpg
    • Mě tam pobavilo tohle *1*

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/805/454/original.jpg?w=600&h
    • To je zvláštní. Rok stará hra a jede na Xboxu jen při 30 fps. Halo pojede v nativním při 60 fps, stejně jako Titanfall. Rok stará hra na PS4 je při 60 fps a inFamous na PS4 v nativním při 30 fps. Tady jdou vidět rozdíly mezi jednotlivými vývojáři, a to, že si nikdy nebudou rovni ve vývoji her.
      • Očividně totiž každý cílí na něco jiného (viz. třeba Ryse: jede v 30 FPS a 900p, ale dokázali udělat zatím nejhezčí hru na nové generaci, oproti např. Forze, která jede v 1080p a 60 FPS, ale co do grafiky ještě má co dohánět, ač vypadá skvěle). U některých žánrů navíc 60 FPS není vůbec důležité (a pochybuji, že u Tomb Raidera to bude hrát roli).

Dále jde taky o čas - když mají vývojáři dost času (ale i zkušeností, což s novou generací zatím nemají), mohou ještě výrazně výsledek změnit optimalizací. Tomb Raider: DE je ale jen upgrade již hotové hry, a tak se s tím nemohli mazat několik let, muselo to být rychle hotové.
        • Pravda je, že na konzoli tyhle hry s pomalým gamepadem tolik fps nepotřebují. Teď se vyjímečně neposmívám, ale konstatuju fakt. Na PC když zaměřuješ s myší a děláš různé pohyby rozdíl mezi 25 a 60 třeba vidíš, u konzole si nejsem tak jistý, tam prostě zmáčkneš páčku a kurzor ti pomalu najíždí.
          • kennyB
            To chce trochu praxe, pak se tak pomalu nepohybuje. A vzhledem k tomu, že se jedná o rok starou hru , tak by snad TR neměl nějak zásadně kolísat.
            • Já pořád nechápu, co má stáří hry společného s tím, jak jede na nových konzolích. Tu hru vyvíjeli pro PC (kde prakticky nejsou omezení), PS3 a Xbox 360 (se kterými mají roky zkušeností a znají je od A do Z). A pak jí věnovali čas v řádu měsíců na mírný upgrade grafiky a optimalizace pro nové konzole, které jsou venku dva měsíce (a z toho, co víme, ještě v létě neměly úplně hotové ovladače a operační systém).
    • Keyz
      To by mě zajímalo, jaký to bude grafický rozdíl. Přece jen při 30 FPS může grafiku hodně napálit . Aby to jelo 60 FPS to již není taková sranda, jestli slabé PC.
  • Co hrajete na Androidu?

Já teďka hraju na doporučení Rybky Monument Valley a je to fakt skvělý. Jinak dál Color Zen, Život není krásný 1 a 2, Mimpi. Taky jsem zkoušel Brány Skeldalu, ale na 4 palcovém displeji nicmoc. Jinak dál občas něco ve ScummVM a Prehistorika.

Co vy?
    • nekromant33
      GBAčkovej emulátor = všechen volnej čas v haj*lu
    • victor
      Real racing 3,
      • Jack1947
        Do te doby nez to zaclo tlacit, (nakupem novych aut) do mikrotransakci... jako vestina mobilnich her... zalozenych na freemium modelu.
    • Slash of the Dragoon
    • kennyB
      Taky hraju život není krásný. Je to skvělá hra *3*
  • Veskoslav

Bleskovky

Total War: Warhammer II se blíží mílovými kroky a je dobré si prohlédnou bojiště, kde prolijete krev bezvěrců ve jménu Rohaté krysy!

Metroid: Samus Returns je očekávaný návrat krále na 3DS. Hráči mají možnost si hru vyzkoušet přímo v dění Gamescomu.
  • Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

jako recese docela dobrý :).
  • Sega zřejmě s sebou na E3 přiveze "nový svět zábavy".

Žeby nová konzole? *1*
  • Inquisitor

Hra zdarma

http://store.steampowered.com/app/264240/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit