Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kompilace Karla Drdy

Jistý velmi hodný uživatel dal dohromady kratší kompilaci fightclubových návštěv Karla Drdy, která tak vychází na hodinu a půl.
    https://www.youtube.com/watch?v=hqFi9F9xzLI
    https://www.youtube.com/watch?v=1_G9Hx0JC_8

Jako bonus tu ještě je čtvrthodinová kompilace Vávry.
    https://www.youtube.com/watch?v=whcjRhXpgGE
  • CrowbCat strikes back

https://www.youtube.com/watch?v=A8P2CZg3sJQ

:DDDD
    Ja ty jeho videa miluju.
    • MickeyMutant
      • Meow
        Tohle je trapný jak saně v létě
        • MickeyMutant
          Ten příspěvek na Redditu je naprosto kouzelnej, má všech pět pé diskuzních stereotypů, až mám dojem, že to tak někdo napsal schválně. Dramatickej přednes to dobře podtrhuje. Těžko říct, co ti připadá trapný, jestli originál, nebo interpretace, případně oboje.
          • Meow
            Ten přednes samozřejmě, stejně jako celej retoš Jim.
    • Lukyz
      Zbožňuju to Howardovský... *1*
    • 0011
      Tak samozřejmě nejde o žádnou herní revoluci, ale celých zatím 18 hodin jsem nenarazil ani na jeden glitch co jsou na začátku videa, za mě osobně 7/10 a největší negativum je pro mě absence podpory hotas, který nechci emulovat a hrát si z nastavením citlivosti, pokud přidají nativní podporu pro hotas a jak slibují přidávání nového obsahu, tak tam určitě strávím ještě hodně času, ano mohla by být levnější, ale malé studio o 15 lidech odvedlo lepší práci než leckterá velká studia se stovkami zaměstnanců
  • MickeyMutant

Sony si zaregistrovala ochrannou známku "The Sentinel".

O Sony jsem se toho z odkazu moc nedověděl, zato jsem zjistil, že bleskař sleduje twitter Larryho Hřyba.

#guiltypleasure
    • Tilwaen
      Třeba ten náš Bleskař občas úmyslně dává do Bleskovek špatný link, aby si ověřil, zda na to vůbec ještě někdo kliká. Já se rovnou přiznám, že neklikám. Zrovna Larry Hřyb je sice nuda, ale kdyby tam dával víc soutěží s koupelovými povídkami, tak bych klikat začala, ty byly dobré.
      • MickeyMutant
        Češi jsou smějící se bestie, musí si zřejmě bleskař často připomínat památná slova Reinharda Heydricha. Snad z těch bleskovejch reakcí nezhyne na celkovou otravu organizmu.
        • Tilwaen
          Je pravda, že se nám chudák asi nikdy ničím nezavděčí, ale zrovna s těmi koupelemi jsem to ironicky nemyslela. Ty mě opravdu pobavily mnohem víc, než cokoliv v tom linku mělo být původně.
  • residentevilfans

Resident Evil Zero (Q) HD Remaster

https://www.youtube.com/watch?v=gDZBRhjy_ME
  • MrSanta

Dragon Age: Inguisiton Trailer

Prostředí velmi pěkné - https://www.youtube.com/watch?v=fzuR1Fn_b48. Akorát jsem nějak zaspal. Žil jsem v domnění, že hra dorazí až v roce 2015 a podle traileru to vypadá už na tento podzim.
    • vizualne zatial cliche, som zvedavy ci aj pribehovo
  • Lukyz

Wasteland 2: Director's Cut

Zkoušel už někdo DC verzi W2? Nějaké dojmy, postřehy?
    Já se k tomu dneska pravděpodobně kvůli Zaklínači nedostanu, ale zajímalo by mě, zda je se na co těšit *15*

EDIT: Tak jsem to zkusil a bohužel celkem zmrvili kameru, takže se čeká na hotfix *7*

EDIT#2: To byla rychlovka, kameru už opravili *4*
    • Je to o dost lepší. Grafika značně lepší, herní změny menší ale pečlivě vybrané.... Povedlo se to. Ten kdo to nekoupil a uvažoval o tom, by to měl brát.... Skvělá hra.
    • Morraw
      Teď stahuju. Bohužel mám rozehraný MGS a zítra začínám se Zaklínačem, takže to fakt jen vyzkouším *1*
    • ja az zajtra, dnes je to na steame, zajtra to bude na gog.
  • MishKonn
    Dva díly Amnesia jsou nyní zdarma na steamu.
  • Slovo "Xbox" bylo v tomto roce vyhledávanější než "Playstation", a to jak ve vyhledávači Bing,...

Jasně, že bylo slovo "xbox" vyhledávanější, protože "playstation" není důvod vyhledávat. Lidé hledají "ps3". A tam už ta statistika vypadá úplně jinak. Hodně tendenční článek.
    • Není to článek, ale bleskovka a nemáš to nakonec jedno? Nejhledanější bylo, je a bude péčko *15*
    • PS3, xbox 360

http://www.google.com/trends?q=PS3%2C+xbox+360&ctab=0&geo=all&date=ytd&sort=0
    • Hanzales

Slovo "Xbox" bylo v tomto roce vyhledávanější než "Playstation", a to jak ve vyhledávači Bing,...

...a taky beztak hned další slovo za tím "xbox" bývá "iso" nebo "torrent" :D To pak není divu, že je to slovo vyhledávanější ;o)
  • Ronox

Evolve PC Big Alpha Steam klíče:

Klíče rozebrány.
    • nedela evolve nahodou to same studio co ma na svedomi tu prisernost left4dead?
      • Ronox
        Ano šílenost, které se do roku 2012 prodalo 12 milionů kusů a šílenost, která má velký podíl na další co-op hrách pro čtyři hráče.
        • ano a taky hra se žádnou fyzikou a animacemi
          • Ronox
            Je vidět, že miliónům to nevadilo a užívali si dobrej coop. Přestaň se tu prosím tě zbytečně shazovat.
            • a ty prestan argumentovat milionem lidi bez mozku *3*
        • Jack1947
          Tak ho ber s rezervou je to náš max, L4D2 byla parádní hra ale tady mi to zas tolik nesedí zatím.

Možná kdybys ty nebo někdo jiný hodil své vlastní dojmy, jak se to vlastně s tou hrou má no.
          • Ronox
            Je to sranda jenom je opět nevychytaný matchmaking + v tenhle moment nemůžete být čtyři kámoši proti pátému jako monstru. Když jste čtyři v partě a pátej se chce připojit jako monstrum, tak mu to ukazuje, že je lobby plný, tak doufám, že to pak zpřístupní. Jinak mechaniky jsou fajn a je to fakt o týmové hře a pokud chcete monstrum zdolat, tak fakt musíte hrát tu classu, kterou máte. Stačí aby se na to medic na chvilku vykašlal a všichni lehnete. To samý je s trapperem, který monstrum uzamkne atd.

Jinak je mi jedno jestli max/nemax. Jestli je to troll, tak je to ostuda, která má k trollovi daleko. Jestli troll není a je prostě takový jak se prezentuje, tak to je obyčejný blb bez rozhledu a věčný nespokojenec.
            • Ronox
              Jo není to zrovna tak lehký, jak ukazovala videa. Samozřejmě záleží na skillu a na tom, jak rychle ho najdete a začnete zabíjet a nebo jak rychle se on dostane na další evoluční fáze. Párkrát to bylo fakt o vous, několikrát se na to medic vykašlal nebo umřel a pak popadala část týmu a je sranda sledovat posledního hráče, jak utíká a kupuje ostatním čas, aby se mohli znovu respawnout. Rozhodně to ale není tak jednoduchý, jak to vypadalo a to je fajn.
            • Jack1947
              Díky, matchmaking je ostatně největších neduh dnešních her s lobby systémem. Takže ok, mne hlavně trochu vadilo tedy trochu hodně že právě to monstrum není tak silné a dá se dle prezentovaných videí z gameplay zdolat poměrně snadno, což podle tebe nen tak uplně pravda no. Což jsem rád...

Ježíš tak si z trolla/tla nic nedělej... já ho mám docela rád. On není tak špatnej jak se zdá no.
    • Draken69CZ
      Vybráno a na mě nezbylo :(
    • Hanzales
      Díky moc. Také jsem si jeden vzal. Bohužel už byl poslední, tak info pro ostatní, že už netřeba zkoušet.
    • Jeden jsem si vzal, děkuji *4*
  • EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...

Hlavní otázkou dne je: proč to asi EA chce vydat dřív než vyjde zaklínač? Protože se EA už teď bojí, že lidi budou porovnávat zaklínače 3 s dragon age 3. Což se i tak stane, ale když DA3 vyjde dřív tak to může dostat lepší hodnocení.
    • Viktor_H
      "Protože se EA už teď bojí, že lidi budou porovnávat zaklínače 3 s dragon age 3." - To podle mě není ten důvod. Hlavně asi nechtějí konkurenci z komerčního hlediska. Jenže já si myslím, že většina hráčů, má-li se rozhodnout, jakou ze dvou her si vybere, a jsou-li dobré obě dvě, nakonec zvolí obě... Na trhu je rozhodně místo pro dvě openworld RPGéčka najednou a týmy by se spíš než v rychlosti vydání měli předhánět v kvalitě...
      • Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny.

No mě je jedno kdo to vydá. Mě hlavně záleží na tom, abych se u té hry dobře bavil.
      • Rozhodně souhlas - to předhánění s datem vydání je hrozná věc.
    • Vrook
      Witchera jsem začal hrát teprve minulej tejden a kdybych to měl porovnat s DA1, který mě celkem bavilo, tak Witcher jednoznačně vede. Nechápu, proč jsem ho nezkusil dřív.
      • Protože Bioware jsou kanadští "borci" a CD Projekt jsou polští "zelenáči". Naštěstí začíná být čím dál více lidí, kteří to začínají měnit na polské borce a kanadské lamy.
        • Only the Sith deal in absolutes
          *1*
        • Viktor_H
          Kanadští borci a polské lamy je stejně zjednodušený, černobílý a ve výsledku přihlouplý pohled, jako polští borci a kanadské lamy...
        • Vrook
          Naštěstí je tu ale pár lidí, kteří danou hru nehodnotí podle pověsti studia, ale podle její kvality. Od BW jsem hrál za ty roky spoustu kvalitních her a pár špatných. Od CDProjektu jen Zaklínače. Věřim, že třeba za 10 let, pokud ještě CDProjekt existovat bude, tak seznamu jejich her taky objevíš nějaký ty horší.
          Ale tak jako tak, já se prostě nerad bavim o jednotlivejch herních studiích timhle stylem. Zajímaj mě jednotlivý hry a jejich pozitiva a negativa. To je vše..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit