Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony vydá 14. října (minimálně na australském trhu) novou verzi dvojice PlayStation Move ovladačů s Micro-USB portem. Cena je nastavena na 120 $ (= 2910 Kč).

120$ australských dolarů není 2900,-
    • V článku bohužel není zmíněno jaké dolary myslí. Ale právě nejspíše americké, protože australský dolar není $, ale A$ :) Ale zase je fakt, že to je psané na australském webu, takže kdo ví :)
  • ucho
    taky na steamu čucháte summer sale? kdypak ho asi spustí :)
    • Čichám čichám pozdější summer..tak na červenec
    • MrSanta
      Typuju to na pátek. Letos se musím krotit, plánuju akorát ultimátku F:NV.
    • Co? summer sale? A já si zrovna dneska přinesl GOTYnu Borderlands :/ a ta neni přes steam :/ Pokud bude na steamu ve slevě, tak budu hodně nasra*ej :/ Jedině že by byla za hodně nízkou cenu..
    • Miserius
      Yep :) Mam rad ty jejich akce kdy clovek sbira achievementy, jako o minuly svatky. Je to tak i v lete? Loni jsem top nejak nepostrehl
      • ucho
        jo, myslím, že byly i letní achievementy. ale už si nějak nevybavím, co se sbíralo :)
        • Miserius
          Parada, me doslo ze jsem se asi zucastnil. To byla klasika, jeden obecnej achiev a zbytek z her a dostaval jsi za to lupeny ktery se ti shromazdovali to nejakyho toho denniho losovani o vyhrani top 10 her na Wishlistu ne?
          • ucho
            jo, a taky sis za ty lístky mohl směnit nějaký DLC.
            • Miserius
              Jo uz vim, ja za par listku mel i nejakou starsi gamesku-Alien Shooter 2 myslim. Tak to se tesim, jeste ze jsi mi to pripomnel :)
  • RaketovyZid
    Chystá se celkový redesign games, nebo jenom diskuzí. Na Chromu na Androidu mě praštil do očí přechod z bílo-fialového článku do černo-žluté diskuze, tak jestli se to bude nějak sjednocovat?
    • sleepless
      Chystá, chceme mobilní verzi poslat do starobince. A chceme web posunout dál. Ale bude to chvilku trvat.
    • sleepless
      Chystá, chceme mobilní verzi poslat do starobince. A chceme web posunout dál. Ale bude to chvilku trvat.
    • i586
      Souhlas. Ten přechod do černý je šílenej (Android/Opera) a taky fonty jsou tady o dost větší.
  • Solid Snake v Metal Gear Solid: Ground Zeroes nezestrárl.

Však to je big boss solid snake v době kdy se tenhle díl odehrává byl maximálně malej kluk
    • braveman
      Opraveno, a vřelé děkuji posílám *3*
    • Malleth
      Neřek bych. Big boss tu vypadá skoro stejně starej jak v MGS4 a tam Solid Snake moc mladej nebyl.
      • pernicek

Solid Snake v Metal Gear Solid: Ground Zeroes nezestrárl.

No ve 4 je Solid Snakovi 42 (stárne díky špatný klonovací technice rychleji), takže se "narodil" 1972 (4 se odehrává v roce 2014). Big Boss se narodil 1935, v tom videu vypadá tak na 50 a víc, takže si myslím, že se to bude odehrávat někdy v 80 a 90 letech. Takže Solid Snakovi je tak kolem 15 let.
        PS: A na týhle fotce vypadá Big Boss jak někdy po konci Peace Walker (1974), takže se ta hra možná bude odehrávat ve dvou obdobích.
        • ;) V tom videu je vidět nějaké dítě v kleci ... To by mohl být mladý Solid a taťka Big Boss si pro něj jde do klubu , takže druhá půlka 70 a 80 ?

( S klonováním a cestami časem je to scénaristicky nejrychlejší cesta jak pohřbít nejednu serii )
  • Keyz

WITCHER 3 WILD HUNT Gameplay & Combat on PC with Ultra Settings (údajně)

https://www.youtube.com/watch?v=hv0gJ8DpUd0
  • MGSV - možná i PC

http://www.gametrailers.com/videos/lpco6n/metal-gear-solid-v--the-phantom-pain-e3-2013--kojima-interview
    povídá tam že se vyvíjí na PC a doufá že tam MGS 5 postupem času i vydá
    • *15* No jistě že se všechny konzolové hry vyvíjí na PC ... jestli má snad někdo představu o stohlavé armádě s Photoshopem na devkitech tak je mimo . Ale na PC by se opět mohla vydat celá série ne jen 5tka ;)
  • MidnighT91

CD Projekt RED zjistilo, že přibližně polovina hráčů The Witcher II netuší, že do cíle vede...

To musí bejt polovina hráčů nějakého ústavu jinak to není možný přece nikdo nemůže být tak blbej...
    • asi nejakou dobu nesly CoD servery, tak tamni hraci hrali zaklinace :)
  • Draken69CZ

Petr Polacek ‏@sleeplesscode

"Nerad někomu radím, jak má co dělat, ale kluci z Hreje, dejte si pozor na ty absolutní faktické nesmysly, co píše David Plecháček. Škodí vám"

O co konkrétně jde/šlo?
    • Chim
      Petr Poláček by měl spíš svým redaktorům vysvětlit, co je to isometrický pohled.
      • Mart9
        Ty si nedáš pokoj :D
    • Mart9
      To by mě taky zajímalo, co bylo důvodem k veřejnému shození redaktora.
  • Pokud jste si nainstalovali patch v1.5 do PS3 verze The Elder Scrolls V: Skyrim a teď Vám hra při...

:-D Co patch to kurozni chyba, jen tak dal 12/10.
  • Star Wars: The Old Republic se konečně hraje skoro jako KOTOR

To je lživá inzerce, mám nahráno opravdu hodně ve SWTOR a to nové DLC se opravdu nehraje jako KOTOR, společníci nejsou zajimaví, combat je doslova primitivní, ta hra do lvl 50 byla singlově poměrně těžká, v současnosti nejde umřít, heroics pro dvě osoby dělám i pro lvl 65 sám a to i klidně s light armor assssinem, hlavní padouch moc charizma taky nepobral, navíc některé kapitoly na Zakuul jsou doslova utrpení, když musíš pobíhat a sbírat součástky lodi. Nejhorší je, že single je nejlepší část této mmorpg hry, jelikož mmorpg složka nedostala ani jeden novy FP, WZ, Operaci či novou planetu s daily. Co jsem tak viděl, tak chystají jednu, ano čtete správně jednu warzone arénu. Osobně bych se nejraději vrátit do wowka, mít více času.
    • Fremencz
      Nemluvě o tom jak šíleně zvýšily expy s tím že chtěj všechny nahnat do toho DLC, dříve aspoň člověk na některý questy musel sestavit patru což aspoň znamenalo nějakou výzvu,ale teď to všechno člověk dá sám a vůbec to není zábava.
    • Hlavne to novy dlc nejde hrat zdarma, hrac si nejdriv musi zaplatit 1 mesic aby vsechno dostal. Free hraci taky nemuzou (jen 5 za tyden coz je tak na dve hodiny ani ne) hrat pvp.
      Mimochodem wow taky nic moc, porad dokola garrisonville a nuda.
      • je to tak, musíš mít sub, to je mi celkem jedno, jelikož nemám čas, abych to hrál jako preffered, takže raději zaplatím, ale pro stávájící hráče je to facka, noví hráči to mají lepší, jelikož můžou aspoň zkusit ty staré FP, operace a WZ, noví hráči můžou maximálně grindovat staré opsky pro gear....
        • edit* stávající hráči můžou maximálně grindovat....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit