-
V Battlefield 3 budete mít prý (narozdíl od Modern Warfare 3) dobrý pocit ze hry v mulťáku i ve...
A tento pocit chtějí navodit jak? Pokud člověk neumí prohrávat (a mé zkušenosti řikají, že min. 80% hráčů neumí), tak ten pocit pořád dobrej nebude. Zase hype kecy. -
-
Mno kdyz jsem hraval Bad Company 2, tak zrovna tam po skonceni hry litalo samy "good game" i od prohranych.
K vzteku je tam spis ten neskutecnej chaoz, kterej me kolikrat donutil k sladkymu zavzpominani na snad jakoukoli jinou MP hru.
Nebavil me BF vlastne jen tim, jak neskutecne me vytacel?? : D
EDIT- teda hral jsem ho prvni mesice po vydani, tak je to ted mozna vyladenejsi. Ale to nevim jak. Ta skvela svoboda mi tam vlastne zaroven zpusobovala nejvetsi bolesti... -
-
jj to same v Americas Army 2.8 ... kdyz clovek zustal posledni a prohral ale ostatni pozorujici videli ze se snazi a proti presile uhraje slusnou hru ... tak i za prohrane kolo se nesetrilo pochvalou .. nebo stacilo, ze byla kvalitni hra s hutnym pretlacovanim se o pozice .. tak to se chvalili i protihraci mezi sebou .. je to vsechno jen o vyzralosti hracu .. hrat s 25-30 letymi je neco jine nez kdyz mi 2x mladsi klucina zacne nadavat do cheateru protoze dostane par krat HS anebo kdyz ti spoluhrac zacne strilet do zad protoze je kkt ...
-
-
-
Microsoft: Cloud zvedne trojnásobně výpočetní výkon Xbox One. Nabídne pak stejný výkon, jako 32 konzolí X360.
*1*
Ne, vlastně *1**1**1* -
Oznámení PS VR mnohonásobně zvýšilo zájem o PS4 kameru a PS Move na Amazon.
Z deseti kupujících za den se to násobí snadno. Kdo by to taky normálně kupoval, když na to nejsou žádný hry? -
Life is Strange mi nakonec zabralo 17 hodin. Za mě fantastická hra, kéž by takových her/interaktivních filmů bylo víc. Teď si můžu zpětně o LiS všechno přečíst, rok jsem se tomu úspěšně vyhýbal. *5*
-
-
CD Projekt RED zjistilo, že přibližně polovina hráčů The Witcher II netuší, že do cíle vede...
*1* A máme to tu. Přesně takhle to probíhalo u Dragon Age. Mike Laidlaw zjistil, že velká část hráčů jsou vymaštěný degeneráti, tak se s tím rozhodl něco dělat... -
-
To aby pomalu někdo šlehnul mačetou a přesekl herní průmysl vejpůl :/ Aby se nám tu mohla rozvíjet obě odvětví (masová pro degeny) a (neříkejte, že nás, co NEchcou tyhle neustále zjednodušování všeho možného ani vidět je tak málo) Chtělo by to nějaký fond pro podporu tvorby a rozvoje nezávislých a průkopnických her... ;o) Neco, co má filmový průmysl, aby ta filmová tvorba nezdegenerovala...
-
-
Imho na to ma vliv i marketing. Kdyz takoveho Zaklinace koupi lidi co hrajou akcni hry ci pseudoRPG ktere dnes vychazi, tak pak vubec netusi do ceho jdou, a kvuli nim se pak cela hra prizpusobi. :-/
-
-
Witcher 2 nelákal na akční adventuru. Naopak, velmi se ve své marketingové masáži dušovali tím, že připravují hardcore RPG.
Jejich hra ale měla úspěch a nutně se tudíž dostala do rukou různým druhům hráčů. Desítky z nich držkují, že hra je strašně těžká a že se ani na normal nemohou dostat přes některé protivníky a další mají zase X jiných problémů. Buď si v CDProjektu jakožto racionální lidé uvědomí, že jakožto studio cílící na specifickou skupinu hráčů musí tyto výkřiky ignorovat, a nebo se nechají těmito výkřiky zviklat, ať už vidinou peněz, nebo kvůli ztrátě sebevědomí a zkreslení původních tvůrčích úmyslů. -
-
No já se obávám že skupina těch pro které je to příliš těžké je větší než ta kterým to vyhovuje protože očekávali hardcore RPG. Věř tomu nebo ne, pro spoustu lidí je "hardcore rpg" i diablo na normal obtiznost. Kdyz jim pak das do ruky opravdu RPG kde maj moznost volby tak nechapou.
-
-
Právě, jenže uspokojit každého se dnes všichni snaží a podle toho to vypadá s pokračováním spousty her. Já doufám že si v CD Projektu zvolí správně.
-
Rozhodnutí je na vývojářích; hardcore RPg, nebo přístupnější kompromis s vidinou větších tržeb... Ale faktem je, že když se snažíš uspokojit každýho, skoční to rozčarováním všech.
-
-
-
-
-
-
Dan Vávra rozhovor
http://www.respekt.cz/kultura/nekdo-se-diva-na-ordinaci-nekdo-hraje-videohry -
Seznam změn, jenž s sebou přináší obrovský patch (v1.07) do hry Zaklínač 3. Pro navlečení některých brnění je nyní potřeba mít hlavní postavu na vyšší úrovni.
na konzoli je mimo jine dobre to, ze kdyz vam neco jede blbe, tak vas aspon zahreje u srdicka pocit, ze to stejne nahouno jede dalsim par desitkam milionu lidi *5* -
-
Jo, hreje te zes vyhodil 10 tisic za 20 framový hw. *15*
-
-
20 fps v každé hře? Ale jděte kecky.
Mít nějaký HW neznamená omezit se jen na něj, ale rozšířit o něj stávající výbavu. A konkrétní věc se může spustit na zařízení, kde je to nejvýhodnější.
-
-
-
Damage control?
https://twitter.com/watchdogsgame/status/468071829509521408
Jako vždy - nikdy nic nepředobjednávat. Jediná jistota. -
-
Je špatné, že již nejsou dema. To taky vypovídá o tam jak si dané studio věří...
Objednání předem je výhodné ale jak píše, často nevíš do čeho jdeš. Pečlivě vybrané a sestříhaná videa nic neřeknou..
V jednom videu (údajně stream z PS4), bylo zase vidět chabé ničení vozidel v malé rychlosti. Něco jako v GTA V. Kde se to nijak nepodepíše na autě jako v GTA IV. -
-
Tohle me vzdy pripomene
https://www.youtube.com/watch?v=wp98SH3vW2Y -
Podle mne nejde ani o to nakolik si kdo věří, ale o to jestli si může dovolit prodat zajíce v pytli. A to v současnosti může.
Asi to bude znít hnusně, ale herní průmysl by tuším potřeboval nějaký pořádný průšvih ( Colonial Marines x 2 nebo BF4 x 5 ), aby se konečně spotřebitelé probudili. -
-
.
Ten průšvih bude watch dogs pokud tam nedají PEGI 12 -
Je to blbý, že není tlak na vydání dema jak píšeš.
To je stejně situace...
U filmu to je fuk. Tam vstupenka stojí pořád stejně a trailer technickou kvalitou odpovídá. U hudby máš často možnost předem slyšet nějakou píseň z nového alba.
U hry máš zabugovaný early access za prachy a trailery nemusí odpovídat výsledku hry.
-
-
-
-
K fontu nadpisů se vyjadřovalo už hodně lidí. Já bych ale hlavně ty nadpisy trošku odlehčil, evidentně se tu používá tučný řez písma, přitom by podle mě úplně stačil normální (případně pokud tato písmová rodina umožňuje nějaký mezistupeň v tloušťce), protože to působí poněkud těžkopádně.
A jsem rád, že mi už posuvník u bleskovek jde:) -
Multiplayer
Zdravím, není tu nějaký hráč Vermintide? (Nevím kolik lidí to hraje, ale evidentně moc ne, dle zkušeností z lobby.:D ) Případně Rocket League, či dalších her?Sháním nějakého parťáka na občasné hraní. add. me.
http://steamcommunity.com/id/Czech_NoOb -
-
ty máš 179her na 100%?
-
-
Achievement Hunter *3*
-
-